xariscd Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Εκανα αγορά απο AliExpress τον Φεβρουάριο και το προϊόν δεν έχει έρθει.ηταν κολλημένο καπου και δεν έλεγε να αλλάξει κατάσταση.λιγο πριν εξαντληθούν οι 60 μερες και ενω στέλνω αρκετά μύνηματα στον πωλητή μηπως και έχει περισσότερες πληροφορίες,δινω αλλη μια εβδομάδα περιθώριο μπας και φτάσει το προϊόν.ματαια βέβαια λιγο πριν περάσει ο εχτρα χρόνος κάνω Dispute ,αλλα το αποτέλεσμα είναι οτι δεν πρέπει να παρω τίποτα πισω .εκανα πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσω με αλιεχπρες να τους διξω το πρόβλημα αλλα ο μονος τροπος ειναι ενα αυτοματοποιημένο σύστημα μιας Εύας η οποία σε κανει ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις με ετοιμες φράσεις που υπάρχουν.τελικα δεν καταλαβα σε τι φταίω και εχασα τα χρήματα μου.το προιον δεν ήρθε ποτέ.γιατι εβγαλαν απόφαση οτι δεν δικαιούμε τίποτα.δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας.μονο στο feedback του πωλητή εγραψα το πρόβλημα μπας και το δούνε. Τι γνώμη σας.
TechnoState Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) .... όταν έκανες dispute, συμπληρωσες το ποσό που θέλεις refund? (Που μάλλον θα το έκανες, αν διαβάζω σωστά) Μήπως έκανες κάποιο βιαστικό accept σε κάποια απόφαση, σε προηγούμενο βήμα, ενώ έπρεπε να κάνεις reject? .... δείχνει να καταστράφηκε το προϊόν σου(συσκευασία τουλάχιστον) στο τελωνείο. Αν ισχύει αυτό, νομίζω ο πωλητής δεν φέρει ευθύνη (εκτός αν είχες πληρώσει επιπλέον για ασφάλεια)...η αποδείξεις ότι ευθύνεται ο πωλητής γι αυτό... Αυτό πάντως με τα τελωνεία κ τις μεταφορικές έχει παραγινει! ... εντάξει δεν λέω ότι είναι άδικος ο νόμιμος εκτελωνισμος εφόσον εφιστάται (όταν ξεπερναμε το ποσό της ατέλειας).... αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΑ βιασμένα δέματα! Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από TechnoState 1
odystam Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 πράγματα έχω να σου πω μιας και παραγγέλνω αρκετά συχνά από Ali.. Όσες φορές έχω κάνει dispute έχει γίνει η επιστροφή χρημάτων, αν και πάντα ήταν μικρά ποσά (το πολύ 20€). Δεν είναι λίγες οι φορές που κολλάει το tracking system και βλέπεις "παγωμένη" την παραγγελία. Τα Χριστούγεννα πήρα καμία 10αρια δέματα συνολικά και γενικά άργησαν όλα, ειδικα το τελευταίο ήρθε λίγο πριν το Πάσχα. Το θέμα είναι ότι στα περισσότερα απο αυτά, στο tracking, ακόμα και μια μέρα πριν τα παραλάβω, έδειχνε ότι είναι ακόμα στο αεροδρόμιο.. Και έχω και μια απορία, πως αγόρασες τόσο ακριβά πράγματα? Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις τελωνείο απο κινεζικές παραγγελίες άνω των 22€, εκτός αν είσαι πήρες από καμιά ευρωπαϊκή αποθήκη.. 1
marmagia Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Το σκεπτικό τους λογικά είναι ότι εφόσον ο πωλητής το έστειλε σωστά κ το κατέστρεψε το τελωνείο δεν φταίει εκείνος για αυτό
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Το δέμα είναι πολύ πιθανόν να είναι στο τελωνείο, για αυτό έχασες το dispute. Μίλησε με το τελωνείο η τα ΕΛΤΑ για να δεις τι γίνεται.
xariscd Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Να πω κατι ακομα...βρισκομαι Γερμανία και η αποστολη είναι για Γερμανία.ομως και αν καταστράφηκε στο τελωνείο φταιω εγω ;ισα ισα επιβεβαιώνει ότι δεν το παρέλαβα.εχω πανω απο 200 αγορες απο αλιεχπρες και με μεγαλυτερα ποσά, πρώτη φορά αρνητική απόφασησε dispute.το θεμα είναι οτι δεν μπορω κάπου να τους πω οτι ειναι αδικο αυτο γιατι να πληρώσω μονο εγω την νύφηδεν υπάρχει τροπος επικοινωνίας.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από xariscd
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, xariscd είπε ομως και αν καταστράφηκε στο τελωνείο φταιω εγω; Εσύ θεώρησες σωστό αντί να μιλήσεις με το τελωνείο να δεις γιατι και αν "καταστράφηκε" το δέμα σου να αρχίσεις μια χρονοβόρα διαδικασία επικοινωνίας με το αλιεξπρες και να ανοίξεις θέμα και εδώ. Μήπως σε χρέωσαν τίποτα εκτελωνισμούς και δεν πήγες να το πάρεις ποτέ? Δεν ξέρω τι ισχύει στα Γερμανικά τελωνεία. Αν δεν πας να παραλάβεις το "καταστρέφουν" ή το επιστρέφουν πίσω? Γιατί βλέπω κι ένα package returned εκεί.
christosx13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, xariscd είπε Να πω κατι ακομα...βρισκομαι Γερμανία και η αποστολη είναι για Γερμανία.ομως και αν καταστράφηκε στο τελωνείο φταιω εγω ;ισα ισα επιβεβαιώνει ότι δεν το παρέλαβα.εχω πανω απο 200 αγορες απο αλιεχπρες και με μεγαλυτερα ποσά, πρώτη φορά αρνητική απόφασησε dispute.το θεμα είναι οτι δεν μπορω κάπου να τους πω οτι ειναι αδικο αυτο γιατι να πληρώσω μονο εγω την νύφηδεν υπάρχει τροπος επικοινωνίας.. Φιλε επειδη κι εγω παραγγελνω συνεχεια απο ΑΛΙ αλλα μικροπραγματα κατω απο 22 οσες φορες εκανα dispute και εβαλα ως αποδειξη την αναφορα με τη διαδρομη της παραγγελια και λογο ''logistics κατι'' παντα μου εκαναν refund. Τωρα οσον αφορα το ρομποτ που βγαινει στη συνομιλια ειχα κι εγω ενα προβλημα με την καρτα που δε μου δεχονταν πληρωμη κι αφου μου εβγαζε συνεχως ρομποτ στο τελος καθε συνομιλιας επεμενα οτι δεν βρηκα την απαντηση που ηθελα κ τελικα βγηκε ανθρωπος και καθαρισε την υποθεση. Απλα επεμεινε λιγο παραπανω. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από christosx13
Narayan Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Ο αριθμός του tracking πάντως δεν φαίνεται να είναι έγκυρος. Στείλε τους μύνημα για invalid tracking number και ζήτα τον αριθμό που έδωσε ο πωλητής για να βγεί η απόφαση.
DimosMcLaren Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Είσαι λάθος 101%. Το πρόβλημα είναι δικό σου ή της μεταφορικής εταιρείας και όχι από τον πωλητή ώστε να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων. Το δέμα σου έχει έρθει από 25/02/2019. Έπειτα από 1 μήνα 29/03/2019 το στέλνουν πίσω. Τώρα 2 ενδεχόμενα υπάρχουν 1. Αμέλεια δική σου ως προς την παραλαβή του δέματος - εκτελωνισμου (αν υπάρχει). 2. Μαλακία της μεταφορικής. Η φωτογραφία από το 17track (Νο LB050082890SG από το Dispute) για το δέμα σου που δεν την ανέβασες και περιγράφεις την όλη κατάσταση χωρίς να δίνεις όλες τις πληροφορίες. 1
xariscd Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω ειναι αυτα που λες.... Εδω που λεει please contact lodger. Ti σημαίνει; Ποιος ειναι ο lodger Το θέμα είναι να καταλάβω το πρόβλημα με την ξαναπατήσω Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από xariscd
xariscd Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, Xacti είπε Εσύ θεώρησες σωστό αντί να μιλήσεις με το τελωνείο να δεις γιατι και αν "καταστράφηκε" το δέμα σου να αρχίσεις μια χρονοβόρα διαδικασία επικοινωνίας με το αλιεξπρες και να ανοίξεις θέμα και εδώ. Μήπως σε χρέωσαν τίποτα εκτελωνισμούς και δεν πήγες να το πάρεις ποτέ? Δεν ξέρω τι ισχύει στα Γερμανικά τελωνεία. Αν δεν πας να παραλάβεις το "καταστρέφουν" ή το επιστρέφουν πίσω? Γιατί βλέπω κι ένα package returned εκεί. εδώ άνοιξα θέμα γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους μπας και καταλάβω μήπως δεν κάνω κάτι σωστά στην διαδικασία επικοινωνίας. Για να μιλήσω εδώ με το τελωνείο πολύ δύσκολο γιατί δεν ξέρω Γερμανικά είμαι νέος βλέπετε στη Γερμανία.και επίσης έγραψα εδώ για να βρω τι λάθος έκανα γιατί έχω κι άλλες παραγγελίες και γενικά αγοράζω πολύ αλιexpress να ξέρω τι να προσέχω
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ όσες φορές είχα κάνει dispute ποτε δεν κέρδισα αλλά έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής και όλες τις φορές πήρα τα χρήματα πίσω ....Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν είναι δίκαιοι και κλείνουν υπέρ τον καταστημάτων επειδή είναι άμεσοι πελάτες του....Αμφισβήτηση συναλλαγής ότι δεν σου έστειλε το πακέτο και εσύ πλήρωσες ας φρόντιζε να σε ενημερώσει όταν έφτανε στην Ελλάδα και να έγραφε σωστά τα στοιχειά πάνω στο πακέτο σου έφαγε και τα χρήματα πήρε και το πακέτο πίσω . Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από corsair04 1
xariscd Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, corsair04 είπε Εγώ όσες φορές είχα κάνει dispute ποτε δεν κέρδισα αλλά έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής και όλες τις φορές πήρα τα χρήματα πίσω ....Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν είναι δίκαιοι και κλείνουν υπέρ τον καταστημάτων επειδή είναι άμεσοι πελάτες του....Αμφισβήτηση συναλλαγής ότι δεν σου έστειλε το πακέτο και εσύ πλήρωσες ας φρόντιζε να σε ενημερώσει όταν έφτανε στην Ελλάδα και να έγραφε σωστά τα στοιχειά πάνω στο πακέτο σου έφαγε και τα χρήματα πήρε και το πακέτο πίσω . αυτο με την τραπεζα που πληρωσα γινεται? μηπως περασε ο χρονος για κατι τετοιο? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από xariscd
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, xariscd είπε αυτο με την τραπεζα που πληρωσα γινεται? μηπως περασε ο χρονος για κατι τετοιο? έξι μήνες έχεις δικαίωμα νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα