rafinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έστω ότι έχω δύο mobile εφαρμογές. Η μία έχει έναν κάποιο αριθμό επισκεπτών, ενώ η άλλη όχι. Θεωρείτε σωστό το να βάλω ένα banner στην πρώτη εφαρμογή διαφημίζοντας την δεύτερη; Ή είναι αρκετά λανθασμένη πρακτική; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από rafinos
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Σε παιχνίδια τουλάχιστον το βλέπω συνέχεια να διαφημίζει ο εκδότης άλλα παιχνίδια του. 1
marios28 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δε θα έβαζα banner. Στις πληροφορίες της εφαρμογής (που είναι καλό να υπάρχουν) θα μπορούσες να προσθέσεις το link, τον τίτλο (και ίσως μια πολύ σύντομη περιγραφή) για την άλλη εφαρμογή. 1
rafinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, dolph είπε Είναι δωρεάν αυτές οι εφαρμογές; Ναι οι εφαρμογές είναι δωρεάν. Δεν θα έβαζα διαφήμιση σε επί πληρωμή app. 1 ώρα πριν, marios28 είπε Δε θα έβαζα banner. Στις πληροφορίες της εφαρμογής (που είναι καλό να υπάρχουν) θα μπορούσες να προσθέσεις το link, τον τίτλο (και ίσως μια πολύ σύντομη περιγραφή) για την άλλη εφαρμογή. Εκ πείρας μπορώ να πω με σιγουριά ότι ελάχιστα άτομα κοιτούν τις πληροφορίες της εφαρμογής.
marios28 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, rafinos είπε Εκ πείρας μπορώ να πω με σιγουριά ότι ελάχιστα άτομα κοιτούν τις πληροφορίες της εφαρμογής. Ρώτησες αν θεωρούμε σωστό να βάλεις banner στην πρώτη εφαρμογή διαφημίζοντας άλλη. Δεν εξετάζω αν βλέπουν πολλοί ή λίγοι τις πληροφορίες της δικής σου εφαρμογής. Σου έγραψα ότι εγώ δε θα έβαζα banner και αν ήμουν στη θέση σου, θα προτιμούσα να τη διαφήμιζα στις πληροφορίες. Από το να μη βάλεις καθόλου banner, είναι μια λύση. Από την άλλη, αν ήδη υπάρχει banner (λόγω διαφημίσεων), δε χάλασε και ο κόσμος για άλλο ένα.
rafinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, marios28 είπε Ρώτησες αν θεωρούμε σωστό να βάλεις banner στην πρώτη εφαρμογή διαφημίζοντας άλλη. Δεν εξετάζω αν βλέπουν πολλοί ή λίγοι τις πληροφορίες της δικής σου εφαρμογής. Σου έγραψα ότι εγώ δε θα έβαζα banner και αν ήμουν στη θέση σου, θα προτιμούσα να τη διαφήμιζα στις πληροφορίες. Από το να μη βάλεις καθόλου banner, είναι μια λύση. Από την άλλη, αν ήδη υπάρχει banner (λόγω διαφημίσεων), δε χάλασε και ο κόσμος για άλλο ένα. Βασικά ήθελα να το θέσω διαφορετικά. Με ενδιαφέρει αν είναι σωστή πρακτική από άποψη απόδοσης και όχι από άποψη «ηθικής».
marios28 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, rafinos είπε Βασικά ήθελα να το θέσω διαφορετικά. Με ενδιαφέρει αν είναι σωστή πρακτική από άποψη απόδοσης και όχι από άποψη «ηθικής». Τότε άκυρα τα παραπάνω. Τα έγραψα λαμβάνοντας υπόψιν την «αντοχή» των χρηστών στις διαφημίσεις και τα banners. Μάλλον δεν είμαι αντικειμενικός (και σίγουρα ανήκω στη μειοψηφία), γιατί (εγώ) δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο. Δεν χρησιμοποιώ καμία εφαρμογή με banner (ούτε έχω φτιάξει κάποια με banner(s)).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα