Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2025 στις 8:45 ΠΜ, Patrikeas είπε

Στο δεύτερο στροφαρισμα του κλειδιού κάπου δυσκολεύονταν να γυρίσει.

Πήρα τηλ.τον Βalom. πριν κλείσει και μου είπαν να ρίξω μέσα στον κύλινδρο λίγο wd40(εδώ είχα διαβάσει το αντίθετο) και λίγο στους πιρους.Βελτιωθηκε πάρα πολύ,όμως τώρα 1 -1,5 χρόνο μετά το κάνει πάλι.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει,κλειδαριά ή κύλινδρος;

ίδιο θέμα έχω με κλειδαριά  iseo(sls/free handle) και winkhouse ntra. κάπου κολλάει στο πρώτο γύρισμα μετά ολα οκ

Επεξ/σία από kopap
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Στην πολυκατοικία (30 ετών) μας έχουν βάλει στο μάτι. Στο ένα διαμέρισμα είχαν απλά τραβήξει την πόρτα όταν έφυγαν(λάθος οκ ανοίγει πανεύκολα) και στο άλλο έλειπαν μιαμιση ημέρα και ενώ (όπως ισχυρίζονται) είχαν κανονικά κλειδώσει, άνοιξαν (χωρίς να τρυπήσουν κάτι) έκαναν άνω κάτω το σπίτι και έκλεισαν κύριοι μετά. Όλες οι πόρτες είναι Diere και τα κλειδιά Atra (ασφαλείας θεωρητικά). Υπάρχει κάποια προταση για να αλλάξουμε κλειδαριά (ή τι άλλη πληροφορία χρειάζεστε για να μου προτείνετε). Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Καλησπέρα! Στην πολυκατοικία (30 ετών) μας έχουν βάλει στο μάτι. Στο ένα διαμέρισμα είχαν απλά τραβήξει την πόρτα όταν έφυγαν(λάθος οκ ανοίγει πανεύκολα) και στο άλλο έλειπαν μιαμιση ημέρα και ενώ (όπως ισχυρίζονται) είχαν κανονικά κλειδώσει, άνοιξαν (χωρίς να τρυπήσουν κάτι) έκαναν άνω κάτω το σπίτι και έκλεισαν κύριοι μετά. Όλες οι πόρτες είναι Diere και τα κλειδιά Atra (ασφαλείας θεωρητικά). Υπάρχει κάποια προταση για να αλλάξουμε κλειδαριά (ή τι άλλη πληροφορία χρειάζεστε για να μου προτείνετε). Ευχαριστώ πολύ.

Προφανώς εχουν το κατάλληλο διαρρικτικό εργαλείο που ανοίγει αυτού του είδους τις κλειδαριές. Σε ποια περιοχή εισαι ? (αν θελεις μας λες)

Οσο για την αλλαγη μπορεις να αλλάξεις κλειδαριά εχει σετ που βγαίνει για τύπου Atra με κλειδαριά + κύλινδρο + defender οποτε επιλεγείς εσυ βαση της ανάγκης σου και τις τσέπης σου. Επισης θα βοήθαγε και ενα συστημα ασφάλειας (συναγερμός).

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
10 minutes ago, Petros Electron said:

Προφανώς εχουν το κατάλληλο διαρρικτικό εργαλείο που ανοίγει αυτού του είδους τις κλειδαριές. Σε ποια περιοχή εισαι ? (αν θελεις μας λες)

Οσο για την αλλαγη μπορεις να αλλάξεις κλειδαριά εχει σετ που βγαίνει για τύπου Atra με κλειδαριά + κύλινδρο + defender οποτε επιλεγείς εσυ βαση της ανάγκης σου και τις τσέπης σου. Επισης θα βοήθαγε και ενα συστημα ασφάλειας (συναγερμός).

Πρωτευουσα εξωτικής Αχαιας. Έχεις να προτείνεις κανενα σετ; Δεν γνωρίζω καν πόσο κοστίζουν ποια αξίζουν κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα, θέλω την βοήθεια σας.

Στο πατρικό μου (Νότιος Τομέας Αθηνών) είχαμε βάλει την πόρτα ασφαλείας που θα δείτε στην φωτογραφία το 2009 έπειτα απο ανακαίνιση. Μάρκα δεν θυμάμαι καθόλου ή το μαγαζί αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν ήταν απο κάποιο γνωστό.

Επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος ήθελα να ενισχύσω την ασφάλεια του σπιτιού.

Συναγερμό έχουμε.

Η κλειδαρία έχει εδώ και 1 χρόνο μια δυσκολία στο κλείδωμα, πιο συγκεκριμένα δεν κλειδώνει πάνω απο 3 φορές, μαγκώνει έπειτα αλλά και μέχρι εκεί είναι αρκετά "βαριά" στο γύρισμα.

Σκεφτόμουν να άλλαζα κλειδαριά και κύλινδρο αλλά δεν ξέρω αρχικά τι επιλογές δέχεται αυτή η πόρτα και αν θα άξιζε ή θα ήταν καλύτερα να έπαιρνα προσφορές για κανουρία.

Δηλαδή μια βασική προστασία μας την δίνει απο άποψη παραβίασης με λοστούς κ.λπ. ?

Είμαστε μέσα στον αστικό ιστό και όχι κάπου απομονωμένα.

Τέλος εξαρχής και δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει γενικά στις πόρτες ασφαλείας, δεν υπήρχαν λάστιχα γύρω απο την κάσα και όταν κλείνει η πόρτα αφήνει ένα μικρό κενό κάποια χιλιοστά.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,

Κωνσταντίνος.

Outside.jpg

keyhole.jpg

Επεξ/σία από icemangr04
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, icemangr04 είπε

Στο πατρικό μου (Νότιος Τομέας Αθηνών) είχαμε βάλει την πόρτα ασφαλείας που θα δείτε στην φωτογραφία το 2009 έπειτα απο ανακαίνιση. Μάρκα δεν θυμάμαι καθόλου ή το μαγαζί αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν ήταν απο κάποιο γνωστό.

Συναγερμό έχουμε.

Η κλειδαρία έχει εδώ και 1 χρόνο μια δυσκολία στο κλείδωμα, πιο συγκεκριμένα δεν κλειδώνει πάνω απο 3 φορές, μαγκώνει έπειτα αλλά και μέχρι εκεί είναι αρκετά "βαριά" στο γύρισμα.

Σκεφτόμουν να άλλαζα κλειδαριά και κύλινδρο αλλά δεν ξέρω αρχικά τι επιλογές δέχεται αυτή η πόρτα και αν θα άξιζε ή θα ήταν καλύτερα να έπαιρνα προσφορές για κανουρία.

Δηλαδή μια βασική προστασία μας την δίνει απο άποψη παραβίασης με λοστούς κ.λπ. ?

Τέλος εξαρχής και δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει γενικά στις πόρτες ασφαλείας, δεν υπήρχαν λάστιχα γύρω απο την κάσα και όταν κλείνει η πόρτα αφήνει ένα μικρό κενό κάποια χιλιοστά.

Κωνσταντίνος.

Κωσταντινε, αρχικα σβησε την φωτο που εχει το κλειδι.
Απο επιλογες εχεις πολλες μπορεις να βαλεις κλειδαρια+κυλινδρο+defender ή ακομα και omega plus. Ψαξε στο ιντερνετ " Για αντικατάσταση TESIO" και θα βρεις διαφορα σετ.
Επίσης μέτρα και τις διαστάσεις (κεντρο πχ 63 ή 73) για να δεις τι κλειδαρια ταιριαζει. Για την τοποθέτηση θα χρειαστεις κλειδαρα.
Και οχι δεν αλλαζεις ολη την πορτα η πορτα αυτη που εχεις ειναι μια χαρα απο ασφαλεια 
Μου κανει εντυπωση το ποσο φαρδια κασα εχεις! 

thorakismenhs -73mm.jpg

Δημοσ.

Παιδιά η omega pro (μπλε)  που βλέπουμε τώρα τελευταία ξέρει κανείς τι διαφορά έχει από την κλασική
Προστέθηκε κάτι από θέμα ασφάλειας?

Δημοσ.
33 minutes ago, norther said:

Παιδιά η omega pro (μπλε)  που βλέπουμε τώρα τελευταία ξέρει κανείς τι διαφορά έχει από την κλασική
Προστέθηκε κάτι από θέμα ασφάλειας?

λιγο μεγαλυτερος συνδιασμος.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, icemangr04 είπε

Συναγερμό έχουμε.

Κωνσταντίνος.

Outside.jpg

keyhole.jpg

Με 300€ περίπου θα βάλεις defender / κλειδαριά / κυλινδρο και θα είσαι τζετ. Μπράβο σου που ασχολήθηκες γιατί όντως η ασφάλεια που είχες ηταν απαράδεκτη με αυτο το κλειδί

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μετά από πρόβλημα λόγω κολλημένου πύρου σε κλειδαριά χρηματοκιβωτίου, έγινε ολική αλλαγή σε νέου τύπου με defender. Ο κύλινδρος που μας βάλανε είναι G&G για τον οποίο δε μπορώ να βρω καμία πληροφορία online εκτός σε ένα site που κάνει 40€. Είναι της προκοπής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, TechManiac είπε

Καλησπέρα παιδιά, μετά από πρόβλημα λόγω κολλημένου πύρου σε κλειδαριά χρηματοκιβωτίου, έγινε ολική αλλαγή σε νέου τύπου με defender. Ο κύλινδρος που μας βάλανε είναι G&G για τον οποίο δε μπορώ να βρω καμία πληροφορία online εκτός σε ένα site που κάνει 40€. Είναι της προκοπής;

Αν το κλειδι ειναι αυτο της φωτο καταλαβαινεις οτι προσφερει ασφαλεια με 44 ευρω. Οποτε μαλλον τον αλλαζεις (χθες)
Ποσα χρηματα εδωσες για ολο το 'πακετο' ? 
2402-cy.jpeg

Δημοσ.
11 hours ago, TechManiac said:

εαν την αναβαθμιση την πληρωσες 140 ~ 160 ευρω (αναλογα κ την πορτα), ναι ειναι οκ η τιμη που πληρωσες.

εαν ομως την πληρωσες 250 ευρω, τοτε σε τσεκουρωσαν επανω στην αναγκη.

• Like 1
Δημοσ.

βγηκε στην αγορα κανενας νεος κυλινδρος τελευταια  απο τις γνωστες καλες μαρκες που προτεινονται εδω.? απλα και μονο για την πληροφορια,οχι οτι ενδιαφερομαι να αγορασω,ετκος αν ειναι κατι νεο εξαιρετικο.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αλλάξω την πόρτα αλουμινίου της κύριας εισόδου. Πήρα μια προσφορά για την πόρτα θωράκισης extra 1 και αυτό που θέλω να ρωτήσω τί κλειδαριά να τοποθετήσω. Μου πρότειναν μία απο τις 3 στο site. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinoeq είπε

Ενδιαφέρομαι να αλλάξω την πόρτα αλουμινίου της κύριας εισόδου. Πήρα μια προσφορά για την πόρτα θωράκισης extra 1 και αυτό που θέλω να ρωτήσω τί κλειδαριά να τοποθετήσω. Μου πρότειναν μία απο τις 3 στο site. 

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά Abloy αυτη εχουμε στην πολυκατοικία μας εδω και 4 χρονια = 0 προβλήματα. Αν ειναι κοινόχρηστη είσοδο. Αν ειναι δίκη σου και θα την κλειδώνεις στο μπες-βγες βάζεις απλή. Και κύλινδρος CES DM εχει καλα κλειδιά που δεν χαλανε/στραβώνουν οτι πρεπει για νοικάρηδες ουγκανους και μαο-μαο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...