Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι εχουν αυτην την περιεργη προφορα? Ειδικα ο μαλλιας εχει εξαιρετικα αθλια αρθρωση. Κατατα απο μενα ειναι οχι.

• Like 2
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, stormrain said:

Γιατι εχουν αυτην την περιεργη προφορα? Ειδικα ο μαλλιας εχει εξαιρετικα αθλια αρθρωση. Κατατα απο μενα ειναι οχι.

Αυστηρός κριτής ο στορμ μας. Υποψιάζομαι οτι απλα δεν επιασες το βαθυτερο νοημα των στιχων. Για τιμωρια ακουσε το αλλες 20+ φορες και μετα θα εχεις δικαιωμα αποψης. Αντε μπραβο!

ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ

(ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΓΙΑΑΑ ΤΙ ΘΑ'ΛΕΓΕΣ; Ε; Ε;)

Επεξ/σία από *nenya*
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν παιζει να ξαναπατησω το πλεη σε αυτο το ακουσμα, πρεπει να βαλω το Loituma σε πεντεξι διαφορετικες εκδοχες σερι για να εξαγνιστω :lol:

ΧΑΧΑΧΑ Τοτε θα ηταν ακομα μεγαλυτερη παρανοια με το γιαγια Νενη 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Γιατι εχουν αυτην την περιεργη προφορα? ...

Γιατί δεν είναι "μαμά". 🤷‍♂️

• Sad 1
Δημοσ.

Απλωνω τα ρουχα και φωναζω ΜΑΜΑΑΑΑ

Που μου τα απλωνε παλιαααα

Ποσο μου λειπεις

ΜΑΜΑΑΑΑ

Θα κοψω τα τηγανηταααα

Πλάκα σας κανω παιδιαααα

Κλπ κλπ κλπ

Ναι, πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μπουν στιχοι σ'αυτη τη μελωδια (;) XD

(Οπου σταθώ κι οπου βρεθω με κυνηγαει αυτο το τραγουδι...μεχρι και οι μαθητες μου με πρηζουν μ'αυτο!)

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, stormrain είπε

πρεπει να βαλω το Loituma σε πεντεξι διαφορετικες εκδοχες σερι για να εξαγνιστω

Μόνο trap φαντάζομαι!

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι στο 1% που δεν έχει ακούσει το "άσμα " , και δεν θέλει να δώσει ένα ακόμα view στο βίντεοκλιπ.  Τι κερδίζω; 😊

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και σχολιάζουμε τους gangsta trappers, εχει πολλή πλάκα που ο gangsta snik, πηγαίνει στα netcafe κοκαρισμενος και τον κάνουν expose 12 χρόνα στο fortnite. Πόσα gangsta 😂

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Το είδα λόγω του σατιρικού βίντεο των ράδιο αρβύλα, που έπεσε τυχαία στην αντίληψή μου και με έκανε να γελάσω πολύ, οπότε είδα και το πρωτότυπο για να καταλάβω τί γίνεται.

Ουρανομήκης βλακεία, και λίγο λέω. Πραγματικά, αν αυτά τα τραγούδια (συμβατικός ο τίτλος) ακούγονται σήμερα, δεν υπάρχει ελπίδα...

Κάποιοι έχουν χάσει την άνιση μάχη με τον Δαρβίνο... 

Βάζω ένα παλιό συνώνυμο των Genesis (όπου η μαμά έχει άλλη έννοια, πιό κοντά σε αυτό που ξέρουμε όλοι) μπας και καθαρίσει το αυτί μας από αυτή την αθλιότητα (για τους λάτρεις των 80s και των προγκρεσάδικων της εποχής):

https://www.youtube.com/watch?v=Ccs2rt0oSzQ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pnick είπε

Βάζω ένα παλιό συνώνυμο των Genesis (όπου η μαμά έχει άλλη έννοια, πιό κοντά σε αυτό που ξέρουμε όλοι) μπας και καθαρίσει το αυτί μας από αυτή την αθλιότητα (για τους λάτρεις των 80s και των προγκρεσάδικων της εποχής):

Γέρος alert

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...