Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να πάρω ένα ποδήλατο γιατί νομίζω ότι γενικώς και δεν γυμνάζομαι αλλά και τα πόδια μου είναι πλέον κάπως αδύναμα,το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα από ποδήλατα για την ακρίβεια δεν έχω κάνει ποτέ ποδήλατο στη ζωή μου , σκέφτομαι να πάρω ένα που να είναι και για δρόμο αλλά και για χώμα επειδή μένω σε χωριό τι προτείνετε μέχρι 300 ή 400 ευρώ βασικά θα μπορούσα να δώσω και περισσότερα αλλά δεν ξέρω εάν τελικά θα το κάνω ή θα το παρατήσω, κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... καλύτερα απο κοντά. Αλλά καλύτερα να έχεις κ δίπλα σου το ποδηλαταδικο.

Προτίμησε κάποιον έμπειρο κ γνώστη (όχι μόνο καλό πωλητή απλά) ώστε να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι κ σου κάνει (στα μέτρα σου/ με όλες τις απαραίτητες μικρο-ρυθμισεις) κ όχι να σου φορτώσει ένα ποδήλατο το οποίο μετά απο 1-2 μήνες θα σαπίζει σε μια αποθήκη η γκαράζ.

Τα services κ κάποιες πρόσθετες ρυθμίσεις κλπ...αν δεν γνωρίζεις να τις κάνεις μόνος σου κ σωστά, ίσως σε αναγκάσουν ουκ ολίγες φορές να επισκεφθείς το κατάστημα απο το οποίο αγόρασες.

Μια all around χρήση για τον σκοπό σου είναι η κατηγορία fitness bikes (όχι για χωμάτινο τερέν, αλλά δεν κουράζουν όσο τα υπόλοιπα).

Το budget σου (300-400€) είναι τέρμα βασικό, για ένα μέτριο ποδήλατο με απλά, βασικά περιφερειακά,  αλλά είναι οκ για να ξεκινήσεις. 

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 3
Δημοσ.

Νομιζω για την χρηση που θες να κανεις θελεις ενα hardtail με 29" τροχους. Στο bike and roses εχει ενα στα 400€ και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Figantu είπε

Νομιζω για την χρηση που θες να κανεις θελεις ενα hardtail με 29" τροχους. Στο bike and roses εχει ενα στα 400€ και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του

για το ROCK MACHINE MANHATTAN 70-29 29 ΙΝΤΣΩΝ μιλας?http://bikesandroses.gr/products.php?PC=9&Cat=1 ,29 ιντσες ειναι καλα γιατι οι περισσοτεροι μου ειπαν για 28 ιντσες

Δημοσ.

28 ιντσες ειναι τα λεγομενα treking τα οποια ειναι μονο για πολη θεωρω και απο ατομα που εχω ακουσει δεν τους αρεσε πολυ η εμπειρια με τρεκινγκ επειδη δεν τους καθοταν καλα. Με 29αρι πιστευω θα βολευτεις περισσοτερο. Κοιτα αυτο:http://bikesandroses.gr/productView.php?VP=246

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, slk200gr είπε

σκέφτομαι να πάρω ένα ποδήλατο γιατί νομίζω ότι γενικώς και δεν γυμνάζομαι αλλά και τα πόδια μου είναι πλέον κάπως αδύναμα,το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα από ποδήλατα για την ακρίβεια δεν έχω κάνει ποτέ ποδήλατο στη ζωή μου , σκέφτομαι να πάρω ένα που να είναι και για δρόμο αλλά και για χώμα επειδή μένω σε χωριό τι προτείνετε μέχρι 300 ή 400 ευρώ βασικά θα μπορούσα να δώσω και περισσότερα αλλά δεν ξέρω εάν τελικά θα το κάνω ή θα το παρατήσω, κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη

Κοίτα το ποδήλατο είναι δύσκολο σπορ,για ένα αμαθο  ειδικά.Και εγώ είχα δώσει ένα 600αρι για ένα specialized προ 10ετιας,το πάλεψα λίγο,το πήρα κάνα 2 φορές να πάω στη δουλειά και μετά εγκατέλειψα.Το πούλησα τελικά στη μισή τιμή μετά από κάποια χρόνια.Αν είσαι αποφασισμένος προχωρά το,αλλιώς άστο.

Επεξ/σία από 26ska
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 16/5/2019 στις 10:46 ΜΜ, slk200gr είπε

Θεσσαλονίκη,δεν έχω πρόβλημα από πού να το παρω

αν θέλεις σε στέλνω στο ποδηλατάδικο που πηγαίνω θεσ/νικη.

Τίμια παιδιά και θα σου δώσουν οτι value for money για τη περίπτωση σου.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/5/2019 στις 11:52 ΠΜ, 26ska είπε

Κοίτα το ποδήλατο είναι δύσκολο σπορ,για ένα αμαθο  ειδικά.Και εγώ είχα δώσει ένα 600αρι για ένα specialized προ 10ετιας,το πάλεψα λίγο,το πήρα κάνα 2 φορές να πάω στη δουλειά και μετά εγκατέλειψα.Το πούλησα τελικά στη μισή τιμή μετά από κάποια χρόνια.Αν είσαι αποφασισμένος προχωρά το,αλλιώς άστο.

μια απ τα ιδια αλλα μενω αθηνα και το παρατησα γιατι αγχωνομουν ποτε θα με "φανε λαχανο" και ετσι δεν ειχα την αισθηση της βολτας που προσφερει το ποδηλατο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

αν θέλεις σε στέλνω στο ποδηλατάδικο που πηγαίνω θεσ/νικη.

Τίμια παιδιά και θα σου δώσουν οτι value for money για τη περίπτωση σου.

Σε πιο ποδηλαταδικο αναφερεσαι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

μια απ τα ιδια αλλα μενω αθηνα και το παρατησα γιατι αγχωνομουν ποτε θα με "φανε λαχανο" και ετσι δεν ειχα την αισθηση της βολτας που προσφερει το ποδηλατο

για αυτο το λογο, εγω αγορασα mountain bike. Μακρια απο αυτοκινητα, βρισκω  ευκαιρια να κανω και μια μικρη βολτα προς την εξοχη και ξεφευγει και το μυαλο...και κανεις και καλη γυμναστικη

Βεβαια μετα τα 40 ειναι δυσκολο να το εκμεταλλευσαι οσο θα ηθελες αλλα δεν το εχω μετανοιωσει καθολου που εδωσα 600+ το 2011 για ποδηλατο.

Το φορτωνω στο Μαρουσι που μενω στη σχαρα και ξεκιναω για Τατοι, Πεντελη ή αν δεν εχω αρκετες ωρες για κτημα συγγρου.

On topic: TS σκεψου για ποιο λογο θες να παρεις ποδηλατο και τι επιλγες εχεις για αυτο. Εχει ανηφορες η περιοχη σου? Δυσκολο το ποδηλατο για εναν αμαθο. Εχει πολλα αυτοκινητα και κινηση? Δυσκολο το ποδηλατο για εναν αμαθο. Εχει πολλα ισωματα και κοντινα χωριο χωρις κινηση για να πας απο το ενα στο αλλο? Θα το ευχαριστηθεις. Εχει πολλους κοντινους προορισμους που μπορεις να πας? Αγορασε το. θα εχεις παρεα στις βολτες σου? Αγορασε τωρα.

ΥΓ εγω πηρα ποδηλατο γιατι ζηλεψα μια παρεα που εβλεπα, χωρις να εχω παρεα και χωρις να θελω να το κανω για γυμναστικη. Αλλα ειλικρινα μετανοιωσα που δεν πηρα ενα ακομα καλυτερο. Αλλα ξερω και πολλα ατομα που παραπονιουνται οτι τους πιανει χωρο στην αποθηκη τα τελευταια χρονια που το εχουν ακουνητο. οποτε θα πρεπει να το ζυγισεις, μαζι και τα οικονομικα σου.

Γιατι δυστυχως υπαρχει αισθητη διαφορα σε ενα φτηνο και σε ενα καλο. Δεν ισχυει με τιποτα οτι ολα ειναι ιδια. Ενα φτηνο θα σε δυσκολεψει και μπορει να σε αποθαρρυνει. Ενα ακριβο, μπορει να ειναι πεταμενα λεφτα αν δεν το παρεις ζεστα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/5/2019 στις 10:09 ΜΜ, Figantu είπε

Σε πιο ποδηλαταδικο αναφερεσαι?

Ποδηλατόραμα Καλαμαριά.

Πέρνα μια βόλτα και πες με έστειλε ο Σταύρος με το σπεσιαλζντ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Ποδηλατόραμα Καλαμαριά.

Πέρνα μια βόλτα και πες με έστειλε ο Σταύρος με το σπεσιαλζντ.

Ειχα παει παλιοτερα. Γενικα ωραιο μαγαζι καλα προιοντα. Επισης εχω 2 specialized😉

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι αγύμναστος και άπειρος, κατά 99% θα πάρεις το ποδήλατο, θα κάνεις δυο-τρεις βόλτες, θα σου φτάσει η γλώσσα στον δρόμο, θα πονάνε τα πόδια σου, στην πρώτη τεχνική δυσκολία (πχ λάστιχο) θα πελαγώσεις και θα το δώσεις μισοτιμής. Ξεκίνησε να γυμνάζεσαι με κάτι πιο απλό, πολύ πιο φτηνό και εύκολο, πήγαινε γυμναστήριο ή ξεκίνησε τρέξιμο. Και μετά το βλέπεις για ποδήλατο.

Δεν λέω, είναι εξαιρετική εμπειρία, αλλά το να ξεκινήσεις έτσι, απότομα, από το μηδέν, θα σε αποθαρρύνει. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...