darkman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Καλησπερα εχω ενα τροφοδοτικο 470w και μια 1660 ti στα specs της λεει οτι θελει 450w min ,το θεμα ειναι τωρα που πηγα να την βαλω εχει 1x8 pin για τροφοδοσια και το τροφοδοτικό μου βγάζει δυο καλώδια που το καθε ενα ειναι 1x6 pin ....... Ξερει κανεις τι μπορω να κανω ? Ευχαριστω .
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, darkman είπε Καλησπερα εχω ενα τροφοδοτικο 470w και μια 1660 ti στα specs της λεει οτι θελει 450w min ,το θεμα ειναι τωρα που πηγα να την βαλω εχει 1x8 pin για τροφοδοσια και το τροφοδοτικό μου βγάζει δυο καλώδια που το καθε ενα ειναι 1x6 pin ....... Ξερει κανεις τι μπορω να κανω ? Ευχαριστω . Το τροφοδοτικό τι φάση είναι; Γιατί κάτι μου λέει πως θα είναι αρκετά παλιό και ίσως να μην είναι καλή ιδέα να μπει η καινούργια κάρτα (υπόθεση κάνω). Η λύση είναι molex to 8 pin αλλά θέλει 2 molex. 1
darkman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Ενα be quiet ειναι 470w ναι δεν ειναι καινούργιο αλλα δεν το εχω δουλεψει πολλες ωρες ουτε μου εχει κανει καποιο θεμα μεχρι τωρα .... Να βαλω λες ανταπορα απο τα 2x6 pins σε 1x8 ????
LambisElef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Σίγουρα υπάρχει αντάπτορας 2x6pin σε 1x8pin ή 1x6pin+1xMolex σε 8pin. Βρες έναν από τους δύο και βάλε. Πάντως σίγουρα ΟΧΙ 2xMolex σε 1x8pin. 1
darkman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 ωραια θα ψαξω να βρω 2x6 pin σε 1x8 ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα
LambisElef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δε θα έχεις κανένα θέμα, το 8pin είναι απλά άλλο ένα ζευγάρι 12V και Ground. Το 6pin έχει 3 ζευγάρια, το 8pin 4 ζευγάρια. Και από 1 6pin σε 8pin να βρεις απλά για να κουμπώσει δε θα έχεις θέμα, αλλά βάζοντας τα 2, αν και overkill, το καλώδιο θα ζεσταίνεται λιγότερο και θα έχεις λιγότερη πτώση τάσης πάνω στη γραμμή. Τώρα το κατά πόσο θα παρατηρήσεις διαφορά σε καθημερινή χρήση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο Μάλλον δε θα δεις διαφορά. EDIT: Γράψε άκυρο, αυτά που είπα παραπάνω είναι για το EPS, δηλαδή για 8pin που πάει σε CPU! Για τα PCIE που πάνε GPU τόσο το 8pin όσο και το 6pin έχουν 3 ζευγάρια 12V και Ground. Όπως και να έχει, δε θα έχεις θέμα! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από LambisElef 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα