Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, jimakos19881 είπε

Γεια σας σκεφτομαι για το στησιμο του παρακατω υπολογιστη με την προυποθεση σε ενα τριμηνο περιπου να μπει και καρτα γραφικων...Αξιζει?

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :500

Χρήση υπολογιστή :ελαφρυ gaming,intrnet,ταινιες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ΠΑΤΡΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .WINDOWS 10

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ WINDOWS

5ad0bd39538a1_Screenshot(7).png.c2fb45ddec8b526f0035e6bec32a4a1c.png

Το κλειδί για τα Windows έχει 2 ευρώ π σου δίνουν. Επέλεξε καλύτερα την έκπτωση 3% που έχει αν υπάρχει κάποιο φοιτητικό πασο

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

Το κλειδί για τα Windows έχει 2 ευρώ π σου δίνουν. Επέλεξε καλύτερα την έκπτωση 3% που έχει αν υπάρχει κάποιο φοιτητικό πασο

Δεν το ειδα ευχαριστω και παλι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jimakos19881 είπε

Γεια σας σκεφτομαι για το στησιμο του παρακατω υπολογιστη με την προυποθεση σε ενα τριμηνο περιπου να μπει και καρτα γραφικων...Αξιζει?

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :500

Χρήση υπολογιστή :ελαφρυ gaming,intrnet,ταινιες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ΠΑΤΡΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .WINDOWS 10

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ WINDOWS

5ad0bd39538a1_Screenshot(7).png.c2fb45ddec8b526f0035e6bec32a4a1c.png

Θα μπορούσες να πάρεις κάποιο πιο φτηνό κουτί. Αλλά, αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου. Επίσης, τα Windows μπορείς να τα βάλεις δωρεάν. Έχω εξηγήσει πώς πιο πάνω.

Δημοσ.

Καλησπερα Χριστος Ανεστη.

Θελω την βοηθεια σας.Υπολογιστης για καθημερινη χρηση, σερφαρισμα ταινιες.

Ποσο που διαθετω 400 ευρω.Αγορα απο eshop.Οθονη/πληκτρολογιο/ποντικι/ηχεια υπαρχουν.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Καλησπερα Χριστος Ανεστη.

Θελω την βοηθεια σας.Υπολογιστης για καθημερινη χρηση, σερφαρισμα ταινιες.

Ποσο που διαθετω 400 ευρω.Αγορα απο eshop.Οθονη/πληκτρολογιο/ποντικι/ηχεια υπαρχουν.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Αληθώς ανέστη.

1) amd

τους ζητάς bios update στη μητρική

e-shop.JPG.42d0815fc5e0c4feee9cb6e86646c244.JPG

+ https://www.e-shop.gr/hdd-toshiba-hdwd110uzsva-p300-1tb-sata3-bulk-p-PER.333784

2) intel

e-shop.JPG.b1bf262819e34bc534777c70122b5204.JPG

+ https://www.e-shop.gr/hdd-toshiba-hdwd110uzsva-p300-1tb-sata3-bulk-p-PER.333784

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, ψάχνω μικρο κουτί (mini) να στεγάσει matx μητρική (pc2 υπογραφής) και να χωράει την hyper 212. Μαρεσει πολύ το prodigy m. Κοιτάω σε στυλ κούτα πιο μικρό και πιο βολικό από αυτό που έχω τώρα (thermaltake v21). Μέχρι 50-60€. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Καλησπέρα σας, ψάχνω μικρο κουτί (mini) να στεγάσει matx μητρική (pc2 υπογραφής) και να χωράει την hyper 212. Μαρεσει πολύ το prodigy m. Κοιτάω σε στυλ κούτα πιο μικρό και πιο βολικό από αυτό που έχω τώρα (thermaltake v21). Μέχρι 50-60€. Ευχαριστώ

Δύσκολα. Αναγκαστικά πρέπει να ανέβεις budget αλλιώς θα έχεις μία απο τα ίδια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δύσκολα. Αναγκαστικά πρέπει να ανέβεις budget αλλιώς θα έχεις μία απο τα ίδια.

Δεν θέλω να ανέβω, οπότε μένω με το v21 ή βρίσκω μεταχειρισμένο prodigy m

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι το Newegg στέλνει Ελλάδα. Άσε που το συγκεκριμένο είναι Αμερική οπότε θα πληρώσεις τα κερατιάτικα στο τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.

Στελνει Ελλάδα κανονικά τα μεταφορικά ειναι 20€ περίπου σε οτι πάρεις εαν μπεις δείχνει και την ελληνική σημαία τώρα για τελωνείο δεν είδα τίποτα

Δημοσ.
Στις 4/15/2018 στις 3:02 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε

Εμένα από τα μικρά show box μου αρέσει πολύ αυτό: https://www.pollin.de/p/pc-gehaeuse-kolink-satellite-mini-itx-schwarz-703173

Δυστυχώς πρέπει να πάρεις mITX μητρική ή mATX μέχρι 22κάτι x 18κάτι. Αλλά χωράει γομάρια cooler επειδή το PSU είναι στο μπροστινό μέρος και όχι πάνω από τον επεξεργαστή (λέγε με Sugo sg13). Σκέψου το μήπως αλλάξεις μητρική. :)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DjAkis είπε

Στελνει Ελλάδα κανονικά τα μεταφορικά ειναι 20€ περίπου σε οτι πάρεις εαν μπεις δείχνει και την ελληνική σημαία τώρα για τελωνείο δεν είδα τίποτα

Θα άλλαξε πρόσφατα τότε γιατί ήταν αλλιώς παλιά. Πάντως σαν κατάστημα έχω ακούσει καλά λόγια. Δοκίμασε να προχωρήσεις μια παραγγελία να δεις αν σου βάζει φόρους αλλά και πόσο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Physiciant είπε

Θα άλλαξε πρόσφατα τότε γιατί ήταν αλλιώς παλιά. Πάντως σαν κατάστημα έχω ακούσει καλά λόγια. Δοκίμασε να προχωρήσεις μια παραγγελία να δεις αν σου βάζει φόρους αλλά και πόσο.

Θα δοκιμάσω γτ έχει καλές τιμές και ενα 20€ μεταφορικά δεν είναι πολλα να δω και αν όντως στέλνει και το τελωνείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...