Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Καλοκαίρι θα είμαι για πρώτη φορά ομαδάρχης σε παιδική κατασκήνωση.Θα αναλάβω παιδιά ηλικίας τρίτης-τετάρτης δημοτικού,στο περίπου.Είμαι παντελώς άπειρος και θα ήθελα να μου πείτε ανάλογες εμπειρίες σας,σχόλια,συμβουλές,σκέψεις και οτιδήποτε θέλετε σχετικά με αυτά,ακόμη και ιδέες για παιχνίδια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
13 minutes ago, athlios33 said:

Το Καλοκαίρι θα είμαι για πρώτη φορά ομαδάρχης σε παιδική κατασκήνωση.Θα αναλάβω παιδιά ηλικίας τρίτης-τετάρτης δημοτικού,στο περίπου.Είμαι παντελώς άπειρος και θα ήθελα να μου πείτε ανάλογες εμπειρίες σας,σχόλια,συμβουλές,σκέψεις και οτιδήποτε θέλετε σχετικά με αυτά,ακόμη και ιδέες για παιχνίδια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πολλές ωραίες ιδέες παιχνιδιών εδώ https://www.personalcreations.com/blog/camping-games-for-kids

[Αρκετά από αυτά τα είχα δοκιμάσει με παιδιά δημοτικού μέσα σε τάξη αλλά και σε αυλή/προαύλιο, είναι πολύ διασκεδαστικά! Και φυσικά μπορείς να τα προσαρμόσεις ανάλογα τί αντικείμενα έχεις διαθέσιμα, τί χώρους, πόσα παιδιά, πόση ώρα κλπ.]

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, athlios33 είπε

Είμαι παντελώς άπειρος και θα ήθελα να μου πείτε ανάλογες εμπειρίες σας,σχόλια,συμβουλές,σκέψεις

Να τα βάζεις νωρίς για ύπνο,για να μην στήνεις τις συναδέλφους το βράδυ,ειναι αντισυναδελφικό.

Επεξ/σία από momotis
  • Like 9
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Πολλές ωραίες ιδέες παιχνιδιών εδώ https://www.personalcreations.com/blog/camping-games-for-kids

[Αρκετά από αυτά τα είχα δοκιμάσει με παιδιά δημοτικού μέσα σε τάξη αλλά και σε αυλή/προαύλιο, είναι πολύ διασκεδαστικά! Και φυσικά μπορείς να τα προσαρμόσεις ανάλογα τί αντικείμενα έχεις διαθέσιμα, τί χώρους, πόσα παιδιά, πόση ώρα κλπ.]

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το υλικό.

4 λεπτά πριν, momotis είπε

Να τα βάζεις νωρίς για ύπνο,για να μην στήνεις τις συναδέλφους το βράδυ,ειναι αντισυναδελφικό.

Καλά αυτά εννοούνται ρε φίλε,είσαι σοβαρός;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, athlios33 είπε

Καλά αυτά εννοούνται ρε φίλε,είσαι σοβαρός;

επισης να καλμαρεις τα νευρα σου, γιατι σε βλεπω λιγο τσιτωμενο. Δεν θα την παλεψεις με τα πιτσιρικια

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

επισης να καλμαρεις τα νευρα σου, γιατι σε βλεπω λιγο τσιτωμενο. Δεν θα την παλεψεις με τα πιτσιρικια

Να είσαι καλά φίλε...όσο για την απάντηση που έδωσα ήταν ειρωνική

31 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

One night, at band camp... 

Πού μένεις φίλε;;;

Δημοσ.

Μόνο εγώ παραξενεύομαι που προσλήφθηκε ο ts ενώ είναι παντελώς άσχετος; Δεν το λέω επιθετικά, από τη στιγμή που βρήκες δουλειά καλά κάνεις και την πήρες αλλά δύο ερωτήματα: 1) ήξεραν ότι δεν ήξερες; και 2) αν τους είπες ότι δεν ήξερες, δεν φιλοτιμήθηκαν να σου κάνουν κάποια εκπαίδευση; αιντε ριχτον με τα μικρά και ο Θεός βοηθός; Πραγματικά αναρωτιέμαι, ειδικά σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, δεν θα έπρεπε να έχουν εκπαιδευμένους επαγγελματίες;

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dompred είπε

Μόνο εγώ παραξενεύομαι που προσλήφθηκε ο ts ενώ είναι παντελώς άσχετος; Δεν το λέω επιθετικά, από τη στιγμή που βρήκες δουλειά καλά κάνεις και την πήρες αλλά δύο ερωτήματα: 1) ήξεραν ότι δεν ήξερες; και 2) αν τους είπες ότι δεν ήξερες, δεν φιλοτιμήθηκαν να σου κάνουν κάποια εκπαίδευση; αιντε ριχτον με τα μικρά και ο Θεός βοηθός; Πραγματικά αναρωτιέμαι, ειδικά σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, δεν θα έπρεπε να έχουν εκπαιδευμένους επαγγελματίες;

Ποια δουλειά δε φίλε τρεις και εξήντα παίρνουν

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sezebo είπε

Ποια δουλειά δε φίλε τρεις και εξήντα παίρνουν

και αυτα καλα θα ναι, μην τους πουνε : Ε διακοπες κανατε ρε παιδια σε κατασκηνωση, θελετε και πληρωμη απο πανω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, dompred είπε

Δεν πρόκειται περί δουλειάς,είναι εθελοντικό,μου είπαν και δέχτηκα.Ήμουν χρόνια ομαδόπουλο σε αυτήν την κατασκήνωση.Κανείς από τους ομαδάρχες δεν διαθέτει εμπειρίες,μόνο από προηγούμενα Καλοκαίρια όσοι έχουν ξανακάνει.Ε λοιπόν εμένα είναι η πρώτη μου φορά,βέβαια έχω και τη βοήθεια των άλλων μελών.Για να γίνω πιο ξεκάθαρος,δεν υπάρχουν εργοδότες και εργαζόμενοι,είμαστε μια παρέα.

Επεξ/σία από athlios33
Δημοσ.

Και οι γονείς πως στέλνουν τα παιδιά τους για να βρίσκονται υπό την εποπτεία ατομων άπειρων με το αντικείμενο? 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, xgol είπε

Και οι γονείς πως στέλνουν τα παιδιά τους για να βρίσκονται υπό την εποπτεία ατομων άπειρων με το αντικείμενο? 

Δεν είναι όλοι άπειροι.Οι περισσότεροι από αυτούς είναι έμπειρα και άξια στελέχη με αρκετά χρόνια στην πλάτη τους.Επαγγελματίες χωρίς μισθό.Eξάλλου η κατασκήνωση δεν έχει πισίνες και ιδιαίτερες υποδομές.

Επεξ/σία από athlios33
Δημοσ.

Πρώτες βοήθειες να μάθεις πάντως. Χρήσιμες σε ενα περιβάλλον γεμάτο παιδιά που τρέχουν ανέμελα χωρίς αισθηση του κινδύνου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Πρώτες βοήθειες να μάθεις πάντως. Χρήσιμες σε ενα περιβάλλον γεμάτο παιδιά που τρέχουν ανέμελα χωρίς αισθηση του κινδύνου.

Tα βασικά τα ξέρω,αλλά έχουμε και 2 γιατρούς εθελοντές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...