io_23 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Καλησπέρα! Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής και σκέφτομαι να πάω. Πρέπει να έχω μαζί μου και το χαρτί; Ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία το πρωί; Θα πρέπει να περιμένω μέχρι να εμφανιστούν οι τακτικοί; Ευχαριστώ! 1
vagos789 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Πριν απο αρκετα χρονια εμενα με κρατησαν και ας ειχαν και τους κανονικους Επισης το τμημα μας αργησε να τελειωσει την καταμετρηση και ας ειμασταν πολλοι
tz3s Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Αμα πας, με χαρτι ή χωρις... Μην περιμενεις να φυγεις 5 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Χαρτι μονο την ταυτοτητα σου αλλα δυσκολο να μην κατσεις ολη μερα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 hour ago, io_23 said: Καλησπέρα! Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής και σκέφτομαι να πάω. Πρέπει να έχω μαζί μου και το χαρτί; Ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία το πρωί; Θα πρέπει να περιμένω μέχρι να εμφανιστούν οι τακτικοί; Ευχαριστώ! Αν είναι 'λογικός' ο δικαστικός αντιπρόσωπος, θα σε βάλει να κάνεις βάρδια (2-3 ώρες) και μετά θα σου πει να φύγεις. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, paredwse said: Αν είναι 'λογικός' ο δικαστικός αντιπρόσωπος, θα σε βάλει να κάνεις βάρδια (2-3 ώρες) και μετά θα σου πει να φύγεις. Αρκεί να έχουν πάει όλοι. Αν είναι 2-3 άτομα (από τα 8 ) θα πήξει... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από ThReSh
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, io_23 είπε Καλησπέρα! Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής και σκέφτομαι να πάω. Πρέπει να έχω μαζί μου και το χαρτί; Ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία το πρωί; Θα πρέπει να περιμένω μέχρι να εμφανιστούν οι τακτικοί; Ευχαριστώ! Οι τακτικοί την έχουν κάνει για αλλού μεχρι και υποψηφιοι δημοτ. συμβουλοι ανταρσία μπορει να εχουν μπει για να γλιτώσουν . Οπότε τιμής ένεκεν πας εσύ μια μέσα μια πιο μέσα Και χωρίς χαρτί σε βρίσκουν επιτόπου η μεγάλη πλάκα είναι να έχεις πάει χωρίς να ξέρεις και να στο πουν τότε . Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Just now, ThReSh said: Αρκεί να έχουν έρθει όλοι. Αν πάνε 2-3 άτομα (από τα 8 ) θα πήξει... Συνήθως χρειάζονται δύο άτομα κάθε φορά. Η δουλειά βγαίνει (με πολύ πήξιμο) και με ένα - οπότε οι 3 της εφορευτικής θα πρέπει να κάνουν 3ωρα rotation ή πεντάωρη βάρδια. Αλλιώς υπάρχουν και οι αντιπρόσωποι κομμάτων/συνδυασμών - ΑΝ υπάρχουν... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, paredwse said: Συνήθως χρειάζονται δύο άτομα κάθε φορά. Η δουλειά βγαίνει (με πολύ πήξιμο) και με ένα - οπότε οι 3 της εφορευτικής θα πρέπει να κάνουν 3ωρα rotation ή πεντάωρη βάρδια. Αλλιώς υπάρχουν και οι αντιπρόσωποι κομμάτων/συνδυασμών - ΑΝ υπάρχουν... Σε περίπτωση που μέλος της εφορευτικής είναι εκτός χώρας (αναψυχή) για την 1η Κυριακή, τι μπορεί να κάνει ώστε να μην έχει θέμα? Πηγαίνει 2η Κυριακή και δείχνει "χαρτιά" (εισιτήρια/boarding pass κτλπ) στον δικαστικό αντιπρόσωπο? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από ThReSh
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Για απαλλαγή από εφορευτική λόγω εργασίας την βεβαίωση του εργοδότη ότι το μέλος εργάζεται την πάμε μόνο στην Εισαγγελική αρχή που τον καλεί ή και στο εκλογικό τμήμα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 57 minutes ago, ThReSh said: Σε περίπτωση που μέλος της εφορευτικής είναι εκτός χώρας (αναψυχή) για την 1η Κυριακή, τι μπορεί να κάνει ώστε να μην έχει θέμα? Πηγαίνει 2η Κυριακή και δείχνει "χαρτιά" (εισιτήρια/boarding pass κτλπ) στον δικαστικό αντιπρόσωπο? Την 2η Κυριακή στον δικαστικό αντιπρόσωπο. 51 minutes ago, Γιάννης Platano said: Για απαλλαγή από εφορευτική λόγω εργασίας την βεβαίωση του εργοδότη ότι το μέλος εργάζεται την πάμε μόνο στην Εισαγγελική αρχή που τον καλεί ή και στο εκλογικό τμήμα; Μπορεί κάποιο συγγενικό/φιλικό πρόσωπο και την ίδια ημέρα στον δικ. αντιπρόσωπο. 1 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, paredwse είπε Την 2η Κυριακή στον δικαστικό αντιπρόσωπο. Μπορεί κάποιο συγγενικό/φιλικό πρόσωπο και την ίδια ημέρα στον δικ. αντιπρόσωπο. Ευχαριστω.Αρα στην Εισαγγελεια δεν ειναι απαραιτητο .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Ευχαριστω.Αρα στην Εισαγγελεια δεν ειναι απαραιτητο . Καλό θα ήταν, κτ. 16 της Ευελπίδων, γραφείο 113 (νομίζω) για να κανονίσουν να στείλουν άλλον. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, paredwse είπε Καλό θα ήταν, κτ. 16 της Ευελπίδων, γραφείο 113 (νομίζω) για να κανονίσουν να στείλουν άλλον. Θα πάει αύριο ο συνάδελφος. Δεν ξέρω όμως αν προλαβαίνουν για άλλον.
ParhsG Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Αν δε πας και δεν ειναι κανεις απλα σε ψάχνουν; Τι θέμα μπορεις να εχεις πρακτικά; Δηλαδη http://www.topontiki.gr/article/146333/patra-fylaki-gia-5-atoma-poy-eno-klithikan-den-pigan-os-eforeytiki-epitropi-stis Πρακτικα δλδ αν φας φυλακη θα πληρώσεις αρκετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις