Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν ανέκδοτο ακούγεται αλλά αν δεν ασχολείσαι με αυτά έτσι είναι.Γενηθης του 2000 ψηφίζω για πρώτη φορα,ψάχνοντας βρήκα αυτήν την σελίδα μάθε που ψηφίζεις,μπήκα έβαλα τα στοιχεία εκτός τον εκλογικό αριθμό και μου έβγαλε δεν υπάρχει έγγραφη κάτι τέτοιο,ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να το αποφύγω αυτό καπως,μένω και σε αγροτική περιοχή μικρή σε έκταση που εδώ είμαστε ένας και ένας όταν πανε να ψηφίσουν?

Δημοσ.

Αφού μένεις σε κλειστή κοινωνία, θα ξέρουν ότι δεν ψήφισες, δεν παίζουν με αυτά!
Δε θες από τη Δευτέρα, να μη σου μιλάει πια κανείς.
Θα πας κανονικά και όταν σε ρωτάνε αν τους ψήφισες, σε όλους ναι θα λες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brashida είπε

Σαν ανέκδοτο ακούγεται αλλά αν δεν ασχολείσαι με αυτά έτσι είναι.Γενηθης του 2000 ψηφίζω για πρώτη φορα,ψάχνοντας βρήκα αυτήν την σελίδα μάθε που ψηφίζεις,μπήκα έβαλα τα στοιχεία εκτός τον εκλογικό αριθμό και μου έβγαλε δεν υπάρχει έγγραφη κάτι τέτοιο,ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να το αποφύγω αυτό καπως,μένω και σε αγροτική περιοχή μικρή σε έκταση που εδώ είμαστε ένας και ένας όταν πανε να ψηφίσουν?

Τι εννοείς  "έβγαλε δεν υπάρχει έγγραφη"?

Σου έβγαλε εκλογικό αριθμό και πού ψηφίζεις?

Αν δε σου τα έβγαλε σημαίνει ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Brashida είπε

Γενηθης του 2000 

Η ωριμη ματια,οι βαθυστοχαστες ερωτησεις και δη οι εκλεπτισμενες τοποθετησεις επι των πλειστων θεματων που διαβαζω συχνα στο φορουμ,απο το συντροφο Βρασιδα,ουδεποτε σκεφθηκα οτι επροκειτο για νεανια.Ευχαριστη εκπληξη για ολους.Ευγε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Αφού μένεις σε κλειστή κοινωνία, θα ξέρουν ότι δεν ψήφισες, δεν παίζουν με αυτά!
Δε θες από τη Δευτέρα, να μη σου μιλάει πια κανείς.
Θα πας κανονικά και όταν σε ρωτάνε αν τους ψήφισες, σε όλους ναι θα λες...

Όχι θα τους λέω μόνο για την εμπειρία ήρθα παιδιά!

36 λεπτά πριν, momotis είπε

Η ωριμη ματια,οι βαθυστοχαστες ερωτησεις και δη οι εκλεπτισμενες τοποθετησεις επι των πλειστων θεματων που διαβαζω συχνα στο φορουμ,απο το συντροφο Βρασιδα,ουδεποτε σκεφθηκα οτι επροκειτο για νεανια.Ευχαριστη εκπληξη για ολους.Ευγε.

Δεν καταλαβα τι είπες αλλά ναι πρέπει να έχεις δίκιο.Ευγε!

38 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Από που μας ήρθες α;

Τι είσαι εσύ μάγκα αα? 

Φωνάξω κάτι πεντια από πολιτσαν που τους έχω στο χωράφι? Το Τελεις;

1 ώρα πριν, SB_1957 είπε

Τι εννοείς  "έβγαλε δεν υπάρχει έγγραφη"?

Σου έβγαλε εκλογικό αριθμό και πού ψηφίζεις?

Αν δε σου τα έβγαλε σημαίνει ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους.

Πέρα από την πλάκα ναι όντως ισχύει αλλά χέστηκα μένω σε χωριό κατάλαβες? Άφτα περνάνε στο ντουκου όλα!

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Brashida είπε

,ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να το αποφύγω αυτό καπως,

ναι....ΔΕΝ πας να ψηφισεις και τελος!

Επεξ/σία από markoliaz
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μην πας Βρασίδα παλικάρι μου να ψηφίσεις.
Άσε εμένα (και άλλους) να αποφασίζουμε εμείς για σένα και για ότι συμβαίνει στη χώρα και για όλα τα στραβά στην κοινωνία σου ούτε θα γκρινιάζεις ούτε τίποτα. Απλά θα βγάζεις το σκασμό.
Εάν σου αρέσει έτσι, κάνε το έτσι.

Επεξ/σία από l337
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακολουθει συνοψη ολων των θεματων του μελους @Brashida

Brashida: Παιδια τι μου προτεινετε να κανω γι αυτο το θεμα;;;
Insomnia: Να κανεις αυτα: 1) μπλα μπλα 2) μπλα μπλα κλπ
Brashida: Α μενω σε χωριο, δεν γινεται να τα κανω αυτα. δεν θα κανω τιποτα , βλακεια μου που ανοιξα θεμα

Επεξ/σία από ManFromEarth
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...