Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για νέα sections


ametakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή πρωτοβουλία το retro club, μπράβο!!

Θα ήθελα να επισημάνω όμως ότι "λείπει" ένα ξεχωριστό section για τους υπολογιστές (8 και 16bit) της Atari, είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για να το παραλείψουμε, ειδικά τα ST... και φυσικά μου προκαλεί απορία που δε βλέπω καθόλου Amiga (τι έγινε ρε παιδιά???), αλλά αυτή μπορεί να ενταχθεί στο ευρύτερο πλαίσιο Commodore!
Ένα άλλο section που θα μπορούσε να γίνει, είναι για λοιπούς 8μπιτους. Υπάρχουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα μηχανάκια, όπως Oric, MSX, Dragon, TI99/4A (δεν είναι 8μπιτο, αλλά δε βαριέσαι...), Tandy Color, Apple II, Acorn BBC/Electron που πάντοτε "αδικούνται" σε τέτοιες περιπτώσεις, νομίζω τους αξίζει μια ξεχωριστή γωνίτσα κι εδώ...

🍻

Επεξ/σία από ametakis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ πως αξίζουν και αυτά ενα Section πιστεύω όμως πως θα είναι πραγματικά ελάχιστοι όσοι θα ενδιαφερθούν να γράψουν κάτι η έχουν κάποια εμπειρία να μοιραστούν απο αυτά τα μηχανήματα,εδω και τα πιο εμπορικά και γνωστά όπως spectrum Commodore κλπ "φυτοζωούν" αν θέλεις ο ίδιος η κάποιος άλλος ας δοκιμάσει να ανοίξει τέτοιο Section που να έχει μέσα όσα ανέφερες πιο πάνω αλλά όπως είπα πιο πάνω βρίσκω δύσκολο το να βρεθούν ορισμένοι για να γράψουν για αυτά.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.