26ska Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Κάνουν δόσεις χωρίς πιστωτικη; Όχι βέβαια με πιστωτική,αλλα άτοκα όχι με τόκους του κωτσοβολου και καπέλο στις τιμές. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από 26ska
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, 26ska είπε Όχι βέβαια με πιστωτική,αλλα άτοκα όχι με τόκους του κωτσοβολου και καπέλο στις τιμές. χαχα, τότε μιλάς για άλλο πράγμα. Γιατί ο Κωτσόβολος σου κάνει δόσεις χωρίς πιστωτική.
great Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, natural_sgf είπε χαχα, τότε μιλάς για άλλο πράγμα. Γιατί ο Κωτσόβολος σου κάνει δόσεις χωρίς πιστωτική. βασικά ΔΑΝΕΙΟ παιρνεις απο τράπεζα απλα ο Κωτσόβολος το βαφτίζει "δόσεις" Μια μέθοδος εδώ και πολλά χρόνια του κωτσόβολου (σαν να λέμε πριν να βάλεις τώρα γραμμάτια να πάρεις αυτοκίνητο, δεν είναι 1985) που συχαίνομαι και την θεωρώ να το κάνεις τραγικό. Δόσες με κάρτα και ναι άτοκες απο παντού σχεδόν. Και iPhone X πήρα και apple watch (με ένα χρόνο διαφορά). Οχι Δανεια, Οχι μέθοδος Κωτσοβολος. Μπλέκεις είναι δεδομένο Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από great 2
k_w_t Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, natural_sgf είπε Επειδή ο Κωτσόβολος στη συγκεκριμένη περίπτωση τους έβαλε να πάρουν δάνειο (έστω και έτσι όπως το καταγγέλει), δε σημαίνει ότι το κάνει σε όλες τις περιπτώσεις. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει πρόσφατα πολιτική αλλά credit σου έδινε η ίδια η εταιρία. Δεν μεσολαβούσε τράπεζα δηλαδή. Αυτά που λέω ίσχυαν για επαρχία (δε ξέρω τι γίνεται πλέον γιατί ο Κωτσόβολος από μένα έχει φάει άκυρο για πόσο 'μπιιπ' είναι). . Παντα οι δοσεις στον Κωτσοβωλο ηταν μεσω τραπεζης. Παλιοτερα Πειραιως (εποχη OneWay) και τωρα Εθνικη και AlphaBank. YΓ . Δουλευα 3 χρονια εκει και το ξερω καλα. ΥΓ2 Οταν δουλευα εκει εχει σκασει τυπος απο Βραζιλια που ειχε να ερθει 15 χρονια Ελλαδα γιατι βρηκε εξωδικο για δοσεις που και καλα εκανε στον Κωτσοβολο.
trib Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Κάτι αντίστοιχο μου έχει τύχει σε αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Με ενδιέφερε ένα αυτοκίνητο οπότε και συμπλήρωσα τα στοιχεία μου για να δούμε αν η τράπεζα με την οποία συνεργάζοταν ο έμπορος (Eurobank) θα μου έδινε δάνειο περίπου 3000€. Εν τέλει δεν έκανα την αγορά του αυτοκινήτου διότι έπειτα από έλεγχο σε δικό μου συνεργείο, δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα, για να το πάω σε συνεργείο, ο έμπορος μου έλεγε πως πρέπει να συμπληρώσω πρώτα τα στοιχεία μου, να πάρω προ-έγκριση και έπειτα να το δει μηχανικός. Έπειτα από 2-3 μήνες πήρα εντελώς τυχαία τη Eurobank για άλλο θέμα. Εκεί με ενημέρωσε ο υπάλληλος πως εκρεμμεί Δάνειο προς εκταμίευση στο όνομά μου. Το ακύρωσα αμέσως τηλεφωνικά, αφού πρώτα επιβεβαίωσε τα στοιχεία μου.
Kostas Papadopulos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Τελικα η υπαλληλος αυθερετα τα εστειλε για εγκριση χωρις να το θελουμε εμεις και εβαλε την υπογραφη της με την δικαιολογια οτι να μην περιμεναμε ωστε με ειδε τοσο ενθουσιασμενο. Μας δωσανε το iphone X τζαμπα ωστε να μην γινει μηνυση . 1 1
chill Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Kostas Papadopulos είπε Τελικα η υπαλληλος αυθερετα τα εστειλε για εγκριση χωρις να το θελουμε εμεις και εβαλε την υπογραφη της με την δικαιολογια οτι να μην περιμεναμε ωστε με ειδε τοσο ενθουσιασμενο. Μας δωσανε το iphone X τζαμπα ωστε να μην γινει μηνυση . Υπέγραψες κανένα χαρτί ότι δεν έχεις καμία αξίωση; Αν όχι, με γειά το iPhone κ γρήγορα σε δικηγόρο!!!! 5 1
godfather0991 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Φιλε μου μην μεινεις μονο σοτ οτι σου εδωσαν το iphone. Αυτο που εκαναν ειναι πολυ σοβαρο και καμια σοβαρη εταιρια δεν κανει τετοια. Αν ειναι δυνατον καθε φορα που παμε και κανουμε ερευνα αγορας και ερωτησεις να μας βγαζουν και ενα δανειο ετσι για πλακα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, great είπε βασικά ΔΑΝΕΙΟ παιρνεις απο τράπεζα απλα ο Κωτσόβολος το βαφτίζει "δόσεις" Μια μέθοδος εδώ και πολλά χρόνια του κωτσόβολου (σαν να λέμε πριν να βάλεις τώρα γραμμάτια να πάρεις αυτοκίνητο, δεν είναι 1985) που συχαίνομαι και την θεωρώ να το κάνεις τραγικό. Δόσες με κάρτα και ναι άτοκες απο παντού σχεδόν. Και iPhone X πήρα και apple watch (με ένα χρόνο διαφορά). Οχι Δανεια, Οχι μέθοδος Κωτσοβολος. Μπλέκεις είναι δεδομένο Έστω. Πάντως δεν είναι με πιστωτική (που δίνουν δόσεις όλες οι άλλες). Δε ξέρω λεπτομερειες καθώς δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. 2 ώρες πριν, k_w_t είπε Παντα οι δοσεις στον Κωτσοβωλο ηταν μεσω τραπεζης. Παλιοτερα Πειραιως (εποχη OneWay) και τωρα Εθνικη και AlphaBank. YΓ . Δουλευα 3 χρονια εκει και το ξερω καλα. ΥΓ2 Οταν δουλευα εκει εχει σκασει τυπος απο Βραζιλια που ειχε να ερθει 15 χρονια Ελλαδα γιατι βρηκε εξωδικο για δοσεις που και καλα εκανε στον Κωτσοβολο. Για να το λες, κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Προσωπικά δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Ξέρω ότι δεν αφορά πιστωτική όπως σε όλες τις άλλες περιπτώσεις των δόσεων.
k_w_t Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, natural_sgf είπε Έστω. Πάντως δεν είναι με πιστωτική (που δίνουν δόσεις όλες οι άλλες). Δε ξέρω λεπτομερειες καθώς δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Για να το λες, κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Προσωπικά δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Ξέρω ότι δεν αφορά πιστωτική όπως σε όλες τις άλλες περιπτώσεις των δόσεων. Απο το site του Κωτσοβολου https://www.kotsovolos.gr/site/tropoi-pliromis
vagos789 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, Kostas Papadopulos είπε Τελικα η υπαλληλος αυθερετα τα εστειλε για εγκριση χωρις να το θελουμε εμεις και εβαλε την υπογραφη της με την δικαιολογια οτι να μην περιμεναμε ωστε με ειδε τοσο ενθουσιασμενο. Μας δωσανε το iphone X τζαμπα ωστε να μην γινει μηνυση . Ωραια αλλα το σημαντικο ειναι αλλο,τι θα γινει με το δανειο; Γιατι αυτη τη στιγμη εχετε ενα δανειο και ενα iphone αρα ολα νορμαλ 1
k_w_t Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 11:18 ΠΜ, vagos789 είπε Ωραια αλλα το σημαντικο ειναι αλλο,τι θα γινει με το δανειο; Γιατι αυτη τη στιγμη εχετε ενα δανειο και ενα iphone αρα ολα νορμαλ Λογικα ακυρωνετε λογο έλλειψης υπογραφης (Σιγα μην πουνε οτι υπεγραψε αλλος) Θα πουνε οτι στο επανελεγχο βρηκαν τα χαρτια χωρις υπογραφη...
insomnia888 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Λογικα ακυρωνετε λογο έλλειψης υπογραφης (Σιγα μην πουνε οτι υπεγραψε αλλος) Θα πουνε οτι στο επανελεγχο βρηκαν τα χαρτια χωρις υπογραφη... Το δάνειο δεν ακυρώνεται, εξοφλείται πρόωρα. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Ή το ξεχρεώνει ο Κωτσόβολος αφού έκανε το λάθος, ή συνεχίζει και τρέχει στο όνομα του πατέρα. Ζήτησε μια βεβαίωση εξόφλησης του δανείου από τον Κωτσόβολο, ή την τράπεζα. Αν συνεχίσουν να τηλεφωνούν οι εισπρακτικές ή περάσει ο φάκελος σε δικηγορικό γραφείο να ξέρεις οτι δεν έχεις ξεμπλέξει.
k_w_t Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, insomnia888 είπε Το δάνειο δεν ακυρώνεται, εξοφλείται πρόωρα. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Ή το ξεχρεώνει ο Κωτσόβολος αφού έκανε το λάθος, ή συνεχίζει και τρέχει στο όνομα του πατέρα. Ζήτησε μια βεβαίωση εξόφλησης του δανείου από τον Κωτσόβολο, ή την τράπεζα. Αν συνεχίσουν να τηλεφωνούν οι εισπρακτικές ή περάσει ο φάκελος σε δικηγορικό γραφείο να ξέρεις οτι δεν έχεις ξεμπλέξει. Οταν δεν υπαρχει υπογραφη ακυρωνεται κανονικα ... Γιατι εχει ελλειπή φάκελο.. Εαν δεν το ακυρωσουν πηγαινεις ποινικα για πλαστογραφεια και μπορει καποιοι να καταληξουν φυλακη ,σιγουρα παντως θα χασουν ατομα την δουλεια τους... Δεν τα βγαζω απο την κουτρα μου. Δουλευα στον Κωτσοβολο παλιοτερα. Ακομα και σε μια σελιδα με ορους να μην εχει μπει υπογραφη ειχαμε θεμα και τους ξαναφωναζαμε να υπογραψουν. (συνηθως στην παραδωση του προιοντος) Αλλιως θα βγαζανε με το κουταλι δανεια σε οποιον εχουν τα στοιχεια του. Χωρις υπογραφη μονο Προ-εγκριση μπορουν κανουν.. 2
frapes87 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/5/2019 στις 7:10 ΜΜ, 26ska είπε Όχι βέβαια με πιστωτική,αλλα άτοκα όχι με τόκους του κωτσοβολου και καπέλο στις τιμές. Επειδή έχω πάρει αρκετές φορές, αυτό που λες είναι λάθος. Υπάρχουν 2 τρόποι για δόσεις στον κωτσοβολο. Δανειοδότηση που όπως είπαν τα παιδιά στην ουσία παίρνεις δάνειο και δεν χρειάζεται πιστωτική και έχει τόκους , και με πιστωτική κάρτα μόνο άτοκες δόσεις. Επίσης όπως είπε κάποιος από εδώ σίγουρα δεν είναι καλή λύση ο κωτσοβολος αλλά άμα μένεις επαρχία δεν έχεις πολλές επιλογές Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από frapes87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα