Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ απλά θα πω πως αξίζει πάντα να επενδύσεις περισοτερα σε κάρτα γραφικών πάρα σε cpu. 

αδελφουλι αν δεν σου κάνει κόπο ,αν μπορείς να αναπτύξεις λιγο αυτο που λες ,γιατι απο οτι ειχα καταλάβει εγω 
μεσα απο διάφορες πηγές, ανάλογα του τι θες να κανεις παίζεις μπαλα. Τωρα με αυτο που λες μας τα μπερδεύεις λιγο
και θα ήθελα αν μπορείς να μοιραστείς λιγο την λογική πισω απο αυτο που λες 

ευχαριστώ , 
φιλικά Σωκρατης 

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sokrates199 είπε

αδελφουλι αν δεν σου κάνει κόπο ,αν μπορείς να αναπτύξεις λιγο αυτο που λες ,γιατι απο οτι ειχα καταλάβει εγω 
μεσα απο διάφορες πηγές, ανάλογα του τι θες να κανεις παίζεις μπαλα. Τωρα με αυτο που λες μας τα μπερδεύεις λιγο
και θα ήθελα αν μπορείς να μοιραστείς λιγο την λογική πισω απο αυτο που λες 

ευχαριστώ , 
φιλικά Σωκρατης 

Θέλω να πω πως όταν έχεις ένα Χ budget είναι καλύτερα να δώσεις περισοτερα χρήματα στην GPU θυσιάζοντας χρήματα στην CPU. 

Τομ κύριο λόγο σε παιχνίδια τον έχει η GPU 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostas7837aek είπε

Όπα πάρτο αλλιώς ιντελά... Δες τα προβλήματα που δημιουργεί το 14+++++++++++++++ και άσε αν θα ρίξουν σουτια τα 7nm της AMD Στα 14 της Intel... παράδειγμα.. soldered CPU επειδή το ζήτησε το φανατικό και τρεμάμενο κοινό της Intel... Όχι επειδή ψήνετε το τσιπάκι... 

PS Περιμενω πως και πως το επόμενο exploit... 

Από 2017 που αγόρασα το cpu δεν με χακαραν ακόμη...περιμένω....επίσης παίζει χωρίς delid στα 5ghz(με custom wc )Ναι intelas...χααχαχχαχααχ....ΜΕΧΡΙ να βγει ο ryzen 3xxx που θα παταει την intel...

22 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ απλά θα πω πως αξίζει πάντα να επενδύσεις περισοτερα σε κάρτα γραφικών πάρα σε cpu. 

Ναι μιλάς εσύ εκ του ασφαλούς....χαχαχαχ...4κ monitor...Διαφορετικές απαιτήσεις για διαφορετικους χρήστες...

Αν άλλαζες με κάνα 2600x-2700x και εριχνες ανάλυση θα έβλεπες την Ti να κοιμάται...

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε??

2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ GAMERS :

1)Ο eye candy, τα θέλω όλα ultra (παίζει συνήθως single player σε 1440p-4k με full extra) και του αρκούν τα 60fps..Εδω ναι δεν θα δώσει πολλά το cpu,τα <πίνει> όλα η gpu(gpu bound)

2)o competitive - gameplay>eye candy-tryhardas που ρίχνει settings για να ανεβάσει fps σε online τίτλους (1080p-1440p 144-240hz)..εδώ μετράνε τα cpu και η μπλε παίζει μπάλα μόνη της προς το παρόν λόγω διαφοράς ipc και ρολογιών.

over and out. Γνωστά και χιλιοειπομενα .

Επεξ/σία από ShooterX
  • Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Θέλω να πω πως όταν έχεις ένα Χ budget είναι καλύτερα να δώσεις περισοτερα χρήματα στην GPU θυσιάζοντας χρήματα στην CPU. 

Τομ κύριο λόγο σε παιχνίδια τον έχει η GPU 

α λες για gaming , κατάλαβα 

ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, malakudi είπε

Ναι 144, και ξαναλέω πιστεύεις ότι θα φτάνει πιο εύκολα κοντά στα 144 με 8700Κ + DDR4 2666CL16 + RTX 2070 ή με 2600X + DDR4 3200CL16 + RTX 2080; Η 2070 είναι 20% κάτω από 2080, πόσο πιστεύεις θα "κόβει" ο 2600Χ την 2080; Πάνω από 20%; Ούτε 10% δε θα την κόβει.

Shadow of the Tomb Raider 1440p, 86 fps η RTX 2080, 66 fps η RTX 2070 (με CPU 8700K στα 5GHz και DDR4-3400). Δηλαδή το σύστημα που λέμε θα είναι κάτω από 66. Πιστεύεις ο 2600X με RTX 2080 θα είναι κάτω από 66;

Αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό. 

Αυτό ΟΛΟ είναι λάθος...

Tomb Raider+144hz..Γιατι??Κ να φανταστώ τα νούμερα είναι σε super duper ultra settings?(όπως θα έπρεπε φυσικά για ένα single player τίτλο,εδώ κοιτάς τα γραφικά, δεν σε νοιάζει τπτ άλλο)

Κλασσικό παράδειγμα....

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Από 2017 που αγόρασα το cpu δεν με χακαραν ακόμη...περιμένω....επίσης παίζει χωρίς delid στα 5ghz(με custom wc )Ναι intelas...χααχαχχαχααχ....ΜΕΧΡΙ να βγει ο ryzen 3xxx που θα παταει την intel...

Ναι μιλάς εσύ εκ του ασφαλούς....χαχαχαχ...4κ monitor...Διαφορετικές απαιτήσεις για διαφορετικους χρήστες...

Αν άλλαζες με κάνα 2600x-2700x και εριχνες ανάλυση θα έβλεπες την Ti να κοιμάται...

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε??

2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ GAMERS :

1)Ο eye candy, τα θέλω όλα ultra (παίζει συνήθως single player σε 1440p-4k με full extra) και του αρκούν τα 60fps..Εδω ναι δεν θα δώσει πολλά το cpu,τα <πίνει> όλα η gpu(gpu bound)

2)o competitive - gameplay>eye candy-tryhardas που ρίχνει settings για να ανεβάσει fps σε online τίτλους (1080p-1440p 144-240hz)..εδώ μετράνε τα cpu και η μπλε παίζει μπάλα μόνη της προς το παρόν λόγω διαφοράς ipc και ρολογιών.

over and out. Γνωστά και χιλιοειπομενα .

Καλό είναι να μην κρίνεις βάση του συστήματος που έχει κάποιος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Καλό είναι να μην κρίνεις βάση του συστήματος που έχει κάποιος. 

Ο TS ειπε για 144hz monitor...βάση αυτου κρίνω, αν και δεν έδωσε details τι games παίζει...

Επεξ/σία από ShooterX
  • Like 1
Δημοσ.

με μαχ ολα δε βλεπεις 144 ουτε με 9900κ και 2080τι στο rottr. οχι οτι χρειαζονται αλλα λεμε.

17 ώρες πριν, malakudi είπε

Χωρίς 2666 μνήμες για τον 8700Κ, η διαφορά τιμής αυξάνει κι άλλο, στα 230 - 240 ευρώ. Ότι παιχνίδι και να παίζεις, σε όποια settings (ultra - high - medium) και να παίζεις, είναι σίγουρα προτιμότερο να πας στην παραπάνω κατηγορία gpu (από 2060 σε 2070, από 2070 σε 2080, από 2080 σε 2080 ti) παρά να δώσεις τα 240 αυτά ευρώ στην Intel. Η μόνη περίπτωση που έχει νόημα να πάρεις Intel είναι αν στοχεύεις το μέγιστο των επιδόσεων, δηλαδή θα πάρεις έτσι κι αλλιώς 2080 ti.

οι μνημες εχουν φθηνηνει αρκετα. με 65 παιρνεις 2666 16gb και με 85 3200. σιγα το ποσο στα τοσα χρηματα. με τα timings ασχολουνται μονο οι της amd.

Δημοσ.

Εγώ επιμένω πως ακόμα και για πολλά fps είναι προτιμότερο να επιλέγει καλύτερη κάρτα γραφικών από ότι cpu. Κυρίως οταν μιλάμε για 200ευρω διαφορά, καλύτερα να δοθούν σε gpu. 

Και επίσης ο cpu αυτά τα 200ευρω μελλοντικά θα τα χάσει πιο γρήγορα σε αξία μεταπώλησης. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, intelrisen είπε

με μαχ ολα δε βλεπεις 144 ουτε με 9900κ και 2080τι στο rottr. οχι οτι χρειαζονται αλλα λεμε.

οι μνημες εχουν φθηνηνει αρκετα. με 65 παιρνεις 2666 16gb και με 85 3200. σιγα το ποσο στα τοσα χρηματα. με τα timings ασχολουνται μονο οι της amd.

Like this? G.Skill Aegis 16GB DDR4-2666MHz (F4-2666C19D-16GIS) από 65€.

And like this? HyperX Fury Black 16GB DDR4-3200MHz (HX432C18FB2K2/16) από 84€.

Απλά υπέροχες, κρίμα μόνο που στα subtimings των μνημών (CL κλπ.) δεν ισχύει το "Higher is better"!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ένας γνωστός που αγόρασε R2600 με προτροπή κάποιων εδώ μέσα με RTX2080 (του έλεγαν το κλασσικό , δώσε περισσότερα λεφτά στην vga αφού θες games)  τραβάει τα μαλλιά του με τα MIN FPS , πουλησε τις μνήμες και έβαλε 3200cl15 & έβαλε υδρόψυξη για να κλοκάρει αλλά πάλι δυσαρεστημένος είναι από το καινούριο pc. Οταν του έβαλα να παίξει με την δική του 2080 πάνω σε 9600K με αεροψυξη των 30ευρώ ένιωσε εξαπατημένος. Εχει Monitor 1440@144Hz

ΥΓ1

Ο ενδιαφερόμενος ΑΝ ΑΝ μπορεί να περιμένει θα έχει καλύτερες επιλογές όταν κυκλοφορήσουν οι 3ης γενιάς RYZEN , γιατί? γιατί πάντα έχουμε καλύτερες επιλογές όσο περιμένουμε. Το θέμα είναι πόσο θα περιμένουμε? Θέλουμε να περιμένουμε?

ΥΓ2 (από κάτω)

Φίλε μου αυτό που λέω είναι αυταπόδεικτο για όσους είναι έστω ημιμαθείς οπότε δεν θα δώσω πληροφορίες για άλλο άτομο , αν θέλει ας τα πει μόνος του.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Πάντως ένας γνωστός που αγόρασε R2600 με προτροπή κάποιων εδώ μέσα με RTX2080 (του έλεγαν το κλασσικό , δώσε περισσότερα λεφτά στην vga αφού θες games)  τραβάει τα μαλλιά του με τα MIN FPS , πουλησε τις μνήμες και έβαλε 3200cl15 & έβαλε υδρόψυξη για να κλοκάρει αλλά πάλι δυσαρεστημένος είναι από το καινούριο pc. Οταν του έβαλα να παίξει με την δική του 2080 πάνω σε 9600K με αεροψυξη των 30ευρώ ένιωσε εξαπατημένος.

ΥΓ

Monitor 1440@144Hz

Tου βαλες farcry 5 στον 9600k να τραβαει και τριχες απο αλλα μερη του σωματος με τα lows? Πλησιαζει single digit o 9600k...

Κατι μου λεει οτι η ιστορια σου ειναι φουμαρα. Δωσε ονομα και το topic. Γιατι νταξει, ιστοριες να σου πω και εχω. Εβαλα εναν να παιξει στον 8700k μου αλλα μου πε ηταν μουφα και γυρισε πισω στον fx του.

Τωρα απλα τα πραματα, δεν ξερω γιατι το ζαλιζουμε. 9600k ειναι μακραν ο χειροτερος επεξεργαστης αυτη τη στιγμη στην αγορα (και ο 8600k). Αν θες για gaming cpu οι μονες επιλογες κατα σειρα ειναι 2600 ---> 8700 ---> 8700k ----> 9900k. Οτιδηποτε αλλο απλα δεν εχει καμια λογικη. Αντε και ενας 8350k για φτηνιαρικα ψηλα frequencies αν παιζεις cs go. Οι υπολοιποι λογω τιμης απορριπτονται. Δηλαδη νταξει, την εκανες την εξυπναδα και πηρες 9600k, πρεπει να παριες και αλλους στο λαιμο σου?

Επεξ/σία από Αμπλαουμπλας
  • Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Πάντως ένας γνωστός που αγόρασε R2600 με προτροπή κάποιων εδώ μέσα με RTX2080 (του έλεγαν το κλασσικό , δώσε περισσότερα λεφτά στην vga αφού θες games)  τραβάει τα μαλλιά του με τα MIN FPS , πουλησε τις μνήμες και έβαλε 3200cl15 & έβαλε υδρόψυξη για να κλοκάρει αλλά πάλι δυσαρεστημένος είναι από το καινούριο pc. Οταν του έβαλα να παίξει με την δική του 2080 πάνω σε 9600K με αεροψυξη των 30ευρώ ένιωσε εξαπατημένος. Εχει Monitor 1440@144Hz

ΥΓ1

Ο ενδιαφερόμενος ΑΝ ΑΝ μπορεί να περιμένει θα έχει καλύτερες επιλογές όταν κυκλοφορήσουν οι 3ης γενιάς RYZEN , γιατί? γιατί πάντα έχουμε καλύτερες επιλογές όσο περιμένουμε. Το θέμα είναι πόσο θα περιμένουμε? Θέλουμε να περιμένουμε?

ΥΓ2 (από κάτω)

Φίλε μου αυτό που λέω είναι αυταπόδεικτο για όσους είναι έστω ημιμαθείς οπότε δεν θα δώσω πληροφορίες για άλλο άτομο , αν θέλει ας τα πει μόνος του.

Σε πιο γκειμ εδωσε τοσο ακραια min o 2600 με 3200 μνημες ; γιατι εχω 144hz momitor και ενδιαφερομαι να αναβαθμισω αλλα εγω ειμαι στα 1080p. Γιατι σε ολο το ιντερνετ δεν βλεπω τον 2600 να βγαζει τοσο χειροτερα minimum απο 8600κ.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

ΥΓ1

ΥΓ2 (από κάτω)

ειναι κλασικο χαντακωμα. ο πολυ καλος επεξεργαστης θα τραβηξει και τις επομενες καρτες 2 γενιες μετα.

καλα, 144 σε τετοιο μονιτορ θες sli 2080 για να παζεις ολα τα παιχνιδια και αν. με 2600 ουτε σε ονειρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...