Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασία σε i5 4590


panos217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα σήμερα απο μέλος εδώ στο insomnia  έναν επεξεργαστή τον core i5 4590 για να αντικαταστήσω τον pentium G3258. Ψήκτρα χρησιμοποίησα αυτή του pentium γιατί η Alpenfoehn Civetta που είχα έβρισκε στις μνήμες (kingston hyper x fury) . οι θερμοκρασίες που έχω είναι γύρω στους 30 σε idle και 50-52 σε load. Δεν δοκίμασα να στρεσάρω τον επεξεργαστή με κάποιο πρόγραμμα, οι θερμοκρασίες αυτές είναι οι μέγιστες που είδα σε αναπαραγωγή 4κ βίντεο στο youtube ας πούμε αλλά και γενικότερα στο browsing. Παιχνίδια δεν παίζω. Πως σας φαίνονται αυτές οι θερμοκρασίες;  Είναι νορμάλ η θα πρέπει να αγοράσω κάποια  ψήκτρα; Eυχαριστώ προκαταβολικά!   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για στοκ ψυκτρα καλά είναι αλλά θα πρέπει να δεις τι λέει σε full load, καλοκαίρι έρχεται - ήρθε. Αν δεις σε full να ξεπερνάει τους 90 καλό θα ήταν να άλλαζες μια ψυκτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Mέχρι τους 60 - 65 θεωρούνται φυσιολογικές οι θερμοκρασίες; θα δοκιμάσω να τρέξω το occt για να δω πόσο πάει σε full load.

Έτρεξα το occt και η μέγιστη θερμοκρασία που είδα ήταν 65 βαθμούς όποτε λογικά είμαι καλά! Το καλοκαίρι αν δω οτι ανεβαίνει και άλλο θα πάρω μια ψήκτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...