Προς το περιεχόμενο

Creative Stage 2.1 Ηχόμπαρα Review


erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Creative είναι μία εταιρία ορόσημο σε ό,τι έχει να κάνει με τον ήχο στους ηλεκτρονικούς μας υπολογιστές.

Η καινούρια πρότασή της είναι η μικρή, σε διαστάσεις, ηχόμπαρα (sound bar) Stage 2.1 η οποία είναι ιδανική σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία για τοποθέτηση κάτω από την οθόνη ή την τηλεόρασή. Η τιμή του Stage 2.1 κυμαίνεται στα 130 ευρώ στην ελληνική αγορά ενώ στο εξωτερικό θα τη βρείτε λίγο κάτω από τα 100 ευρώ. Γιατί αυτή η μεγάλη διαφορά τιμής θα αναρωτηθεί ευλόγως κάποιος; Μα γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε πλούσιοι, απλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμη (αλλά που θα πάει, θα το πάρουμε στο τέλος)!

Σχεδιαστικά το Stage 2.1 είναι μια πολύ όμορφη πρόταση με λιτό και κομψό σχεδιασμό, ενώ κατασκευαστικά δείχνει να είναι αρκετά στιβαρή ως κατασκευή. Το subwoofer ακολουθεί στο σχεδιασμό του το υπόλοιπο σύνολο και έχει κάθετο σχεδιασμό που το κάνει εύκολο να τοποθετηθεί σε περιορισμένους χώρους. Αντίθετα, το τηλεχειριστήριό του δεν συμβαδίζει με καμία από τις παραπάνω προδιαγραφές. Είναι από φτηνό πλαστικό και δεν προδιαθέτει για μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστούμε για το review συμφωνώ με όσα διάβασα , στο μόνο που έχω αντίθετη άποψη και έχει αρχίσει να με απογοητεύει είναι η συνδεσιμότητα με Bluetooth με το MacBook Pro που έχω.

Όντως συνδέεται αμέσως , αλλά έχω πολλές συχνές αποσυνδέσεις και κολλήματα. Δεν ξέρω αν φταίει η sound bar ή το Bluetooth του MacBook , αλλά ένα BT JBL μικρό που έχω δεν έχει καθόλου αποσυνδέσεις ούτε με το Mac ούτε με κινητό.

Κατά τα άλλα τίμια επιλογή και για το PS4 που το έχω συνδέσει με ARC είναι ότι πρέπει.

Αν και δεν είμαι έμπειρος στα ηχεία ούτε ιδιαίτερα ακουστικός τύπος δεν θα την πρότεινα για μουσική, τα Logitech Z533 που είχα ήταν ανώτερα σε όλα σαν σύνολο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ότι έψαχνα για συγκεκριμένο δώρο αυτής της κατηγορίας,αν και με χάλασαν λίγο τα αρνητικά,δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα 130€,πιστεύω είναι μια χαρά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καλησπέρα.... την εχω πάρει εδώ και πέντε μήνες.... μία λέξη μονάχα θα γράψω ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....!!!! οποτε θέλει ανοίγει... οποτε θέλει κλείνει.... συνδεσιμότητα μέσω bluetooth ???? Στην αρχή καλή....! Μετά αστο.... χάνεται ! Κολλάει ! ! ! Δοκιμασμένη σε σταθερό ! Tablet και laptop !!!! Οσον αφορά την απόδοση του ήχου ???? Normal πράγματα.... to sub είναι μερικές φορές σαν να μην υπάρχει....!!!! Την εχω στείλει για service τρεις φορές μέχρι τώρα ομως στο eshop μάλλον δεν την κοίταξαν καν...!!! Προσοχη λοιπόν σε καθε ενδιαφερομενο...!!!!! Προσωπικά πιστεύω οτι υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις...!!!! Φιλικά - Γιάννης ...

  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

130€ δεν το λες και κελεπουρι! γενικά δεν λέει πολλά πάντα σε σχέση με τα 130€ γιατί π.χ. εγώ πήρα με 130€ την LG sj4 αλλά είναι σε άλλο επίπεδο στα ίδια χρήματα. 

Επεξ/σία από gab76
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, gab76 είπε

130€ δεν το λες και κελεπουρι! ούτε hdmi έχει και γενικά δεν λέει πολλά πάντα σε σχέση με τα 130€ γιατί π.χ. εγώ πήρα με 130€ την LG sj4 αλλά είναι σε άλλο επίπεδο στα ίδια χρήματα. 

Ακριβώς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίο το review, συμφωνώ σε όλα! Στα 80€ που στοιχίζει (συν 29€ τα bt ακουστικά creative outlier black-προσφορα με την αγορά της από το σάιτ της creative) απλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο! Για χρήση με τηλεόραση σε δωμάτιο ή με υπολογιστή είναι ιδανική, εγώ την έχω στο υπνοδωμάτιο μου, ενώ μπορεί να σταθεί αξιοπρεπεστατα και σε ένα μικρό σε διαστάσεις σαλόνι.

Σημαντικό το ότι διαθέτει όλους του τρόπους σύνδεσης (HDMI, optical, 3.5mm jack, usb port, Bluetooth) και ακόμα πιο σημαντικό το HDMI-ARC που υποστηρίζει για σύνδεση με την τηλεόραση 😉

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω πως είναι μια τίμια πρόταση και μπράβο για το review.

Μόλις πέσει λίγο η τιμή θα με ψήσει να τη δέσω σαν ηχείο κάτω από την ultrawide του racing rig (τώρα έχω κάτι Logitech 2.0 της πλάκας). Δεν έχει σημασία αν υπάρχουν καλύτερα soundbars σε παρόμοια χρήματα, πρέπει να ταιριάζει και το form factor για την εκάστοτε εγκατάσταση. Η LG SJ4 είναι όντως μια χαρά για τα λεφτά της, αλλά τα 89 εκατοστά πλάτους προορίζονται περισσότερο για τηλεοράσεις παρά για οθόνες υπολογιστή (συγκριτικά μια 34άρα ultrawide έχει τυπικά 82-85 εκατοστά πλάτος). Για την TV στο σαλόνι δεν το συζητάω, για την οθόνη του desktop δεν χρειάζεται, για την TV στο χωριό δεν θα με χαλούσε, για την αυτόνομη εγκατάσταση της τιμονιέρας είναι λίρα εκατό.

Πάει να πει ό,τι βολεύει τον καθένα.

@Giannakos83 εφόσον έχει τόσα προβλήματα, νομίζω είναι καλή ιδέα να τα αναφέρεις στις κριτικές του Σκρουτζ ώστε να ενημερωθεί κι άλλος κόσμος, μην πάθει τα ίδια.

Επεξ/σία από nzeppos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά μήνες τώρα έχει 80Ε στο site της Creative!

Για ένα πρώτο upgrade στον ήχο της TV, είναι άψογη. Σίγουρα οι πιο απαιτητικοί θα πάνε σε κάτι καλύτερο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαράμιλλος ο ήχος των bookshelf αυτοενισχυόμενων ή μη ηχείων, για να λες ότι έχεις ήχο για μουσική και για games. Όλα τα άλλα ...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα 130€ δεν ξερω αν αξιζει γιατι δεν γνωριζω τι κανει ο ανταγωνισμος εκει αλλα στα 100€ ή στα 80€ καρα αξιζει. 
Ολα αυτα σε εισοδο με hdmi ή οπτικη. Μη περιμενετε να ακουσετε σπουδαια πραγματα απο aux ή bluetooth εκει παιζει σαν τραντζιστορ που λεει ο λογος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω τη συγκεκριμένη ηχομπάρα γύρω στους τρείς μήνες, παραγγελία από τη μαμα εταιρία (Ολλανδία). Τη χρησιμοποιώ μόνο για τηλεόραση συνδεδεμένη με HDMI και σε γενικές γραμμές έχει βελτιώσει την ποιότητα του ήχου σε μεγάλο βαθμό. Ιδίως το sub κάνει διαφορά στους διαλόγους και τα μουσικά κομμάτια.
Μέτρο σύγκρισης δεν έχω κατάλληλο γιατί για μουσική και ταινίες χρησιμοποιώ σύστημα ηχείων με AV ενισχυτή, άλλης κατηγορίας ποιότητας αλλά και τιμής.
Πάντως για τηλεοπτικά προγράμματα που δεν εκπέμπουν σε  HD audio ποιότητα είναι μια χαρά. Για μουσική ποιότητας cd και πάνω δεν θα την πρότεινα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...