abovethestars Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Γειά σας παιδιά! Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει όριο σε όσους είναι σε σχολές που οι σπουδές διαρκούν 4 χρόνια και μετά στα ν+2 ετη διαγράφεται αν δεν έχεις περάσει τα μαθήματα ολα. Θέλω να μου πείτε αυτό ισχύει σήμερα ή έχει καταργηθεί; Είναι φοιτήτρια και είμαι τώρα στο 6ο έτος και μου έχουν μείνει 2 μαθήματα. Υπάρχει κίνδυνος για διαγραφή μου από την σχολή; Αν κάποιος ξέρει να μου πει σίγουρα θα βοηθήσει γιατί με έχει πιάσει άγχος με αυτό που άκουσα, δεν ήξερα κάτι τέτοιο να ισχύει. Εγώ ξέρω να έχει καταργηθεί αυτό. 😭 1
Kostas93 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος με βάση το τι ισχύει μέχρι σήμερα. Με το καλό να πάρεις το πτυχίο σου
SB_1957 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, abovethestars είπε Γειά σας παιδιά! Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει όριο σε όσους είναι σε σχολές που οι σπουδές διαρκούν 4 χρόνια και μετά στα ν+2 ετη διαγράφεται αν δεν έχεις περάσει τα μαθήματα ολα. Θέλω να μου πείτε αυτό ισχύει σήμερα ή έχει καταργηθεί; Είναι φοιτήτρια και είμαι τώρα στο 6ο έτος και μου έχουν μείνει 2 μαθήματα. Υπάρχει κίνδυνος για διαγραφή μου από την σχολή; Αν κάποιος ξέρει να μου πει σίγουρα θα βοηθήσει γιατί με έχει πιάσει άγχος με αυτό που άκουσα, δεν ήξερα κάτι τέτοιο να ισχύει. Εγώ ξέρω να έχει καταργηθεί αυτό. 😭 Και γιατί δεν ρωτάς την γραμματεία της σχολής? Ή γιατί δεν μπαίνεις στο σάιτ του πανεπιστημίου να δεις τον οδηγό σπουδών? 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Στα Ν+2 χάνεις τα φοιτητικά σου δικαιώματα, όπως το πάσο που λήγει. Δε διαγράφεσαι όμως απο τη σχολή. Είμαι σε σχολή με αιώνιους εγώ και ξέρω
fastnq2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, SB_1957 είπε Και γιατί δεν ρωτάς την γραμματεία της σχολής? Ή γιατί δεν μπαίνεις στο σάιτ του πανεπιστημίου να δεις τον οδηγό σπουδών? γιατι οι γραμματειες στις σχολες δουλευουν 12:00-12:15 και αυτο το τεταρτο δεν σηκωνουν τηλεφωνα.Γενικοτερα ειναι να μην πεσεις στην αναγκη τους. 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Στα Ν+2 χάνεις τα φοιτητικά σου δικαιώματα, όπως το πάσο που λήγει. Δε διαγράφεσαι όμως απο τη σχολή. Είμαι σε σχολή με αιώνιους εγώ και ξέρω δεν μπορουν να σε διαγραψουν αν δεν κανεις δηλωσεις μαθηματων?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, fastnq2 είπε γιατι οι γραμματειες στις σχολες δουλευουν 12:00-12:15 και αυτο το τεταρτο δεν σηκωνουν τηλεφωνα.Γενικοτερα ειναι να μην πεσεις στην αναγκη τους. δεν μπορουν να σε διαγραψουν αν δεν κανεις δηλωσεις μαθηματων? Νομίζω αν δεν κάνεις δήλωση μαθημάτων για 2 σερί εξάμηνα μπαίνεις στο ψυγείο. Για να μην κάνεις όμως ούτε δήλωση μαθημάτων, την έχεις παρατήσει τελείως εσύ τη σχολή. Όσο δηλώνεις κανονικά μαθήματα, δεν διαγράφεσαι. Στη δικιά μας υπάρχουν τύποι που κάνουν δήλωση και έχουν κωδικούς του 2002 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από ProponitisTouKanape
G.bar Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μιας φίλης της ήρθε μετα απο 6-7 χρόνια που είχε να πατήσει, να πάει να τελειώσει τη σχολή της που χρώσταγε 18 μαθήματα. Μπήκε έκανε δήλωση κανονικά με τους κωδικούς που είχε και πηγε και έδωσε στην προηγούμενη εξεταστική. Οπότε δεν νομίζω να διαγράφεσαι, και δεν υπάρχει λόγος κιόλας να σε διαγράψουν εφόσον ούτε το πασο ισχύει για εκπτώσεις ούτε βιβλία δικαιούσαι, ουτε τίποτα. Απλα υπάρχεις σαν προπτυχιακος.
logistoulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, G.bar είπε δεν υπάρχει λόγος κιόλας να σε διαγράψουν εφόσον ούτε το πασο ισχύει για εκπτώσεις ούτε βιβλία δικαιούσαι, ουτε τίποτα. Απλα υπάρχεις σαν προπτυχιακος. αυτό ίσχυε πάντα (με το πάσο σίγουρα, με τα βιβλία νομίζω), παρόλα αυτά είχε ξεκινήσει όλη η ιστορία με τους αιώνιους και το πόσο σατανικοί είναι για την κοινωνία μας..
The_Judas Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Υπήρχαν κάποιες προσπάθειες να γίνουμε ευρωπαική χώρα χωρίς άσυλο, καταλήψεις, παρατάξεις, μολότωφ και ναρκωτικά και χωρίς εισαγωγή φοιτητών με βαθμό μηδέν...αλλά μην ανησυχείτε δεν θα γίνουμε ποτέ. 1 1
logistoulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, The_Judas είπε Υπήρχαν κάποιες προσπάθειες να γίνουμε ευρωπαική χώρα χωρίς άσυλο, καταλήψεις, παρατάξεις, μολότωφ και ναρκωτικά και χωρίς εισαγωγή φοιτητών με βαθμό μηδέν...αλλά μην ανησυχείτε δεν θα γίνουμε ποτέ. από όλη αυτή τη σαβούρα που λες, αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν οι αιώνιοι και το φανταστικό τους κόστος
The_Judas Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν συζητήθηκε μόνο αυτό. Αυτό μόνο έμεινε στον πολίτη λόγω της γνωστής υστερικής προπαγάνδας που υπάρχει στην Ελλάδα.. και τρόμαξε η κάθε γιαγιά ότι "θα μείνει το εγγόνι της έξω από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ". Δεν μιλάω μόνο για το 2010+. Είχαν γίνει παρόμοιες προσπάθειες για την ευρύτερη αναβάθμιση της παιδείας (όχι μόνο για τους αιώνιους φοιτητές) και στα τέλη του 70' και το 90' σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού και όλες κατέληξαν σε καταστροφές/καταλήψεις/πτώσεις κυβερνήσεων. Επίσης, η υποβάθμιση της παιδείας δεν θεωρείται κόστος; Το να είσαι σε μια αίθουσα με 300 άτομα; ή να μένεις εκτός εργαστηρίων επειδή έχει υπερβολικά μεγάλο όγκο φοιτητών; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από The_Judas 2
forgotten Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 46 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δεν συζητήθηκε μόνο αυτό. Αυτό μόνο έμεινε στον πολίτη λόγω της γνωστής υστερικής προπαγάνδας που υπάρχει στην Ελλάδα.. και τρόμαξε η κάθε γιαγιά ότι "θα μείνει το εγγόνι της έξω από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ". Δεν μιλάω μόνο για το 2010+. Είχαν γίνει παρόμοιες προσπάθειες για την ευρύτερη αναβάθμιση της παιδείας (όχι μόνο για τους αιώνιους φοιτητές) και στα τέλη του 70' και το 90' σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού και όλες κατέληξαν σε καταστροφές/καταλήψεις/πτώσεις κυβερνήσεων. Επίσης, η υποβάθμιση της παιδείας δεν θεωρείται κόστος; Το να είσαι σε μια αίθουσα με 300 άτομα; ή να μένεις εκτός εργαστηρίων επειδή έχει υπερβολικά μεγάλο όγκο φοιτητών; Να γινουμε μεσαιωνας γνωσεων λοιπον ? Ειχα συμφοιτητη μου που δουλευε να παρει το πτυχιο και το πηρε στα 8 χρονια,δεν ειναι ολοι αιωνιοι για χαβαλε , προσωπικα βλεποντας τις καταστασεις θα πρεπε να μην λεμε οτι μας κατεβει ,ατομα ζουν με χιλια ζορια και σπουδαζουν με δυσκολια για ενα καλυτερο αυριο και συ ελαφρα την καρδια λες οτι δεν θα πρεπε....
bromiaris Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 5:52 ΜΜ, abovethestars είπε Είναι φοιτήτρια και είμαι τώρα στο 6ο έτος και μου έχουν μείνει 2 μαθήματα. Υπάρχει κίνδυνος για διαγραφή μου από την σχολή; Στην τελευταία πραγματική Σοβιετία που ονομάζεται Ελλαδιστάν, οφείλεις να μην τελειώσεις έγκαιρα τις σπουδές σου και το κράτος θα κάνει ότι μπορεί για να μην σε διαγράψουν ποτέ…
obby Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Επίσης, η υποβάθμιση της παιδείας δεν θεωρείται κόστος; Το να είσαι σε μια αίθουσα με 300 άτομα; ή να μένεις εκτός εργαστηρίων επειδή έχει υπερβολικά μεγάλο όγκο φοιτητών; Ναι, οι αιώνιοι είναι αιώνιοι επειδή δε χάνουν παράδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα