Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,σκοπεύω να αγοράσω ένα Suzuki swift σε κάμποσο καιρό,και άκουσα κάτι που με προβλημάτισε αρκετά στην επιλογή μου...Υπάρχει λέει Ουγγαρέζικο Swift πραγματικά πρώτη φορά το ακούω ,αλλά η πιο κρίσιμη ερώτηση μου είναι ΑΝ αυτό το Ουγγαρεζικο Swift είναι εξίσου καλό και αξιόπιστο με ένα ιαπωνικό swift διότι όπως οι πιο πολλοί άνθρωποι,γνωρίζουμε ότι ένας αυθεντικός ιάπωνας είναι πραγματικά "σκυλί".Επίσης θα ήθελα να μάθω,αν γνωρίζει κάποιος,ΑΝ βγάζει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα το ουγγαρέζικο swift προσέχωντας το πάντα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πώς θα καταλάβεις την καταγωγή του,αν είναι Ούγγρος  η γιαπωνεζος;Ψάξε στο ΝΕΤ για ποια εργοστάσια το έβγαζαν Ιαπωνία κ ποια το βγάζουν πλέον στην Ουγγαρία...Πχ το δικό μου το Renault αν και Γάλλος φτιάχτηκε στην Τουρκία...

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stefan123 είπε

Και πώς θα καταλάβεις την καταγωγή του,αν είναι Ούγγρος  η γιαπωνεζος;

Από τα πιστοποιητικά του τελωνείου, ή από τους 3 πρώτους χαρακτήρες του αριθμού πλαισίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Και τα δυο είναι ακριβώς ίδια. Ίδια εξαρτήματα ολόιδια γραμμή παραγωγής. Η μόνη διαφορά είναι στον αριθμό πλαισίου.

Δηλαδή ιαπωνικά εξαρτήματα απλώς συναρμολογημένα Ουγγαρία?...Φαντάζομαι🙄

Ελπίζω να είναι το ίδιο αντοχικά.

2 ώρες πριν, stefan123 είπε

Και πώς θα καταλάβεις την καταγωγή του,αν είναι Ούγγρος  η γιαπωνεζος;Ψάξε στο ΝΕΤ για ποια εργοστάσια το έβγαζαν Ιαπωνία κ ποια το βγάζουν πλέον στην Ουγγαρία...Πχ το δικό μου το Renault αν και Γάλλος φτιάχτηκε στην Τουρκία...

Το έψαξα λίγο και βρήκα το εξής: Ούγγρος:η κεραία του αυτοκινήτου βρίσκεται στο μπροστά μέρος της οροφής και στο καντράν οι αριθμοί που υποδεικνύουν τα χιλιόμετρα την ώρα κτλ είναι με κόκκινο χρώμα πάνω σε ένα μαύρο φόντο από πίσω τους.

Ιάπωνας: η κεραία βρίσκεται στο πίσω μέρος της οροφής του αυτοκινήτου,και οι αριθμοί στο καντράν είναι μαύροι πάνω σε ένα πορτοκαλί φόντο απο πίσω τους.

Αυτά βρήκα σχετικά με την αναγνώριση του αν είναι Ιάπωνας ή Ούγγρος,το αν ισχύει όμως,δεν το ξέρω 😕

Επεξ/σία από atlas13243
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον πριν μια ωρα εκλεισα το suzuki swift gl+ αυτοματο για την γυναικα να της παρω κατι μεγαλυτερο απο το i10.

Σε τρεις αντιπροσωπιες πηγα ολοι μου ειπαν πως το καινουργιο ειναι japan. Το προηγουμενο μοντελο swift ναι ηταν απο ουγγαρια.το καινουργιο οχι.αυτα μου ειπαν αυτα λεω απο αντιπροσωπους.ελπιζω να σου απαντησα στο ερωτημα.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Λοιπον πριν μια ωρα εκλεισα το suzuki swift gl+ αυτοματο για την γυναικα να της παρω κατι μεγαλυτερο απο το i10.

Σε τρεις αντιπροσωπιες πηγα ολοι μου ειπαν πως το καινουργιο ειναι japan. Το προηγουμεμο μοντελο swift ναι ηταν απο ουγγαρια.το καινουργιο οχι.αυτα μου ειπαν αυτα λεω απο αντιπροσωπους.ελπιζω να σου απαντησα στο ερωτημα.

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν το έγραψα στην αρχή αυτό μεγάλο λάθος,με συγχωρείτε όσοι προβληματιστήκατε μιλάω για το Suzuki Swift από το 2006 έως το 2009 το 4θυρο όχι σπορ,πιο πάνω μου είναι αρκετά ακριβό😂

Επεξ/σία από atlas13243
Δημοσ.

μην ψαρωνεις με το made in japan η οχι .  οπου και να ειναι το εργοστασιο οι προδιαγραφες ερχονται απο την suzuki

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, atlas13243 είπε

Δηλαδή ιαπωνικά εξαρτήματα απλώς συναρμολογημένα Ουγγαρία?...Φαντάζομαι🙄

Ελπίζω να είναι το ίδιο αντοχικά.

Το έψαξα λίγο και βρήκα το εξής: Ούγγρος:η κεραία του αυτοκινήτου βρίσκεται στο μπροστά μέρος της οροφής και στο καντράν οι αριθμοί που υποδεικνύουν τα χιλιόμετρα την ώρα κτλ είναι με κόκκινο χρώμα πάνω σε ένα μαύρο φόντο από πίσω τους.

Ιάπωνας: η κεραία βρίσκεται στο πίσω μέρος της οροφής του αυτοκινήτου,και οι αριθμοί στο καντράν είναι μαύροι πάνω σε ένα πορτοκαλί φόντο απο πίσω τους.

Αυτά βρήκα σχετικά με την αναγνώριση του αν είναι Ιάπωνας ή Ούγγρος,το αν ισχύει όμως,δεν το ξέρω 😕

Είναι ακριβώς μια από τα ίδια. Η μοναδική ατυχία θα είναι να σου τύχει κάτι από τη μάνα του κακομονταρισμένο είτε από Ουγγαρία είτε από Ιαπωνία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, atlas13243 είπε

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν το έγραψα στην αρχή αυτό μεγάλο λάθος,με συγχωρείτε όσοι προβληματιστήκατε μιλάω για το Suzuki Swift από το 2006 έως το 2009,πιο πάνω μου είναι αρκετά ακριβό😂

Ελα ρε φιλαρακι και με αγχωσες γιατι ειχα διαβασει πως το καινουργιο σουιφτ ειναι μονο japan.μονο και μονο για αυτο της το πηρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Ελα ρε φιλαρακι και με αγχωσες γιατι ειχα διαβασει πως το καινουργιο σουιφτ ειναι μονο japan.μονο και μονο για αυτο της το πηρα.

Όχι όχι φίλε μου το πιο παλιό εννούσα,άλλα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου😂

4 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Είναι ακριβώς μια από τα ίδια. Η μοναδική ατυχία θα είναι να σου τύχει κάτι από τη μάνα του κακομονταρισμένο είτε από Ουγγαρία είτε από Ιαπωνία.

Λοιπόν τότε μια χαρά,σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ησύχασα η αλήθεια είναι,να είστε καλά☺️.

Δημοσ.

Τα γιαπωνεζικα ειναι ανωτερα διοτι η τοπικη νομοθεσια  τζαπαν απω ανατολη, απαιτει πληρη εγγυηση 5 ετων χωρις μα μου οποτε οι ανοχες ειναι μικροτερες και τα υλικα καλυτερα. Η ευρωπαικη νορμα ειναι 2 ετης, περιορισμο χλμ και πολλες εξαιρεσεις. Το ιδιο ισχυει και για τα κινητα και ηλεκτρονικα γενικα και προδιαγραφες ασφαλειας υγρασιας κλπ. 

Δημοσ.

Η συναρμολογηση του Ευρωπαίου είναι λίγο τσαπατσουλια σε σχέση με έναν Ιάπωνα, για μας τι να πω, ανοίγεις ένα λαπτοπ κ περισσεύουν 5-6 βίδες, αφού δεν χρειάζονται τι τις βάζουν κ τις ξεχνάμε; αχαχαχ

Δημοσ.

Εχω οδηγήσει και τα δύο, γενικά μου φάνηκε το Ιαπωνέζικο καλύτερο στη συναρμολόγηση δλδ δεν τρίζανε πλαστικά, η αίσθηση στα πετάλια μου άρεσε περισσότερο και το τιμόνι ηταν "δεμένο" καλυτερα. Τα καινούργια εχω ακούσει και εγω οτι είναι made in Japan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...