poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 11 minutes ago, vairass said: Vdsl θέλω στα 5... Καποια πρόταση οικονομική; προσωπικα θα πηγαινα σε ubiquiti.θα δεις πολλα μοντελα αναλογως τις αναγκες σου.δεν ειναι οτι πιο φτηνα.μετα tp link αλλα παλι δεν ειναι οτι πιο φτηνα .εκτος αν ο παροχος σου αλλαξει το Modem router και σου δωσει Dual band
vairass Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, poulinos είπε προσωπικα θα πηγαινα σε ubiquiti.θα δεις πολλα μοντελα αναλογως τις αναγκες σου.δεν ειναι οτι πιο φτηνα.μετα tp link αλλα παλι δεν ειναι οτι πιο φτηνα .εκτος αν ο παροχος σου αλλαξει το Modem router και σου δωσει Dual band Με ποια δικαιολογία να κάνουν αλλαγή όμως; Πες και τιμές;
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 7 minutes ago, vairass said: Με ποια δικαιολογία να κάνουν αλλαγή όμως; Πες και τιμές; τιμες αναλογως το μοντελο παιζουν τα ubi απο 70 και πανω .σε linksys σχεδον 50 ευρω.μην περιμενεις δηλαδη οτι θα βρεις τιποτα με 20-30 ευρω εκτος απο xiaomi
vairass Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, poulinos είπε τιμες αναλογως το μοντελο παιζουν τα ubi απο 70 και πανω .σε linksys σχεδον 50 ευρω.μην περιμενεις δηλαδη οτι θα βρεις τιποτα με 20-30 ευρω εκτος απο xiaomi Καλά είναι τα xiaomi; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από vairass
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 hour ago, vairass said: Καλά είναι τα xiaomi; περι ορεξεως..... 1
vairass Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, poulinos είπε περι ορεξεως..... οκ σαββατο βραδυ θα τα εχω ολα ετοιμα...κυριακη θα κανω το τεστ, αν δεν πιανει σε ολο το σπιτι το ασυρματο παμε για αλλαγη
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 On 20/05/2019 at 19:05, vairass said: οκ σαββατο βραδυ θα τα εχω ολα ετοιμα...κυριακη θα κανω το τεστ, αν δεν πιανει σε ολο το σπιτι το ασυρματο παμε για αλλαγη καλα ναι δοκιμαζεις και βλεπεις αν σε καλυπτει ή οχι. 1
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, poulinos είπε καλα ναι δοκιμαζεις και βλεπεις αν σε καλυπτει ή οχι. Όλα καλά τελικά... Πιάνω 5.2 στο download κ 9.99 στο up....και ασύρματα είχα τέρμα γκάζια απλά έβαλα τελικά καλώδιο για πιο σίγουρα. Πολύ δυνατή η γραμμή μου και μηδέν προβλήματα. Ίσως θέλει κάποια βελτίωση στο ping... Από βδομάδα που έχω άδεια θα τους πάρω τηλέφωνο να το φτιάξουν.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 7 minutes ago, vairass said: Όλα καλά τελικά... Πιάνω 5.2 στο download κ 9.99 στο up....και ασύρματα είχα τέρμα γκάζια απλά έβαλα τελικά καλώδιο για πιο σίγουρα. Πολύ δυνατή η γραμμή μου και μηδέν προβλήματα. Ίσως θέλει κάποια βελτίωση στο ping... Από βδομάδα που έχω άδεια θα τους πάρω τηλέφωνο να το φτιάξουν. μπορεις να ζητησεις Fast path για καλυτερο Ping αλλα μπορει να χασεις σε ταχυτητα και σταθεροτητα.δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις για το Ping. 1
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε μπορεις να ζητησεις Fast path για καλυτερο Ping αλλα μπορει να χασεις σε ταχυτητα και σταθεροτητα.δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις για το Ping. Ποση ταχύτητα ενδέχεται να χάσω;
trib Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, Για να αλλάξω το router στη WIND, πρέπει να μου στείλουν τους κωδικούς σύνδεσης ή συνδέεται απευθείας; Για την τηλεφωνία αν είναι VOIP γνωρίζω ότι δεν δίνουν κωδικούς. Ευχαριστώ
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Στις 9/6/2019 στις 6:14 ΠΜ, poulinos είπε μπορεις να ζητησεις Fast path για καλυτερο Ping αλλα μπορει να χασεις σε ταχυτητα και σταθεροτητα.δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις για το Ping. τους πηρα τηλεφωνο...σε fast path ειμαι...δεν παει αλλο ...φουλ γκαζια τερμα μου δινουν 3 λεπτά πριν, trib είπε Καλησπέρα, Για να αλλάξω το router στη WIND, πρέπει να μου στείλουν τους κωδικούς σύνδεσης ή συνδέεται απευθείας; Για την τηλεφωνία αν είναι VOIP γνωρίζω ότι δεν δίνουν κωδικούς. Ευχαριστώ γιατι να αλλαξεις ; εμενα χτες ο τεχνικος τους μου ειπε...αν αλλαξω ρουτερ ισως κανει διακοπες και παλαβα αλλα ...με αυτο ειμαι απολυτα σταθερος και 50/10 24 ωρες !!!!
trib Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε τους πηρα τηλεφωνο...σε fast path ειμαι...δεν παει αλλο ...φουλ γκαζια τερμα μου δινουν γιατι να αλλαξεις ; εμενα χτες ο τεχνικος τους μου ειπε...αν αλλαξω ρουτερ ισως κανει διακοπες και παλαβα αλλα ...με αυτο ειμαι απολυτα σταθερος και 50/10 24 ωρες !!!! Κυρίως για να έχω ένα ξεκλείδωτο router και να μπορώ να βλέπω στατιστικά αλλά και λόγω dual band Wi-Fi.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 On 09/06/2019 at 08:01, vairass said: Ποση ταχύτητα ενδέχεται να χάσω; δεν υπαρχει κατι standard.αν καποιος συγχρονιζει 50 και εχει attainable 60και τον κανεις Fast path δεν θα χασει σε ταχυτητα και απλα θα πεσει το attainable.αν ομως εισαι στα 50 με attainable πχ 51 τοτε θα χασεις σε ταχυτητα. On 13/06/2019 at 09:10, vairass said: τους πηρα τηλεφωνο...σε fast path ειμαι...δεν παει αλλο ...φουλ γκαζια τερμα μου δινουν γιατι να αλλαξεις ; εμενα χτες ο τεχνικος τους μου ειπε...αν αλλαξω ρουτερ ισως κανει διακοπες και παλαβα αλλα ...με αυτο ειμαι απολυτα σταθερος και 50/10 24 ωρες !!!! το βλεπεις και μεσα απο το ρουτερ αν εισαι Fast και στο Up και στο down και το βλεπεις και απο το Ping σου.αν εισαι φαστ Up/down τοτε με dns Θα πρεπει να εχεις κατω απο 10Ms. On 13/06/2019 at 09:07, trib said: Καλησπέρα, Για να αλλάξω το router στη WIND, πρέπει να μου στείλουν τους κωδικούς σύνδεσης ή συνδέεται απευθείας; Για την τηλεφωνία αν είναι VOIP γνωρίζω ότι δεν δίνουν κωδικούς. Ευχαριστώ username /password θα στα δωσουν.voip δεν θα παιξει On 13/06/2019 at 09:14, trib said: Κυρίως για να έχω ένα ξεκλείδωτο router και να μπορώ να βλέπω στατιστικά αλλά και λόγω dual band Wi-Fi. δεν θα παιξει το voip.οποτε μονο αν βαλεις ενα access point για να εχεις dual band ή να βαλεις router πισω απο το modem router της wind. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα