Petros Electron Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, ATmega είπε Μπορώ να βάλω στα κλειδιά σκόνη γραφίτη (κάτι σαν και αυτο)? Ευχαριστώ. Βαλε, ειχα βαλει και εγω παλια (σε σπρέι οχι σε πούδρα οπως αυτο που δείχνεις) σε AGB DCK και κάπως μαλάκωσε. Αν και εγω θα σου πρότεινα να βαλεις σπρέι απο λαδι σιλικόνης, ειναι καλύτερο. Ο γραφίτης μπορει κάπου να κολλήσει σε κανένα pin και να σου κάνει πρόβλημα.
sakis697 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Καλημερα παιδιά, ανεβάζω την κλειδαρια απο το μαγαζί που έχω. Δουλεύει ήδη με κυπρι. Υπάρχει δηλαδη το σύστημα. Κυρίως μπαινοβγαίνουμε εμείς του μαγαζιού σε μεγαλο βαθμο κ πιο λιγο οι πελατες. Οποτε στην ουσια εχουμε την γλωσσα ανοιχτη και με ενα σπρωξιμο μπαινει οποιος θελει. Το οποιο ειναι απειρα σπαστικο οταν μπαινει αγνωστος. Επισης αν κλειδωσω την γλωσσα ειναι σπαστικο για εμας του μαγαζιου να ανοιγουμε με κλειδια ή καποιος απο μεσα να παταει το κυπρι. Σκεφτηκα να βαλουμε μια κλειδαρια που να εχει κωδικο ή nfc ή οτιδηποτε αλλο ωστε εμεις του μαγαζιου να εχουμε πιο ευκολη προσβαση κ ταυτοχρονα να ειναι κλειστα για τους πελατες και να ανοιγουμε κατα το δοκουν. Ειδα κατι τετοια αλλα δεν ξερω τι μπορω να βαλω και τι ταιριαζει. https://www.skroutz.gr/s/46339428/Ilektromagnitiki-Kleidaria-KIT-D2.html https://www.skroutz.gr/s/31157806/Asyrmati-Ilektriki-Kleidaria-Leitourgei-me-Mpataries-Daktyliko-Apotypoma-Asfaleias-Me-Ilektropyro-Secukey-WS2-KIT-Pliromi-eos-4-doseis.html Εχετε καμια ιδεα εσεις;
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 45 minutes ago, ATmega said: Καλημέρα. Έχω τα κλειδιά που φαίνονται στο post που παραθέτω. Έχω δει παρατηρήσει όταν μπαίνει το κλειδί στην κλειδαριά κάπως ελαφρώς ζορίζεται (σαν να αισθάνομαι τα πινάκια την ώρα που μπαίνει και βγάνει το κλειδί). Έχω καθαρίσει τα κλειδιά μήπως έχουν κάποιο σκουπιδάκι αλλά δεν είδα διαφορά. Μπορώ να βάλω στα κλειδιά σκόνη γραφίτη (κάτι σαν και αυτο)? Ευχαριστώ. τα κεσο ή τα μοτουρα ζοριζονται ;
ATmega Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Βαλε, ειχα βαλει και εγω παλια (σε σπρέι οχι σε πούδρα οπως αυτο που δείχνεις) σε AGB DCK και κάπως μαλάκωσε. Αν και εγω θα σου πρότεινα να βαλεις σπρέι απο λαδι σιλικόνης, ειναι καλύτερο. Ο γραφίτης μπορει κάπου να κολλήσει σε κανένα pin και να σου κάνει πρόβλημα. Από ότι έψαξα, κάποια στιγμή ο @mclein² είχε αναφέρει ότι δεν κάνει να βάζουμε σπρέι σιλικόνης... Στις 22/1/2020 στις 3:49 ΜΜ, mclein² είπε βαζε σπρει σιλικονης να ερθουν να σου ανοιξουν με κατσαβιδι...και ακολουθως ερχεσαι ινσομνια κ γραφεις "μου ανοιξαν τον 5ks, ολοι οι αφαλοι ανοιγουν" !!! Μόλις τώρα, mclein² είπε τα κεσο ή τα μοτουρα ζοριζονται ; Και στα 2 το αισθάνομαι
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 minute ago, sakis697 said: Καλημερα παιδιά, ανεβάζω την κλειδαρια απο το μαγαζί που έχω. Δουλεύει ήδη με κυπρι. Υπάρχει δηλαδη το σύστημα. Κυρίως μπαινοβγαίνουμε εμείς του μαγαζιού σε μεγαλο βαθμο κ πιο λιγο οι πελατες. Οποτε στην ουσια εχουμε την γλωσσα ανοιχτη και με ενα σπρωξιμο μπαινει οποιος θελει. Το οποιο ειναι απειρα σπαστικο οταν μπαινει αγνωστος. Επισης αν κλειδωσω την γλωσσα ειναι σπαστικο για εμας του μαγαζιου να ανοιγουμε με κλειδια ή καποιος απο μεσα να παταει το κυπρι. Σκεφτηκα να βαλουμε μια κλειδαρια που να εχει κωδικο ή nfc ή οτιδηποτε αλλο ωστε εμεις του μαγαζιου να εχουμε πιο ευκολη προσβαση κ ταυτοχρονα να ειναι κλειστα για τους πελατες και να ανοιγουμε κατα το δοκουν. Ειδα κατι τετοια αλλα δεν ξερω τι μπορω να βαλω και τι ταιριαζει. https://www.skroutz.gr/s/46339428/Ilektromagnitiki-Kleidaria-KIT-D2.html https://www.skroutz.gr/s/31157806/Asyrmati-Ilektriki-Kleidaria-Leitourgei-me-Mpataries-Daktyliko-Apotypoma-Asfaleias-Me-Ilektropyro-Secukey-WS2-KIT-Pliromi-eos-4-doseis.html Εχετε καμια ιδεα εσεις; βαζεις ενα αξες εξωτερικα ωστε ν ανοιγει το ηλεκτρικο κυπρι. δε χρειαζεται να βαλεις κλειδαριες ή αλλα πραγματα εφοσον θελεις κατι απλο. Just now, ATmega said: Από ότι έψαξα, κάποια στιγμή ο @mclein² είχε αναφέρει ότι δεν κάνει να βάζουμε σπρέι σιλικόνης... Και στα 2 το αισθάνομαι τα κλειδια σου ειναι χτυπημενα & ελαφρως εχουν τσακιση στις μυτες. τωρα αν "στραβωσαν" κ την πρωτη μπιλια του καθε κυλινδρου ειναι αγνωστο. σιγουρα μπορεις να βαλεις ενα οποιοδηποτε λιπαντικο στην ακρη του κυλινδρου. (ενα παρα πολυ απαλο ψεκασμα ωστε να μην παει πολυ μεσα στον κυλινδρο)
Petros Electron Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, ATmega είπε Από ότι έψαξα, κάποια στιγμή ο @mclein² είχε αναφέρει ότι δεν κάνει να βάζουμε σπρέι σιλικόνης... Άπλα δεν ειναι για όλους τους κυλίνδρους προφανώς.. Αλλα ας σου απαντησει και ο ιδιος που γνωριζει καλυτερα. 1 λεπτό πριν, ATmega είπε Και στα 2 το αισθάνομαι Μηπως τοτε ειναι αλλου το προβλημα, στην κλειδαρια, σε καμια ντιζα, σε κανεναν πυρο κλπ 1
ATmega Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, mclein² είπε βαζεις ενα αξες εξωτερικα ωστε ν ανοιγει το ηλεκτρικο κυπρι. δε χρειαζεται να βαλεις κλειδαριες ή αλλα πραγματα εφοσον θελεις κατι απλο. τα κλειδια σου ειναι χτυπημενα & ελαφρως εχουν τσακιση στις μυτες. τωρα αν "στραβωσαν" κ την πρωτη μπιλια του καθε κυλινδρου ειναι αγνωστο. σιγουρα μπορεις να βαλεις ενα οποιοδηποτε λιπαντικο στην ακρη του κυλινδρου. (ενα παρα πολυ απαλο ψεκασμα ωστε να μην παει πολυ μεσα στον κυλινδρο) Ανέβασα ένα βίντεο... Έχω αυτό το spray σιλικόνης. Κάνει να βάλω λίγο Επεξ/σία 14 Μαρτίου από ATmega
sakis697 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, mclein² είπε βαζεις ενα αξες εξωτερικα ωστε ν ανοιγει το ηλεκτρικο κυπρι. δε χρειαζεται να βαλεις κλειδαριες ή αλλα πραγματα εφοσον θελεις κατι απλο. τα κλειδια σου ειναι χτυπημενα & ελαφρως εχουν τσακιση στις μυτες. τωρα αν "στραβωσαν" κ την πρωτη μπιλια του καθε κυλινδρου ειναι αγνωστο. σιγουρα μπορεις να βαλεις ενα οποιοδηποτε λιπαντικο στην ακρη του κυλινδρου. (ενα παρα πολυ απαλο ψεκασμα ωστε να μην παει πολυ μεσα στον κυλινδρο) Τι access μπορω να βάλω εξω και πως;
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 21 minutes ago, sakis697 said: Τι access μπορω να βάλω εξω και πως; ενα αξες που θα δεχεται κωδικο ή ταγκς ή χειριστηρια ή ολα μαζι. θα χρειαστεις ενα τροφοδοτικο + το αξες, οποτε μετα δεν πειραζεις την ασφαλεια του κυπρι - το αφηνεις ως εχει. οταν θα θες να μπεις θα μπαινεις με τον τροπο που σ'αρεσει και οταν φευγετε ολοι απο το χωρο κλειδωνετε οπως τωρα.
Petros Electron Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ATmega είπε Ανέβασα ένα βίντεο... Έχω αυτό το spray σιλικόνης. Κάνει να βάλω λίγο το ειδα το βιντεο, κοιτα να δεις ολοι αυτοι οι κύλινδροι που εχουν πολλά pins και ενεργο στοιχείο λιγο πολυ ετσι συμπεριφέρονται. Το ιδιο ηταν και ο DCK που ειχα. Και λεω ειχα ειναι γιατι τον άλλαξα ο νεος που εχω ειναι με δίσκους και οχι με pins.Ok μονο ενα pin εχει για το disc controller. Εγω στην θέση σου θα εβαζα λιγο λαδάκι σιλικόνης (ναι αυτο που εχεις) κακο πιστεύω οτι δεν θα κανει στους κυλίνδρους. Εγω το βαζω και σε αυτον που εχω τώρα (με τους δίσκους) και λειτουργεί ποιο ομαλά. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Petros Electron 1
sakis697 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mclein² είπε ενα αξες που θα δεχεται κωδικο ή ταγκς ή χειριστηρια ή ολα μαζι. θα χρειαστεις ενα τροφοδοτικο + το αξες, οποτε μετα δεν πειραζεις την ασφαλεια του κυπρι - το αφηνεις ως εχει. οταν θα θες να μπεις θα μπαινεις με τον τροπο που σ'αρεσει και οταν φευγετε ολοι απο το χωρο κλειδωνετε οπως τωρα. εχεις να μου προτεινεις καποιο;
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 30 minutes ago, sakis697 said: εχεις να μου προτεινεις καποιο; στειλε πμ αν εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ.
Mx10 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Καλησπέρα θέλω να αλλάξω αφαλό σε πόρτα ασφαλείας ! Κατέληξα στον K4s διπλης ενέργειας! Η προσφορά που πήρα είναι με 5 κλειδιά και τοποθέτηση 250€ χωρίς defender μιας κ έχω ήδη ένα απλό πάνω ! Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής! 1) είναι καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά ή υπάρχει κάτι καλύτερο; 2) την τιμή πως την βλέπετε ;
mclein² Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 19 hours ago, Mx10 said: Καλησπέρα θέλω να αλλάξω αφαλό σε πόρτα ασφαλείας ! Κατέληξα στον K4s διπλης ενέργειας! Η προσφορά που πήρα είναι με 5 κλειδιά και τοποθέτηση 250€ χωρίς defender μιας κ έχω ήδη ένα απλό πάνω ! Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής! 1) είναι καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά ή υπάρχει κάτι καλύτερο; 2) την τιμή πως την βλέπετε ; πολυ καλη επιλογη. η τιμη ακουγεται τσιμπημενη αλλα εξαρταται σε ποια περιοχη εισαι
gorge18 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 14/3/2025 στις 1:56 ΜΜ, sakis697 είπε εχεις να μου προτεινεις καποιο; https://www.skroutz.gr/s/20549266/Secukey-K2EM-W-Adiavrocho-Access-Control-gia-Prosvasi-me-Daktyliko-Apotypoma-Karta-kai-Kodiko.html + https://www.skroutz.gr/s/24696645/Real-Safe-Magnitiko-Tag-Prosvasis-125kHz-Mple-IDC-005.html + https://www.skroutz.gr/s/57262038/EOS-Trofodotiko-Access-Control-12VDC-3A-me-thesi-mpatarias-7Ah-gia-Systimata-Elegchou-Prosvasis.html Κοιτας την συνδεσμολογια που εχει πανω, βαζεις και μια μπαταρια και εισαι μια χαρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα