jimisvog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, radiohead said: Άντε βάλε κι αυτή για να έχεις ησυχία πάντα. https://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=4F550268-97CB-4BBE-B800-3ADD10B74AFF Ναι και εγώ σε μια τέτοια συνθεση σκεφτόμουν. Όσον αφορά το QuickShop μαλλον δεν θα το προτιμησω καθώς είδα οτι δεν έχει άτοκες δόσεις. 10% σε 6 ατοκες; WTF?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, jimisvog είπε Ναι και εγώ σε μια τέτοια συνθεση σκεφτόμουν. Όσον αφορά το QuickShop μαλλον δεν θα το προτιμησω καθώς είδα οτι δεν έχει άτοκες δόσεις. 10% σε 6 ατοκες; WTF? Γράψε ποιο σε βολεύει όταν μπορείς
jimisvog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, radiohead said: Γράψε ποιο σε βολεύει όταν μπορείς Οποιοδήποτε υποστηρίζει άτοκες δόσεις. Νομίζω VisionStudio υποστηριζει αλλα οποιοδήποτε είναι δεκτό
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, jimisvog είπε Οποιοδήποτε υποστηρίζει άτοκες δόσεις. Νομίζω VisionStudio υποστηριζει αλλα οποιοδήποτε είναι δεκτό Άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής νομίζω όλα τα μαγαζιά δέχονται.. Όχι;
jimisvog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 14 minutes ago, radiohead said: Άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής νομίζω όλα τα μαγαζιά δέχονται.. Όχι; Και εγω ετσι νομιζα αλλα το Quickshop αναφέρει οτι για παραγγελιες ανω των 150€ προσφερει εως 6 δόσεις με 10% τοκο. Ε δεν τους δινω ενα 50€. δεν υπαρχει λογος
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 νομίζω πως είναι κάποια παλιά καταχώρηση που τους έχει διαφύγει, καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να μάθεις την αλήθεια. 10% δεν υπάρχει, μήπως ήθελαν να γράψουν 1%
jimisvog Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 hours ago, lefta_yparxoun said: νομίζω πως είναι κάποια παλιά καταχώρηση που τους έχει διαφύγει, καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να μάθεις την αλήθεια. 10% δεν υπάρχει, μήπως ήθελαν να γράψουν 1% Θα επικοινωνήσω απο βδομάδα για να μάθω ακριβώς όμως δεν νομίζω να έχει γινει κάποιο λάθος γιατί για παραγγελίες κάτω των 150€ αναφέρεται επιβάρυνση 5% σε εως 3 δόσεις. https://www.quickshop.gr/SecureTransactions/Payment-Methods.aspx Quote 4. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα σε Δόσεις για ποσά άνω των 150€ Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική Κάρτα σε 3 (τρείς) δόσεις μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Η επιβάρυνση είναι 5% επί της τιμής. Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική κάρτα σε 6 (έξι) δόσεις μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Η επιβάρυνση είναι 10% επί της τιμής. Στο προγραμμα των Δόσεων ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Dinners Club, American Express.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, jimisvog είπε Θα επικοινωνήσω απο βδομάδα για να μάθω ακριβώς όμως δεν νομίζω να έχει γινει κάποιο λάθος γιατί για παραγγελίες κάτω των 150€ αναφέρεται επιβάρυνση 5% σε εως 3 δόσεις. https://www.quickshop.gr/SecureTransactions/Payment-Methods.aspx Το you γράφει ακόμη και στην περιγραφή 3 άτοκες Πληρώνεις όμως το καπέλο στην τιμή ειδικά σε μητρική και ram οι τιμές είναι φεύγα
spyreto88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά για το κουτί Fractal Design Define R6 Tempered glass ξέρουμε κάτι??? Πότε θα έρθει Ελλάδα??? Πόσο θα κάνει κλπ? Όχι από αυτά που λένε στο εξωτερικό γιατί αποκλείεται πιστεύω να κάνει 150 ευρώ.
tanasen01 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, spyreto88 είπε Παιδιά για το κουτί Fractal Design Define R6 Tempered glass ξέρουμε κάτι??? Πότε θα έρθει Ελλάδα??? Πόσο θα κάνει κλπ? Όχι από αυτά που λένε στο εξωτερικό γιατί αποκλείεται πιστεύω να κάνει 150 ευρώ. Τόσο θα κάνει περίπου και εδώ https://www.amazon.de/Fractal-Design-Define-Window-gedämmt/dp/B078JKF674/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518965598&sr=8-1&keywords=Fractal+Design+Define+R6
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας. Σκέφτομαι να πάρω σταθερό. Θα τον χρησιμοποιώ για δουλειές γραφείου, κατέβασμα ταινιών, και ελαφρύ gaming (όσο γίνεται, δηλαδή). Το χρηματικό όριο είναι τα 4,5-5 κατοστάρικα (ούτε σεντ παραπάνω). Έφτιαξα σήμερα το παρακάτω πακέτο. Θεωρώ πως ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μου. Γνωρίζω ότι κάποια κομμάτια είναι κάπως αδύναμα. Δηλαδή, η κάρτα γραφικών. Όμως, με την άνοδο της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, κάρτες τύπου GTX 1050 TI έχουν πάει στα 2,5 κατοστάρικα. Το πακέτο αυτό θα υλοποιηθεί, εφόσον είναι άξια η αγορά ασύρματης κάρταςς δικτύου (αλλιώς, θα πρέπει να συμβιβαστώ με Laptop). Τα κομμάτια πρέπει να είναι αυστηρά από Ελλάδα (και από το Skroutz, συγκεκριμένα, που είναι πιο φτηνά). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Γεια σας. Σκέφτομαι να πάρω σταθερό. Θα τον χρησιμοποιώ για δουλειές γραφείου, κατέβασμα ταινιών, και ελαφρύ gaming (όσο γίνεται, δηλαδή). Το χρηματικό όριο είναι τα 4,5-5 κατοστάρικα (ούτε σεντ παραπάνω). Έφτιαξα σήμερα το παρακάτω πακέτο. Θεωρώ πως ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μου. Γνωρίζω ότι κάποια κομμάτια είναι κάπως αδύναμα. Δηλαδή, η κάρτα γραφικών. Όμως, με την άνοδο της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, κάρτες τύπου GTX 1050 TI έχουν πάει στα 2,5 κατοστάρικα. Το πακέτο αυτό θα υλοποιηθεί, εφόσον είναι άξια η αγορά ασύρματης κάρταςς δικτύου (αλλιώς, θα πρέπει να συμβιβαστώ με Laptop). Τα κομμάτια πρέπει να είναι αυστηρά από Ελλάδα (και από το Skroutz, συγκεκριμένα, που είναι πιο φτηνά). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας !!! Γειά σου. Θα προτιμήσεις τον 2200g ώς επεξεργαστή, ο οποίος είναι καλύτερος απο τον pentium και έχει ενσωματωμένα γραφικά εφάμιλλα με την 1030. Για σύνδεση έχεις λύση κάρτας και usb αντάπτορα.
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, radiohead είπε Γειά σου. Θα προτιμήσεις τον 2200g ώς επεξεργαστή, ο οποίος είναι καλύτερος απο τον pentium και έχει ενσωματωμένα γραφικά εφάμιλλα με την 1030. Για σύνδεση έχεις λύση κάρτας και usb αντάπτορα. Ναι, αλλά θα πρέπει να αλλάξω και μητρική (Ryzen δεν είναι ο 2200g ?). Δηλαδή, 2200g και μητρική για αυτόν βγαίνουν λιγότερο από G4560 συν την μητρική που είπα συν την GT 1030 ? Αν ναι, τότε μια χαρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Kουτί όποιο θές και απο όποιο μαγαζί επιθυμείς Ενδεικτικά η σύνθεση αλλα δώσε βαρύτητα στη μητρική να είναι revision 1.x Άν όχι ζητάς απο το εκάστοτε μαγαζί bios update
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, radiohead είπε Kουτί όποιο θές και απο όποιο μαγαζί επιθυμείς Ενδεικτικά η σύνθεση αλλα δώσε βαρύτητα στη μητρική να είναι revision 1.x Άν όχι ζητάς απο το εκάστοτε μαγαζί bios update Ευχαριστώ πολύ !!! Οπότε, κρατάω ίδια το κουτί και την κάρτα δικτύου, και επιλέγω αυτά για το υπόλοιπο πακέτο. Ευχαριστώ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα