Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, andrewchron said:

Χανει πολλους πελατες ετσι, δηλαδη 2 χρονια τωρα εχουμε επιθεσεις με οξυ ποιος ξερει τι αλλο μετα, και καποια στιγμη μπορει ο κυλινδρος του να γινει decode, θελω να βαλω μια πορτα να την εχω χρονια , αμα ξερω οτι δεν θα μπορω ποτέ να βαλω μαγνητικο defender ή άλλο κυλινδρο ειναι μεγα φαουλ. Επισης δεν ειναι ξεκαθαρος, λεει στο site "14. ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ. Πρωτότυποι κύλινδροι, αποκλειστικότητα S, με αντοχή στο τρύπημα και στις σύγχρονες μεθόδους διάρρηξης με picking και bumping. Εκατοντάδες χιλιάδες συνδυασμοί κωδικών, προστατευόμενο προφίλ κλειδιού και κάρτα ιδιοκτησίας." τι να το κανω αυτο ως πληροφορια ? 😅 

οι κυλινδροι που εχει ειναι μεσαιας κατηγοριας.

εσυ μπορεις να αλλαξεις κυλινδρο οποτε θελεις.

defender επισης γινεται ν'αλλαξεις ΑΛΛΑ ειναι ασυμφορο κατα τη γνωμη μου.

επισης, επιθεσεις με "οξυ" δε γινονται πλεον...ηταν μια "μοδα" που λενε και στο χωριο μου...

γενικα οι πορτες με κυλινδρους της προκοπης (μεσαιους & επανω) δυσκολα κινδυνευουν...
και αυτο συμβαινει γιατι καθε μερα τοποθετουνται 20 με 50 πορτες ασφαλειας σε ολη την Αττικη.
ουτε 5 δεν εχουν σοβαρο κυλινδρο...

• Like 1
  • Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mclein² είπε

αμα ξερω οτι δεν θα μπορω ποτέ να βαλω μαγνητικο defender

To defender του S.. ειναι πατενταρισμένο μπαίνει κολλητό στην πόρτα και για εμενα αυτη ειναι και η εξτρα ασφάλεια που εχει.
Πιθανόν να βγαίνει με κάποια φασαρία αλλα δεν αξιζει να το βγάλεις ετσι οπως το βάζει ο κατασκευαστής για να βάλεις κάποιο αλλο.. Αν θες να αλλαξεις οπως και δηποτε το defender μαλλον πρεπει να δεις σε αλλον πορτα και οχι στον S.. 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mike15 είπε

οτι ισχυει για τριτες χωρες πριν.για περιπου 20-25 ευρω εαν θυμαμαι καλα ειναι αφορολογητα ,χωρις δασμους,περνανε ελευθερα,μονο μεταφορικα πληρωνεις..δεν κοστιζουν τοσο πολυ σαν αξια οποτε μαλλον θα σου ερθουν λγιο πιο ακριβα της τιμης τους λογω μεταφορικων.

Δεν παραγγέλνω απο UK.Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία.

Θα κοιτάξω μήπως βρώ απο αλλού κι αν δεν βρώ κάτι θα τα κρατήσω χωρίς καπάκι.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mclein² είπε

οι κυλινδροι που εχει ειναι μεσαιας κατηγοριας.

εσυ μπορεις να αλλαξεις κυλινδρο οποτε θελεις.

defender επισης γινεται ν'αλλαξεις ΑΛΛΑ ειναι ασυμφορο κατα τη γνωμη μου.

επισης, επιθεσεις με "οξυ" δε γινονται πλεον...ηταν μια "μοδα" που λενε και στο χωριο μου...

γενικα οι πορτες με κυλινδρους της προκοπης (μεσαιους & επανω) δυσκολα κινδυνευουν...
και αυτο συμβαινει γιατι καθε μερα τοποθετουνται 20 με 50 πορτες ασφαλειας σε ολη την Αττικη.
ουτε 5 δεν εχουν σοβαρο κυλινδρο...

Σε ευχαριστω πολυ. Αρα αμα ειναι ή τον πειθω να βαλει καποιον αλλον τυπου evva 4ks ή παω αλλου. Προφανως εφοσον ακομα βαζουν και K2 σε πορτες τι συζηταμε, αλλα με το μαγνητικο defender δεν μπαινει ο αλλος στη διαδικασια ουτε να μου το "σκαλησει" , θα παει στον διπλα απο την ωρα που δεν ειμαι στοχος επαγγελματια. Ειναι μεγαλο peace of mind μαζι με μια καμερα-κουδουνι ακριβως διπλα. Θα δω και άλλες επιλογες τοτε περα του Σ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Δεν παραγγέλνω απο UK.Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία.

Θα κοιτάξω μήπως βρώ απο αλλού κι αν δεν βρώ κάτι θα τα κρατήσω χωρίς καπάκι.

πρεπει να υπαρχουν καποιοι τεχνιτες που φτιαχνουν τετοια custom,ειχα βρει και εγω οταν ενδιαφερθηκα για το ιδιο κλειδι αλλα παλι δεν θυμαμαι τι τεχνιτες..πανε προς αυτην την κατευθυνση.φθηνα θα σου βγει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Αγορασαμε πεοσφατα ενα διαμερισμα και μεσα σε ολες τις αναβαθμίσεις που κανουμε στο σπιτι θελουμε να βαλουμε και μια πορτα ασφαλειας.  Θα ηθελα να ρωτήσω οντας ασχετος απο πορτες ασφαλείας και θελοντας να αποκτησω μια Α' γνωση για τυπους κλειδαριων, πριν ξεκινησω να επισκεπτομαι καταστήματα: το διαμέρισμα ειανι στην Ηλιούπολη ( απ' οτι κατάλαβα από το thread παιζει ρολο η περιοχη για το τι κλειδαριές παραβιαζονται :P).

1) πρεπει να προσεξω κατι στο υλικό που είναι κατασκευασμενη η πορτα; Πχ το pvc ειναι επιφοβο;

2) Με ποσους πειρους θεωρείται safe επιλογη;

3) Αν επιλεξω η κλειδαρια να ειναι ηλεκτρομαγνητική ωστε να εχει "smart" χαρακτηριστικά, μειώνω την αξιοπιστία της πορτας καπως; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοηθεια.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NTDARK είπε

Καλησπερα σε ολους. Αγορασαμε πεοσφατα ενα διαμερισμα και μεσα σε ολες τις αναβαθμίσεις που κανουμε στο σπιτι θελουμε να βαλουμε και μια πορτα ασφαλειας.  Θα ηθελα να ρωτήσω οντας ασχετος απο πορτες ασφαλείας και θελοντας να αποκτησω μια Α' γνωση για τυπους κλειδαριων, πριν ξεκινησω να επισκεπτομαι καταστήματα: το διαμέρισμα ειανι στην Ηλιούπολη ( απ' οτι κατάλαβα από το thread παιζει ρολο η περιοχη για το τι κλειδαριές παραβιαζονται :P).

1) πρεπει να προσεξω κατι στο υλικό που είναι κατασκευασμενη η πορτα; Πχ το pvc ειναι επιφοβο;

2) Με ποσους πειρους θεωρείται safe επιλογη;

3) Αν επιλεξω η κλειδαρια να ειναι ηλεκτρομαγνητική ωστε να εχει "smart" χαρακτηριστικά, μειώνω την αξιοπιστία της πορτας καπως; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοηθεια.

Καλημερα.

1) Επιλεγείς θωράκιση ανάλογα με τις ανάγκες σου. Πχ μονη,2πλη,3πλη θωράκιση.
2) Οι πίροι δεν παίζουν τοσο ρολο, στην κλειδαριά να δώσεις βαση αυτη ειναι η καρδια της πόρτας.
3) Θα σου ελεγα να μην βαλεις τιποτα σμαρτ στην πορτα.
Δώσε σημασία στην εγ/ση. Να ειναι με τσιμέντο και οχι με αφρό.
Ξεκινα να παιρνεις προσφορες. Ρωτα να σου πουν τι κλειδαρια θα εχει τι defender και τι κυλινδρο. Βαλε εδω αν θέλεις τις πρόσφορες (χωρις το ονομα του καταστήματος) για να παρεις γνωμες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.Για ενημερωσή σας.Ανω Κυψελη.Με πορτα dierre.Απλ́ο DEFENDER ΚΑΙ AGBSCUDO 9000S η π́ορτα παραβιαστηκε στον διπλανο μου.μολις με ενημερωσε.ελειπαν 2 ημερες και μπηκαν στο σπιτι με ξεκλειδωτη πορτα.ειχαν σιγουρα κλειδωσει.

μπηκαν με πασπαρτου;αφου ειχαν κλειδωσει οι ιδιοκτητες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tracerzx είπε

Καλησπέρα.Για ενημερωσή σας.Ανω Κυψελη.Με πορτα dierre.Απλ́ο DEFENDER ΚΑΙ AGBSCUDO 9000S η π́ορτα παραβιαστηκε στον διπλανο μου.μολις με ενημερωσε.ελειπαν 2 ημερες και μπηκαν στο σπιτι με ξεκλειδωτη πορτα.ειχαν σιγουρα κλειδωσει.

μπηκαν με πασπαρτου;αφου ειχαν κλειδωσει οι ιδιοκτητες;

https://turbodecoder.com/shop/ δε φανταζεσαι τι υπαρχει διαθεσιμο ετσι απλα στο ιντερνετ, τα ρομαλεν τα ξερουν ηδη χρονια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Axelq είπε

Είναι η EVVA 4KS από τις καλύτερες στην κατηγορία της?

αναμεσα στις 2-3 καλυτερες της κατηγοριας της.αναλογα την υποκειμενικη προτιμηση με τις αλλες 2 που ειναι λιγο διαφορετικες κατατασεται αναλογα.προχωρα αφοβα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...