Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...ειναι κάτοχος της εν λόγω κάρτας αλλά με κουράζει το θέμα με τον θόρυβο και τις θερμοκρασίες ύστερα από 2 ώρες gaming Δεν μπορείς να κάτσεις μέσα στο δωμάτιο από την ζέστη....Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει το καλοκαίρι....Η θερμοκρασία της κάρτας παίζει από 78-89c σε full load ενώ idle έχει έως 32c.!

Δοκίμασα και επιπλέον ανεμιστήρες στο κουτί είτε εισαγωγή είτε εξαγωγής..πολύ μικρές διαφορές!

Κατέληξα πως θα ήταν φρόνιμο να καταφυγω σε υδροψυξη με ένα full block της ekwb με ....το θέμα είναι  ότι είδα ένα ψυγείο που έχει ενσωματωμένη τρόμπα και ψυγείο που είναι ήδη προγεμισμενο με τα νερά...Καθοτι άσχετος με τα νερά ψάχνω για bolt on εφαρμογές ως επί το πλείστον αλλά να κάνω και δουλειά μου.  

Το ψυγείο είναι αυτό....https://www.ekwb.com/shop/ek-mlc-phoenix-240-radiator-core-module

Το waterblock είναι αυτό μαζί με το αντίστοιχο back plate...https://www.ekwb.com/shop/ek-vector-radeon-vii-rgb-nickel-acetal

Και η ερώτηση μου είναι τι χρειάζομαι από σωλήνες για την Ένωση τους με τα quick and safe connectors!!!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε μου. Δεν ξέρω να σου απαντήσω για waterblock, αλλά επειδή έχω την κάρτα, οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι άκρως υπερβολικές. Προφανώς δεν εννοείς το junction tempurature έτσι; Αυτό στα πόσα κυμαίνεται; Με τι ρυθμίσεις έχεις την κάρτα; Ο επεξεργαστής δεν έχει θέμα με θερμοκρασίες;

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.

Με τόσα λεφτά πας σε εντελώς custom loop, και βάζεις και επεξεργαστη πάνω. Υπάρχει χρόνος, διάθεση; 

Αλλιως βάζεις σωληνες με quick disconnects πάνω στο μπλοκ της κάρτας, το γεμίζεις υγρό, ίδιο με το σετακι του ψυγείου, και μετα το συνδέεις. Μην το συνδέσεις άδειο από υγρό.

Περιττό να σου πω ότι μετα η θερμοκρασία του δωματίου θα είναι ίδια ή μεγαλύτερη, αφού η κάρτα θα είναι πιο κρύα. Θερμοδυναμική.

• Like 5
Δημοσ.

Καλο θα ηταν να ανεφερες και ποιας εταιρειας ειναι η καρτα γραφικων που εχεις αγορασει μιας και ορισμενες εταιρειες δεν σε αφηνουν να αλλαξουν το stock cooler και σε πετανε εκτος εγγυησης.

Κριμα ειναι σε τοσο ακριβη καρτα να εισαι με το καλημερα εκτος εγγυησης.

• Like 1
Δημοσ.

Παίξε με uv για να ρίξεις θερμοκρασιες. Εχεις ασχοληθεί καθόλου? Τα fans της πως τα έχεις? 

Επίσης το 89 ακούγεται υπερβολικά πολύ. Την είχα την κάρτα και πάνω από 76 δεν ειχα δει ποτέ και μάλιστα κλοκαρισμενη τερμα. Έχεις καλό airflow στο κουτί σου?? 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Καλο θα ηταν να ανεφερες και ποιας εταιρειας ειναι η καρτα γραφικων που εχεις αγορασει μιας και ορισμενες εταιρειες δεν σε αφηνουν να αλλαξουν το stock cooler και σε πετανε εκτος εγγυησης.

Κριμα ειναι σε τοσο ακριβη καρτα να εισαι με το καλημερα εκτος εγγυησης.

Είναι τις Αsus υλοποίηση  αγορασμένη από    M system's....

20 ώρες πριν, chrisde είπε

Καλησπέρα φίλε μου. Δεν ξέρω να σου απαντήσω για waterblock, αλλά επειδή έχω την κάρτα, οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι άκρως υπερβολικές. Προφανώς δεν εννοείς το junction tempurature έτσι; Αυτό στα πόσα κυμαίνεται; Με τι ρυθμίσεις έχεις την κάρτα; Ο επεξεργαστής δεν έχει θέμα με θερμοκρασίες;

το junction temp  παιζει αναλογα με τις θερμοκρασια...εχω δει και 121c  ως μεγιστη θερμοκρασια!ο επεξεργαστης  εχει πανω be quiet dark rock pro 4 με push and pull fans και σε full benchmark δεν εχω δει πανω απο 61c!

20 ώρες πριν, chrisde είπε

Οι ρυθμίσεις είναι ακόμα σε stock 

Δημοσ.

Οι στοκ ρυθμίσεις αλλάζουν ανάλογα με την κάρτα. Τι ρεύμα έχει; Όπως και να χει δεν νοείται με στοκ ρυθμίσεις να έχει τέτοια temps. Θα σου συνιστούσα rma χωρίς πολλά πολλά.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chrisde είπε

Οι στοκ ρυθμίσεις αλλάζουν ανάλογα με την κάρτα. Τι ρεύμα έχει; Όπως και να χει δεν νοείται με στοκ ρυθμίσεις να έχει τέτοια temps. Θα σου συνιστούσα rma χωρίς πολλά πολλά.

Εγώ πάλι διαβάζω για πολύ ψηλές θερμοκρασίες με το στοκ cooler γενικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Εγώ πάλι διαβάζω για πολύ ψηλές θερμοκρασίες με το στοκ cooler γενικά.

Ναι αλλά όχι και έτσι... 

Με στοκ ρυθμίσεις και να βγαίνει εκτός προδιαγραφών είναι λόγος για rma. 

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chrisde είπε

Ναι αλλά όχι και έτσι... 

Με στοκ ρυθμίσεις και να βγαίνει εκτός προδιαγραφών είναι λόγος για rma. 

Που λέει εκτός προδιαγραφών;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτην την στιγμη εχει 1063ρευμα    1802core clock mhz με αυτοματο undervolt παει 1003ρευμα και 1801coreclock 

Επεξ/σία από baggeliswj
Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη δεν ξερω πολλα περι υδροψυξης

Δεν γινεται να παρεις το waterblock για την καρτα και να την συνδεσεις με μια (πχ Antec kuhler k240)?????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Που λέει εκτός προδιαγραφών;

Οι θερμοκρασίες που έχει είναι εκτός των προδιαγραφών που έχει ορίσει η amd. 120 είναι για junction (από 110 αρχίζει το throttling) και (με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς και δεν βρίσκω link) 85 για hbm. Από τη στιγμή που τα περνάει χωρίς oc δεν συνεπάγεται faulty card και λόγος για rma; (πιθανότατα δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα) Η δική μου με oc πώς δεν φτάνει τέτοιες θερμοκρασίες και με παμπάλαιο κουτί κιόλας; Γιατί να πρέπει να ξεπαραδιάζεται για υδρόψυξη και να χάνει και την εγγύηση; Αν θέλει να το κάνει ούτως ή άλλως πάσο, αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο.

Υγ) Μπορεί να δοκιμάσει να βάλει και ροδέλες αν θέλει (το διαβόητο washer mod)  https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Radeon_VII/33.html αλλά δεν το συνιστώ διότι και αυτό ακυρώνει την εγγύηση.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...