Προς το περιεχόμενο

Mazda is back

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Το Σάββατο το απόγευμα πέρναγα από Βουλιαγμένης (Γλυφάδα), και είδα την καινούρια αντιπροσωπεία 

http://www.kathimerini.gr/1025365/article/oikonomia/epixeirhseis/stis-6-ioynioy-to-neo-ntempoyto-ths-mazda-sthn-ellhnikh-agora

Good news :)

πες μου ενα λογο να παρω μαζντα αντι για subaru ή honda

• Like 2
Δημοσ.

Οι τιμές και κυβικά/ιπποδύναμη είναι πραγματικά για γέλια. Θα κάνει τρελές πωλήσεις. Not!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sezebo είπε

πες μου ενα λογο να παρω μαζντα αντι για subaru ή honda

Δεν είμαι έμπορος για να προσπαθώ να σε πείσω να πάρεις Mazda και να μη πάρεις κάτι άλλο 

Εγώ το ανέφερα γιατί σίγουρα θα υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται 

Τα subaru τα έχεις δει από κοντά ; 

Το Mazda 3 είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το τρέχον μοντέλο του Impreza 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sezebo είπε

Γιατι να αγορασω απο αυτους που φυγαν τρεχοντας απτη χωρα μου οταν ηρθε η κριση? 

Καλα αμα το παμε ετσι, ουτε κοκα κολα δεν θα πρεπει να αγοραζουμε.

Πολυεθνικες εταιριες ειναι, μπαινοβγαινουν απο τις χωρες αναλογα με το συμφερον τους. Δεν υπάρχει χώρος για ρομαντισμους.

• Like 9
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε

Πολυεθνικες εταιριες ειναι, μπαινοβγαινουν απο τις χωρες αναλογα με το συμφερον τους. Δεν υπάρχει χώρος για ρομαντισμους.

μαζι σου, εκει ερχετε κατι που λεγετε καταναλωτικη συνειδηση

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Συν τοις άλλοις, δε νομίζω να έφταιγε η Mazda επειδή βάρεσε κανόνι ο Έλληνας αντιπρόσωπος ή επειδή δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος να πάρει την αντιπροσωπεία

Σε κάθε περίπτωση, για εμένα το καινούριο 3 θα ήταν στις επιλογές μου αν μπορούσα να το δω πριν 6 μήνες που διάλεξα αμάξι

Κάποιοι άλλοι σαν τον @sezebo ή τον @gmts είναι κατά της εταιρίας, οκ δικαίωμά τους, από εκεί και πέρα δεν άνοιξα το θέμα για να τσακωθούμε αν θα παίρναμε Mazda ή όχι 

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Τσεχία πάντως που πήγα, γινόταν της ΠΟΠΗΣ από Mazda (μετά τα Skoda βέβαια).

Ίσως μου έκαναν εξτρά εντύπωση βέβαια γιατί είναι σχήματα που δεν μπορούσες να τα δεις μέχρι τώρα εδώ. Φυσικά άλλη φορολογία έχουν εκεί τα κυβικά. Το Superb είναι το αμαξάκι του απλού οικογενειάρχη, από V6 TDI και πάνω κάτι έκανες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει απλά ένα extra σχόλιο έκανα για την mazda-ελλάδας και δεν είμαι κατά της mazda.. Δεν συμβαδίζουν οι τεχνολογίες-απόδοση κινητήρων και οι τιμές με την ελληνική πραγματικότητα. Οι ανταγωνιστές είναι πολύ μπροστά σε όλα. Παραδέχομαι όμως ότι σε σχεδιασμό έσω/έξω είναι πολύ όμορφα. Anyway, γούστα είναι αυτά.

Επεξ/σία από gmts
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gmts είπε

Εντάξει απλά ένα extra σχόλιο έκανα για την mazda-ελλάδας και δεν είμαι κατά της mazda.. Δεν συμβαδίζουν οι τεχνολογίες-απόδοση κινητήρων και οι τιμές με την ελληνική πραγματικότητα. Οι ανταγωνιστές είναι πολύ μπροστά σε όλα. Παραδέχομαι όμως ότι σε σχεδιασμό έσω/έξω είναι πολύ όμορφα. Anyway, γούστα είναι αυτά.

Βασικά αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν είχε ανακοινωθεί η επιστροφή της εταιρείας και μπήκα να δω τα μοντέλα τους. Είναι εντελώς μακριά από τις ελληνικές ανάγκες, τουλάχιστον από τις ανάγκες του μέσου όρου. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην αμερικη τα εχουν περι πολλου,συνωνυμο της γιαπωνεζικης ποιοτητας,εδω που εχουμε την υστερια με τα κυβικα δεν το βλεπω να περπατανε,επισης ως καταναλωτης δεν πειθομαι οταν ανοιγουν 1 μολις καταστημα και περιμενουν να δουν πως θα παει,γιατι αυτο σημαινει οτι ενα δευτερο λουκετο δεν ειναι καθολου μακρια.Θα αγοραζα mazda λοιπον μονο αν η τιμη ηταν ελκυστικη σε σχεση με τον ανταγωνισμο,σαφως δεν ειναι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε φταίει η Mazda για το ηλίθιο ελληνικό φορολογικό σύστημα που ενοχοποιεί τα κυβικά στη λογική δεκαετίας 1970. Ήλθαν και παρήλθαν μπλε, πράσινες και ροζ κυβερνήσεις και από καμία δεν είδαμε μια ΔΙΚΑΙΗ και ΣΥΓΧΡΟΝΗ πολιτική για το αυτοκίνητο. 

Επεξ/σία από tedkald
  • Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.

Ωραία είναι και τα mazda, πρώην κάτοχος Honda jazz 2004 καινούργιου, λόγο κωλοτουμπας μετά από δύο χρόνια, πήρα ιμπρεζα σεντάν 1.5καινουργιο 2007,δεν το αλλάζω με κανένα, ούτε πάτημα ούτε σε ποιότητα, το μόνο αρνητικό για μένα είναι η ποιότητα βαφής εξωτερικά. Τίμια και τα δύο. Βέβαια σαν το καβασακι μου δεν έχει! Υ. Γ. Όλα καθαρά από japan. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...