Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπουδάζω οδοντιατρική και έχω ασχοληθεί και με κάποια άτομα στο να κάνουμε κάτι ερευνητικό και έχουμε κάνει και μια δημοσίευση. Αλλά δεν έχω ιδέα τι μου αρέσει. Όταν δεν έχω σχολή (πχ το πάσχα) δεν την σκέφτομαι, δεν μου λείπει. Πάντα μου αρέσει να ακούω τα οδοντιατρικά προβλήματα κάποιου και να προσπαθώ να προτείνω μια λύση. Όπως με ενδιαφέρουν και τα ιατρικά, έχω κατεβάσει σε pdf διάφορα βιβλία βιολογικών επιστημών και τα έχω διαβάσει. Γενικά δεν ξέρω τι θέλω και τι θέλω να κάνω και τι μου αρέσει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μου αρέσει η επαφή με ασθενείς, μου αρέσει να μιλάω σε κοινό και μαρέσει να διδάσκω. Αλλά νιώθω τόσο χαμένος. Τώρα κάνω τα πάντα διεκπεραιωτικά, δεν με ενδιαφέρει αυτό που κάνω, θέλω να το κάνω σωστά αλλά επί της ουσίας δεν με νοιάζει αυτό που κάνω.

Δημοσ.

Δέν έχω καταλάβει ακόμα αν πλήττεις με αυτό που ήδη κάνεις ή απλά ψάχνεις μια ασχολία να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου.

Ξέρω γώ,δοκίμασε κάτι τέτοιο και κάνε τον κόσμο καλύτερο.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Δέν έχω καταλάβει ακόμα αν πλήττεις με αυτό που ήδη κάνεις ή απλά ψάχνεις μια ασχολία να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου.

Ξέρω γώ,δοκίμασε κάτι τέτοιο και κάνε τον κόσμο καλύτερο.

να σου πω την αληθεια θα μαρεσε πολυ ισως θα επρεπε να το ψαξω. Αλλα δεν μπορω ολη μου τη ζωη να κανω αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά δοκίμασε πρώτα δεν σου είπε να το κάνεις για όλη σου την ζωή. Φυσικά πρέπει να σου αρέσει να προσφέρεις να σε γεμίζει αλλιώς δεν.. αυτό που λες στο τέλος ότι δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις δεν σε ενδιαφέρει αλλά θέλεις να το κάνεις σωστά,χωρίς να σε νοιάζει είναι τελείως αντιφατικο. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάτι που δεν σου αρέσει χωρίς να σε ενδιαφέρει ότι θα το κάνεις σωστά..  καλύτερα ψάξε να βρεις τι σου αρέσει 

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Καλά δοκίμασε πρώτα δεν σου είπε να το κάνεις για όλη σου την ζωή. Φυσικά πρέπει να σου αρέσει να προσφέρεις να σε γεμίζει αλλιώς δεν..

το είπα εννοώντας ότι όσο και να μαρέσει κάτι πρέπει να τρώω και εγώ δεν ο πρίγκηπας της Αγγλίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kloktornet είπε

Σπουδάζω οδοντιατρική και έχω ασχοληθεί και με κάποια άτομα στο να κάνουμε κάτι ερευνητικό και έχουμε κάνει και μια δημοσίευση. Αλλά δεν έχω ιδέα τι μου αρέσει. Όταν δεν έχω σχολή (πχ το πάσχα) δεν την σκέφτομαι, δεν μου λείπει. Πάντα μου αρέσει να ακούω τα οδοντιατρικά προβλήματα κάποιου και να προσπαθώ να προτείνω μια λύση. Όπως με ενδιαφέρουν και τα ιατρικά, έχω κατεβάσει σε pdf διάφορα βιβλία βιολογικών επιστημών και τα έχω διαβάσει. Γενικά δεν ξέρω τι θέλω και τι θέλω να κάνω και τι μου αρέσει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μου αρέσει η επαφή με ασθενείς, μου αρέσει να μιλάω σε κοινό και μαρέσει να διδάσκω. Αλλά νιώθω τόσο χαμένος. Τώρα κάνω τα πάντα διεκπεραιωτικά, δεν με ενδιαφέρει αυτό που κάνω, θέλω να το κάνω σωστά αλλά επί της ουσίας δεν με νοιάζει αυτό που κάνω.

Πάρτο αλλιώς, κάτσε αναπαυτικά και σκέψου αν λείπει κάτι από την καθημερινότητα σου (άσχετα της δουλειάς και των ακαδημαικών υποχρεώσεων). Εάν ναι, ξεκίνα από εκεί για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kloktornet είπε

το είπα εννοώντας ότι όσο και να μαρέσει κάτι πρέπει να τρώω και εγώ δεν ο πρίγκηπας της Αγγλίας.

Συμπλήρωσα το κείμενο κράτα το τελευταίο κομμάτι.  Δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι πρίγκιπας της Αγγλίας για  να βρεις χρόνο να κάνεις κάτι που σε γεμίζει.

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, l337 είπε

Πάρτο αλλιώς, κάτσε αναπαυτικά και σκέψου αν λείπει κάτι από την καθημερινότητα σου (άσχετα της δουλειάς και των ακαδημαικών υποχρεώσεων). Εάν ναι, ξεκίνα από εκεί για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

σχέση έχω (αν εννοοείς κάτι τέτοιο), φίλους αν και έχω δεν είμαι ικανοποιημένος τόσο (δεν είναι ότι με έχουν ρίξει κάπου, αλλά δεν ξέρω αν είμαστε φίλοι επειδή είμαστε τόσες ώρες στη σχολή), μου λείπει ένας σκοπός θα έλεγα. Να βρω κάτι να παθιαστώ και να δουλέψω πολύ για αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kloktornet είπε

σχέση έχω (αν εννοοείς κάτι τέτοιο), φίλους αν και έχω δεν είμαι ικανοποιημένος τόσο (δεν είναι ότι με έχουν ρίξει κάπου, αλλά δεν ξέρω αν είμαστε φίλοι επειδή είμαστε τόσες ώρες στη σχολή), μου λείπει ένας σκοπός θα έλεγα. Να βρω κάτι να παθιαστώ και να δουλέψω πολύ για αυτό.

Δεν εννούσα σχέση μόνο αλλά και φίλους και γενικά την καθημερινότητα σου και μάλλον έπεσα μέσα. Σου λείπει κάτι στην καθημερινότητα σου (ή στη ζωή σου γενικότερα), υποθέτω πως είσαι και εσωστρεφής, και ψάχνεις να καλύψεις το κενό με μια δουλειά που θα παθιαστείς. Βέβαια για να παθιαστείς με κάτι, θα πρέπει να έχεις "χώρο" (πέρα από "χρόνο") για να το "υποδεχτείς". Γνώμη μου είναι να δουλέψεις λίγο την αυτοπαρατήρηση και μέσα από αυτή να δεις πως θα βελτιώσεις περισσότερο την καθημερινότητα σου που είναι και προαπαιτούμενο. Ξαναλέω, τα παραπάνω είναι απλά η γνώμη μου.

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν σταματήσεις να ανοίγεις συνεχεία θέματα στο ινσομνια.. τότε θα έχεις χρόνο  να βρεις κάτι να σε γεμιζει. Εκτός εάν σου βρωμάει το ένα σου ξυνιζει το άλλο... Είναι πριγκιπικά συμπτώματα αυτά

• Like 5
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Όταν σταματήσεις να ανοίγεις συνεχεία θέματα στο ινσομνια.. τότε θα έχεις χρόνο  να βρεις κάτι να σε γεμιζει. Εκτός εάν σου βρωμάει το ένα σου ξυνιζει το άλλο... Είναι πριγκιπικά συμπτώματα αυτά

Αφου δεν ειχε μεχρι τωρα καμια απορια και ο zoranb :P

Δημοσ.
13 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Συμπλήρωσα το κείμενο κράτα το τελευταίο κομμάτι.  Δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι πρίγκιπας της Αγγλίας για  να βρεις χρόνο να κάνεις κάτι που σε γεμίζει.

Για τους γιατρούς χωρίς σύνορα χρειάζεται ένα υπόβαθρο γιατί απόσο ξέρω σου πληρώνουν μόνο τη διαβίωση εκεί πέρα οπότε δε θα βγάζεις χρήματα (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι). Μια δύσκολη στιγμή να έρθεις θες να χεις δυο δεκάρες στην άκρη δεν μπορείς να έχεις μονίμως έναν μηδενικό τραπεζικό λογαριασμό, έχεις ανάγκη από έναν μισθό.

14 ώρες πριν, christopher0016 είπε

δεν.. αυτό που λες στο τέλος ότι δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις δεν σε ενδιαφέρει αλλά θέλεις να το κάνεις σωστά,χωρίς να σε νοιάζει είναι τελείως αντιφατικο.

δεν είναι αντιφατικό, γιατί τον ασθενή τον σέβομαι και προσπαθώ πάντα το καλύτερο να κάνω για αυτόν. Αλλά νιώθω πως αυτό που κάνω δεν το αγαπώ, το νιώθω κάπως "λίγο".

13 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Είναι πριγκιπικά συμπτώματα αυτά

δεν είναι πριγκιπικό σύμπτωμα να ψάχνεσαι και να θες να κάνεις κάτι που σε γεμίζει.

13 ώρες πριν, l337 είπε

υποθέτω πως είσαι και εσωστρεφής, και ψάχνεις να καλύψεις το κενό με μια δουλειά που θα παθιαστείς

είμαι εσωστρεφής αλλά σε 1-2 άτομα είμαι αρκετά ανοικτός. Και δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kloktornet είπε

είμαι εσωστρεφής αλλά σε 1-2 άτομα είμαι αρκετά ανοικτός. Και δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

Για να δείξεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους θα πρέπει πρώτα να εμπιστευτείς περισσότερο εσένα. Και αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, l337 είπε

Για να δείξεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους θα πρέπει πρώτα να εμπιστευτείς περισσότερο εσένα. Και αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά.

δεν είναι αυτό, απλά στο περιβάλλον μου είναι όλοι πολύ ανταγωνιστικοί και εχθρεύονται κόσμο. Εμένα δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες και όλα αυτά, οπότε ουσιαστικές σχέσεις έχω με κάποια λίγα άτομα εκτός σχολής.

Επεξ/σία από kloktornet
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...