Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστω ότι έχω δύο mobile εφαρμογές. Η μία έχει έναν κάποιο αριθμό επισκεπτών, ενώ η άλλη όχι.

Θεωρείτε σωστό το να βάλω ένα banner στην πρώτη εφαρμογή διαφημίζοντας την δεύτερη; Ή είναι αρκετά λανθασμένη πρακτική;

Επεξ/σία από rafinos
  • Moderators
Δημοσ.

Σε παιχνίδια τουλάχιστον το βλέπω συνέχεια να διαφημίζει ο εκδότης άλλα παιχνίδια του.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα έβαζα banner. Στις πληροφορίες της εφαρμογής (που είναι καλό να υπάρχουν) θα μπορούσες να προσθέσεις το link, τον τίτλο (και ίσως μια πολύ σύντομη περιγραφή) για την άλλη εφαρμογή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dolph είπε

Είναι δωρεάν αυτές οι εφαρμογές;

Ναι οι εφαρμογές είναι δωρεάν. Δεν θα έβαζα διαφήμιση σε επί πληρωμή app.

1 ώρα πριν, marios28 είπε

Δε θα έβαζα banner. Στις πληροφορίες της εφαρμογής (που είναι καλό να υπάρχουν) θα μπορούσες να προσθέσεις το link, τον τίτλο (και ίσως μια πολύ σύντομη περιγραφή) για την άλλη εφαρμογή.

Εκ πείρας μπορώ να πω με σιγουριά ότι ελάχιστα άτομα κοιτούν τις πληροφορίες της εφαρμογής. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rafinos είπε

Εκ πείρας μπορώ να πω με σιγουριά ότι ελάχιστα άτομα κοιτούν τις πληροφορίες της εφαρμογής. 

Ρώτησες αν θεωρούμε σωστό να βάλεις banner στην πρώτη εφαρμογή διαφημίζοντας άλλη. Δεν εξετάζω αν βλέπουν πολλοί ή λίγοι τις πληροφορίες της δικής σου εφαρμογής. Σου έγραψα ότι εγώ δε θα έβαζα banner και αν ήμουν στη θέση σου, θα προτιμούσα να τη διαφήμιζα στις πληροφορίες. Από το να μη βάλεις καθόλου banner, είναι μια λύση.

Από την άλλη, αν ήδη υπάρχει banner (λόγω διαφημίσεων), δε χάλασε και ο κόσμος για άλλο ένα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marios28 είπε

Ρώτησες αν θεωρούμε σωστό να βάλεις banner στην πρώτη εφαρμογή διαφημίζοντας άλλη. Δεν εξετάζω αν βλέπουν πολλοί ή λίγοι τις πληροφορίες της δικής σου εφαρμογής. Σου έγραψα ότι εγώ δε θα έβαζα banner και αν ήμουν στη θέση σου, θα προτιμούσα να τη διαφήμιζα στις πληροφορίες. Από το να μη βάλεις καθόλου banner, είναι μια λύση.

Από την άλλη, αν ήδη υπάρχει banner (λόγω διαφημίσεων), δε χάλασε και ο κόσμος για άλλο ένα. 

Βασικά ήθελα να το θέσω διαφορετικά. Με ενδιαφέρει αν είναι σωστή πρακτική από άποψη απόδοσης και όχι από άποψη «ηθικής».

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rafinos είπε

Βασικά ήθελα να το θέσω διαφορετικά. Με ενδιαφέρει αν είναι σωστή πρακτική από άποψη απόδοσης και όχι από άποψη «ηθικής».

Τότε άκυρα τα παραπάνω. 

Τα έγραψα λαμβάνοντας υπόψιν την «αντοχή» των χρηστών στις διαφημίσεις και τα banners. Μάλλον δεν είμαι αντικειμενικός (και σίγουρα ανήκω στη μειοψηφία), γιατί (εγώ) δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο. Δεν χρησιμοποιώ καμία εφαρμογή με banner (ούτε έχω φτιάξει κάποια με banner(s)). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...