Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 21/06/2025 at 21:04, nikos121 said:

Την εχει βαλει κανεις; Αν ναι η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μπορεί να ανοίξει την πορτα απέξω αν δεν υπαρχει πομολο;

Δηλαδη κάνει αυτό το τελευταίο γύρισμα του κλειδιου που μπαινει η γλωσσα μεσα?

Ευχαριστώ

ναι, τραβαει τη γλωσσα κανονικα.

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, χάλασε η κλειδαριά σε πορτα ασφαλείας στην Είσοδο του σπιτιου. Θα φωνάξω κλειδαρα εννοείται, αλλά καμία πρόταση απο κλειδαριές, τι να προσέξω, τι να ζητήσω να έχει η νέα κλειδαριά! Ευχαριστώ. 

Από συζήτηση....με κλειδαρα μου προτεινε ότι θα  βάλει defender,  cisa η κλειδαριά ιταλική, με 5 κλειδιά ,με τοποθέτηση όλα 400ευρω! 

@mclein²

Επεξ/σία από angelucky
Δημοσ.
On 28/06/2025 at 20:35, angelucky said:

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, χάλασε η κλειδαριά σε πορτα ασφαλείας στην Είσοδο του σπιτιου. Θα φωνάξω κλειδαρα εννοείται, αλλά καμία πρόταση απο κλειδαριές, τι να προσέξω, τι να ζητήσω να έχει η νέα κλειδαριά! Ευχαριστώ. 

Από συζήτηση....με κλειδαρα μου προτεινε ότι θα  βάλει defender,  cisa η κλειδαριά ιταλική, με 5 κλειδιά ,με τοποθέτηση όλα 400ευρω! 

@mclein²

α) τι σημαινει χαλασε ;

β) βαλε μερικες φωτογραφιες απο την πορτα, ιδανικα μεσα - εξω - πλαι.

γ) παρα πολλα τα 400 ακουγονται...

3 hours ago, George! said:

Τι προτάσεις έχουμε για ηλεκτρική κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτα ασφαλείας;

ειτε ηλεκτροπυρο ή ηλεκτρομαγνητη (αναλογα τι ταιριαζει) για ενα μονό κρυφο σημειο κλειδωματος

ειτε fiam x1r & mottura bNova για ηλεκτρομηχανικες κλειδαριες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mclein² είπε

α) τι σημαινει χαλασε ;

β) βαλε μερικες φωτογραφιες απο την πορτα, ιδανικα μεσα - εξω - πλαι.

γ) παρα πολλα τα 400 ακουγονται...

ειτε ηλεκτροπυρο ή ηλεκτρομαγνητη (αναλογα τι ταιριαζει) για ενα μονό κρυφο σημειο κλειδωματος

Χάλασε...σημαίνει ενώ κλειδώνει απο μεσα...μετά δεν ξεκλειδώνει παρα μόνο απο έξω.

Επεξ/σία από angelucky
Δημοσ.
1 hour ago, angelucky said:

Χάλασε...σημαίνει ενώ κλειδώνει απο μεσα...μετά δεν ξεκλειδώνει παρα μόνο απο έξω.

α) τα κλειδια σου εχουν προβλημα

β) την κλειδαρια πρεπει να την αλλαξεις για λογους ασφαλειας & οχι επειδη χαλασε η κλειδαρια.

γ) δινεις παρα πολλα λεφτα για μια αλλαγη κλειδαριας gardesa ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ θα μπουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

α) τα κλειδια σου εχουν προβλημα

β) την κλειδαρια πρεπει να την αλλαξεις για λογους ασφαλειας & οχι επειδη χαλασε η κλειδαρια.

γ) δινεις παρα πολλα λεφτα για μια αλλαγη κλειδαριας gardesa ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ θα μπουν.

Δεν ανοίγει και με τα 3 κλειδιά που έχω. Αξιζει να παω να φτιάξω ένα ακόμη κ να προσπαθήσω πάλι? Μου είπε οτι θα βάλει κλειδαριά defender mottura. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, mclein² είπε

Θέλω να κλειδώνει με όλους τους πύρους η πόρτα και να ανοίγει αν πατήσω το κουμπί ξεκλειδώματος από την θυροτηλεόραση. Είναι κατάλληλες και από τις καλές αυτές οι δύο που μου πρότεινες;

Τώρα έχω μία cisa δίγλωσση και κατάφεραν δύο γυφτάκια 5-6 χρονών να την ανοίξουν με μόνο ένα κατσαβίδι! 

Επίσης μετά την διάρρηξη ζορίζεται είτε να κλειδώσει είτε να ξεκλειδώσει στις δύο πρώτες στροφές, στις άλλες δύο στροφές για το 3ο και 4ο κλείδωμα πάει άνετα. Τι μπορώ να κάνω;

IMG_20250701_064433.jpg

IMG_20250701_064406.jpg

Επεξ/σία από George!
Δημοσ.
17 hours ago, angelucky said:

Δεν ανοίγει και με τα 3 κλειδιά που έχω. Αξιζει να παω να φτιάξω ένα ακόμη κ να προσπαθήσω πάλι? Μου είπε οτι θα βάλει κλειδαριά defender mottura. 

συνεχιζω να πιστευω οτι φταινε τα κλειδια που ειναι χτυπημενα στο ιδιο λεπτο δοντακι απο τη μια μερια.

και συνεχιζω να πιστευω οτι μια κλειδαρια (σαν τη δικη σου) που αντικαθισταται με τα πιο απλα πραγματα με 200€, ο συγκεκριμενος συναδελφος θα βαλει πραγματα τοσο δυνατα που θα φτασουν το κοστος στα 400€

56 minutes ago, George! said:

Θέλω να κλειδώνει με όλους τους πύρους η πόρτα και να ανοίγει αν πατήσω το κουμπί ξεκλειδώματος από την θυροτηλεόραση. Είναι κατάλληλες και από τις καλές αυτές οι δύο που μου πρότεινες;

Τώρα έχω μία cisa δίγλωσση και κατάφεραν δύο γυφτάκια 5-6 χρονών να την ανοίξουν με μόνο ένα κατσαβίδι! 

Επίσης μετά την διάρρηξη ζορίζεται είτε να κλειδώσει είτε να ξεκλειδώσει στις δύο πρώτες στροφές, στις άλλες δύο στροφές για το 3ο και 4ο κλείδωμα πάει άνετα. Τι μπορώ να κάνω;

α) αν θελεις να κλειδωνει με ολους τους πυρους, θα πρεπει να βαλεις ηλεκτρομηχανικη και ταυτοχρονα να βρεις επαγγελματια που θα κατσει να κοψει/ραψει τις ντιζες για να ταιριαζουν στην ολη φαση.

β) οι cisa διγλωσσες οταν φτασουν τα 6-10 χρονια κ εχει φθαρει ο πυρος του μπλοκ, ανοιγουν ετσι "ευκολα"..βεβαια εσενα λογικα τη στραβωσαν για να μην κλειδωνει / ξεκλειδωνει ευκολα αρα η δυναμη δεν ηταν λιγη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

α) αν θελεις να κλειδωνει με ολους τους πυρους, θα πρεπει να βαλεις ηλεκτρομηχανικη και ταυτοχρονα να βρεις επαγγελματια που θα κατσει να κοψει/ραψει τις ντιζες για να ταιριαζουν στην ολη φαση.

β) οι cisa διγλωσσες οταν φτασουν τα 6-10 χρονια κ εχει φθαρει ο πυρος του μπλοκ, ανοιγουν ετσι "ευκολα"..βεβαια εσενα λογικα τη στραβωσαν για να μην κλειδωνει / ξεκλειδωνει ευκολα αρα η δυναμη δεν ηταν λιγη.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Μόλις δύο χρόνια την έχω την κλειδαριά. Τι μπορεί να στράβωσε; Γιατί το ζόρι το τρώει μόνο στην αρχή που ας πούμε βγαίνουν οι πύροι στην πρώτη από τις δύο σκάλες. Αν γυρίσω το κλειδί να βγουν οι πύροι πλήρως, γυρίζει μια χαρά το κλειδί.

Δημοσ.
43 minutes ago, George! said:

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Μόλις δύο χρόνια την έχω την κλειδαριά. Τι μπορεί να στράβωσε; Γιατί το ζόρι το τρώει μόνο στην αρχή που ας πούμε βγαίνουν οι πύροι στην πρώτη από τις δύο σκάλες. Αν γυρίσω το κλειδί να βγουν οι πύροι πλήρως, γυρίζει μια χαρά το κλειδί.

μπορει να την πιεζει το μεταλλικο μερος της πορτας...

μπορει να στραβωσαν οι πυροι 2-3 χιλιοστα...

ζοριζεται ακομη και με ανοιχτη πορτα ; 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, mclein² είπε

μπορει να την πιεζει το μεταλλικο μερος της πορτας...

μπορει να στραβωσαν οι πυροι 2-3 χιλιοστα...

ζοριζεται ακομη και με ανοιχτη πορτα ; 

Ναι ζορίζεται και με ανοιχτή πόρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...