Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Η παροχή αυτή που βρίσκεται; Έχει πρόσβαση η Δεδδηε να κάνει την διακοπή απέξω; Μονοκατοικία είναι; 

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/5/2019 στις 7:30 ΜΜ, takoulou είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Καλησπέρα..Η παροχή αυτή που βρίσκεται; Έχει πρόσβαση η Δεδδηε να κάνει την διακοπή απέξω; Μονοκατοικία είναι; 

Το ρολόι βρίσκεται μέσα στο ακίνητο! Υποθέτω ότι η ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να κάνει διακοπή απέξω στο σημείο που γίνεται ο διαμοιρασμός!!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Bitaris είπε

Το ρολόι βρίσκεται μέσα στο ακίνητο! Υποθέτω ότι η ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να κάνει διακοπή απέξω στο σημείο που γίνεται ο διαμοιρασμός!!

Καλησπέρα..Τότε θα ζητήσεις από την Δεδδηε να γίνει η διακοπή απέξω.. Αφού μπορει...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σήμερα με κάλεσαν και με ενημέρωσαν ότι έγινε η διακοπή...από τις 20/5/2019! Έλα όμως που έχει ρεύμα κανονικά το ακίνητο...! Που κάνουμε τώρα καταγγελία για ρευματοκλοπή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Καλησπέρα σήμερα με κάλεσαν και με ενημέρωσαν ότι έγινε η διακοπή...από τις 20/5/2019! Έλα όμως που έχει ρεύμα κανονικά το ακίνητο...! Που κάνουμε τώρα καταγγελία για ρευματοκλοπή;

Καλησπερα.. Σε καλεσαν και τι σου ειπαν; Απο που; Μηπως αυτος πηγε και ζητησε επανανσυνδεση; Το ρωτησες; Αν δεν εχει κανει τοτε θα ζητησεις και θα πεις οτι η οικια εχει ρευμα.. Εξακουλουθει να φωτιζεται.. Γιατι; Τοτε θα κανεις καταγγελια παλι στην Δεδδηε να το ψαξουν.. Να δει τι εχει γινει.. Και αν εχει ρευμα να ξανακανουν παλι ασφαλη διακοπη... Να μην μπορει να το ξαναβαλει.. Και να τους πεις η αυθαιρευτη πλεον επανανσυνδεση θεωρειται ρευματοκλοπη..

https://www.deddie.gr/media/1837/ρυθμιστικο-πλασιο-ρευματοκλοπων.pdf

Επεξ/σία από takoulou
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Bitaris said:

Υπάρχει μισθωτήριο στο taxis ναι ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Bitaris είπε

Μηπως ο εργολαβος γαι καποιο λογο δεν το εκοψε και εγραψε οτι το εκοψε για να πληρωθει ? Με το κοματι πληρωνοντε.

Το ρολοι ειναι προσβασιμο?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μηπως ο εργολαβος γαι καποιο λογο δεν το εκοψε και εγραψε οτι το εκοψε για να πληρωθει ? Με το κοματι πληρωνοντε.

Καλημερα..Δυσκολο να πηγε καποιος τεχνικος  να το κοψει και να μην το εκανε... Πλεον οι δουλειες ειναι σε ταμπλετ και αναφερονται μεσα τα παντα...Σφραγιδες που εβαλε ωρα ημερομηνια  πως εγινε η διακοπη και εξαλου  εχει και gps το ταμπλετ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλημερα..Δυσκολο να πηγε καποιος τεχνικος  να το κοψει και να μην το εκανε... Πλεον οι δουλειες ειναι σε ταμπλετ και αναφερονται μεσα τα παντα...Σφραγιδες που εβαλε ωρα ημερομηνια  πως εγινε η διακοπη και εξαλου  εχει και gps το ταμπλετ...

Αυτά ισχυουν και για τεχνιτες εργολαβου ?

Δημοσ.
Στις 11/5/2019 στις 10:40 ΠΜ, Joshua21 είπε

Σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια... το ακίνητο είναι νοικιασμένο, αν δεν ήταν τότε φυσικά και δεν θα είχε καμία συνέπεια η διακοπή του ρεύματος. Η τακτική και νόμιμη οδός δεν είναι να κόψει το νερό ή το ρεύμα ώστε να υποχρεώσει τον ενοικιαστή να φύγει, είναι να κάνει αγωγή ή να εκδόσει διαταγή απόδοσης μισθίου και να διεκδικήσει όσες οφειλές έχουν μαζευτεί.

Μη λέμε ΒΛΑΚΕΙΕΣ

Δε του στερεί καμία πρόσβαση στο νερό/ρεύμα/τηλέφωνο κλπ

Απλά κλείνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ λογαριασμό και ο ενοικιαστής είναι ελεύθερεος ανα πάσα στιγμή να ξανασυνδέσει στο όνομά του.

Αυτό που λές είναι πχ να έκοβε τα καλώδια/σωλήνες και να στερούσε την "προσβαση" το ρεύμα/νερό κλπ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrLo είπε

Μη λέμε ΒΛΑΚΕΙΕΣ

Δε του στερεί καμία πρόσβαση στο νερό/ρεύμα/τηλέφωνο κλπ

Απλά κλείνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ λογαριασμό και ο ενοικιαστής είναι ελεύθερεος ανα πάσα στιγμή να ξανασυνδέσει στο όνομά του.

Αυτό που λές είναι πχ να έκοβε τα καλώδια/σωλήνες και να στερούσε την "προσβαση" το ρεύμα/νερό κλπ

Η προσωπική σου άποψη είναι εντελώς αδιάφορη. Αν ο ενοικιαστής κάνει αγωγή στον ιδιοκτήτη για αυτοδικία, ούτε ο εισαγγελέας ούτε το δικαστήριο θα ζητήσουν την άποψη σου για το αν έχει βάση η αγωγή και για το τι απόφαση θα βγάλουν.

Ο ts πάντως έχει καταλάβει τα περί αυτοδικίας, το έχει γράψει από την πρώτη σελίδα. Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, μου είναι εντελώς αδιάφορο.

Τίποτα άλλο από εμένα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Η προσωπική σου άποψη είναι εντελώς αδιάφορη. Αν ο ενοικιαστής κάνει αγωγή στον ιδιοκτήτη για αυτοδικία, ούτε ο εισαγγελέας ούτε το δικαστήριο θα ζητήσουν την άποψη σου για το αν έχει βάση η αγωγή και για το τι απόφαση θα βγάλουν.

Ο ts πάντως έχει καταλάβει τα περί αυτοδικίας, το έχει γράψει από την πρώτη σελίδα. Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, μου είναι εντελώς αδιάφορο.

Τίποτα άλλο από εμένα. 

εντάξει έχεις δίκιο.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, takoulou said:

Δυσκολο να πηγε καποιος τεχνικος  να το κοψει και να μην το εκανε... Π

Μην παίρνεις κι όρκο...

Εν τω μεταξύ ο OP ακόμα δεν έχει πει αν υπάρχει ενεργή μίσθωση στο taxis, που είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεται να έχει κάποιος μισθωτής για να βάλει ρεύμα, rly.

Δημοσ.
Στις 11/5/2019 στις 10:40 ΠΜ, Joshua21 είπε

Σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια... το ακίνητο είναι νοικιασμένο, αν δεν ήταν τότε φυσικά και δεν θα είχε καμία συνέπεια η διακοπή του ρεύματος. Η τακτική και νόμιμη οδός δεν είναι να κόψει το νερό ή το ρεύμα ώστε να υποχρεώσει τον ενοικιαστή να φύγει, είναι να κάνει αγωγή ή να εκδόσει διαταγή απόδοσης μισθίου και να διεκδικήσει όσες οφειλές έχουν μαζευτεί.

Ναι αλλα η παροχη ρευματος ειναι στο ονομα του ιδιοκτητη. αν θελει ρευμα ο ενοικιαστης να παει να κανει αιτηση να πανε να του βαλουν. καλλιστα μπορει να ισχυριστει ο ιδιοκτητης οτι εξαρχης αυτη ηταν η συνεννοηση αλλα ουδεποτε δεν φροντισε ο ενοικιαστης να γινουν οι διαδικασιες για να παει το ρευμα στο ονομα του. Δεν ειναι υποχρεος ο ιδιοκτητης να του παρεχει ρευμα δωρεαν. αν θελει ρευμα ο ενοικιαστης, μολις γινει η διακοπη παει κ ζηταει κ ερχονται κ του το συνδεουν στο ονομα του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπερα.. Σε καλεσαν και τι σου ειπαν; Απο που; Μηπως αυτος πηγε και ζητησε επανανσυνδεση; Το ρωτησες; Αν δεν εχει κανει τοτε θα ζητησεις και θα πεις οτι η οικια εχει ρευμα.. Εξακουλουθει να φωτιζεται.. Γιατι; Τοτε θα κανεις καταγγελια παλι στην Δεδδηε να το ψαξουν.. Να δει τι εχει γινει.. Και αν εχει ρευμα να ξανακανουν παλι ασφαλη διακοπη... Να μην μπορει να το ξαναβαλει.. Και να τους πεις η αυθαιρευτη πλεον επανανσυνδεση θεωρειται ρευματοκλοπη..

https://www.deddie.gr/media/1837/ρυθμιστικο-πλασιο-ρευματοκλοπων.pdf

Για να κάνει επανεσύνδεση χρειάζεται μισθωτήριο που δεν έχει!!!

14 ώρες πριν, Malthador είπε

Υπάρχει μισθωτήριο στο taxis ναι ή όχι;

Έχω στείλει αίτημα αλλά δεν το έχει αποδεχτεί (μή ρωτάς με πόσο κόπο βρήκα το Α.Φ.Μ του)!

8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Όχι δεν είναι προσβάσιμο! Για αυτό έκανα αίτημα "Δραστικής Διακοπής"

Λοιπόν πήγα σήμερα στη ΔΕΔΔΗΕ για να δω τι έχει γίνει! Δεν έχουν ιδέα....το σύστημα τους γράφει ότι έγινε διακοπή! Με τα πολλά μου είπαν να ξανακάνω αίτημα δραστικής διακοπής και στην αίτηση να συμπληρώσω ότι υπάρχει ζήτημα ρευματοκλοπής!!! Δε ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει...για μένα υπάρχουν 3 σενάρια:

- Πήγε ο τεχνικός δεν έκανε τίποτα και απλά έγραψε ότι έγινε διακοπή

- Πήγε ο τεχνικός έκανε διακοπή (από τη πλευρά του ρολογιού) και ο καταληψίας ξαναέβαλε την ασφάλεια!

- Έγινε μπέρδεμα στη ΔΕΔΔΗΕ και μπέρδεψαν τις αιτήσεις μου: την πρώτη που ήταν για απλή διακοπή και την δεύτερη που ήταν για δραστική διακοπή.

Ελπίζω να έχω σύντομα νεώτερο. Θεωρώ ότι με την παρούσα κατάσταση φαίνομαι εγώ ως "ρευματοκλέφτης". Τι και αν ζήτησα εγώ την διακοπή; δεν στέκει σαν δικαιολογία. Για αυτό έτρεξα άμεσα να ξανακάνω αίτηση και να αναφέρω ρητά το θέμα της ρευματοκλοπής.

Επεξ/σία από Bitaris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...