Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, g10rg0s είπε

Για την χρηση των voucher θα πρεπει να απευθυνθουμε σε καποιο καταστημα το οποιο ειναι  συμβεβλημενο σχετικα με την παροχη ? Υπαρχει καποιο αρχειο που να επιβεβαιωνει καταστηματα στη Θεσσαλονικη ?

Ευχαριστω.

Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εγκεκριμένο κατάστημα που έχει εγκεκριμένο τύπο ηλιακού. Νομίζω ότι θα υπάρχει κάτι ανάλογο στην πλατφόρμα του προγράμματος.

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, πάνοσ2 είπε

Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εγκεκριμένο κατάστημα που έχει εγκεκριμένο τύπο ηλιακού. Νομίζω ότι θα υπάρχει κάτι ανάλογο στην πλατφόρμα του προγράμματος.

Ενα αρχειο Excel μεσα στο οποιο υπαρχουν ονοματα (προφανως πωλητων η.θ) τα οποια δεν ειναι καν αλφαβητικα κατανεμημενα 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, g10rg0s είπε

Ενα αρχειο Excel μεσα στο οποιο υπαρχουν ονοματα (προφανως πωλητων η.θ) τα οποια δεν ειναι καν αλφαβητικα κατανεμημενα 

Δεν το γνωρίζω. Εγώ σαν μαγαζί δεν συμμετέχω στο πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/7/2023 στις 11:52 ΜΜ, sonikk είπε

Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση φίλε μου με κανέναν.

Σου εξηγώ ότι αν υπάρχουν στο σπίτι γυναίκες ,έχεις οικογένεια και παιδιά ανήλικα που είναι κορίτσια με μακριά μαλλιά η κατανάλωση νερού είναι μακράν μεγαλύτερη από μια άλλη κατάσταση πιο βατή.

Σου εξηγώ πάλι πως έχει η κατάσταση.Αν δεν το δέχεσαι δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Φιλικά μιλάμε εδώ.Και ο ένας βοηθάει τον άλλον με τις εμπειρίες του και όχι μόνο.

Δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης αλλα πραγματικοτητας! Δεν μπορει με μηδενικη ακτινοβολια ν ανεβαζει πχ 10β την ημερα οσο μαλλον που εφτασε εσενα τους 55β απο ''χλιαρο''!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης αλλα πραγματικοτητας! Δεν μπορει με μηδενικη ακτινοβολια ν ανεβαζει πχ 10β την ημερα οσο μαλλον που εφτασε εσενα τους 55β απο ''χλιαρο''!

Όταν είχε 45 άρια η θερμοκρασία στο δρόμο  στην άσφαλτο ήταν 75-80 βαθμούς

Η θερμοκρασία κάτω από τέντα στο γκαράζ έπιασε το μεσημέρι τους 50.

Δεν μου κάνει εντύπωση που πέρασε το θερμικό φορτίο...

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος δύο ηλιακοί όταν ειναι συνδεδεμένοι σε σειρά να μπορείς να έχεις επιλογή να λειτουργεί μόνο ο ένας όταν δεν χρειάζεσαι τον δεύτερο;

Και δεν εννοώ το σκέπασμα γιατί προφανώς τα νερά συνδέονται μεταξύ τους.Εννοω πρακτικά δεν γίνεται.Εκτος και εάν υπάρχει τρόπος και για αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...

Επεξ/σία από hp8
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hp8 είπε

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...

Δεν είναι τα ίδια...Αφορά ερώτημα για πλήρη απομόνωση του ενός όταν δεν είναι απαραίτητος..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, sonikk είπε

Όταν είχε 45 άρια η θερμοκρασία στο δρόμο  στην άσφαλτο ήταν 75-80 βαθμούς

Η θερμοκρασία κάτω από τέντα στο γκαράζ έπιασε το μεσημέρι τους 50.

Δεν μου κάνει εντύπωση που πέρασε το θερμικό φορτίο...

Το ιδιο και σε μενα και με καλυψη 70% σκαρφαλωνει 12β!  Εικονικα τους 45-50β τους φτανει στους 55-65β.

Προφανως εχεις μεγαλυτερες θερμοκρασιες υδρευσης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έσκασαν κ σε μένα τα voucher κ κοιτάω Sonne , maltezo, kalpak 2πλης αλλά με μεγαλύτερα panel .

Απλά λέει ότι το voucher είναι για >185ltr κ αν είναι λιγότερο θα είναι μικρότερο το ποσοστό ...

Το θέμα είναι ποιοι συμμετέχουν..μεχρι κ το Πλαισιο έβγαλε  

Δημοσ.

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες οι διάρκειες των εγγυήσεων στα μπόϊλερ; Με ενδιαφέρει για άνω της 5ετίας στο μπόϊλερ (όχι στους συλλέκτες), αυτό θα είναι και το μόνο κριτήριο που εγώ προσωπικά θα χρησιμοποιήσω για να διαλέξω από τα voucher. Και ήδη στη λίστα βλέπω κατιμάδες και μικρές εγγυήσεις από no name μαγαζάκια της γειτονιάς. Πάλι όλα για τους μεγάλους γίνονται...

Δημοσ.

Παιδια μια ερώτηση και από εμένα.

Έχουμε ένα ηλιακό 25ετιας ο οποίος πνέει τα λοίσθια οπότε πάμε στην αγορά νέου.

Είμαστε 3 άτομα με συνεχή χρήση ΖΝΧ. Μας ενδιαφέρει η απόδοση του ηλιακού κυρίως το χειμώνα.

Κατά 99% έχουμε προσανατολιστει σε nobel classic. Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Πάμε σε 160αρη με 3 τμ συλλέκτη ή σε 200αρη με 4 τμ συλλέκτη.

Η διαφορά τους είναι γύρω στα 200 ευρώ. 

Όπως προανέφερα μας ενδιαφέρει η απόδοση του το χειμώνα. Σκέπασμα συλλεκτών θα κάνουμε έτσι και αλλιώς.

Περιοχή Κρήτη (Χανιά).

Δημοσ.

Για Χανιά είναι τραβηγμένα και τα 3τμ για 160 και τα 4τμ για 200. Μπορείς να πας σε λύση 200 με 3τμ; Νομίζω αυτή είναι η λογικότερη λύση για το ήπιο κλίμα και την πολλή ηλιοφάνεια των Χανίων. Ειδικά αν είσαι και μέσα στην πόλη, που δεν τη θυμάμαι να πέφτει κάτω από το -5 ποτέ, μπορείς να βάλεις κι ελάχιστο ή καθόλου αντιπαγωτικό παράγοντα, εκτοξεύοντας την απόδοση του ηλιακού σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, louben είπε

Παιδια μια ερώτηση και από εμένα.

Έχουμε ένα ηλιακό 25ετιας ο οποίος πνέει τα λοίσθια οπότε πάμε στην αγορά νέου.

Είμαστε 3 άτομα με συνεχή χρήση ΖΝΧ. Μας ενδιαφέρει η απόδοση του ηλιακού κυρίως το χειμώνα.

Κατά 99% έχουμε προσανατολιστει σε nobel classic. Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Πάμε σε 160αρη με 3 τμ συλλέκτη ή σε 200αρη με 4 τμ συλλέκτη.

Η διαφορά τους είναι γύρω στα 200 ευρώ. 

Όπως προανέφερα μας ενδιαφέρει η απόδοση του το χειμώνα. Σκέπασμα συλλεκτών θα κάνουμε έτσι και αλλιώς.

Περιοχή Κρήτη (Χανιά).

Από τον παλιό είστε ευχαριστημένοι;

Τί χαρακτηριστικά έχει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε

Για Χανιά είναι τραβηγμένα και τα 3τμ για 160 και τα 4τμ για 200. Μπορείς να πας σε λύση 200 με 3τμ; Νομίζω αυτή είναι η λογικότερη λύση για το ήπιο κλίμα και την πολλή ηλιοφάνεια των Χανίων. Ειδικά αν είσαι και μέσα στην πόλη, που δεν τη θυμάμαι να πέφτει κάτω από το -5 ποτέ, μπορείς να βάλεις κι ελάχιστο ή καθόλου αντιπαγωτικό παράγοντα, εκτοξεύοντας την απόδοση του ηλιακού σου.

Το αντιψυκτικό έχει και αντί - σκωριακές ιδιότητες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...