Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ParhsG είπε

Ε μονο ενα μαγαζι βρηκα που εκανε αλλα ηταν ακριβο, δηλαδη πλακάκια το πιο φτηνο απο 25€

Είσαι Αθήνα ή επαρχία; 

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bobptz είπε

Πως το σχεδιάσαμε (credit: IL BAGNO, Γεώργιου Παπανδρέου 33, Θεσσαλονίκη :

design.png

Κατά το γκρέμισμα:

before.jpg

Σχεδόν τελειωμένο:

after.jpg

Εκτιμώμενο κόστος μέχρι στιγμής :  3.650 euro.

πολύ ωραίο το μπανιο σου και επειδή το σκεφτόμουν και εγώ για ανακαίνιση στο δικό μου με απογοήτευσες με την τιμή. Κανα 4χιλιαρο να υπολογίζω ή έβαλες κάποιο ακριβό υλικό εσύ και πηγε τόσο ?

και κάτι ακόμα, επειδή δε παίζουν φράγκα τώρα σκεφτόμουν να έβαζα παράθυρο αλουμινίου (έχω πάρει προσφορά στα 350) και επειδή είδα οτι εσύ ήδη είχες τέτοιο παράθυρο και το κράτησες, δεν είχες κάποιο θέμα σωστά ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και βρήκες μόνο ένα μαγαζί; περίεργο. 

Πιθανώς να μην έψαξες αρκετά. 

Τεσπα, τώρα πάει έγινε... 😁

Τι να σου πω εψαχνα μερες οι περισσότεροι δε καναν ή μου λεγαν να παω σε αρχιτεκτονα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι τιμές από μπάνιο σε μπάνιο παίζουν πολύ,απο τι μάστορες θα βάλεις, τι υλικά, ποσα τμ είναι, και πολλά πολλά ακόμα. 

Μπορείς να κάνεις ανακαίνιση μπάνιου με 800-1000 ευρώ, μπορεί να φτασει και 20-30κ, υπάρχει πλακάκι με 5 ευρώ, αλλά και με 50 ευρώ το τμ. 

Είναι τι θέλεις να κάνεις και πόσα θέλεις να δώσεις. 

Μία μέση και νορμάλ λύση πάει από 1800 έως 2700 ευρώ. (που και πάλι πολλοί παράγοντες το επήρεαζουν το τελικο ποσό των €€€) 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Ε μονο ενα μαγαζι βρηκα που εκανε αλλα ηταν ακριβο, δηλαδη πλακάκια το πιο φτηνο απο 25€

Τα δικά μου τα πλήρωσα 19 € / m2. 

Είναι τα ASPEN BIANCO και ASPEN FUME:  "ΓΡΑΝΙΤΗΣ 31x62 Α' ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ DIGITAL HD ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ V3 ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΤΙΟΛΗΣΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ R10,  Πάστα: ΠΟΡΣΕΛΑΝΑΤΗ"

http://www.em-mak.gr/default.aspx?catid=241&section=products

Ο άνθρωπος στο μαγαζί που πήγα ξόδεψε πάνω από 6 ώρες να συζητά για τα πάντα μαζί μου, ΠΡΙΝ καταλήξουμε στα πλακάκια και τα είδη υγιηνής.  Του παρουσίασα ένα δικό μου σχέδιο και πολύ γρήγορα βρήκε καλύτερη διάταξη που αμέσως συμφώνησα. 

Κι εδώ έχει πολύ οικονομικά, αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδια ποιότητα.  Το κυρίως πρόβλημα εκεί ήταν ότι δε μπορούσα να φανταστώ πως θα δείχνει στο δικό μου μπάνιο, ή να με συμβουλέψουνε σε τι διάταξη θα μπούνε.

https://www.ravenna.gr/categories/2743/plakakia-granites-mpanioy

54 λεπτά πριν, Silenzio είπε

πολύ ωραίο το μπανιο σου και επειδή το σκεφτόμουν και εγώ για ανακαίνιση στο δικό μου με απογοήτευσες με την τιμή. Κανα 4χιλιαρο να υπολογίζω ή έβαλες κάποιο ακριβό υλικό εσύ και πηγε τόσο ? 

και κάτι ακόμα, επειδή δε παίζουν φράγκα τώρα σκεφτόμουν να έβαζα παράθυρο αλουμινίου (έχω πάρει προσφορά στα 350) και επειδή είδα οτι εσύ ήδη είχες τέτοιο παράθυρο και το κράτησες, δεν είχες κάποιο θέμα σωστά ?

Όταν ξεκίνησα την ανακαίνιση είχα στο μυαλό μου πως να δείχνει το μπάνιο σαν καινούριο και μετά από 10 χρόνια.  Ο αρμός είναι αυτός που αλλάζει χρώμα και δείχνει χάλια.  Ζήτησα λοιπόν και μου έβαλαν ένα πολύ ποιοτικό αρμόστοκο:
https://www.kaxirismonotika.gr/αρμοστοκοι/885-kerakoll-fugalite-eco-αρμόστοκος-3kg.html

Εγώ τον πλήρωσα περίπου 30 ευρώ το 3κιλο.  Ο απλός αρμόστοκος κάνει μέχρι και 1 ευρώ το κιλό.  Χρησιμοποιήσαμε 12 κιλά, 130 ευρώ μου βγήκε.  Άλλος θα πλήρωνε μόνο 12 ευρώ!

Διαβάζοντας στο insomnia.gr, ζήτησα να στρώσουν με αστάρι την πλάκα και έξτρα υδρομονωτικό, κάτω από τη ντουζιέρα.  Το υδρομονωτικό αυτό κόστισε 30 ευρώ.

Η επιφάνεια που κάλυψαν τα πλακάκια ήταν 31 τμ.  Από 19 ευρώ το τμ κόστισαν τα πλακάκια μόνο 589 ευρώ.

Ο υδραυλικός (με τ αυλικά δικά του ) πήρε 950 ευρώ.  Το σώμα καλοριφέρ (πετσετοκρεμάστρα, ύψος 1.60 μ) που άλλαξα κόστισε 65 ευρώ.

Ο πλακάς ζήτησε 450 ευρώ συν τα υλικά (κάπου 200 τα υπολογίζω).  Ο ηλεκτρολόγος 70 ευρώ (υλικά δικά του).

Το παράθυρο ήταν από παλιά, δεν υπάρχει πρόβλημα.  Πλαστικό είναι, όχι αλουμίνιο.  Κάπου 120-150 ευρώ το είχα πληρώσει.

Ξεκίνησα με το σκεπτικό να ξοδέψω 2000-2500 ευρώ.  Έπεσα έξω αλλά δεν το μετάνιωσα.

Επεξ/σία από bobptz
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Γιατί είτε δεν ξέρουν να κάνουν φαλτσογωνιες στο πλακάκι, είτε βαριούνται να μπουν στον κόπο αυτό. 

Όταν λες σε πλάκα να βάλει προφίλ η καλύτερη του είναι. Εγώ προσωπικά προτείνω στους πελάτες να γίνεται φαλτσογωνια. Τώρα αν δεν θέλει ο άλλος βάζουμε προφίλ. 

(τα περισσότερα θέματα τα βλέπω παιδιά αλλά λόγω περιορισμένο χρόνου δεν απαντάω) :)

Δεν έψαξες στα σωστά μέρη μάλλον 😉😉

Αυτο ακριβως, εγω εκανα φαλτσογωνια νταξει πρεπει να εριξε καντιλια ο πλακας γιατι πετας 1-2 πλακακια σιγουρα αλλα ειναι αλλο πραγμα

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Αυτο ακριβως, εγω εκανα φαλτσογωνια νταξει πρεπει να εριξε καντιλια ο πλακας γιατι πετας 1-2 πλακακια σιγουρα αλλα ειναι αλλο πραγμα

Δεν έχει σημασία ο κόπος μπροστά στο αποτέλεσμα. 

Καντήλια ξεκαντηλια έτσι πρέπει να κάνουν όλοι, απλά είναι λίγο τεμπέληδες και αμαθοι και δεν ξέρουν φαλτσογωνιες οι περισσότεροι. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν έχει σημασία ο κόπος μπροστά στο αποτέλεσμα. 

Καντήλια ξεκαντηλια έτσι πρέπει να κάνουν όλοι, απλά είναι λίγο τεμπέληδες και αμαθοι και δεν ξέρουν φαλτσογωνιες οι περισσότεροι. 

Πως ειναι η φαλτσογωνία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Πως ειναι η φαλτσογωνία;

Τώρα με λόγια δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλά και όπως πρέπει αλλά θα προσπαθήσω. 

Ας πούμε ξυνεις το ένα πλακάκι, και το άλλο, και μετά εφαρμόζει, πατάει αν θέλεις το ένα μέσα στο άλλο,"κουμπωνει" ας πούμε και δεν αφηνει κενά. 

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα γ αυτό σου βάζω μια φωτογραφία από ένα μπάνιο που έφτιαξα ενός πελάτη μου. 

:)

Screenshot_20190624_143208.jpg

Επεξ/σία από stelios18120
Η φαλτσογωνια είναι αυτή, αλλά θέλει να το κατέχει ο άλλος + να μην βαριεται
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Τώρα με λόγια δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλά και όπως πρέπει αλλά θα προσπαθήσω. 

Ας πούμε ξυνεις το ένα πλακάκι, και το άλλο, και μετά εφαρμόζει, πατάει αν θέλεις το ένα μέσα στο άλλο,"κουμπωνει" ας πούμε και δεν αφηνει κενά. 

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα γ αυτό σου βάζω μια φωτογραφία από ένα μπάνιο που έφτιαξα ενός πελάτη μου. 

:)

Screenshot_20190624_143208.jpg

Πολυ ωραίο 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Πως ειναι η φαλτσογωνία;

6 ώρες πριν, bobptz είπε

after.jpg

Το πάνω ειναι στεγνωτήριο και το κάτο ππλυντήριο;

Αντέχει το πάνω ή "παίζει" όταν λειτουργεί (αν το έχεις λειτουργήσει ακόμα) και υπάρχειφόβος να το βρεις κάτω;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, DrLo είπε

Το πάνω ειναι στεγνωτήριο και το κάτο ππλυντήριο;

Αντέχει το πάνω ή "παίζει" όταν λειτουργεί (αν το έχεις λειτουργήσει ακόμα) και υπάρχειφόβος να το βρεις κάτω;

Το πάνω πάντα είναι το στεγνωτήριο γιατί δε γυρνάει με τις ίδιες στροφές όσο ένα πλυντήριο όταν στεγνώνει. Τα στεγνωτήρια λειτουργούν με αρκετά πιο λίγες στροφές και δεν υπάρχει φόβος να φύγει από εκεί πάνω.

Κι εμείς έτσι τα έχουμε και 3 χρόνια τώρα δεν έχει κουνήσει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...