Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU


NickosR999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας. Προσφατα, πηρε μια καρτα σιμ απο τη Vodafone εχοντας ακουσει απο ενα φιλο μου οτι εαν εχω cu φοιτητικο τοτε εχω απεριοριστη περιηγηση δεδομενων στα πανεπιστημια. Ηθελα να το δοκιμασω και πραγματι, ισχυει κατι τετοιο. Εν ωρα σχολης ημουν στο internet και οτιδηποτε να εκανα δεν μειωνονταν τα MB. Αναρωτιεμαι,εαν θα μπορουσα με καποιο τροπο (εχω rooted κινητο) να στελνω σημα οτι βρισκομαι στο πανεπιστημιο ενω, στην πραγματικοτητα, δεν ειμαι ωστε να εκμεταλλευτω αυτη τη δυνατοτητα. Δοκιμασα να αλλαξω την τοποθεσια μου με μια εφαρμογη χωρις καποιο αποτελεσμα. Εξαλλου, δε χρειαζεται καν να εχω την τοποθεσια ανοιχτη οταν βρισκομαι στη σχολη. Καποιος το διαβαζει το δικτυο και επιβεβαιωνει οτι βρισκομαι στο πανεπιστημιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 Δε γίνεται αυτό που ζητάς καθώς όταν δεν είσαι σε πανεπιστημιακό χώρο παίρνεις σήμα από άλλη "κυψέλη"  από αυτές που είναι ορισμένες από τον πάροχο να δίνουν δωρεάν ίντερνετ στους κατόχους φοιτητικου CU (στη προκειμένη περίπτωση αυτές που καλύπτουν τα πανεπιστήμια).

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ξέρει ανά πάσα στιγμή από ποια κυψέλη παίρνεις σήμα (συνεπώς και που βρίσκεσαι) είτε για τηλεφωνία είτε για δεδομένα(ιντερνετ), δεν χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένη την "τοποθεσία", αυτή την ενεργοποιείς για τη χρήση εφαρμογών τύπου Google play store - Vodafone TV κλπ

 

Επεξ/σία από nik0laus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρολαυτα μπορω να χρησιμοποιησω ενα mobile router, να τοποθετησω τη σιμ μεσα και να το ενεργοποιω οταν βρισκομαι στη σχολη ως hotspot?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
On 19/05/2019 at 01:02, user2163 said:

Μια απορία όταν λέμε uncapped είναι όντως uncapped η έχει πολιτική ορθής χρήσης μπορεί πχ να κατεβάσει 100GB+

καλο ειναι να το ρωτησεις στον παροχο διοτι πολλα λενε οτι ειναι απεριοριστα αλλα με πολιτικη ορθη χρησης.δεν θα με παραξενευε να εχει 100 giga cap για ευνοητους λογους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως δεν βλεπω να το διαφημιζει πουθενα οτι παρεχει δωρεαν internet εντος σχολης.Αυτο που γνωριζω ειναι οτι καποιες σχολες παρεχουν δωρεαν ιντερνετ(σε συνδεση με wifi).Το εχει δει καποιος να το επιβεβαιώσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...