Racerr Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 καλησπερα τι χρειαζεται για να εχω μαζι μου στην τραπεζα να μου δωσουν e banking και να ακυρωσω την ανεπαφη συνναλαγη αξιζει να τα κανω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Το ebanking αν εχεις λογαριασμο ηδη ισως να θελει επικαιροποιηση στοιχειων με ταυτοτητα , εκκαθαριστικο , λογαριασμο ΔΕΗ κλπ Αν εχεις παει προσφατα τετοια χαρτια δεν νομιζω να θελεις κατι αλλο . Αν καταλαβα καλα .
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, Racerr είπε καλησπερα τι χρειαζεται για να εχω μαζι μου στην τραπεζα να μου δωσουν e banking και να ακυρωσω την ανεπαφη συνναλαγη αξιζει να τα κανω? Οπως ειπαν παραπάνω πας τράπεζα και αν εχεις λογαριασμό καλό να έχεις μαζί σου τελευταίο εκκαθαριστικό ταυτότητα και ένα λογαριασμό δεκο, πλέον οι περισσότερες αν όχι όλες οι τράπεζες χρεώνουν την έκδοση κωδικών ebanking Της ανέπαφες συναλλαγές δεν νομίζω να μπορείς να της ακυρώσεις 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δεν μπορείς να ακυρώσεις με το έτσι θέλω μια συναλλαγή... Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής, ακύρωση μόνο η τράπεζα σου μπορεί να κάνει, και μόνο αν η ίδια κρίνει ότι δεν υπάρχει συναλλαγή. Επίσης αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις μόνο σε κατάστημα, από όσο θυμάμαι χρειάζεται η φυσική σου παρουσία ώστε να υπογράψεις το αίτημα, δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις μέσω e-banking.
Racerr Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, gmts είπε Επίσης η κατηγορία εδώ είναι Auto - Moto λαθος κατηγορια SORRY 19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν μπορείς να ακυρώσεις με το έτσι θέλω μια συναλλαγή... Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής, ακύρωση μόνο η τράπεζα σου μπορεί να κάνει, και μόνο αν η ίδια κρίνει ότι δεν υπάρχει συναλλαγή. Επίσης αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις μόνο σε κατάστημα, από όσο θυμάμαι χρειάζεται η φυσική σου παρουσία ώστε να υπογράψεις το αίτημα, δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις μέσω e-banking. απλα ηθελα με την πιστωτικη μου σε περιπτωση που μου την κλεψουν να μη μπορουν να κανουν αγορες μεχρι 25 ευρω χωρις κωδικο θελω να το ακυρωσω αυτο να ζηταει κωδικο στο καθε ποσο δηλαδη 56 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Οπως ειπαν παραπάνω πας τράπεζα και αν εχεις λογαριασμό καλό να έχεις μαζί σου τελευταίο εκκαθαριστικό ταυτότητα και ένα λογαριασμό δεκο, πλέον οι περισσότερες αν όχι όλες οι τράπεζες χρεώνουν την έκδοση κωδικών ebanking Της ανέπαφες συναλλαγές δεν νομίζω να μπορείς να της ακυρώσεις δεν ηξερα οτι χρεωνεται η εκδοση κωδικου για e banking μεσω εφαρμογης στο κινητο δλδ για να μην τρεχω στα atm
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Racerr είπε απλα ηθελα με την πιστωτικη μου σε περιπτωση που μου την κλεψουν να μη μπορουν να κανουν αγορες μεχρι 25 ευρω χωρις κωδικο θελω να το ακυρωσω αυτο να ζηταει κωδικο στο καθε ποσο δηλαδη Το "ακύρωση ανέπαφης συναλλαγής" που είχες γράψει έβγαζε εντελώς διαφορετικό νόημα. Πάντως αυτό που ζητάς δεν ξέρω αν είναι εφικτό, ρώτα το στην τράπεζα σου.
Racerr Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 τελικα πηγα εθνικη και μεχρι 25 ευρω δεν γινεται να το ακυρωσουν και σε περιπτωση κλοπης απλα τους ενημερωνεις και σου κλειδωνουν το λογαριασμο ή αν κανεις πανω απο 4 φορες συνεχομενα 25 ευρω συνναλαγη ωστοσο η εκδοση e banking μου τη χρεωσαν 5 ευρω
AristidisZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Προσπάθησε να την απομαγνητίσεις Εγώ το κατάφερα πάντως και τώρα δε μπορώ να κάνω ανέπαφες... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα