zurabik Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το βάζετε σε ώρες..μη κοινής ησυχίας!κάθε μέρα που δεν είστε εσείς σπιτι. Στο 12λεπτά .30 βάλτε το Βίντεο θα καταλάβετε Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από zurabik
tigergreg Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Επειδη θα βρεθει ο εξυπνακιας που θα την κατεβασει βγαλε 20-30 αντιγραφα και ανανεωσε την οσο χρειαστει για να τους τα κανεις κουδουνια και να την εμπεδωσουν.
Makis38 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Το παπί του κάγκουρα με την εξάτμιση που περνάει 3 η ώρα το πρωί με 60 χιλιόμετρα ταχύτητα σε στενό δρόμο πόλης το κόβω να ισοδυναμεί με καμία εκατοστή db χαλαρά. Επίσης αγέλη παρατημένων κοπρόσκυλων που γαυγίζουν όλα μαζί. Τέτοιον θόρυβο από τον γείτονα δεν έχεις απλώς εσένα είναι "συνεχώς". 3Μ foam ωτοασπίδες κόβουν κατ' εμέ 30-40% και κυρίως τις υψηλές συχνότητες. Δοκίμασε και θα με θυμηθείς.
makis papadopoulos Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, sphinxgr είπε Πάντως αν αναρωτιέστε για την κατάσταση γύρω μας είναι απλά τα πράγματα. Έλλειψη παιδείας, αντίληψης και σταρχιδισμός. Μόνο τον εαυτό μας να κοιτάμε και κανέναν άλλο. Πας και του κάνεις παρατήρηση του αλλουνού που κάνει φασαρία χαράματα και αντί να ντραπεί και να το βουλώσει - σου φέρνει την αστυνομία. Άντε αυτό τον ηλίθιο να το έχεις συνάδερφο, αδερφό, γείτονα και μετά να ψηφίζει κ όλας. Να του δίνεις αξία εν ολίγοις. Ελπίδα καμία... Τα είπες όλα!!!👍 2
mordred Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, sphinxgr είπε Πάντως αν αναρωτιέστε για την κατάσταση γύρω μας είναι απλά τα πράγματα. Έλλειψη παιδείας, αντίληψης και σταρχιδισμός. Μόνο τον εαυτό μας να κοιτάμε και κανέναν άλλο. Πας και του κάνεις παρατήρηση του αλλουνού που κάνει φασαρία χαράματα και αντί να ντραπεί και να το βουλώσει - σου φέρνει την αστυνομία. Άντε αυτό τον ηλίθιο να το έχεις συνάδερφο, αδερφό, γείτονα και μετά να ψηφίζει κ όλας. Να του δίνεις αξία εν ολίγοις. Ελπίδα καμία... Ναι ρε φίλε γίνεσαι εσύ ο περίεργος που ενοχλείσαι...! Και το κορυφαίο είναι που σου λένε "σε πόλη είσαι"... Ακριβώς μπουρτζόβλαχε ελληνάρα σε πόλη είσαι και πρέπει να σέβεσαι τον δίπλα σου για να συμβιώσεις. 3
supernino Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στο ελλαδισταν αν πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία είσαι ο χαφιές πού καρφώνει θυμηθείτε αντικαπνιστικος νόμος τρομάρα μας . Στήν απολίτιστοι χώρα Σουηδία με ένα τηλέφωνο λύνεις τά περισσότερα προβλήματα.δυστηχως έχουμε την νοοτροπία νά κάνει ο καθένας ότι του γουστάρει δεν θά αλλάξει αυτό ΠΟΤΈ. 2
evkar Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μπορείς να του κάνεις ασφαλιστικά στα Δικαστήρια , που γίνονται πολύ γρήγορα , σε δύο μήνες μέσα , για να τον "ξετρυπώσεις" ,αν είναι αυτός. ΑΛΛΑ πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι αυτός με αποδείξεις ,αλλιώς αν χάσεις τη δίκη θα του πληρώσεις και τα δικαστικά έξοδα (όχι όλα , ένα μέρος). Αυτοί που γκρέμισαν τις Μονοκατοικίες στην Αθήνα με τις αυλές , για να κτίσουν πολυόροφα κουτιά -φυλακές , έκαναν πραγματικό έγκλημα. Τι να πεις …..
LittyMeek Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς μόνο με αυστηρη και ψυχρή αντιμετώπιση λύνονται αυτά, αλλιώς θα ακούσεις το γνωστο : "ελαμωρελιγοφωναξαμεαουγκαμπουγκα". Μάθαμε να υποτιμούμε και να κοροϊδεύουμε τα πάντα, αυτός που γυρνάει με την γκόμενα 4 το πρωί και κοπαναει ασανσέρ και πορτες, μετά μαλώνουν, μετά αυτή περπατεί το σπίτι με τα τακούνια ε στο τέλος ρίχνουν και ένα μαμησι. Ε αυτός είναι ο μάγκας ο Έλλην ο καραμπουζουκλης ο σύγχρονος Ζορμπάς. Ο νοικοκύρης που κοιμάται είναι φλώρος και αν τολμήσει και ζητήσει το αυτονόητο είναι και περίεργος, να μετακομίσει στη φύση σε σπηλιά και του ρίχνουμε και μια παναγια. Όλο το σύστημα είναι λάθος και σε ένα δυσλειτουργικό σύστημα όλα πάνε κατά διαόλου. Εγώ είχα πρόβλημα με τους από πάνω γιατί για κανά διβδομαδο κάποιος είχε έρθει φίλος και τον φιλοξενούσαν και όλο το βράδυ άιντε κοπανημα μπαμ μπουμ, άιντε γέλια που ούτε σε ταινίες δεν γελάνε οι ηθοποιοί έτσι. Ε μια μέρα πήρα τη σκούπα και κοπανησα. Και αυτό ήρθαν όλοι εκεί που κοπανουσα και κάναν χαμό με τα πόδια γελώντας με το κοροιδο. Εκεί κατάλαβα ότι η μάχη ήταν άνιση και όντας ο από κάτω θα βγω χαμένος. Ε τελικά μετά από 2 βδομάδες αϋπνίας ηρέμησαν λίγο και απλά που και που γίνεται το σκηνικό με το Ζορμπά που έγραψα πάνω. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από LittyMeek
snarp7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Σκέφτηκα να γράψω την εμπειρία μου αλλά μετά είπα οτι θα με περάσουν για τρελό. Τελικά βρήκα το θάρρος μετά το παρακάτω post του φίλου: 18 ώρες πριν, filip123go είπε Μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις μια συσκευή λευκού θορυβου μέχρι να λύσεις το πρόβλημα σου, για να μπορεις να κοιμηθείς σαν άνθρωπος. Είχα το παρόμοιο πρόβλημα στο παλιό μου σπίτι. Μια περίεργη από δίπλα, κάθε μέρα ξεκινούσε δουλειές στις 6.30 το πρωί. Κάθε μέρα. Οπότε ψάχνοντας τι μπορώ να κάνω, έπεσα σε ένα thread, στο οποίο ένας τύπος άνοιγε τον αφυγραντήρα και ο ήχους "σκέπαζε" τους υπόλοιπους. Το δοκίμασα, περισσότερο από περιέργεια και όντως εμένα με βοήθησε πάρα πολύ..! Έχω πρόβλημα με τον από πάνω εδώ και 3 χρόνια. Το οτι η ηχομόνωση της πολυκατοικίας είναι τόσο χάλια (σκεφτείτε οτι τον ακούω όταν φτερνίζεται) δεν αναιρεί το γεγονός οτι ο τύπος είναι στα @@ του. Έπιπλα να τρίζουνε, καρφώματα, χτυπήματα, τσόκαρα, καθαρίστρια Κυριακή στις 7:30 και άλλα πολλά, πάντα πολύ νωρίς το πρωί ανεξαρτήτως καθημερινής ή Σαββατοκύριακου. 1η φορά πήγα ευγενικά και του χτύπησα το κουδούνι χωρίς προφανώς να βγάλω κάποια άκρη καθώς ήταν σαν να προσπάθησα να συνεννοηθώ με κάποιου είδους ΟΡΚ. Την 2η φορά (Σάββατο στις 6:30) έσκασα πάνω πιο τσαμπουκαλεμένος αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς αν ακολουθούσα το μονοπάτι αυτό θα με έπαιρναν αυτόφωρο. 3η φορά, Κυριακή πρωί ξύπνησα έντρομος σαν να γινόταν πόλεμος, σε δευτερόλεπτα ανέβηκα επάνω αλλά ο τύπος δεν άκουγε το κουδούνι καθώς είχε βάλει ...αλυσοπρίονο. Όταν σταμάτησε, μου είπε πως έκοβε κάτι ξύλα (είχε κόψει ο δήμος κάτι δέντρα γιατί μπλέκονταν στα καλώδια της ΔΕΗ και ο τύπος πήρε κάποιους κορμούς και τους έκοβε στο μπαλκόνι για να τα βάλει στο τζάκι του, τι δεν καταλαβαίνεις;) Επικοινώνησα με φίλο δικηγόρο, μου είπε τις επιλογές μου αλλά δεν ακολούθησα καμία, καθώς νομικά θα μου στοίχιζε αρκετά, ο χρόνος εκδίκασης υπολογίζεται στα 3-5 χρόνια και λογικά δεν θα έβγαζε πουθενά αφού δεν μπορώ να αποδείξω με κάποιο τρόπο τους ισχυρισμούς μου. Το ίδιο και με το εξώδικο, καθώς εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνει ακόμα χειρότερη φασαρία και να οδηγηθούμε αλλού. Επειδή εγώ δεν είμαι τόσο στα @@ μου και τρελαίνομαι όταν δεν μπορούν οι συνάνθρωποί μου να εναρμονιστούν με κάποιους στοιχειώδεις κανόνες της κοινωνίας μας, προσπάθησα να βελτιώσω τον δικό μου σταρχιδισμό κατά την διάρκεια του ύπνου. Δοκίμασα τις ωτοασπίδες χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα καθώς το πρωί ξυπνούσα σα ζόμπι. TLDR: Τελικά την λύση μου την έδωσε ο μισητός αφυγραντήρας! Σκέφτηκα πως αφού ο λευκός αυτός θόρυβος που βγάζει κατά την λειτουργία του ενοχλεί όλα τα φιλαράκια μου (πλην εμένα), ίσως θα μπορούσε να βρει χώρο στο υπνοδωμάτιο για να δουλέψει. Έτσι και έγινε, κοιμήθηκα ένα βράδυ με αυτόν (στην λειτουργία auto) και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Ο επαναλαμβανόμενος αυτός θόρυβος που παράγει μπορεί να είναι λιγο ενοχλητικός αλλά όταν -εγώ προσωπικά- τον συνήθισα πραγματικά μου βελτίωσε την ποιότητα του ύπνου. Προφανώς δεν μπορεί να αποκλείσει δυνατούς ήχους όπως το αλυσοπρίονο και τα καρφώματα αλλά μπορώ να πω πως εδώ και παραπάνω από 1 χρόνο κοιμάμαι πλέον ήρεμος και δεν πετάγομαι με την παραμικρή ενόχληση. Προφανώς και αν ήμουν ιδιοκτήτης θα έπρεπε να βρω μια πιο δραστική λύση (jail is not an option) αλλά ως ενοικιαστής επιβίωσα με αυτόν τον τρόπο μέχρι να έρθει ο επόμενος άτυχος. Εννοείται πως δεν προτείνω την αγορά αφυγραντήρα για αποκλεισμό θορύβων, απλά αναφέρω την φτωχή μου εμπειρία. 1
LittyMeek Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, snarp7 είπε Σκέφτηκα να γράψω την εμπειρία μου αλλά μετά είπα οτι θα με περάσουν για τρελό. Τελικά βρήκα το θάρρος μετά το παρακάτω post του φίλου: Έχω πρόβλημα με τον από πάνω εδώ και 3 χρόνια. Το οτι η ηχομόνωση της πολυκατοικίας είναι τόσο χάλια (σκεφτείτε οτι τον ακούω όταν φτερνίζεται) δεν αναιρεί το γεγονός οτι ο τύπος είναι στα @@ του. Έπιπλα να τρίζουνε, καρφώματα, χτυπήματα, τσόκαρα, καθαρίστρια Κυριακή στις 7:30 και άλλα πολλά, πάντα πολύ νωρίς το πρωί ανεξαρτήτως καθημερινής ή Σαββατοκύριακου. 1η φορά πήγα ευγενικά και του χτύπησα το κουδούνι χωρίς προφανώς να βγάλω κάποια άκρη καθώς ήταν σαν να προσπάθησα να συνεννοηθώ με κάποιου είδους ΟΡΚ. Την 2η φορά (Σάββατο στις 6:30) έσκασα πάνω πιο τσαμπουκαλεμένος αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς αν ακολουθούσα το μονοπάτι αυτό θα με έπαιρναν αυτόφωρο. 3η φορά, Κυριακή πρωί ξύπνησα έντρομος σαν να γινόταν πόλεμος, σε δευτερόλεπτα ανέβηκα επάνω αλλά ο τύπος δεν άκουγε το κουδούνι καθώς είχε βάλει ...αλυσοπρίονο. Όταν σταμάτησε, μου είπε πως έκοβε κάτι ξύλα (είχε κόψει ο δήμος κάτι δέντρα γιατί μπλέκονταν στα καλώδια της ΔΕΗ και ο τύπος πήρε κάποιους κορμούς και τους έκοβε στο μπαλκόνι για να τα βάλει στο τζάκι του, τι δεν καταλαβαίνεις;) Επικοινώνησα με φίλο δικηγόρο, μου είπε τις επιλογές μου αλλά δεν ακολούθησα καμία, καθώς νομικά θα μου στοίχιζε αρκετά, ο χρόνος εκδίκασης υπολογίζεται στα 3-5 χρόνια και λογικά δεν θα έβγαζε πουθενά αφού δεν μπορώ να αποδείξω με κάποιο τρόπο τους ισχυρισμούς μου. Το ίδιο και με το εξώδικο, καθώς εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνει ακόμα χειρότερη φασαρία και να οδηγηθούμε αλλού. Επειδή εγώ δεν είμαι τόσο στα @@ μου και τρελαίνομαι όταν δεν μπορούν οι συνάνθρωποί μου να εναρμονιστούν με κάποιους στοιχειώδεις κανόνες της κοινωνίας μας, προσπάθησα να βελτιώσω τον δικό μου σταρχιδισμό κατά την διάρκεια του ύπνου. Δοκίμασα τις ωτοασπίδες χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα καθώς το πρωί ξυπνούσα σα ζόμπι. TLDR: Τελικά την λύση μου την έδωσε ο μισητός αφυγραντήρας! Σκέφτηκα πως αφού ο λευκός αυτός θόρυβος που βγάζει κατά την λειτουργία του ενοχλεί όλα τα φιλαράκια μου (πλην εμένα), ίσως θα μπορούσε να βρει χώρο στο υπνοδωμάτιο για να δουλέψει. Έτσι και έγινε, κοιμήθηκα ένα βράδυ με αυτόν (στην λειτουργία auto) και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Ο επαναλαμβανόμενος αυτός θόρυβος που παράγει μπορεί να είναι λιγο ενοχλητικός αλλά όταν -εγώ προσωπικά- τον συνήθισα πραγματικά μου βελτίωσε την ποιότητα του ύπνου. Προφανώς δεν μπορεί να αποκλείσει δυνατούς ήχους όπως το αλυσοπρίονο και τα καρφώματα αλλά μπορώ να πω πως εδώ και παραπάνω από 1 χρόνο κοιμάμαι πλέον ήρεμος και δεν πετάγομαι με την παραμικρή ενόχληση. Προφανώς και αν ήμουν ιδιοκτήτης θα έπρεπε να βρω μια πιο δραστική λύση (jail is not an option) αλλά ως ενοικιαστής επιβίωσα με αυτόν τον τρόπο μέχρι να έρθει ο επόμενος άτυχος. Εννοείται πως δεν προτείνω την αγορά αφυγραντήρα για αποκλεισμό θορύβων, απλά αναφέρω την φτωχή μου εμπειρία. Ο από πάνω σου είναι ο γνήσιος Έλλην πατριώτης. Ο ωραίος ο μάγκας , ο γιουφτος που θα κάνει τα πάντα ώστε να περνάν οι μέρες και αυτός να είναι αραχτός. Η Ελλάδα είναι δυστυχώς μόνο για αυτά τα ζώα πλεον. Όταν βγαίναν παλιά οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και δίναν το παράδειγμα με τα σουτιέν φορεμένα σαν γραβάτες στο λαιμό οι φίλος σου από πάνω έβλεπε και παραδειγματιζοταν. Τώρα φυσικά θα λέει: όλοι κλέφτες, Μακεδονία ελληνική, ας κόψω τώρα κανά παγκάκι να το βάλω στο τζάκι, α και τα λουλούδια στο παρτέρι στην πλατεία ωραία ήταν αλλά πιο ωραία θα είναι στον κήπο μου. Εδώ ρε συ σε εμάς απέναντι στη. Παραλία στο πατρικό μου βάλανε καρέκλες από το Δήμο και σε μια βδομάδα γίναν άφαντες. Τις έβλεπες μετά σε μπαλκόνια και σε σκαφακια στο λιμάνι. Οι σημερινοί 40 ρηχές και 50 ρηδες Έλληνες και συνταξιούχοι είναι ότι πιο σκατενιο υπάρχει σε άνθρωπο. 2
snarp7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LittyMeek είπε Ο από πάνω σου είναι ο γνήσιος Έλλην πατριώτης. Ο ωραίος ο μάγκας , ο γιουφτος που θα κάνει τα πάντα ώστε να περνάν οι μέρες και αυτός να είναι αραχτός. Η Ελλάδα είναι δυστυχώς μόνο για αυτά τα ζώα πλεον. Όταν βγαίναν παλιά οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και δίναν το παράδειγμα με τα σουτιέν φορεμένα σαν γραβάτες στο λαιμό οι φίλος σου από πάνω έβλεπε και παραδειγματιζοταν. Τώρα φυσικά θα λέει: όλοι κλέφτες, Μακεδονία ελληνική, ας κόψω τώρα κανά παγκάκι να το βάλω στο τζάκι, α και τα λουλούδια στο παρτέρι στην πλατεία ωραία ήταν αλλά πιο ωραία θα είναι στον κήπο μου. Εδώ ρε συ σε εμάς απέναντι στη. Παραλία στο πατρικό μου βάλανε καρέκλες από το Δήμο και σε μια βδομάδα γίναν άφαντες. Τις έβλεπες μετά σε μπαλκόνια και σε σκαφακια στο λιμάνι. Οι σημερινοί 40 ρηχές και 50 ρηδες Έλληνες και συνταξιούχοι είναι ότι πιο σκατενιο υπάρχει σε άνθρωπο. Θίγεις ένα μεγάλο θέμα στο οποίο θα πρέπει ο καθένας μας να είναι αρκετά αμερόληπτος για να εκφραστεί αντικειμενικά. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να γενικεύω και να σακουλιάζω καταστάσεις. Σίγουρα είναι θέμα έλλειψης παιδείας (οχι εκπαίδευσης) την οποία όμως την συναντάς σε πολλούς ανθρώπους, ασχέτως ηλικίας. Θεωρώ πως σε οποιοδήποτε σύνολο ανθρώπων οι οποίοι σχηματίζουν μια κοινωνική ομάδα, υπάρχουν πάντα κάποιοι που δεν σέβονται, που δεν υπακούουν σε κοινωνικά αποδεκτούς κανόνες και γενικά που ζουν στην κοσμάρα τους κοιτώντας να εξυπηρετήθούν οι ίδιοι, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στους τριγύρω και κατ' επέκταση στην κοινωνία όπως π.χ. συμβαίνει καθημερινά στους δρόμους, στις υπηρεσίες, στα νοσοκομεία, στις εκκλησίες, στις εταιρίες, κ.λπ. Ο δικός μου πάντως δεν θεωρώ πως εμπίπτει στην κατηγορία του "μάγκα". Απλά ο άνθρωπος είναι στις @@ρες του, δεν παίρνει χαμπάρι από κράξιμο, δεν τον ενδιαφέρει αν ενοχλεί, δεν τον νοιάζει τι θα πει η πολυκατοικία ή η γειτονιά. Δεν είναι τραμπούκος, φοβάται όταν πέφτει κράξιμο αλλά επανέρχεται όταν κλείνει η πόρτα του διαμερίσματός του καθώς τον ενδιαφέρει να κάνει την δουλίτσα του και να ζει στον μικρόκοσμό του. Ακόμα και μπελά να έβρισκε με ένδικα μέσα ή ακόμα και με τσακωμούς ή χειροδικίες, δεν θεωρώ πως θα άλλαζε συμπεριφορά. Το θέμα είναι πως αν ο καθένας πάρει ένα στυλιάρι και κυκλοφορεί στο δρόμο ή στις πολυκατοικίες και λύνει τα προβλήματά του με τσαμπουκά, δεν θα οδηγήσει πουθενά. Ως πολιτισμένοι άνθρωποι, πρέπει να ακολουθούμε αντίστοιχες -πολιτισμένες- μεθόδους αλλιώς θα καταλυθεί το σύμπαν. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από snarp7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα