Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Δοκιμασες να βαλεις λιγο λαδακι σιλικονης και να κανεις μεσα-εξω πολλες φορες το κλειδι μηπως ξεκολλησει το pin και δουλέψει παλι ?

Oχι εριξα μονο πουδρα γραφιτη μεσα στον κυλινδρο απο την εξωτερικη πλευρα.

Σκεφτηκα να τον παρω να τον παω σε ενα βενζιναδικο να τον φυσηξω μηπως εχει μπει τιποτα μεσα και να μετα να του ριξω τιποτα οπως λες(σπρει σιλικονης).

Δεν εχω τιποτα να χασω αν το κανω ετσι δεν ειναι?

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Oχι εριξα μονο πουδρα γραφιτη μεσα στον κυλινδρο απο την εξωτερικη πλευρα.

Σκεφτηκα να τον παρω να τον παω σε ενα βενζιναδικο να τον φυσηξω μηπως εχει μπει τιποτα μεσα και να μετα να του ριξω τιποτα οπως λες(σπρει σιλικονης).

Δεν εχω τιποτα να χασω αν το κανω ετσι δεν ειναι?

Ναι δοκίμασε. Επίσης και το φυσηγμα ειναι καλή ιδέα :) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Petros Electron είπε

Θα παω τωρα να το κανω και να το δοκιμασω αν ειναι μπας γινει τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο σπίτι που νοίκιαζα είχα βάλει με δικά μου έξοδα Cisa Rs3s και εν τέλει του την έκανα δώρο γιατί ο σπιτονοικοκύρης μου είναι ο καλύτερος και τον έχω αδυναμία είναι υπέροχος άνθρωπος. Εδώ που αγόρασα έβαλε ο ίδιος κλειδαράς την Rs5 Cisa . Υπέθεσα οτι θα είναι βελτιωμένη της Cisa Rs3s. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Σα να νιώθω ότι κολλάει λίγο ουδεμία σχέση με την Rs3s που μου είχε βάλει. Το έχει παρατηρήσει κανένας ή είναι ιδέα μου?

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.

ρε παιδια εχω ενα γραμματοκιβωτιο απο το οποιο μου εχει μεινει μονο ενα κλειδι και χρειαζομαι αλλο

ειναι μικροτερο φυσικα απο μεγεθος απο τα αλλα κλειδια και γραφει τοσο πανω του οσο και στην κλειδαρια 159

εχω παει σε τρεις (3) κλειδαραδες να μου βγαλουν κλειδι και τα 3 δεν δουλευουν

καμμια λυση?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Δεν εγινε τιποτα τελικα κανει παλι το ιδιο.

Οποτε πρεπει να κοιταξω για νεο κυλινδρο σε διασταση 30-60.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε

ρε παιδια εχω ενα γραμματοκιβωτιο απο το οποιο μου εχει μεινει μονο ενα κλειδι και χρειαζομαι αλλο

ειναι μικροτερο φυσικα απο μεγεθος απο τα αλλα κλειδια και γραφει τοσο πανω του οσο και στην κλειδαρια 159

καμμια λυση?

Άλλαξε ολη την κλειδαρια με νεα. Εγω αυτο εκανα στο δικο μου (γιατι ειχα χασει το κλειδι) 

Δημοσ.
16 hours ago, tilaverboy said:

Στο σπίτι που νοίκιαζα είχα βάλει με δικά μου έξοδα Cisa Rs3s και εν τέλει του την έκανα δώρο γιατί ο σπιτονοικοκύρης μου είναι ο καλύτερος και τον έχω αδυναμία είναι υπέροχος άνθρωπος. Εδώ που αγόρασα έβαλε ο ίδιος κλειδαράς την Rs5 Cisa . Υπέθεσα οτι θα είναι βελτιωμένη της Cisa Rs3s. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Σα να νιώθω ότι κολλάει λίγο ουδεμία σχέση με την Rs3s που μου είχε βάλει. Το έχει παρατηρήσει κανένας ή είναι ιδέα μου?

ιδιος κυλινδρος ειναι απλα ο 5αρης εχει ενα εξτρα πατενταρισμα στο κινητο στοιχειο

εαν νιωθεις κατι διαφορετικο απο την προηγουμενη κατασταση, κατι λαθος εγινε στην εγκατασταση.

λαθος = μπορει απλα να σφιχθηκε ο κυλινδρος περισσοτερο απο πριν ή να μην εχει κεντραριστει απολυτα κλπ κλπ

9 hours ago, InsertCoinToJoi said:

καμμια λυση?

βαλε μια φωτο το κλειδι του γραμματοκιβωτιου οσο πιο καθαρη μπορεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HERTHAN είπε

O AGB GENIO ειναι καλυτερος ή χειροτερος του Scudo 9000?

Αληθεια η ψεματα δεν ξερω, με μια ερευνα ειδα αυτο. Δες και αποφασισε μονος σου

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Αληθεια η ψεματα δεν ξερω, με μια ερευνα ειδα αυτο. Δες και αποφασισε μονος σου

Αυτό δεν ισχύει με όλους τους κυλίνδρους?Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει δηλαδή?

Εκτός αν εννοείς ότι ήταν πολύ εύκολος ο τρόπος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Αυτό δεν ισχύει με όλους τους κυλίνδρους?Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει δηλαδή?

Εκτός αν εννοείς ότι ήταν πολύ εύκολος ο τρόπος.

Σε κάποιους ειναι πιο εύκολο σε κάποιους άλλους πιο δυσκολο. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα "εργαλεια" πωλούνται ευκολα στο διαδίκτυο και καποιος μπορει να τα αγορασει εύκολα. 
Εχει κυλίνδρους που δεν ανοίγουν (τουλάχιστον ευκολα) με αυτη την μεθοδο. Πχ οι κύλινδροι με δίσκους οπως ο Dom Diamant, ο abloy p2 δεν ανοίγουν με αυτη την μέθοδο. Απο εκει και περα εχει να κανει με το τι επίπεδο ασφάλειας θελει ο καθενας και ποσα χρήματα θελει να διαθέσει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Απο εκει και περα εχει να κανει με το τι επίπεδο ασφάλειας θελει ο καθενας και ποσα χρήματα θελει να διαθέσει. 

Nαι γι'αυτο ρωτησα κιολας σε σχεση με τον scudo 9000 σε τι επιπεδο βρισκεται ο Genio.

Θα περιμενω να μου πει κι ο @mclein² την γνωμη του.

Στην τιμη που εχει φτασει ο scudo 9000 θα επαιρνα τον Evva Eps αλλα ερχεται μονο με 3 κλειδια και δεν μου φτανουν.

Δημοσ.
10 hours ago, HERTHAN said:

Nαι γι'αυτο ρωτησα κιολας σε σχεση με τον scudo 9000 σε τι επιπεδο βρισκεται ο Genio.

Θα περιμενω να μου πει κι ο @mclein² την γνωμη του.

Στην τιμη που εχει φτασει ο scudo 9000 θα επαιρνα τον Evva Eps αλλα ερχεται μονο με 3 κλειδια και δεν μου φτανουν.

σε παρομοιο επιπεδο ειναι / ο genio εχει κλειδωμενο προφιλ !

* ποσα κλειδια χρειαζεσαι συνολο στον EPS & η διασταση ειναι 30/60 ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mclein² είπε

σε παρομοιο επιπεδο ειναι / ο genio εχει κλειδωμενο προφιλ !

Aπλα τους βρισκω στην ιδια τιμη σχεδον τον Genio και τον 9000.Στα 80 τελικη αγοραζω τον Genio με 5 κλειδια.Απλα σε ρωτησα γιατι ειδα το βιντεακι παραπανω που ανεβασε Petros και λεω μηπως προκειται για κυλινδρο που ανοιγει πολυ ευκολα.

3 ώρες πριν, mclein² είπε

* ποσα κλειδια χρειαζεσαι συνολο στον EPS & η διασταση ειναι 30/60 ?

Θελω το λιγοτερο 4 κλειδια σε οποιον κυλινδρο παρω και διασταση 30/60.Απλα εδω επαρχια και να παρω καποιον με 4 κλειδια δεν θα μπορω να παω καπου να βγαλω 4ο κλειδι.Και δεν θελω να πληρωσω κανενα 20αρικο για 4ο κλειδι σε κυλινδρο που κοστιζει 80-90 ευρω.

Βρηκα και απο Αmazon Γερμανιας τον WINKHAUS keyTec RPE σε διασταση 30/60 με 5 κλεδια στα 80 ευρω περιπου και δεν ξερω αν αξιζει σε συγκριση με Genio.EPS και AGB 9000.

image.png.f6bc7c52cb37e29e2b1873b36abe1f0b.png

Το μονο που με μπερδευει εναι οτι υπαρχει και σε διασταση 60/30 και δεν βρηκα πουθενα ποιο ειναι το εξω και ποιο ειναι το μεσα.

image.png.26875cfc533ee83dcf0ee460e440f797.png

Τελος βρισκω και τον N-Tra στην ιδια διασταση 30/60 με 10-11 ευρω παραπανω.Το ιδιο ισχυει και για τον N-Tra οπου υπαρχει κι αυτος σε διασταση 60/30.

image.png.a2905dbb32f4d23a66e82a27b1142d38.png

Οι τιμες που αναφερω ειναι οι τιμες χωρις ΦΠΑ γιατι αν επιλεξω καποιον απο αυτους θα τους παραγγειλω με το εταιρικο ΑΦΜ χωρις ΦΠΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...