sellfast Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 η σύμβαση είναι άκυρη. σίγουρα δικηγόρο θα χρειαστείς, σίγουρα κάποιος θα χάσει τη δουλειά του. Λοιπόν εν περιεχομένου αγωγής έχεις αξιωση αποζημίωσης. Οπότε ναι σίγουρα αυτό θα διαλέγε ο καθένας. Για μια τέτοια αγωγή ο δικηγόρος παίρνει 300 400 ευρώ. Νομίζω ότι πάλι κερδισμένος θα βγεις.
vagos789 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αν πλαστογραφησαν στον Κωτσοβολο (but why?δεν βγαζει πολυ νοημα εκτος αν πηρε αυτος το κινητο,αλλα και παλι ηλιθιο ειναι) εκαναν πολυ ασχημα Αν παλι στην τραπεζα καποιος προχωρησε δανειο χωρις υπογραφη (εστω πλαστη),θα χασει την δουλεια του....χτες. Αυτο που ενδιαφερει εσας σε πρωτη φαση ειναι να μην πληρωσετε και να ακυρωθει το δανειο γιατι εκτος των αλλων ισως εχετε ηδη μπει στον Τειρεσια (αρα δανεια γιοκ) και οι εισπρακτικες θα σας τα κανουν τσουρεκια μεχρι το 3019 Να ζητησετε (γραπτως και με ημερομηνια) να σας δειξουν ΟΛΑ τα σχετικα εγγραφα που σας αφορουν πριν κανετε οποιαδηποτε νομικη ενεργεια τυπου αγωγη κ.ο.κ. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από vagos789 1
frapes87 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, geodrako είπε κατ αρχήν ποιός αγοράζει απο κωτσόβολο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ????? Εν έτη 2019!!! www.skroutz.gr .................... Πάτε και πληρώνετε καπέλα στις τιμές κάτι 250άρια 🤣 Δόσεις my friend. Δεν παίρνουμε μονο κινητά. Επίσης μεταφορικά και άμα είσαι τυχερός και έχεις και πιστωτή ποντακια και άτοκες δόσεις. Όχι ότι είναι καλός ο κωτσοβολος αλλά μόνο και μόνο για τις δόσεις εξυπηρετεί πολύ κόσμο
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, geodrako είπε κατ αρχήν ποιός αγοράζει απο κωτσόβολο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ????? Εν έτη 2019!!! www.skroutz.gr .................... Πάτε και πληρώνετε καπέλα στις τιμές κάτι 250άρια 🤣 Θα του κάνει το skroutz-ομαγαζο δόσεις;
geodrako Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, frapes87 είπε Δόσεις my friend. Δεν παίρνουμε μονο κινητά. Επίσης μεταφορικά και άμα είσαι τυχερός και έχεις και πιστωτή ποντακια και άτοκες δόσεις. Όχι ότι είναι καλός ο κωτσοβολος αλλά μόνο και μόνο για τις δόσεις εξυπηρετεί πολύ κόσμο 26 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Θα του κάνει το skroutz-ομαγαζο δόσεις; Πολλοί κάνουν δόσεις από τα γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της αθήνας αλλά και αλλού! Εγώ είχα πάρει το προηγούμενο με δόσεις από μαγαζί αθήνα που δεν είχε καν κατάστημα φυσικό. Αν θες δόσεις, είναι το ίδιο ακριβώς με το να πας να ζητήσεις είτε πιστωτική είτε δάνειο ένα χιλιάρικο απευθείας από την τράπεζα. Άλλωστε και οι δόσεις που βάζουν τα μαγαζιά μέσω τράπεζας είναι. ένα και το αυτό.
unforgiven Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Θα του κάνει το skroutz-ομαγαζο δόσεις; Στην τιμή του skroutzομάγαζου, υπολογίζεις για τις δόσεις που θέλεις τι τόκο θα έχει αν πληρώνεις τμηματικά και συγκρίνεις με την τιμή του Κωτσόβολου. Κατά 90% θα έχεις κέρδος, εκτός και αν έχει καμία πραγματική προσφορά ο Κωτσόβολος. Στο θέμα μας: Πηγαίνεις στην τράπεζα, ευγενέστατος, και πας σε έναν υπάλληλο. Του λες το πρόβλημα και ζητάς αντίγραφο της σύμβασης που έχεις υπογράψει. Αν είναι ανυπόγραφη, ζητάς ακύρωση. Αν έχει υπογραφή, και δεν είναι δική σου, δείχνεις την υπογραφή σου στον υπάλληλο, του λες πως έχεις πέσει θύμα απάτης, και θα σε καθοδηγήσει αυτός. Αν δεν βρεις άκρη, μιλάς με τον προϊστάμενο ή με διευθυντή. 1
geodrako Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Όταν αγόρασα τη Yi 4k, έκανε 350 σε Κωτσόβολο και Public ενώ έκανε 200 σε Skroutzομάγαζο που δε θυμάμαι καν ποιό είναι. Και την έβαλα σε 3 δόσεις. Σύνολο πήγε 220. Τι μου λέτε τώρα; Αντίστοιχα είχα κάνει με το S8 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, geodrako είπε Πολλοί κάνουν δόσεις από τα γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της αθήνας αλλά και αλλού! Εγώ είχα πάρει το προηγούμενο με δόσεις από μαγαζί αθήνα που δεν είχε καν κατάστημα φυσικό. Αν θες δόσεις, είναι το ίδιο ακριβώς με το να πας να ζητήσεις είτε πιστωτική είτε δάνειο ένα χιλιάρικο απευθείας από την τράπεζα. Άλλωστε και οι δόσεις που βάζουν τα μαγαζιά μέσω τράπεζας είναι. ένα και το αυτό. Για όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται εκτός κέντρου Αθήνας; Επειδή ο Κωτσόβολος στη συγκεκριμένη περίπτωση τους έβαλε να πάρουν δάνειο (έστω και έτσι όπως το καταγγέλει), δε σημαίνει ότι το κάνει σε όλες τις περιπτώσεις. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει πρόσφατα πολιτική αλλά credit σου έδινε η ίδια η εταιρία. Δεν μεσολαβούσε τράπεζα δηλαδή. Αυτά που λέω ίσχυαν για επαρχία (δε ξέρω τι γίνεται πλέον γιατί ο Κωτσόβολος από μένα έχει φάει άκυρο για πόσο 'μπιιπ' είναι). 26 λεπτά πριν, unforgiven είπε Στην τιμή του skroutzομάγαζου, υπολογίζεις για τις δόσεις που θέλεις τι τόκο θα έχει αν πληρώνεις τμηματικά και συγκρίνεις με την τιμή του Κωτσόβολου. Κατά 90% θα έχεις κέρδος, εκτός και αν έχει καμία πραγματική προσφορά ο Κωτσόβολος. Μιλάμε για περιπτώσεις που εσύ και γω δε κάναμε. Δηλαδή να πάρεις κινητό αξίας 1000 ευρώ με δόσεις! Για τους ανθρώπους αυτούς που, κατά την άποψή μου, δεν έχουν financial sense, είναι αναμενόμενο να απευθύνονται στον Κωτσόβολο για τις δόσεις. Ειδικά αν είσαι επαρχία, δεν έχεις πολλές επιλογές για face2face. Και αρκετοί φοβούνται τις ηλεκτρονικές αγορές. Γενικά υπάρχει κόσμος που κάνει πράγματα, που σε σένα και μένα, δεν έχουν πολύ νοημα. Αλλά τα κάνει. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από natural_sgf
Kostas Papadopulos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Βλέπω πολλά σχόλια περι δόσεων παιδια όταν έχει 1000 ευρώ το κινητό και δεν τα έχω στο χέρι με βολεύει να δίνω 80 ευρώ το μήνα για 1 χρόνο . Παμε στα δικά μας σε 1 ώρα πάμε στο κατάστημα να δούμε την σύμβαση σίγουρα θα την ακυρώσουμε απλώς έχω την εντύπωση ότι θα μας αποζημιώσουν ώστε να μην προχωρήσουμε σε ποινική δίωξη . Δεν ξέρω αμα το ανέφερα αλλά μιλάμε για το IPHONE X
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Kostas Papadopulos είπε Βλέπω πολλά σχόλια περι δόσεων παιδια όταν έχει 1000 ευρώ το κινητό και δεν τα έχω στο χέρι με βολεύει να δίνω 80 ευρώ το μήνα για 1 χρόνο . Δεν ξέρω αμα το ανέφερα αλλά μιλάμε για το IPHONE X Ε, αυτό λέμε στην ουσία. Είναι 'χαζό' να παίρνεις κινητό 1000 ευρώ (όταν δεν έχεις τα λεφτά) με δόσεις! Αλλά, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
tzelen Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Το θέμα δεν είναι τόσο απλό και χρειάζεται διερεύνηση. Αν έγινε όντως πλαστογραφία και εγκρίθηκε δάνειο (λαμβάνοντας υπόψη ότι σας παίρνουν από εισπρακτικές) μια σημαντική παράμετρος είναι ότι μπορεί να μαυρίσει ο πατέρας σου (εφόσον βγήκε στο όνομά του) στον Τειρεσία. Θέλει επικοινωνία τόσο με το κατάστημα, όσο και με την τράπεζα. Εγώ θα ξεκινούσα από την τράπεζα, πρώτα από όλα ζητώντας να μου δώσουν αντίγραφο της ενυπόγραφης αίτησης, της δανειακής σύμβασης ή/και του πίνακα διαφάνειας (ανάλυση κεφαλαίου και τόκων, όπως και επιτοκίου).
leoroni92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostas Papadopulos είπε Βλέπω πολλά σχόλια περι δόσεων παιδια όταν έχει 1000 ευρώ το κινητό και δεν τα έχω στο χέρι με βολεύει να δίνω 80 ευρώ το μήνα για 1 χρόνο . Παμε στα δικά μας σε 1 ώρα πάμε στο κατάστημα να δούμε την σύμβαση σίγουρα θα την ακυρώσουμε απλώς έχω την εντύπωση ότι θα μας αποζημιώσουν ώστε να μην προχωρήσουμε σε ποινική δίωξη . Δεν ξέρω αμα το ανέφερα αλλά μιλάμε για το IPHONE X Τιμή κοτσοβολου: 1000 Τιμή σκρουτζ: 740 Διάφορα=260 740/80=9.25 Με αποταμίευση εννέα μηνών το αγοράζεις και με τα 260 ευρώ πας και διακοπές. Καλή επιτυχία με το κωτσοβολο. Ελπίζω να σε αποζημιώσουν. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από leoroni92 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 παιζει και το σεναριο παω τα χαρτια του πατερα μου αφμ και ταυτοτητα στον προθυμο υπαλληλο να κανει την πωληση του να παρω και γω το κινητο...στη συνεχεια λογω ατυχιων βαραω πιστολι τις δοσεις....μετα απο καιρο ερχεται το φιρμανι στον πατερα...παλι παρανομη η συναλλαγη,παλι δικαιωνεσαι...μονο θεμα ηθικης προκυπτει....
26ska Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, natural_sgf είπε Θα του κάνει το skroutz-ομαγαζο δόσεις; Κανουνε ναι κ κάποιοι άτοκα, έχω ψωνίσει κ το λέω.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, 26ska είπε Κανουνε ναι κ κάποιοι άτοκα, έχω ψωνίσει κ το λέω. Κάνουν δόσεις χωρίς πιστωτικη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα