xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, 4saken είπε Να ρωτησω και γω κατι σχετικο... Σε μπανιο με μηκος 1.82 εκ, παω σε μπανιερα 1.70 η 1.80? Ποιος ο λογος να πας σε μπανιέρα? 2
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, xgol είπε Ποιος ο λογος να πας σε μπανιέρα? Ακριβώς φίλε μου ντουζιέρα και εγώ μπανιέρα είχα 30 χρόνια και έβαλα ντουζιέρα τώρα καμία σχέση νιώθω λες και κάνω μπάνιο σε 5στερο ξενοδοχείο 😁 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από tsofras
xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Ακριβώς φίλε μου ντουζιέρα και εγώ μπανιέρα είχα 30 χρόνια και έβαλα ντουζιέρα τώρα καμία σχέση νιώθω λες και κάνω μπάνιο σε 5στερο ξενοδοχείο 😁 Εμενα σε σχετικα μικρο μπανιο, μου βγαινει καπως ετσι:
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Ορίστε και το δικό μου πριν , κατα την διάρκεια και μετά Εντοιχισμένη δεν έβαλα γιατί φοβήθηκα την πιθανότητα διαρροής που έχω ακούσει απο αρκετούς να το έχουν πάθει και όταν το κατάλαβαν ήταν αργά.... 10
ParhsG Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Εγω σκεφτομαι για εντιχοισμένο, αλλα το βαζουν γενικά δε νομιζω οτι ειναι τοσο κακο εκτος αν ειναι αχρηστος ο μαστορας. Περιμένω προσφορά για 3 μπανια/wc απο υδραυλικο. Υπαρχουν ηδη σωληνες ειναι καινουργιο. Εκανες καποιο σχεδιο η ειπες πως το θες στο μάστορα;
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, ParhsG είπε Εγω σκεφτομαι για εντιχοισμένο, αλλα το βαζουν γενικά δε νομιζω οτι ειναι τοσο κακο εκτος αν ειναι αχρηστος ο μαστορας. Περιμένω προσφορά για 3 μπανια/wc απο υδραυλικο. Υπαρχουν ηδη σωληνες ειναι καινουργιο. Εκανες καποιο σχεδιο η ειπες πως το θες στο μάστορα; Μου έκανε 3d σχέδιο ο εργολάβος δωρεάν πριν προχωρήσουμε και μου άρεσε , ήταν σχετικά φθηνός σε σχέση με τον ανταγωνισμό , ο μόνος που μου φάνηκε επαγγελματίας αφού είδα καμια 10αρια , είχε και καλές αξιολογήσεις οπότε προχώρησα με αυτόν. Εγώ εκτός απο το μπάνιο άλλαξα και κουζίνα , έφτιαξα γραφείο και έβαλα laminate σε σχεδόν όλο το σπίτι.
4saken Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, xgol είπε Ποιος ο λογος να πας σε μπανιέρα? Εχουμε ηδη ντουζιερα στο μικρο μπανιο, θελω υδρομασαζ στο μεγαλο.
AristidisZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, tsofras είπε Εντοιχισμένη δεν έβαλα γιατί φοβήθηκα την πιθανότητα διαρροής που έχω ακούσει απο αρκετούς να το έχουν πάθει και όταν το κατάλαβαν ήταν αργά.... Ωραίο, αλλά γιατί δεν έκανες ντουλάπι ; Εμένα είναι το φετίχ μου στα σπίτια (ντουλάπες / ντουλάπια κλπ), οι αποθηκευτικοί χώροι ποτέ δεν είναι αρκετοί...
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Ωραίο, αλλά γιατί δεν έκανες ντουλάπι ; Εμένα είναι το φετίχ μου στα σπίτια (ντουλάπες / ντουλάπια κλπ), οι αποθηκευτικοί χώροι ποτέ δεν είναι αρκετοί... Έβαλα είναι στο τέλος η φωτό δεν το είχα βάλει μέσα , και έχω και άλλη μία που είναι στην γωνία του τοίχου αριστερά που δεν φαίνεται στην φωτό 1
punky Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, tsofras είπε Ακριβώς φίλε μου ντουζιέρα και εγώ μπανιέρα είχα 30 χρόνια και έβαλα ντουζιέρα τώρα καμία σχέση νιώθω λες και κάνω μπάνιο σε 5στερο ξενοδοχείο 😁 Ανακαίνισα κι εγώ το σπίτι πριν 2 χρόνια αλλά όχι το μπάνιο, λόγω έλλειψης χρημάτων. Αλλά από τότε με τρώει. Ποιο το πλεονέκτημα της ντουζιέρας έναντι της μπανιέρας; Δεν είναι πιο μανούρα το καθάρισμα της με τα άλατα και τους υδρατμούς στο γυάλινο διαχωριστικό; Άσε που δεν έχεις πια ένα μεγάλο χώρο να γεμίσεις με νερό και να πλύνεις πχ τα μοτοσυκλετιστικά ρούχα.
stelios18120 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Εγώ πάντως στις 10 ανακαινίσεις μπάνιου, στις 9 περιπτώσεις κάνουμε χτιστη ντουζιέρα και αντε κανένας μερακλής να βάλει πάλι ντουζιέρα 😁😁
AristidisZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγώ πάντως στις 10 ανακαινίσεις μπάνιου, στις 9 περιπτώσεις κάνουμε χτιστη ντουζιέρα και αντε κανένας μερακλής να βάλει πάλι ντουζιέρα 😁😁 Kαλά γενικά στα σπίτια παίζει και η μόδα, δεν είναι μόνο θέμα πρακτικότητας ή / και οικονομίας Εδώ μια εποχή βάζανε καϊτια σε όλες τις μπαλκονόπορτες, άβυσσος η ψυχή...
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 58 λεπτά πριν, punky είπε Ανακαίνισα κι εγώ το σπίτι πριν 2 χρόνια αλλά όχι το μπάνιο, λόγω έλλειψης χρημάτων. Αλλά από τότε με τρώει. Ποιο το πλεονέκτημα της ντουζιέρας έναντι της μπανιέρας; Δεν είναι πιο μανούρα το καθάρισμα της με τα άλατα και τους υδρατμούς στο γυάλινο διαχωριστικό; Άσε που δεν έχεις πια ένα μεγάλο χώρο να γεμίσεις με νερό και να πλύνεις πχ τα μοτοσυκλετιστικά ρούχα. Κοίτα να δείς , αν δεν γεμίζεις την μπανιέρα δεν υπάρχει λόγος υπαρξης τρώει πάρα πολύ χώρο τσάμπα. Στην ντουζιέρα είσαι πολύ άνετος , το πλακάκι κάτω δεν γλυστράει καθόλου είναι σαν να γίνεται ξαφνικά διπλάσιος ο χώρος. Το θέμα με το πλύσιμο το φτιάχνεις με μία σκάφη που την γεμίζεις και τα πλένεις εκει μέσα Εντάξει γούστα είναι αυτά έτσι? Εγώ λέω απλά την γνώμη μου 2 1
troi.g Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, 4saken είπε Εχουμε ηδη ντουζιερα στο μικρο μπανιο, θελω υδρομασαζ στο μεγαλο. Το μπάνιο σου είναι φτιαγμένο και μετρησες 1.82 ? Εάν ναι προτίμησε την 1.80 ώστε να μπει ακριβώς, και με ένα φιλετακι από πάνω πιάνεις ακριβώς το κενό και δε φαίνεται τίποτα. Υπ όψιν, το υδρομασάζ πρέπει να μπει σε τελειωμένο μπάνιο , ωστε εάν χρειαστεί να μπορεί να βγει , και με ποδιά μπροστά ώστε να μπορείς να ελέγχεις σωλήνες και μοτέρ. Μεγάλο μειονέκτημα που έχουν είναι ότι βγαίνουν πολύ ψηλά από το δάπεδο, με αποτέλεσμα δύσκολο μπες βγες. Πάντως σκέψου το, και ρώτα όσους έχουν βάλει, οι περισσότεροι δεν μπαίνουν σχεδόν ποτέ. Αν δεν το χρησιμοποιείς συχνά δε στο προτείνω με τίποτα , γιατί Θέλεις ΠΟΛΥ νερό να το γεμίσεις, και κατά διαστήματα ειδικά καθαριστικά για τις σωλήνες του υδρομασάζ, κ.α . 1
geo555 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 καλη ειναι η τιμη εφοσον σου κανει αποξηλωση και απομακρυνει και τα μπαζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα