Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Ευχαριστώ για την διόρθωση

Βασικά εμένα διορθώνα γιατί είχα είπα λάθος τιμή για τον παραγωγικό τύπο! Όλες οι τιμές που βλέπεις είναι χχχ€+ ΦΠΑ 

• Haha 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.pngΠαιδιά χάθηκε το κλειδί της πόρτας του πίσω μπαλκονιού από την μεριά της κουζίνας. Έφαγα τον κόσμο αλλά δεν υπάρχει αντικλείδι. Ευτυχώς υπάρχει πρόσβαση απο την κρεββατοκάμαρα! Πως αντικαθιστώ την κλειδαριά? Γκουγκλάροντας, κατάλαβα πως πρέπει να την ξεκλειδώσω με κάποιον τρόπο πρώτα. Η τεχνική του bumpkey μου φάνηκε η πιο εύκολη 😁

Δώστε τα φώτα σας! Αναρτώ ΦΩΤΟ 

Επεξ/σία από frieck
Δημοσ.
On 29/04/2025 at 07:25, mclein² said:

ειναι θεμα τυχης, το ποτε θα γινει διαρρηξη. 

μπορει ποτέ, μπορεί και αύριο.

κυλινδρος ποτεντ προ 15ετιας....

@mclein² κατανοητό, μπορείς να στείλεις κάποιες προτάσεις για αντικατάσταση, για να προχωρήσουμε σε αλλαγή?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Ευχαριστώ για την διόρθωση

Μην γράφετε ονόματα καταστημάτων. Απαγορεύεται και θα κλειδωθεί το νήμα.

Το διόρθωσα καθώς δεν το γνωρίζω. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, frieck είπε

spacer.pngΠαιδιά χάθηκε το κλειδί της πόρτας του πίσω μπαλκονιού από την μεριά της κουζίνας. Έφαγα τον κόσμο αλλά δεν υπάρχει αντικλείδι. Ευτυχώς υπάρχει πρόσβαση απο την κρεββατοκάμαρα! Πως αντικαθιστώ την κλειδαριά? Γκουγκλάροντας, κατάλαβα πως πρέπει να την ξεκλειδώσω με κάποιον τρόπο πρώτα. Η τεχνική του bumpkey μου φάνηκε η πιο εύκολη 😁

Σπασε τον κυλινδρο οπως το βιντεο η τρυπησε τον με ενα τρυπανι. Μετα ξεκλειδωνεις την πορτα και τον αλλαζεις. Με ηρεμες κινησεις σπαει. Αν δεν εχεις "σκλυλα" και ενα μικρο κλειδι τυπου "γαλλικο" θα κανει την δουλεια ;)

Δημοσ.
6 hours ago, frieck said:

Παιδιά χάθηκε το κλειδί της πόρτας του πίσω μπαλκονιού από την μεριά της κουζίνας. Έφαγα τον κόσμο αλλά δεν υπάρχει αντικλείδι. Ευτυχώς υπάρχει πρόσβαση απο την κρεββατοκάμαρα! Πως αντικαθιστώ την κλειδαριά? Γκουγκλάροντας, κατάλαβα πως πρέπει να την ξεκλειδώσω με κάποιον τρόπο πρώτα. Η τεχνική του bumpkey μου φάνηκε η πιο εύκολη 😁

26 minutes ago, Petros Electron said:

Σπασε τον κυλινδρο οπως το βιντεο η τρυπησε τον με ενα τρυπανι. Μετα ξεκλειδωνεις την πορτα και τον αλλαζεις. Με ηρεμες κινησεις σπαει. Αν δεν εχεις "σκλυλα" και ενα μικρο κλειδι τυπου "γαλλικο" θα κανει την δουλεια ;)

μετα απορειτε γιατι ανοιγουν στις γιαγιαδες, τις θειες κ τις μαμαδες σας οι τεχνικοι της δεη...

γιατι εχουν δει βιντεακια πως γινεται :D 

6 hours ago, swstost said:

@mclein² κατανοητό, μπορείς να στείλεις κάποιες προτάσεις για αντικατάσταση, για να προχωρήσουμε σε αλλαγή?

στειλε μου προσωπικο μηνυμα γιατι εδω καποιοι κλαινε οταν δε βαζω στις προτασεις μου τους κυλινδρους τους :D

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

μετα απορειτε γιατι ανοιγουν στις γιαγιαδες, τις θειες κ τις μαμαδες σας οι τεχνικοι της δεη...

γιατι εχουν δει βιντεακια πως γινεται :D 

Καλημερα!. Εχεις δικιο αλλα κυκλοφορούν εκει εξω ελεύθερα (τα βίντεο).. Σίγουρα ενας κύλινδρος ασφάλειας η αντί σναπ δεν θα σπάσει με αυτον τον τρόπο. ;)

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Δες απο την γνωστή εταιρία αν βαζουν στην περιοχη σου (ρώτησε τους) και για πανω απο τον μεσο ορο το μοντέλο "παραγωγικός τυπος" η το EXTRA1

γνωστή εταιρεία ? συγνώμη δεν το βγάζω από τα συμφραζόμενα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γραμματοκιβώτια και κλειδούχους, που φαινομενικά (γιατί επακριβώς δεν γνωρίζω, ίσως μόνο με βοήθεια σας) έχουν ίδιου τύπου κλειδαριές, υπάρχει δυνατότητα να αντικατασταθούν με κλειδαριές που θα έχουν και κάποιο κλειδί τύπου master (όπως συνήθως λένε όταν ταιριάζει σε όλες), μαζί με το δικό τους κλειδί ενδεχομένως ή και χωρίς;

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι το κλειδί του οποιουδήποτε άσχετου από δική του κλειδαριά θα μπορεί να ξεκλειδώνει και αυτές τις κλειδαριές.

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα από καλό κατάστημα ακριβή πόρτα. Μου είχανε πει ότι η πόρτα δεν παραβιάζεται, να προσέχω με τα κλειδιά και θέλουν ειδική έκδοση από τους ίδιους κ.ο.κ. 

Ξεχανω το κλειδί πίσω από την πόρτα μια μέρα, φεύγω και επιστρέφω σπίτι και η κλειδαριά κάπως δεν επιτρέπει να μπει κλειδί μέσα ή να ξεκλειδώσει αν υπάρχει κλειδί μέσα στην κλειδαριά. Η πόρτα λοιπόν παρόλο που ήταν ξεκλείδωτη, δεν μου επέτρεπε να μπω γιατί το κλειδί δεν γυρνούσε.

Το κατάστημα ήταν κλειστό όποτε κάλεσα κλειδαρά. Του λεω αυτά που μου είχανε πει, πως δεν ανοίγει η κλειδαριά (όπως μου είπανε) και το κλειδί είναι από πίσω όποτε μπορεί να δυσκολευτεί. Γελάει, μου λέει μισό λεπτό. Την άνοιξε σε λιγότερο από 5 λεπτά. Προφανώς τον πλήρωσα και τον ρώτησα πως / γιατί κλπ αλλά μέσα στα γέλια του δεν μου έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση αν εγω έχω καταλάβει κάτι λάθος. Η κλειδαριά ήταν η Evva 4KS πάντως.

Η απορία που μου γεννήθηκε είναι: Πρέπει να την αλλάξω για κάτι καλύτερο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε

Αγόρασα πρόσφατα από καλό κατάστημα ακριβή πόρτα. Μου είχανε πει ότι η πόρτα δεν παραβιάζεται, να προσέχω με τα κλειδιά και θέλουν ειδική έκδοση από τους ίδιους κ.ο.κ. 

Ξεχανω το κλειδί πίσω από την πόρτα μια μέρα, φεύγω και επιστρέφω σπίτι και η κλειδαριά κάπως δεν επιτρέπει να μπει κλειδί μέσα ή να ξεκλειδώσει αν υπάρχει κλειδί μέσα στην κλειδαριά. Η πόρτα λοιπόν παρόλο που ήταν ξεκλείδωτη, δεν μου επέτρεπε να μπω γιατί το κλειδί δεν γυρνούσε.

Το κατάστημα ήταν κλειστό όποτε κάλεσα κλειδαρά. Του λεω αυτά που μου είχανε πει, πως δεν ανοίγει η κλειδαριά (όπως μου είπανε) και το κλειδί είναι από πίσω όποτε μπορεί να δυσκολευτεί. Γελάει, μου λέει μισό λεπτό. Την άνοιξε σε λιγότερο από 5 λεπτά. Προφανώς τον πλήρωσα και τον ρώτησα πως / γιατί κλπ αλλά μέσα στα γέλια του δεν μου έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση αν εγω έχω καταλάβει κάτι λάθος. Η κλειδαριά ήταν η Evva 4KS πάντως.

Η απορία που μου γεννήθηκε είναι: Πρέπει να την αλλάξω για κάτι καλύτερο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;

Άρα ήταν ξεκλειδωτη αφού είχες ξεχάσει το κλειδί από μέσα; Και είσαι σίγουρος πως σου είπαν από το μαγαζί που την έβαλαν πως η πόρτα δεν ανοίγει ούτε ξεκλειδωτη;! 😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Giorgos241 είπε

Μου είχανε πει ότι η πόρτα δεν παραβιάζεται

Ολες οι πορτες ασφάλειας οταν ειναι ξεκλείδωτες δεν παρέχουν καμια ασφάλειά. Οσο για το προβλημα που σου προεκυψε εχει και κυλινδρους 2πλης ενεργειας που επιτρεπουν να ανοιξεις απο εξω με 2ο κλειδι σε περιπτωση που εχει αλλο κλειδι απο μεσα ;)

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, _Biohazard_ said:

Άρα ήταν ξεκλειδωτη αφού είχες ξεχάσει το κλειδί από μέσα; Και είσαι σίγουρος πως σου είπαν από το μαγαζί που την έβαλαν πως η πόρτα δεν ανοίγει ούτε ξεκλειδωτη;! 😂

Ήταν ξεκλείδωτη. Όχι, δεν είπαν συγκεκριμένα ότι η πόρτα δεν παραβιάζεται όταν είναι ξεκλείδωτη αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση που άνοιξε τόσο γρήγορα. Καθώς δεν το κατέχω το θέμα, το ερώτημα μου είναι αν πρέπει να γίνει αναβάθμιση σε κάτι καλύτερο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε

Ήταν ξεκλείδωτη. Όχι, δεν είπαν συγκεκριμένα ότι η πόρτα δεν παραβιάζεται όταν είναι ξεκλείδωτη αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση που άνοιξε τόσο γρήγορα. Καθώς δεν το κατέχω το θέμα, το ερώτημα μου είναι αν πρέπει να γίνει αναβάθμιση σε κάτι καλύτερο 

Η μόνη αναβάθμιση που μπορεί να χρειάζεται είναι κύλινδρος διπλής λειτουργίας ώστε να μπορεί να δουλέψει και με κλειδί από πίσω. Βέβαια έχεις ήδη έναν πολύ καλό κύλινδρο και δεν μπορώ να σου πω ότι αξίζει η αλλαγή.

Οι θωρακισμένες προστατεύουν μόνο όταν είναι κλειδωμένες.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...