Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα τι χρειαζεται για να εχω μαζι μου στην τραπεζα να μου δωσουν e banking και να ακυρωσω την ανεπαφη συνναλαγη αξιζει να τα κανω?

Δημοσ.

Το ebanking αν εχεις λογαριασμο ηδη ισως να θελει επικαιροποιηση στοιχειων με ταυτοτητα , εκκαθαριστικο , λογαριασμο ΔΕΗ κλπ 

Αν εχεις παει προσφατα τετοια χαρτια δεν νομιζω να θελεις κατι αλλο .

Αν καταλαβα καλα .

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Racerr είπε

καλησπερα τι χρειαζεται για να εχω μαζι μου στην τραπεζα να μου δωσουν e banking και να ακυρωσω την ανεπαφη συνναλαγη αξιζει να τα κανω?

Οπως ειπαν παραπάνω πας τράπεζα και αν εχεις λογαριασμό καλό να έχεις μαζί σου τελευταίο εκκαθαριστικό ταυτότητα και ένα λογαριασμό δεκο, πλέον οι περισσότερες αν όχι όλες οι τράπεζες χρεώνουν την έκδοση κωδικών ebanking

Της ανέπαφες συναλλαγές δεν νομίζω να μπορείς να της ακυρώσεις

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείς να ακυρώσεις με το έτσι θέλω μια συναλλαγή...

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής, ακύρωση μόνο η τράπεζα σου μπορεί να κάνει, και μόνο αν η ίδια κρίνει ότι δεν υπάρχει συναλλαγή.

Επίσης αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις μόνο σε κατάστημα, από όσο θυμάμαι χρειάζεται η φυσική σου παρουσία ώστε να υπογράψεις το αίτημα, δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις μέσω e-banking.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gmts είπε

Επίσης η κατηγορία εδώ είναι Auto - Moto

λαθος κατηγορια SORRY

19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν μπορείς να ακυρώσεις με το έτσι θέλω μια συναλλαγή...

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής, ακύρωση μόνο η τράπεζα σου μπορεί να κάνει, και μόνο αν η ίδια κρίνει ότι δεν υπάρχει συναλλαγή.

Επίσης αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις μόνο σε κατάστημα, από όσο θυμάμαι χρειάζεται η φυσική σου παρουσία ώστε να υπογράψεις το αίτημα, δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις μέσω e-banking.

απλα ηθελα με την πιστωτικη μου σε περιπτωση που μου την κλεψουν να μη μπορουν να κανουν αγορες μεχρι 25 ευρω χωρις κωδικο θελω να το ακυρωσω αυτο να ζηταει κωδικο στο καθε ποσο δηλαδη

56 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Οπως ειπαν παραπάνω πας τράπεζα και αν εχεις λογαριασμό καλό να έχεις μαζί σου τελευταίο εκκαθαριστικό ταυτότητα και ένα λογαριασμό δεκο, πλέον οι περισσότερες αν όχι όλες οι τράπεζες χρεώνουν την έκδοση κωδικών ebanking

Της ανέπαφες συναλλαγές δεν νομίζω να μπορείς να της ακυρώσεις

δεν ηξερα οτι χρεωνεται η εκδοση κωδικου για e banking μεσω εφαρμογης στο κινητο δλδ για να μην τρεχω στα atm

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Racerr είπε

απλα ηθελα με την πιστωτικη μου σε περιπτωση που μου την κλεψουν να μη μπορουν να κανουν αγορες μεχρι 25 ευρω χωρις κωδικο θελω να το ακυρωσω αυτο να ζηταει κωδικο στο καθε ποσο δηλαδη

Το "ακύρωση ανέπαφης συναλλαγής" που είχες γράψει έβγαζε εντελώς διαφορετικό νόημα.

Πάντως αυτό που ζητάς δεν ξέρω αν είναι εφικτό, ρώτα το στην τράπεζα σου.

Δημοσ.

τελικα πηγα εθνικη και μεχρι 25 ευρω δεν γινεται να το ακυρωσουν και σε περιπτωση κλοπης απλα τους ενημερωνεις και σου κλειδωνουν το λογαριασμο ή αν κανεις πανω απο 4 φορες συνεχομενα 25 ευρω συνναλαγη ωστοσο η εκδοση e banking μου τη χρεωσαν 5 ευρω

Δημοσ.

Προσπάθησε να την απομαγνητίσεις :P

Εγώ το κατάφερα πάντως και τώρα δε μπορώ να κάνω ανέπαφες... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...