Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ποιο τροπο μπορω να πουλησω π.χ. ενα αυτοκινητο με δοσεις και να ειμαι εξασφαλισμενος οτι θα παρω τα λεφτα μου;

δηλ οτι ακριβως κανουν οι μαντρες αυτοκινητων,τα καταστηματα ηλεκτρικων ειδων κτλ. μονο που εγω δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα απλος ιδιωτης

γινεται;

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, georgeγ είπε

με ποιο τροπο μπορω να πουλησω π.χ. ενα αυτοκινητο με δοσεις και να ειμαι εξασφαλισμενος οτι θα παρω τα λεφτα μου;

δηλ οτι ακριβως κανουν οι μαντρες αυτοκινητων,τα καταστηματα ηλεκτρικων ειδων κτλ. μονο που εγω δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα απλος ιδιωτης

γινεται;

Όχι δεν γίνεται

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

οι επαγγελματιες που το κανουν μεσω τραπεζης πως γινεται;

οι τραπεζες δεν δεχονται τον ιδιωτη;ζητουν καποιες προυποθεσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, georgeγ είπε

οι επαγγελματιες που το κανουν μεσω τραπεζης πως γινεται;

οι τραπεζες δεν δεχονται τον ιδιωτη;ζητουν καποιες προυποθεσεις;

Οι επαγγελματίες που το κάνουν μέσω τραπέζης πουλάνε με χρηματοδότηση πχ τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα το χρόνο, ο ιδιώτης 1 μόνο, αυτή είναι η διαφορά.

Πάντως ο υποψήφιος αγοραστής μια χαρά μπορεί να πάει μόνος του στην τράπεζα να ζητήσει δάνειο, βέβαια θα εγκριθεί πιο δύσκολα και με μεγαλύτερο επιτόκιο.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeγ είπε

γινεται;

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Αυτός που θέλει να το αγοράσει ας πάρει δάνειο από την τράπεζα και να σου τα δώσει εσένα ντούκου τα λεφτά. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Xacti είπε

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Αυτός που θέλει να το αγοράσει ας πάρει δάνειο από την τράπεζα και να σου τα δώσει εσένα ντούκου τα λεφτά. 

ισως επειδή ο αγοραστής δε μπορεί να πάρει δάνειο.

Αλλά αν είναι έτσι ποιος σου λέει ότι θα μπορεί να δίνει τις δόσεις σε εσένα;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, kleo1 είπε

ισως επειδή ο αγοραστής δε μπορεί να πάρει δάνειο.

Αλλά αν είναι έτσι ποιος σου λέει ότι θα μπορεί να δίνει τις δόσεις σε εσένα;

Το ξέρω, γι' αυτό το είπα. Η τράπεζα μπορεί να ελέγξει ψυχρά και υπολογιστικά αν κάποιος είναι σε θέση να ξεπληρώσει το δάνειο.

Ο ΤS δεν μπορεί να το κάνει ειδικά αν ο αγοραστής είναι συγγενής οπότε μπαίνουν και συναισθηματικοί λόγοι ανάμεσα. " έλα μωρέ το ίδιο αίμα είμαστε, από μένα δε χάνεις λεφτά κλπ κλπ"

Επίσης η τράπεζα έχει και ολόκληρο νομικό επιτελείο πίσω της και τη δυνατότητα κατάσχεσης σε περιπτώσεις αδυναμίας πληρωμής. Ο ΤS δε νομίζω να τα έχει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπλέκεις ποτέ σε τέτοια κατάσταση. Παίρνει δάνειο και στη μεταξύ σας συναλλαγή εξοφλεί ολοσχερώς και επι τόπου. Αν δεν μπορεί, πάμε παρακάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...