Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει όριο σε όσους είναι σε σχολές που οι σπουδές διαρκούν 4 χρόνια και μετά στα ν+2 ετη διαγράφεται αν δεν έχεις περάσει τα μαθήματα ολα. Θέλω να μου πείτε αυτό ισχύει σήμερα ή έχει καταργηθεί; 

Είναι φοιτήτρια και είμαι τώρα στο 6ο έτος και μου έχουν μείνει 2 μαθήματα. Υπάρχει κίνδυνος για διαγραφή μου από την σχολή; 

Αν κάποιος ξέρει να μου πει σίγουρα θα βοηθήσει γιατί με έχει πιάσει άγχος με αυτό που άκουσα, δεν ήξερα κάτι τέτοιο να ισχύει. Εγώ ξέρω να έχει καταργηθεί αυτό. 😭

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος με βάση το τι ισχύει μέχρι σήμερα. 

Με το καλό να πάρεις το πτυχίο σου :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, abovethestars είπε

Γειά σας παιδιά! Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει όριο σε όσους είναι σε σχολές που οι σπουδές διαρκούν 4 χρόνια και μετά στα ν+2 ετη διαγράφεται αν δεν έχεις περάσει τα μαθήματα ολα. Θέλω να μου πείτε αυτό ισχύει σήμερα ή έχει καταργηθεί; 

Είναι φοιτήτρια και είμαι τώρα στο 6ο έτος και μου έχουν μείνει 2 μαθήματα. Υπάρχει κίνδυνος για διαγραφή μου από την σχολή; 

Αν κάποιος ξέρει να μου πει σίγουρα θα βοηθήσει γιατί με έχει πιάσει άγχος με αυτό που άκουσα, δεν ήξερα κάτι τέτοιο να ισχύει. Εγώ ξέρω να έχει καταργηθεί αυτό. 😭

Και γιατί δεν ρωτάς την γραμματεία της σχολής?

Ή γιατί δεν μπαίνεις στο σάιτ του πανεπιστημίου να δεις τον οδηγό σπουδών?

• Like 2
Δημοσ.

Στα Ν+2 χάνεις τα φοιτητικά σου δικαιώματα, όπως το πάσο που λήγει. Δε διαγράφεσαι όμως απο τη σχολή. Είμαι σε σχολή με αιώνιους εγώ και ξέρω :P 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Και γιατί δεν ρωτάς την γραμματεία της σχολής?

Ή γιατί δεν μπαίνεις στο σάιτ του πανεπιστημίου να δεις τον οδηγό σπουδών?

γιατι οι γραμματειες στις σχολες δουλευουν 12:00-12:15 και αυτο το τεταρτο δεν σηκωνουν τηλεφωνα.Γενικοτερα ειναι να μην πεσεις στην αναγκη τους.

1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Στα Ν+2 χάνεις τα φοιτητικά σου δικαιώματα, όπως το πάσο που λήγει. Δε διαγράφεσαι όμως απο τη σχολή. Είμαι σε σχολή με αιώνιους εγώ και ξέρω :P 

δεν μπορουν να σε διαγραψουν αν δεν κανεις δηλωσεις μαθηματων?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

γιατι οι γραμματειες στις σχολες δουλευουν 12:00-12:15 και αυτο το τεταρτο δεν σηκωνουν τηλεφωνα.Γενικοτερα ειναι να μην πεσεις στην αναγκη τους.

δεν μπορουν να σε διαγραψουν αν δεν κανεις δηλωσεις μαθηματων?

Νομίζω αν δεν κάνεις δήλωση μαθημάτων για 2 σερί εξάμηνα μπαίνεις στο ψυγείο. Για να μην κάνεις όμως ούτε δήλωση μαθημάτων, την έχεις παρατήσει τελείως εσύ τη σχολή. Όσο δηλώνεις κανονικά μαθήματα, δεν διαγράφεσαι. Στη δικιά μας υπάρχουν τύποι που κάνουν δήλωση και έχουν κωδικούς του 2002

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.

Μιας φίλης της ήρθε μετα απο 6-7 χρόνια που είχε να πατήσει, να πάει να τελειώσει τη σχολή της που χρώσταγε 18 μαθήματα. Μπήκε έκανε δήλωση κανονικά με τους κωδικούς που είχε και πηγε και έδωσε στην προηγούμενη εξεταστική. Οπότε δεν νομίζω να διαγράφεσαι, και δεν υπάρχει λόγος κιόλας να σε διαγράψουν εφόσον ούτε το πασο ισχύει για εκπτώσεις ούτε βιβλία δικαιούσαι, ουτε τίποτα. Απλα υπάρχεις σαν προπτυχιακος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.bar είπε

δεν υπάρχει λόγος κιόλας να σε διαγράψουν εφόσον ούτε το πασο ισχύει για εκπτώσεις ούτε βιβλία δικαιούσαι, ουτε τίποτα. Απλα υπάρχεις σαν προπτυχιακος.

αυτό ίσχυε πάντα (με το πάσο σίγουρα, με τα βιβλία νομίζω), παρόλα αυτά είχε ξεκινήσει όλη η ιστορία με τους αιώνιους και το πόσο σατανικοί είναι για την κοινωνία μας.. 

Δημοσ.

Υπήρχαν κάποιες προσπάθειες να γίνουμε ευρωπαική χώρα χωρίς άσυλο, καταλήψεις, παρατάξεις, μολότωφ και ναρκωτικά και χωρίς εισαγωγή φοιτητών με βαθμό μηδέν...αλλά μην ανησυχείτε δεν θα γίνουμε ποτέ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Υπήρχαν κάποιες προσπάθειες να γίνουμε ευρωπαική χώρα χωρίς άσυλο, καταλήψεις, παρατάξεις, μολότωφ και ναρκωτικά και χωρίς εισαγωγή φοιτητών με βαθμό μηδέν...αλλά μην ανησυχείτε δεν θα γίνουμε ποτέ.

από όλη αυτή τη σαβούρα που λες, αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν οι αιώνιοι και το φανταστικό τους κόστος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συζητήθηκε μόνο αυτό. Αυτό μόνο έμεινε στον πολίτη λόγω της γνωστής υστερικής προπαγάνδας που υπάρχει στην Ελλάδα.. και τρόμαξε η κάθε γιαγιά ότι "θα μείνει το εγγόνι της  έξω από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ".

Δεν μιλάω μόνο για το 2010+. Είχαν γίνει παρόμοιες προσπάθειες για την ευρύτερη αναβάθμιση της παιδείας (όχι μόνο για τους αιώνιους φοιτητές) και στα τέλη του 70' και το 90' σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού και όλες κατέληξαν σε καταστροφές/καταλήψεις/πτώσεις κυβερνήσεων.

Επίσης, η υποβάθμιση της παιδείας δεν θεωρείται κόστος; Το να είσαι σε μια αίθουσα με 300 άτομα;  ή να μένεις εκτός εργαστηρίων επειδή έχει υπερβολικά μεγάλο όγκο φοιτητών;   

Επεξ/σία από The_Judas
  • Thanks 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δεν συζητήθηκε μόνο αυτό. Αυτό μόνο έμεινε στον πολίτη λόγω της γνωστής υστερικής προπαγάνδας που υπάρχει στην Ελλάδα.. και τρόμαξε η κάθε γιαγιά ότι "θα μείνει το εγγόνι της  έξω από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ".

Δεν μιλάω μόνο για το 2010+. Είχαν γίνει παρόμοιες προσπάθειες για την ευρύτερη αναβάθμιση της παιδείας (όχι μόνο για τους αιώνιους φοιτητές) και στα τέλη του 70' και το 90' σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού και όλες κατέληξαν σε καταστροφές/καταλήψεις/πτώσεις κυβερνήσεων.

Επίσης, η υποβάθμιση της παιδείας δεν θεωρείται κόστος; Το να είσαι σε μια αίθουσα με 300 άτομα;  ή να μένεις εκτός εργαστηρίων επειδή έχει υπερβολικά μεγάλο όγκο φοιτητών;   

Να γινουμε μεσαιωνας γνωσεων λοιπον ? Ειχα συμφοιτητη μου που δουλευε να παρει το πτυχιο και το πηρε στα 8 χρονια,δεν ειναι ολοι αιωνιοι για χαβαλε , προσωπικα  βλεποντας τις καταστασεις θα πρεπε να μην λεμε οτι μας κατεβει ,ατομα ζουν με χιλια ζορια και σπουδαζουν με δυσκολια για ενα καλυτερο αυριο και συ ελαφρα την καρδια λες οτι δεν θα πρεπε....

Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 5:52 ΜΜ, abovethestars είπε

Στην τελευταία πραγματική Σοβιετία που ονομάζεται  Ελλαδιστάν, οφείλεις να μην τελειώσεις έγκαιρα τις σπουδές σου και το κράτος θα κάνει ότι μπορεί για να μην σε διαγράψουν ποτέ…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Ναι, οι αιώνιοι είναι αιώνιοι επειδή δε χάνουν παράδοση. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...