Silverage Δημοσ. Τρίτη στις 12:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:51 μμ Πάλεψα μήπως βγάλω τον κύλινδρο μόνος μου να τον μετρήσω για σιγουριά για να παραγγείλω τον καινούριο αλλά δεν βγαίνει. Η πλαϊνή βίδα που φαίνεται στη φωτογραφία είναι πολύ χαμηλά 9-10 εκατοστά απο το ύψος του κλειδιού και δεν νομίζω ότι είναι αυτή που κρατάει τον κύλινδρο στη θέση του. Αλλά μάλον για 30/50 τον κόβω και εγώ όπως τον μέτρησα απο το πλάι της πόρτας. Δεν μπορώ να σπρώξω και απο την έξω μεριά γιατί έχει defender. Μάλλον θα χρειαστεί να φωνάξω κλειδαρά. Spoiler Spoiler
Alejandro Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ 21 λεπτά πριν, Silverage είπε Πάλεψα μήπως βγάλω τον κύλινδρο μόνος μου να τον μετρήσω για σιγουριά για να παραγγείλω τον καινούριο αλλά δεν βγαίνει. Η πλαϊνή βίδα που φαίνεται στη φωτογραφία είναι πολύ χαμηλά 9-10 εκατοστά απο το ύψος του κλειδιού και δεν νομίζω ότι είναι αυτή που κρατάει τον κύλινδρο στη θέση του. Αλλά μάλον για 30/50 τον κόβω και εγώ όπως τον μέτρησα απο το πλάι της πόρτας. Δεν μπορώ να σπρώξω και απο την έξω μεριά γιατί έχει defender. Μάλλον θα χρειαστεί να φωνάξω κλειδαρά. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Αυτή είναι η βίδα. Δεν πιάνει πάνω στον κύλινδρο αλλά κινεί τον πίρο της κλειδαριάς που ασφαλίζει τον κύλινδρο. 1
Silverage Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ (επεξεργασμένο) Βρήκα σε καλή τιμή την Evva mcs. Λογικά κάνει και αυτή, σωστά; Δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Επεξ/σία Τρίτη στις 02:20 μμ από Silverage
mclein² Δημοσ. Τρίτη στις 04:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:00 μμ 1 hour ago, Silverage said: Βρήκα σε καλή τιμή την Evva mcs. Λογικά κάνει και αυτή, σωστά; Δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; εισαι σιγουρος οτι υπαρχει διαθεσιμος ; δεν ειναι καλη επιλογη σε μη γραναζωτη κλειδαρια...
Silverage Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, mclein² είπε εισαι σιγουρος οτι υπαρχει διαθεσιμος ; δεν ειναι καλη επιλογη σε μη γραναζωτη κλειδαρια... Ναι, μίλησα στο τηλέφωνο και μου έιπαν τον έχουν διαθέσιμο με 5 κλειδιά. Γιατί; Επεξ/σία Τρίτη στις 04:37 μμ από Silverage
Petros Electron Δημοσ. Τρίτη στις 04:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:42 μμ 5 λεπτά πριν, Silverage είπε Ναι, μίλησα στο τηλέφωνο και μου έιπαν τον έχουν διαθέσιμο με 5 κλειδιά. Πόσο τον βρήκες αν επιτρέπετε?
Silverage Δημοσ. Τρίτη στις 05:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:08 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Πόσο τον βρήκες αν επιτρέπετε? 350€ αλλά μου είπε όταν θα πάω απο εκεί να τον πάρω ίσως μου κάνει λίγο καλύτερη τιμή. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:09 μμ από Silverage 1
mclein² Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 πμ 15 hours ago, Silverage said: Γιατί; γιατι δεν ειναι καλος συνδιασμος...
Silverage Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ 5 ώρες πριν, mclein² είπε γιατι δεν ειναι καλος συνδιασμος... Α ok, νόμιζα θα έχει πρόβλημα και δεν θα μπαίνει.
mclein² Δημοσ. Τετάρτη στις 04:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:15 μμ 2 hours ago, Silverage said: Α ok, νόμιζα θα έχει πρόβλημα και δεν θα μπαίνει. το προβλημα θα ναι οταν κολλησει. κατα τ'αλλα ο κυλινδρος πεταει & η τιμη του λοκιτναου πολυ καλη !
paperclip Δημοσ. Τετάρτη στις 06:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:01 μμ Στην αναζήτηση και εγώ πόρτα ασφαλείας και όντας άσχετος του θέματος, πηγα σε ενα μαγαζί αρκετά γνωστό στο χώρο και μου δώσανε τη παρακάτω προσφορά -θωρακιση 15 σημείων class4 -λαμπας 120 κασα laminate -κλειδαριά ISEO 668G -αφαλός RS5 CISA Class5 950€+φπα ποστάρω κυρίως γιατί διαβάζοντας το forum δεν αναφέρεται τόσο συχνά ο CISA RS5. Η τιμή πατάει με τις τιμές της αγοράς? ο συνδυασμός κλειδαριάς/αφαλού πιστεύεται αξίζει ή να ζητήσω άλλο συνδυασμό?
cpavlidi Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας. Έχω μια πόρτα ξύλινη που δεν σκοπεύω να αλλάξω, έχω μια τρίαινα και έναν αφαλό αξίας 3 ευρώ από την λαϊκή. Θέλω να αλλάξω τον αφαλό με κάτι καλύτερο που θα δυσκολέψει λίγο τον επίδοξο κλέφτη, να του κάνω την ζωή πιο δύσκολη χωρίς όμως να δώσω πολλά λεφτα. Έχω δει για παράδειγμα τον Cisa Astral s 80 (κάπου στα 55 ευρω) , HUGO GR 5S γύρω στα 40 ευρώ και τον MAUER RED LINE ELITE 2 στα 55 περιπου μιλάμε για 80 κύλινδρο. Το σκεπτικό είναι ότι όλοι αυτοί έχουν σπάσιμο σε περίπτωση διάρρηξης. Τι μου προτείνετε να κάνω; Defender δεν έχω....ευχαριστώ Επεξ/σία χθες στις 12:28 πμ από cpavlidi
m3ltd0wn Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 17 ώρες πριν, mclein² είπε το προβλημα θα ναι οταν κολλησει. κατα τ'αλλα ο κυλινδρος πεταει & η τιμη του λοκιτναου πολυ καλη ! Μπήκα σε σκέψη να τον πάρω και εγώ τον κύλινδρο αυτό. Σε iseo 668g που μου έχουν βάλει θεωρείς ότι ταιριάζει; η άλλη επιλογή είναι να μπει σε πόρτα Σ που έχει αλλαχτεί η κλειδαριά και είναι γρανάζωτη (από τον Σ αλλά δεν ξέρω τι έχει βάλει μέσα) με κύλινδρο keso 2000 omega
Silverage Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μπορείτε να προτείνετε και καμιά καλή κλειδαριά να την ταιριάξω με τον evva mcs, μήπως την αλλάξω και αυτή;
mclein² Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 18 hours ago, paperclip said: Στην αναζήτηση και εγώ πόρτα ασφαλείας και όντας άσχετος του θέματος, πηγα σε ενα μαγαζί αρκετά γνωστό στο χώρο και μου δώσανε τη παρακάτω προσφορά -θωρακιση 15 σημείων class4 -λαμπας 120 κασα laminate -κλειδαριά ISEO 668G -αφαλός RS5 CISA Class5 950€+φπα ποστάρω κυρίως γιατί διαβάζοντας το forum δεν αναφέρεται τόσο συχνά ο CISA RS5. Η τιμή πατάει με τις τιμές της αγοράς? ο συνδυασμός κλειδαριάς/αφαλού πιστεύεται αξίζει ή να ζητήσω άλλο συνδυασμό? τα λεφτα ειναι καλα & η golden door που φανταζομαι οτι ειναι η πορτα ειναι αρκετα ποιοτικη κατασκευη στο συνολο 2 hours ago, m3ltd0wn said: Μπήκα σε σκέψη να τον πάρω και εγώ τον κύλινδρο αυτό. Σε iseo 668g που μου έχουν βάλει θεωρείς ότι ταιριάζει; 100% σουπερ. 2 hours ago, m3ltd0wn said: Μπήκα σε σκέψη να τον πάρω και εγώ τον κύλινδρο αυτό. Σε iseo 668g που μου έχουν βάλει θεωρείς ότι ταιριάζει; η άλλη επιλογή είναι να μπει σε πόρτα Σ που έχει αλλαχτεί η κλειδαριά και είναι γρανάζωτη (από τον Σ αλλά δεν ξέρω τι έχει βάλει μέσα) με κύλινδρο keso 2000 omega αμα ειναι απο την εποχη του κεσο2Κ, τοτε ειναι μοτουρα ΜΗ-γραναζωτη 1 hour ago, Silverage said: Μπορείτε να προτείνετε και καμιά καλή κλειδαριά να την ταιριάξω με τον evva mcs, μήπως την αλλάξω και αυτή; cisa - iseo - mottura
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα