Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Miaou7 είπε

Το site της εταιριας το διαβασες ADHD? Κανε εναν κοπο να διαβασεις δυο λεπτα και θα καταλαβεις οτι κακως υπαρχει ολοκληρο θεμα εδω και οτι η απαντηση/ερωτηση μου ειναι τερμα σχετικη με την ακυρη δημιουργια θεματος... 

Πεντακαθαρα τα εξηγει ολα...

https://www.edenred.gr/el-GR/Contact/FAQ

Το εκανες edit μετά, θα μπορουσες να του απαντήσεις κατευθείαν αυτό για να βοηθήσεις πραγματικά. Αυτο ηταν το point μου.

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε, στο λεπτο το εκανα edit και βασικα ηταν δευτερο Post και τα συνενωσε αυτοματα,  πριν απαντησειςt. Δεν ξερω γιατι δεν το ειδες εσυ τωρα..

Δημοσ.

Ε δεν ειμαι απο πανω με το F5 :P Το ειδα το εκανα quote  και μετα ειδα το edit, τελος παντων δεν εχει σημασια τωρα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Miaou7 said:

Το site της εταιριας το διαβασες ADHD? Κανε εναν κοπο να διαβασεις δυο λεπτα και θα καταλαβεις οτι κακως υπαρχει ολοκληρο θεμα εδω και οτι η απαντηση/ερωτηση μου ειναι τερμα σχετικη με την ακυρη δημιουργια θεματος... 

Πεντακαθαρα τα εξηγει ολα... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ MASTERCARD capisci?

https://www.edenred.gr/el-GR/Contact/FAQ

Καταρχάς δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σου. Εγώ θέλω να δημιουργήσω θέμα γιατί είμαι βλάκας και δεν τα καταλαβαίνω καλά όταν τα διαβάζω. Νόμιζα ότι γι' αυτό υπάρχουν κοινότητες για να κάνουμε ηλίθιες ερωτήσεις και να τις συζητάμε.

Κατά δεύτερον, αυτό που νομίζεις ότι είναι πεντακάθαρο, δεν είναι. Μπορείς να πας σε ένα random My Market και θα δεις στα ταμεία ταμπελάκι που γράφει «Δεχόμαστε Ticket Restaurant». Βρες μου σε παρακαλώ στο σάιτ τους, που γράφει το My Market στο δίκτυό τους, γιατί όπως είπα είμαι βλάκας και δεν το βρίσκω.

Edit: Το βρήκα.:P 

Οπότε καθώς βλέπεις είναι και τα S/M συμβεβλημένα, όχι μόνο καταστήματα εστίασης.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα δεν ειναι "ενας βλακας που ρωταει κατι απλο".. Το προβλημα ειναι οτι γραφτηκαν δεκα σελιδες για κατι απλο και πεντακαθαρο.

Δυο λεπτα στο Site τους να διαβασεις εξηγει οτι δεν ειναι προπληρωμενη mastercard η ticket restaurant αλλα μια προπληρωμενη καρτα που περναει σε ορισμενες συμβεβλημενες επιχειρησεις εστιασης του δiκτυου Mastercard.

Επισης οπως ειπα ΕΑΝ στην παρουν αλλου που δεν τους γραφει στους συμβεβλημενους για τον χ,ψ λογο, μπραβο και μαγκια σου/τους. Δεν ειναι αυτο ομως λογος ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ να την δεχθει οποιο καταστημα γουσταρεις εσυ..

Εσυ παντως εφοσον εχεις αυτην την καρτα ησουν υποχρεωμενος να διαβασεις και να ξερεις τους κανονες της Η να πεις "παιδια, επειδη τα διαβασα αλλα δεν, αυτο ειναι το site τους, βγαζει κανεις να μου το εξηγησει και μενα"

EDIT

Λοιπον εφοσον το βρηκες στους συμβεβλημενους, τοτε...

Στελνεις μηνυμα στην edenred οτι το ταδε καταστημε της ταδε επιχειρησης  δεν σου κανει δεκτη την καρτα και περιμενεις..

Επεξ/σία από Miaou7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Καταρχάς δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σου. Εγώ θέλω να δημιουργήσω θέμα γιατί είμαι βλάκας και δεν τα καταλαβαίνω καλά όταν τα διαβάζω. Νόμιζα ότι γι' αυτό υπάρχουν κοινότητες για να κάνουμε ηλίθιες ερωτήσεις και να τις συζητάμε.

Κατά δεύτερον, αυτό που νομίζεις ότι είναι πεντακάθαρο, δεν είναι. Μπορείς να πας σε ένα random My Market και θα δεις στα ταμεία ταμπελάκι που γράφει «Δεχόμαστε Ticket Restaurant». Βρες μου σε παρακαλώ στο σάιτ τους, που γράφει το My Market στο δίκτυό τους, γιατί όπως είπα είμαι βλάκας και δεν το βρίσκω.

Edit: Το βρήκα.:P 

Οπότε καθώς βλέπεις είναι και τα S/M συμβεβλημένα, όχι μόνο καταστήματα εστίασης.

Νεο edit...

Φιλε, εβαλα την εφαρμογη της edenred και δεν δειχνει κανενα σουπερ μαρκετ σαν συμβεβλημενο εαν διαλεξω ticket restaurant καρτα... Με τα σουπερ στην σελιδα που linkαρες δεν ξερω τι παιζει... Μονο φαγαδικα, φουρνους και πιτσαριες..... Κατεβασε την εφαρμογη και δες και μονος σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, kon1to είπε

δεν δεχοντουσαν visa συγκεκριμένα ή κάρτες γενικα;; 😜

Ε ενταξει αν εβαφα την καρτα μου σε gold χρωμα προφανως και θα μπουκαραμε μεσα, αλλα δεν ειχα ευκαιρο σπρει γαμωτο, τωρα στα σοβαρα μου ειπαν οτι απλα δεν δεχονται καρτα κατα την εισοδο, δεν ειχαν καν τερματικο απο οσο κοιταξα, εκεινη την στιγμη δεν με ενοιαξε και τοσο η αληθεια γιατι ημουν με το κοριτσι οποτε ηθελα μονο να παμε καπου ομορφα να χαρουμε το σαββατοβραδο μας, οποτε την 'εκαναμεν' ταχυτατα.

Επεξ/σία από thanosdk
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πανω στο αρχικο θεμα.

Μου ζητησε φιλος απο το εξωτερικο να του αγορασω paysafe καρτα. Πηγα λοιπον σε 10 καταστηματα ψιλικων στη περιοχη μου, Καλλιθεα. Δεκα ολογραφως. 

Λοπον ενω φαινομενικα ειχαν ολοι μηχανακια POS, δεν δεχτηκε την καρτα κανενας.

Ειτε χαλασε πριν απο λιγο.. ειτε δεν ειχαν που μου ειπε ενας φοβερος τυπος, ενω ηταν μπροστα του.

Αλλα ενταξει, αφου δεν υπαρχει κρατος, υπαρχουν και αυτοι.

Ευτυχως πηγα σε σουπερ μαρκετ και εξυπηρετηθηκα παντως.

• Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Πανω στο αρχικο θεμα.

Μου ζητησε φιλος απο το εξωτερικο να του αγορασω paysafe καρτα. Πηγα λοιπον σε 10 καταστηματα ψιλικων στη περιοχη μου, Καλλιθεα. Δεκα ολογραφως. 

Ειτε χαλασε πριν απο λιγο.. ειτε δεν ειχαν που μου ειπε ενας φοβερος τυπος, ενω ηταν μπροστα του.

Επρεπε να κανεις πως βγαζεις το κινητο να παρεις για καταγγελία να δεις πως φτιαχνει

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Spect~ said:

Επρεπε να κανεις πως βγαζεις το κινητο να παρεις για καταγγελία να δεις πως φτιαχνει

Σε αλλες περιπτωσεις οικονομικου εγκληματος και παραβιασεων, ξερω πολυ καλα πως οι αρχες ειτε δρουν με την ταχυτητα αμοιβαδας, ειτε σε αγνοουν. Και για πολυ χειροτερα περιστατικα απο το δικο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Πανω στο αρχικο θεμα.

Ζητάς την κάρτα, την εκδίδουν, βγάζεις χρεωστική να πληρώσεις. Είτε τη δέχονται, είτε βάζουν την κάρτα στον τρυφερό τους αφού μετρητά δεν παίζουν. :D

Επεξ/σία από Alxnks
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Πανω στο αρχικο θεμα.

δε ξερω σε ποιο υψος εισαι, αν εισαι προς Αγ Παντες, εχει απι πισω ενα μινι μαρκετ καινουργιο το οποιο εχει τα παντα και pos δουλευει κανονικα, μεχρι και delivery κανει, τσεκαρε το

Δημοσ.
55 minutes ago, Alxnks said:

Ζητάς την κάρτα, την εκδίδουν, βγάζεις χρεωστική να πληρώσεις. Είτε τη δέχονται, είτε βάζουν την κάρτα στον τρυφερό τους αφού μετρητά δεν παίζουν. :D

Αυτη ακριβως ηταν η διαδικασια,  και ελαβα τις παρακατω απαντησεις:

Μου χαλασε πριν απο λιγο

Δεν το εχω ενεργοποιησει ακομα

Δεν θελω να βαλω POS

Ειμαι στο ταδε αρθρο και εξαιρουμαι (αυτο ειναι μεγαλη μοδα στη περιοχη μου)

Ο τελευταιος ο εκπληκτικος μου ειπε να παω λιγο πιο κατω να βγαλω μετρητα και να την παρω. Του ειπα "οχι, καλο μεσημερι".

3 minutes ago, duende said:

δε ξερω σε ποιο υψος εισαι, αν εισαι προς Αγ Παντες, εχει απι πισω ενα μινι μαρκετ καινουργιο το οποιο εχει τα παντα και pos δουλευει κανονικα, μεχρι και delivery κανει, τσεκαρε το

Επρεπε να ειχα παει εκει τελικα ναι, βρηκα και αγορασα απο ενα αλλο μινι μαρκετ.

Παρεπιπτωντος αυτο με το χαλασμενο το εχω ακουσει και απο αλλου. Ειτε βρισκουν καπου χαλασμενα, ειτε ψευτικα / dummy POS και παριστανουν πως και καλα τους χαλασαν πριν απο λιγο.
Καμια ελπιδα γενικοτερα.

Δημοσ.
3 minutes ago, xexudowef said:

κραταει προμήθεια το ΠΟΣ τοσο μεγαλη που καθιστά ασύμφορο να σου πουλήσει paysafe. 

Ειλικρινα δεν με απασχολει καθολου τι το τους συμφερει και τι οχι, ειναι -υποτιθεται- επαγγελματιες και οφειλουν να συμπεριφερονται ετσι. Αν ειναι ασυμφορη δεν τους υποχρεωνει κανεις να την εχουν προς πωληση, σε αντιθεση με το POS οπου επρεπε να ειχαν λειτουργικο για τις συναλλαγες των πελατων τους.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Τοτε αγοραζεις κατι αλλο πχ σοκολατα το ανοιγεις μπροστα του αρχιζεις και τρως και του λες οτι δεν εχεις μετρητα και οτι στην καρτα εχεις 19€ οποτε δεν μπορεις να τραβηξεις απο ΑΤΜ

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...