nvel Δημοσ. Κυριακή στις 11:26 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:26 πμ 1 ώρα πριν, lib210 είπε Η πολυκατοικία επειδή ήταν γραφεία δεν διαθέτει τριφασικό παρότι έχει ασανσερ και πρέπει να φέρουν καλώδιο από τον δρόμο. Το κτήριο διαθέτει τριφασικό, μήπως έχετε ζητήσει μεγάλο νούμερο παροχής που μπορεί το υφιστάμενο συγκεντρικό καλώδιο να μην επαρκεί οπότε πρέπει να μπει νέο.
lib210 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 31/8/2025 στις 11:26 ΠΜ, nvel είπε Το κτήριο διαθέτει τριφασικό, μήπως έχετε ζητήσει μεγάλο νούμερο παροχής που μπορεί το υφιστάμενο συγκεντρικό καλώδιο να μην επαρκεί οπότε πρέπει να μπει νέο. Η παροχή που θα έχει το διαμέρισμα μου που έχω ζητήσει είναι 25 kwatt
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, lib210 είπε Η παροχή που θα έχει το διαμέρισμα μου που έχω ζητήσει είναι 25 kwatt Εεε και λοιπόν; Αυτό που σου είπαν παραπάνω ισχυει, το κτιριο εχει σίγουρα τριφασικό απλα δεν επαρκή το καλωδιο του δεδδηε. Αν ισχύει αυτο πρεπει να το δώσουν σε εργολαβο ο οποίος να αντικαταστήσει του καλώδιο του δεδδηε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα