Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος και έχω προβληματιστει ιδιαίτερα στο θέμα αγοράς καροτσιου. Περιμένω μωράκι σε ένα μήνα, μένω Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να με ενημερώσουν όσοι μπορούν τι επιλογή να κάνω σε καρότσι τριλογία ή  καρότσι και πορτ μπεμπέ γιατί υπάρχει ένα καθισμα αυτοκίνητου (10 ετών βέβαια) με τιμή μέχρι 500€.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Μαρια Λ Φ είπε

Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος και έχω προβληματιστει ιδιαίτερα στο θέμα αγοράς καροτσιου. Περιμένω μωράκι σε ένα μήνα, μένω Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να με ενημερώσουν όσοι μπορούν τι επιλογή να κάνω σε καρότσι τριλογία ή  καρότσι και πορτ μπεμπέ γιατί υπάρχει ένα καθισμα αυτοκίνητου (10 ετών βέβαια) με τιμή μέχρι 500€.

Μη πληρωνεις τζαμπα λεφτα. μπες στο market place στο faebook και παρε ενα ωραιοτατο μεταχειρισμενο

• Like 1
Δημοσ.

Να μη πάρεις τριλογία η καλαθουνα είναι άχρηστη. Όπου πηγαίνεις στην αρχή θα παιρνεις τραβελερ.

Πάρε καρότσι ελαφρυ, στάσου στην πρακτικότητα. Στην αρχή ειχαμε πάρει καρότσι διαστημόπλοιο (mima xari) και όπου πηγαίναμε είχαμε νεύρα.

Δες το pockit+ βολεύει απίστευτα  παίρνει και traveler

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει ότι είπε ο guzel. Να πάρεις οπωσδήποτε ελαφρύ καρότσι γιατί κάθε φορά που είναι να το πάρεις θα σιχτιριζεις. 

Δημοσ.

Ελαφρύ καρότσι και οπωσδήποτε να δεις  να χωράει στο Πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου σου αλλά και στο ασανσέρ του σπιτιού.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό με το πορτ μπαγαζ και το ασανσέρ θα το κοιτάξω.Το πορτ μπεμπέ θα το ήθελα για να το χρησιμοποιώ και μέσα στο σπίτι κ έξω βόλτα το πρώτο τετράμηνο μου είπαν. Κάτι σε μάρκα αν έχετε κάτι δοκιμασμένο. Τραβελερ αποτι αντιλαμβάνομαι ότι είναι το κάθισμα αυτοκινήτου. Μου είπαν απο καταστηματα μέχρι μια ώρα το μωρό στο κάθισμα τους πρώτους μήνες ταξίδι η βόλτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καροτσι maclaren

Καθισμα αυτοκ μονο με isofix .-

Σχεδον ολα τα αυτοκινητα μετα το 2000 εχουν...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Εμείς πήραμε το Cybex balios S 3-1 μετά απο αρκετή έρευνα της συζύγου και μέχρι τώρα βγήκε πολύ καλό. Η καλαθούνα χρησιμοποιήθηκε μόνο για 5 μήνες λόγω κρύου, και στο καθισματάκι αυτοκινήτου μια χαρά κάθονταν το μωρό αλλά υποτίθεται πως η καλαθούνα προσφέρει καλύτερη στάση στο σώμα (άλλοι λένε το ανάποδο). Μεγάλες ρόδες απαραίτητες για τις δικές μας συνθήκες, αρκετά καλό δίπλωμα και χωράει άνετα σε ένα πορτ παγκαζ 380 λίτρων. Για εμένα η καλαθούνα ίσως να είναι άχρηστη το καλοκαίρι αλλά δική σου η απόφαση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Eλαφρύ καρότσι, οπωσδήποτε. Tα MacLaren που αναφέρθηκαν νωρίτερα είναι μια χαρά: μπορεί να μη φέρνουν σε "άρμα μάχης" όπως κάποια άλλα, αλλά πρώτον, τη δουλειά τους την κάνουν χωρίς να κοψομεσιάζεται ο γονιός και να έχει να παλέψει και με το βάρος του καροτσιού, εκτός των συμπράγκαλων ενός μωρού, και δεύτερον το καρότσι το θέλουμε για να μεταφέρουμε το μωρό, όχι για να παίξουμε συγκρουόμενα, οπότε ό,τι και να σας πουν στο κατάστημα δώστε την έμφαση στο να είναι ελαφρύ (προφανώς όχι μάρκα "M'έκαψες"). 

Ξεχάστε τις καλαθούνες, μαζί με τη "σφήνα" (πριν τη "σφήνα", για την ακρίβεια, λόγω κόστους) ό,τι πιο άχρηστο αγόρασα ως γονιός. Καμία στήριξη στο παιδί, ειδικά αυτά που σου λένε πώς "δένουν" με τις ζώνες ασφαλείας στο αμάξι είναι για γέλια. Βασικά, επειδή βάζεις νεογέννητο εκεί μέσα, για να σου σηκώνεται η τρίχα είναι.

Σοβαρό κάθισμα αυτοκινήτου, και προσοχή στη σωστή τοποθέτηση. Αν το αυτοκίνητη έχει isofix, να είναι isofix. Τα καθίσματα (όπως και τα κράνη, όπως κάθε τι που περιέχει αφρώδες υλικό ως μέσο προστασίας) δεν είναι για να περνάνε από γενιά σε γενιά σαν κειμήλιο: ο αφρός φθείρεται, χάνει τις αντοχές του και, αχρείαστο να είναι το κάθισμα, προφανώς, στην ανάγκη δεν θα κάνει τη δουλειά του. Κάθισμα αυτοκινήτου δεκαετίας είναι να το κάνει σε δυο χρόνια κρεβατάκι για τα λούτρινά του, όχι να βάλετε μωρό μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Από μένα έχω να πω απλά όχι Ingleshina!!!! Απαράδεκτα από θέμα ποιότητας.....παθών και εγώ και φίλοι.

Για κάθισμα αυτοκινήτου αν υπάρχει isofix + top tether/ isofix πας σε αυτό. Ασύγκριτα καλύτερο από τα απλά ζώνης.

Σε αυτά έχω δοκιμάσει cybex pallas (isofix) = κορυφή 

Και το britex romer evolva 1-2-3 που δεν έχει isofix. Ναι μεν τρομερή ποιότητα και αρκετά καλό αλλά δεν υπάρχει σύγκριση στο κράτημα με τα isofix. Είναι λύση ανάγκης για παλαιά αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα που δεν έχουν isofix (π.χ. αγροτικά). 

Δημοσ.

Επειδή έγραψες υπάρχει καθίσματακι 10 ετών.. θέλω να σου πω ότι τα καθίσματα έχουν ημερομηνία λήξεως.. και εγώ όταν το είχα ακούσει, η πρώτη αντίδραση ήταν τι άλλο θα σκεφτούν για να πουλήσουν... Αλλά μετά το σκέφτηκα και ίσως έχουν δίκιο.... Πλαστικά είναι και αν είναι 365 μέρες το χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο, στον καύσωνα, στο κρύο κτλ... Όσο να είναι επιβαρύνεται η ποιότητα του υλικου...

Δημοσ.

Τελικά θα επιλέξω σίγουρα καρεκλάκι αυτοκινήτου και ίσως απόρριψω το πορτ μπεμπέ σύμφωνα με αυτά που γράψατε.βεβαια πολλοί δε σπάνε τα κόμματια και τα δίνουν τριλογία. δεν ξέρω αν κάποιος έχει γνώμη για καροτσια carello η Chicco,θα βοηθούσε ιδιαίτερα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Μαρια Λ Φ είπε

Τελικά θα επιλέξω σίγουρα καρεκλάκι αυτοκινήτου και ίσως απόρριψω το πορτ μπεμπέ σύμφωνα με αυτά που γράψατε.βεβαια πολλοί δε σπάνε τα κόμματια και τα δίνουν τριλογία. δεν ξέρω αν κάποιος έχει γνώμη για καροτσια carello η Chicco,θα βοηθούσε ιδιαίτερα.

Δες Peg Perego 51s. Εκεί είχα καταλήξει μετά από έρευνα πριν δύο χρόνια. Και σήμερα αυτό θα αγόραζα. Εγώ πήρα όλο το πακέτο αλλά νομίζω ότι μπορείς να το πάρεις και σε κομμάτια.

Προσοχή πάρε το S όπως έγραψα και πιο πριν. Επίσης ζήτα να έχει λαστιχένιες ρόδες και δέρμα στο χερούλι. :) 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα (εκ μέρους του αδερφού μου, που πρόσφατα απέκτησε μωράκι) ένα από τα καρότσια της σειράς Balios S της Cybex. Ανερχόμενη εταιρεία από τη Γερμανία, πολύ ποιοτική και σε κάπως πιο προσιτές τιμές από την απλησίαστη Stokke.

Ο αδερφός μου, που έψαχνε κάτι παρόμοιο με σένα, αγόρασε το Balios S Manhattan σε γκρι. Διπλώνει και οδηγείται πανεύκολα και το πορτ μπεμπέ προσαρμόζεται πανεύκολα πάνω στο σκελετό του καροτσιού. Γενικά, δεν θα το άλλαζε με τίποτα! 😉

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες και εδώ: https://bebehome.gr/odigos-agoras-gia-karotsia-cybex/

Υ.Γ. Να σου ζήσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...