rosgr100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εχω μείνει έκπληκτος με το πως λειτουργούν πλέον τα καταστήματα εις βάρος των καταναλωτών επειδή "έτσι γουστάρουν" και δεν τους ελέγχει τιμωρεί καμία αρχή. Ενα βράδυ στις 27/3 λοιπόν πριν απο περίπου ενάμιση μηνά πέφτω πάνω σε μια προσφορά απο το techstores.gr που αφορούσε σκληρούς δίσκους. Παραγγέλνω λοιπόν έναν δισκο (HUH721212AL5200) και επειδή διαπιστώνω ότι δεν είναι συμβατός με την μητρική μου μετά απο λίγο ζητάω μεσώ μειλ να γίνει αλλαγή με τον (HUH721212ALE604) το πρωί λοιπόν λαμβάνω μέιλ οπού επιβεβαιώνει την αλλαγή και την παραγγελιά μου. Αργότερα το μεσημέρι λαμβάνω νέο μειλ να επικοινωνήσω με το κατάστημα τηλεφωνικώς, παίρνω λοιπόν τηλεφωνώ και με ενημερώνει ο υπεύθυνος του καταστήματος οτι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτή την στιγμή (ενώ το σαιτ εμφάνιζε διαθεσιμότητα για παράδοση σε 1-3 ήμερες για περίπου 20 ώρες ακομα) και πως μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή τους ίσως πάρει και ένα μηνά να παραλάβω άλλα θα παραλάβω κανονικά κάτι που βγήκε απο τα χείλη του αρμοδίου του καταστήματος, με ρωτάει λοιπόν αν θέλω να παραμείνει ενεργή η παραγγελιά με την προϋπόθεση ότι θα παραλάβω σε ενα διάστημα περίπου ενός μηνά. Αναφορά σε κείμενο Σπυρος Γραμμενος <> Τρί, 26 Μαρ, 10:16 μ.μ. προς info Θα σας παρακαλούσα να αλλάξετε την παραγγελιά μου σχετικά με το προϊόν Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος Για Server 3,5 HGST 12TB 12G He12 HUH721212AL5200. Αντ'αυτού θα σας παρακαλούσα να μου αποστείλετε το προϊόν Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος Για Server 3,5 Western Digital 12TB SATA3 HUH721212ALE604 με Κωδικός προϊόντος: 1117096197 καθώς το πρότυπο σύνδεσης (SAS) του πρώτου δεν είναι συμβατό με την μητρική μου. Σας ευχαριστω! info-techstores.gr <[email protected]> Τετ, 27 Μαρ, 10:03 π.μ. προς εγώ Καλημέρα σας, κάναμε την αλλαγή στο προϊόν που μας ζητήσατε θα σας έρθει και αντίγραφο παραγγελίας στο email σας. Σας Ευχαριστούμε Με εκτίμηση Techstores.gr Αναφορά σε κείμενο Επισκέπτης, Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από το αρμόδιο τμήμα και είναι σε στάδιο επεξεργασίας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας, με το να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. ή στην εξέλιξη παραγγελίας στο https://www.techstores.gr/trackorder Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@techstores.gr ή καλέστε μας στο 2130 275 465 | 2146 873 490. Είδη Ποσ. Τιμή Κόστος Προϊόντων 197,17 € Κόστος Μεταφορικών 5,00 € Κόστος Αντικαταβολής 3,00 € Γενικό σύνολο (χωρίς ΦΠΑ) 167,01 € ΦΠΑ 38,16 € Συγκεντρωμένοι Πόντοι 198 point(s) Γενικό σύνολο (με ΦΠΑ) 205,17 € Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος Για Server 3,5 Western Digital 12TB SATA3 HUH721212ALE604 Κωδικός: 1117096197 1 197,17 € Μήνυμα Επισκέπτης, Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από το αρμόδιο τμήμα και είναι σε στάδιο επεξεργασίας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας, με το να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. ή στην εξέλιξη παραγγελίας στο https://www.techstores.gr/trackorder Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@techstores.gr ή καλέστε μας στο 2130 275 465 | 2146 873 490. Είδη Ποσ. Τιμή Κόστος Προϊόντων 197,17 € Κόστος Μεταφορικών 5,00 € Κόστος Αντικαταβολής 3,00 € Γενικό σύνολο (χωρίς ΦΠΑ) 167,01 € ΦΠΑ 38,16 € Συγκεντρωμένοι Πόντοι 198 point(s) Γενικό σύνολο (με ΦΠΑ) 205,17 € Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος Για Server 3,5 Western Digital 12TB SATA3 HUH721212ALE604 Κωδικός: 1117096197 1 197,17 € Μήνυμα Εγώ εφόσον δεν είχα πρόβλημα με αυτό συμφώνησα και έπειτα από 3 μέρες την 1/4 στέλνω νέο μειλ ώστε να δω εάν έχουν ενημερωθεί για το πότε θα παραλάβω λαμβάνοντας την παρακάτω απάντηση. Αναφορά σε κείμενο info-techstores.gr <[email protected]> 1 Απρ 2019, 11:53 π.μ. προς εγώ Καλημέρα σας, όπως σας είχαμε ενημερώσει και τηλεφωνικά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στον προμηθευτή μας η παραγγελία σας δεν έχει ακυρωθεί παραμένει στο σύστημα μας όπως μας ζητήσατε με αριθμό 1000192030-1 για οποιαδήποτε αλλαγή γίνει θα ενημερωθείτε και με email .Σας ευχαριστούμε και σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση. Με εκτίμηση Techstorees.gr To αστείο της υπόθεσης είναι οτι μου έστειλαν μειλ για να με ρωτήσουν πως μου φάνηκε η παραγγελιά μου και αν ήταν ολα εντάξει με αυτήν στις 10/4 και 5/4 αντίστοιχα. Στις 6/5 εμφανίζεται στο σαιτ νέα διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελιάς όποτε ξανά στέλνω μειλ ώστε να ενημερωθώ πότε θα παραλάβω παρακάτω ακολουθεί η απάντηση. Αναφορά σε κείμενο Παραγγελία με κωδικό 1000192030-1 Εισερχόμενα x Σπυρος Γραμμενος <> 6 Μαΐ 2019, 1:34 μ.μ. (πριν από 7 ημέρες) προς info Καλησπέρα, έχει περάσει ένας μήνας και δεν εχω ακόμα κάποια ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία, παρατηρώ ότι η διαθεσιμότητα του δίσκου έχει αλλάξει και πλέον είναι διαθέσιμος κατόπιν παραγγελίας, θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε σχετικά με την εξέλιξη της εν λόγω παραγγελίας. Επίσης επειδή για κάποιον λόγο δεν μπορώ να δω την εξέλιξη της παραγγελίας με τον εν λόγω κωδικό μέσω του ιστότοπου σας θα ήθελα να την σύνδεσε με τον λογαριασμό που δημιούργησα με το ομώνυμο email. Σας ευχαριστώ. Αναφορά σε κείμενο info-techstores.gr 6 Μαΐ 2019, 2:33 μ.μ. (πριν από 7 ημέρες) προς εγώ Καλησπέρα σας, Δυστυχώς το προϊόν που έχετε κάνει παραγγελία είναι σε έλλειψη και ο προμηθευτής μας δεν έχει παραλάβει ακόμα. Όπως βλέπουμε δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νεότερο για το συγκεκριμένο προϊόν καθώς δεν ξέρουμε το χρονικό διάστημα που θα υπάρξει παραλαβή. Με εκτίμηση, Techstores.gr Όλος τυχαίος μετά από 3 ήμερες ενώ ο προμηθευτής δεν ήξερε πότε θα παραλάβει εμφανίζεται διαθεσιμότητα στο σαιτ για παράδοση σε 1-3 ήμερες, ξανά στέλνω λοιπόν μειλ μαθαίνοντας οτι το συγκεκριμένο κατάστημα ενώ με επιβεβαίωνε ο αρμόδιος ότι θα παραλάβω κανονικά τόσο καιρό με κορόιδευε λέγοντας μου οτι δεν μπορούν να αγοράσουν τον δίσκο στην τιμή της προσφοράς που οι ίδιοι είχαν στο σαιτ τους σε άμεση διαθεσιμότητα και που οι ίδιοι αρχικά άλλαξαν την παραγγελιά μου όταν τους το ζήτησα χωρίς ωστόσο να μου που οτι δεν μπορούσαν να μου παραδώσουν τον συγκεκριμένο δίσκο. Αναφορά σε κείμενο Σπυρος Γραμμενος <> 9 Μαΐ 2019, 5:30 μ.μ. (πριν από 4 ημέρες) προς info-techstores.gr Καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι ανανεώθηκε εκ νέου η διαθεσιμότητα του προϊόντος Western Digital 12TB SATA3 HUH721212ALE604 σε παραλαβή 1 έως 3 ημέρες στον διαδικτυακό σας τόπο καταλαβαίνω ότι προφανώς έχετε επιβεβαιώσει την διαθεσιμότητα μέσω του προμηθευτή σας, θα ήθελα λοιπον να με ενημερώσετε σχετικα με το ποτέ αναμένεται να παραλάβω την παραγγελία μου με κωδικο 1000192030-1 που αφορά το συγκεκριμένο προϊόν. Αναφορά σε κείμενο info-techstores.gr 10 Μαΐ 2019, 1:29 μ.μ. (πριν από 3 ημέρες) προς εγώ Καλησπέρα σας, Δυστυχώς κατόπιν ενημέρωσης του προμηθευτή μας το προϊόν επανήλθε σε διαθεσιμότητα στην τιμή 454,90€ καθώς όταν είχατε κάνει την παραγγελία υπήρξε προσφορά και πλέον δεν υπάρχει. Εάν επιθυμείτε τον δίσκο υπάρχει αλλά σε διαφορετική τιμή. Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να τον αγοράσουμε φθηνότερα. Σας ζητάμε συγγνώμη για την όλη αναστάτωση. Με εκτίμηση, Techstores.gr Για ολα τα παραπανω υπαρχουν screenshots και φυσικα τα emails. Απλα Ντροπη
Fronimitis Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Η ντροπη που ειναι;Αν του εκανε κουσουρια ο προμηθευτης του τι φταιει; Το καταστημα σου ελεγε να ακυρωσεις την παραγγελια αν ηθελες,αλλα προφανως σου αρεσε η τιμη προσφορας κι ειπες να περιμενεις. Σοβαρευτειτε λιγο...Μην τους πυροβολαμε ολους χωρις λογο.Δεν σου φαγανε λεφτα,κι απο επιλογη σου θελησες να περιμενεις. 2
jgeorgiou Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) που είναι το περίεργο , αυτό μου έχει τύχει ακόμη και στο amazon , περίμενα 2 μήνες , μου ακύρωσαν την παραγγελία και μετά από 10 μέρες το ξαναπουλούσαν σε υψηλότερη τιμή. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από jgeorgiou
rofl Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 ξερεις ποσο παει κανονικα ο δισκος ετσι? ακομα και να ακυρωναν την παραγγελια δε θα υπηρχε τιποτα το μεμπτο. ειναι περιπου μιση τιμη απο το κανονικο.
zx1234r Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μάγκες χαλαρώστε λίγο με τις επιθέσεις στους "κακούς" μαγαζατορες. Το κατάστημα έβγαλε μια προσφορά σε μια παρτίδα δίσκων που ήθελε για τους δικούς του λόγους να διώξει ο προμηθευτής. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι επόμενοι δίσκοι θα πέσουν στην ίδια τιμή. Το μοναδικό παράπτωμα που βρίσκω είναι πως έπρεπε να σου πουν ότι η τιμή της προσφοράς ενδέχεται να μην είναι εγγυημένη.
omega Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εγώ πάντως μονο καλές εντυπώσεις έχω από το κατάστημα και έχω αγοράσει 5 φορες από το συγκεκριμένο. Το κακό στην υπόθεση αυτή ήταν ότι έπρεπε να είχαν καλύτερη συνεννόηση με τον προμηθευτή ώστε να ξέρουν για ποσα κομμάτια θα τρέχει η προσφορα.
rosgr100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το περίεργο είναι ότι ουδέποτε μου ανέφεραν τίποτα περί λάθους ούτε από την πλευρά τους ούτε από τον προμηθευτή, εν αντίθεση τους το ανέφερα εγώ στο πρώτο τηλεφώνημα και ότι θα το εκτιμούσα εξ αρχής εάν μου έλεγαν την αλήθεια ακυρώνοντας ταυτόχρονα την παραγγελία, ωστόσο ο υπεύθυνος μου έλεγε συνεχώς Όχι θα παραλάβετε στην τιμή που παραγγείλατε. Οπότε επί ενάμιση μήνα με κορόιδευαν εκεί είναι η ντροπή φιλτατοι. Και κατ' εμέ όλη αυτή η συμπεριφορά οφείλεται 100% στο καταστημα και στον υπεύθυνο του.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εγώ μεγαλύτερη χαζομάρα θεωρώ πως είναι ότι ο TS έβγαλε όλα του τα στοιχεία στη φόρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις