buuren Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Καλησπερα παιδια, θελω τη γνωμη σας γιατι θα τρελαθω. Νοικιαζω μια γκαρσονιερα στα ιλισια εδω και 6.5 χρονια και δινω 180 ευρω. Πριν το πασχα με παιρνει τηλ η ιδιοκτητρια και μου λεει απο ιουνιο θα ανεβει στα 280 σκεψου το! Σαλταρα...θελει να το νοικιασει με airbnb...και να μη χασει τη σαιζον. Πριν λιγη ωρα με παιρνει τηλ της προσφερω 220 και λεει με τιποτα παρα μονο 280 ευρω! Στο σπιτι αυτο μενω 5-6 μηνες το χρονο και τους υπολοιπους στην επαρχια για δουλειες. Αυτο το ξερει και οταν της ειπα οτι επρεπε να με ειδοποιησει 5-6 μηνες πριν να κανονιστω μου ειπε δεν ειναι υποχρεωμενη απο το νομο για αυτο... Η συμπεριφορα της απαραδεκτη σε εναν ανθρωπο που δεν εχει καθυστερησει ποτε ενοικιο και λογαριασμους, εχει το σπιτι ΑΨΟΓΟ, δεν εχει κανει φασαριες ποτε ειναι κυριος με ολους και ολοι τον σεβονται στην πολυκατοικια. Στο τηλ δεν με αφηνε να μιλησω μου λεει εγω θελω 280 τον ιουνιο της λεω θα παρεις 180 που πληρωνεσαι μεχρι τωρα κλεινουμε και την προκαταβολη τον ιουλιο και φευγω και απανταει οχι με τιποτα ...αυτη τη στιγμη δεν μπορω να φυγω απο τις δουλειες του χωριου για να μετακομισω...και καταληγω να της πω οτι θα διεκδικησω τα δικαιωματα μου και θα μιλησω με δικηγορο οπως θα κανει κι αυτη αλλωστε... Το ερωτημα ειναι ποσο καιρο μπορω να μεινω στο σπιτι δικαιωματικα και με ποιο τιμημα (αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να ψαχνω γαι σπιτι κτλ.) Να πω οτι το συμβολαιο μας εχει ληξει. Με τσαντισε τοσο πολυ που θελω να εξαντλησω καθε δικαιωμα μου και να την τρεναρω οσο μπορω και να παρει 2 @@. Εχω σαλταρει και ειμαι με 200 πιεση αυτη τη στιγμη. Αυριο θα παω σε δικηγορο. Βοηθηστε με αν ξερετε και θελετε σας παρακαλω. 1
29gk Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Eφοσον το συμβολαιο εχει ληξει, τυπικα και νομικα ( αυτο εξεταζεις και αφηνεις τα ηθικα και τα ανηθικα στην ακρη ως αχρηστα ), εχει καθε δικαιωμα να καταγγειλει τη μισθωση και να ζητησει το ακινητο. Θα χρειαστει να βγαλει ενα εξωδικο, να στο κοινοποιησει και μετα οι προθεσμιες ειναι καθορισμενες. Με εναν καλο δικηγορο, ακομα κι αν το παλεψεις, σε 30-40 ημερες μπορει να εχει το ακινητο στα χερια της. https://ekapsali.gr/i-misthosi-kai-oi-logoi-lisis-tis/ Συνοπτικα, κοιτα να ηρεμησεις, ασε για την ωρα τα δικαιολογημενα νευρα σου στην ακρη καθως μονον επιζημια μπορει να ειναι για την κατασταση σου, μιλα με τον δικηγορο σου οπως σωστα προγραμματισες και αρχισε αυριο κιολας να ψαχνεις για νεο σπιτι. 3
buuren Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Το θεμα ειναι οτι δεν εχω χρονο για ψαξιμο αυτη τη στιγμη ειμαι επαρχια και θα ειμαι αθηνα σε κανα μηνα. Ευχαριστω για την απαντηση.
29gk Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, buuren είπε Το θεμα ειναι οτι δεν εχω χρονο για ψαξιμο αυτη τη στιγμη ειμαι επαρχια και θα ειμαι αθηνα σε κανα μηνα. Ευχαριστω για την απαντηση. Δυστηχως αυτο ειναι ασχετο και οπωσδηποτε δεν ενδιαφερει την ιδιοκτητρια. Και οπως περιγραφεις σε καμια περιπτωση δεν θα σε αφησει ησυχο κι ουτε και θα κολωσει. Ειτε εχει δει ονειρο, ειτε εχει ετοιμο τον νεο ενοικιαστη, ειτε ετσι ξυπνησε το πρωι, το σιγουρο ειναι πως θελει να σε διωξει. Ετσι λοιπον, ουτε η δικη σου παρουσια ή απουσια μετρα πουθενα και ουτε επισης ισχυει και το "60% αυξηση" που γραφεις καθως εισαι εκτος συμβολαιου αρα και εντελως ξεκρεμαστος στον αερα που λεμε. 1 1
Ather Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Τι εξώδικο λέτε; Αν έχει γίνει αορίστου χρόνου, όπως σε αυτή την περίπτωση, είναι ένας μήνας πριν. 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, buuren είπε Καλησπερα παιδια, θελω τη γνωμη σας γιατι θα τρελαθω. Νοικιαζω μια γκαρσονιερα στα ιλισια εδω και 6.5 χρονια και δινω 180 ευρω. Πριν το πασχα με παιρνει τηλ η ιδιοκτητρια και μου λεει απο ιουνιο θα ανεβει στα 280 σκεψου το! Σαλταρα...θελει να το νοικιασει με airbnb...και να μη χασει τη σαιζον. Πριν λιγη ωρα με παιρνει τηλ της προσφερω 220 και λεει με τιποτα παρα μονο 280 ευρω! Στο σπιτι αυτο μενω 5-6 μηνες το χρονο και τους υπολοιπους στην επαρχια για δουλειες. Αυτο το ξερει και οταν της ειπα οτι επρεπε να με ειδοποιησει 5-6 μηνες πριν να κανονιστω μου ειπε δεν ειναι υποχρεωμενη απο το νομο για αυτο... Η συμπεριφορα της απαραδεκτη σε εναν ανθρωπο που δεν εχει καθυστερησει ποτε ενοικιο και λογαριασμους, εχει το σπιτι ΑΨΟΓΟ, δεν εχει κανει φασαριες ποτε ειναι κυριος με ολους και ολοι τον σεβονται στην πολυκατοικια. Στο τηλ δεν με αφηνε να μιλησω μου λεει εγω θελω 280 τον ιουνιο της λεω θα παρεις 180 που πληρωνεσαι μεχρι τωρα κλεινουμε και την προκαταβολη τον ιουλιο και φευγω και απανταει οχι με τιποτα ...αυτη τη στιγμη δεν μπορω να φυγω απο τις δουλειες του χωριου για να μετακομισω...και καταληγω να της πω οτι θα διεκδικησω τα δικαιωματα μου και θα μιλησω με δικηγορο οπως θα κανει κι αυτη αλλωστε... Το ερωτημα ειναι ποσο καιρο μπορω να μεινω στο σπιτι δικαιωματικα και με ποιο τιμημα (αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να ψαχνω γαι σπιτι κτλ.) Να πω οτι το συμβολαιο μας εχει ληξει. Με τσαντισε τοσο πολυ που θελω να εξαντλησω καθε δικαιωμα μου και να την τρεναρω οσο μπορω και να παρει 2 @@. Εχω σαλταρει και ειμαι με 200 πιεση αυτη τη στιγμη. Αυριο θα παω σε δικηγορο. Βοηθηστε με αν ξερετε και θελετε σας παρακαλω. Για να σε βγάλει νόμιμα θα πρέπει να σου κάνει έξωση, η έξωση προϋποθέτει δικαστήριο, το οποίο θα χρειαστούν μήνες (μην πω χρόνια) για να γίνει. Θα στα πει και ο δικηγόρος αύριο αναλυτικά 2
29gk Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Ather είπε Τι εξώδικο λέτε; Αν έχει γίνει αορίστου χρόνου, όπως σε αυτή την περίπτωση, είναι ένας μήνας πριν. Το εξωδικο χρειαζεται και απαιτειται στην περιπτωση που η προφορικη συνεννοηση αποτυγχανει. Ετσι η οποια πλευρα θελει να καταγγειλι την μισθωση απαιτειται να ενημερωσει την αλλη πλευρα και αυτο να αποδεικνυεται κιολα. Αρα μονον με εξωδικο μπορει να ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση, και παλι οταν τα προφορικα δεν αρκουν. 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για να σε βγάλει νόμιμα θα πρέπει να σου κάνει έξωση, η έξωση προϋποθέτει δικαστήριο, το οποίο θα χρειαστούν μήνες (μην πω χρόνια) για να γίνει. Θα στα πει και ο δικηγόρος αύριο αναλυτικά Συνεχιζεις να παραπληροφορεις και δεν καταλαβαινω και το γιατι. Απο τη στιγμη που η μισθωση εληξε, δεν υπαρχει τιποτα που θα σταθει σε δικαστηριο και μαλιστα για χρονια. 2
DrLo Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, buuren είπε Καλησπερα παιδια, θελω τη γνωμη σας γιατι θα τρελαθω. Νοικιαζω μια γκαρσονιερα στα ιλισια εδω και 6.5 χρονια και δινω 180 ευρω. Πριν το πασχα με παιρνει τηλ η ιδιοκτητρια και μου λεει απο ιουνιο θα ανεβει στα 280 σκεψου το! Σαλταρα...θελει να το νοικιασει με airbnb...και να μη χασει τη σαιζον. Πριν λιγη ωρα με παιρνει τηλ της προσφερω 220 και λεει με τιποτα παρα μονο 280 ευρω! Στο σπιτι αυτο μενω 5-6 μηνες το χρονο και τους υπολοιπους στην επαρχια για δουλειες. Αυτο το ξερει και οταν της ειπα οτι επρεπε να με ειδοποιησει 5-6 μηνες πριν να κανονιστω μου ειπε δεν ειναι υποχρεωμενη απο το νομο για αυτο... Η συμπεριφορα της απαραδεκτη σε εναν ανθρωπο που δεν εχει καθυστερησει ποτε ενοικιο και λογαριασμους, εχει το σπιτι ΑΨΟΓΟ, δεν εχει κανει φασαριες ποτε ειναι κυριος με ολους και ολοι τον σεβονται στην πολυκατοικια. Στο τηλ δεν με αφηνε να μιλησω μου λεει εγω θελω 280 τον ιουνιο της λεω θα παρεις 180 που πληρωνεσαι μεχρι τωρα κλεινουμε και την προκαταβολη τον ιουλιο και φευγω και απανταει οχι με τιποτα ...αυτη τη στιγμη δεν μπορω να φυγω απο τις δουλειες του χωριου για να μετακομισω...και καταληγω να της πω οτι θα διεκδικησω τα δικαιωματα μου και θα μιλησω με δικηγορο οπως θα κανει κι αυτη αλλωστε... Το ερωτημα ειναι ποσο καιρο μπορω να μεινω στο σπιτι δικαιωματικα και με ποιο τιμημα (αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να ψαχνω γαι σπιτι κτλ.) Να πω οτι το συμβολαιο μας εχει ληξει. Με τσαντισε τοσο πολυ που θελω να εξαντλησω καθε δικαιωμα μου και να την τρεναρω οσο μπορω και να παρει 2 @@. Εχω σαλταρει και ειμαι με 200 πιεση αυτη τη στιγμη. Αυριο θα παω σε δικηγορο. Βοηθηστε με αν ξερετε και θελετε σας παρακαλω. Πέρα από το θέμα της τυπικής διαδικασίας, προθεσμιών κλπ, τι από τη συμπεριφορά της θεωρείς "απαράδεκτη"? Αυτά που γράφεις περί του ότι δίνεις το ενοίκιο στην ώρα του και δεν έχεις κάνει κάποια ζημιά στο σπίτι είναι υποχρεώσεις σου. Δε της κανείς χάρη. Μου θυμίζει αυτά που κοροϊδεύαμε σε άλλο thread "ζητείται υπάλληλος, προσφέρεται μισθος". 4
gronk Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Είχες ένα μήνα καιρό από το Πάσχα μέχρι τώρα για να κάνεις κάτι. 1 1
lefonarol Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 οταν στο ειπε πριν το πασχα εκανες την παπια...τωρα εχεις 200 πιεση γιατι ξερεις οτι το αφησες τελευταια στιγμη. Η γυναικα θα βγαλει ανετα πολλα χιλιαρικα απο το airbnb στο μερος που ειναι. Μαζεψε τις βαλιτσες σου και εξω. 1 2
buuren Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Απαραδεκτο θεωρω οτι δεν με ειδοποιησε πολυ καιρο πριν να κανω κουμαντο απο τη στιγμη που ξερει οτι λειπω για μεγαλα διαστηματα επαρχια. Στο τηλ της ειπα οτι εχει καθε δικαιωμα να κανει στην περιουσια της οτι θελει απλα να ενημερωθω εγκαιρα κι εγω ομως. Κατα καιρους μου ελεγε ποσο ευχαριστημενη ειναι που ειμαι εγω στο σπιτι...τον αυγουστο ρωτησα να βαλω ενα ερκοντισιον και μου ειπε ναι στο σπιτι σου να κανεις οτι θελεις και ο πατερας της μου ελεγε μεχρι προχθες δεν σε ενοχλει κανενας στο σπιτι σου...με αφησαν να βαλω αιρκοντισιον για να κουβαλαω και αυτο..
gronk Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, buuren είπε Απαραδεκτο θεωρω οτι δεν με ειδοποιησε πολυ καιρο πριν να κανω κουμαντο απο τη στιγμη που ξερει οτι λειπω για μεγαλα διαστηματα επαρχια. Στο τηλ της ειπα οτι εχει καθε δικαιωμα να κανει στην περιουσια της οτι θελει απλα να ενημερωθω εγκαιρα κι εγω ομως. Κατα καιρους μου ελεγε ποσο ευχαριστημενη ειναι που ειμαι εγω στο σπιτι...τον αυγουστο ρωτησα να βαλω ενα ερκοντισιον και μου ειπε ναι στο σπιτι σου να κανεις οτι θελεις και ο πατερας της μου ελεγε μεχρι προχθες δεν σε ενοχλει κανενας στο σπιτι σου...με αφησαν να βαλω αιρκοντισιον για να κουβαλαω και αυτο.. Μη κοιτάς ποιος φταίει. Ηρέμησε και ψάξε για κάτι άλλο. Το χρόνο και τα λεφτά που θες να φας στους δικηγόρους αξιοποίησε τον στο να ψάξεις για ένα νέο σπίτι. 3
lefonarol Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, buuren είπε Απαραδεκτο θεωρω οτι δεν με ειδοποιησε πολυ καιρο πριν να κανω κουμαντο απο τη στιγμη που ξερει οτι λειπω για μεγαλα διαστηματα επαρχια. Στο τηλ της ειπα οτι εχει καθε δικαιωμα να κανει στην περιουσια της οτι θελει απλα να ενημερωθω εγκαιρα κι εγω ομως. Κατα καιρους μου ελεγε ποσο ευχαριστημενη ειναι που ειμαι εγω στο σπιτι...τον αυγουστο ρωτησα να βαλω ενα ερκοντισιον και μου ειπε ναι στο σπιτι σου να κανεις οτι θελεις και ο πατερας της μου ελεγε μεχρι προχθες δεν σε ενοχλει κανενας στο σπιτι σου...με αφησαν να βαλω αιρκοντισιον για να κουβαλαω και αυτο.. φιλε στο μερος που ειναι θα βγαζει 180 ευρω τη βδομαδα. Σκεψου ποσο γλυκα ειναι αυτα τα λεφτα. Και εσυ το ιδιο θα εκανες 3 1
buuren Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, lefonarol είπε φιλε στο μερος που ειναι θα βγαζει 180 ευρω τη βδομαδα. Σκεψου ποσο γλυκα ειναι αυτα τα λεφτα. Και εσυ το ιδιο θα εκανες Καλα χαλαρωσε λιγο εσυ δεν ειναι και κανενα σπιτι που θα κανουν ουρα οι πελατες...
lefonarol Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, buuren είπε Καλα χαλαρωσε λιγο εσυ δεν ειναι και κανενα σπιτι που θα κανουν ουρα οι πελατες... ξες ποσο ευκολα τα δινουν τα αμερικανακια? αυτοι που ερχοντε για 3 μερες αθηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις