Προς το περιεχόμενο

Cosmote Prepaid Card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera padia. Edo kai arketo kairo skeftomai na bgalo mia karta Prepaid sugkekrimena auth pou ebgale h Cosmote prin 2 xronia peripou. Omos den eimai sigouros ean kanei gia thn xrhsh pou thelo na thn xrisimopio. H xrish pou thn thelo einai gia na perno diafora coins kai tetoia gia pexnidia anti na vazo thn pistotikh mou karta giati paratiro xreosis pou den exo parmatopisei o idios. Apo oso to ecaksa san thema lene oti mporei na ginonte online agores alla den ksero ean einai Ebay, Wish kai alla. Mporei kapois na mou pei ean ginete auto pou zhtao?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Anastasios246 είπε

Kalhspera padia. Edo kai arketo kairo skeftomai na bgalo mia karta Prepaid sugkekrimena auth pou ebgale h Cosmote prin 2 xronia peripou. Omos den eimai sigouros ean kanei gia thn xrhsh pou thelo na thn xrisimopio. H xrish pou thn thelo einai gia na perno diafora coins kai tetoia gia pexnidia anti na vazo thn pistotikh mou karta giati paratiro xreosis pou den exo parmatopisei o idios. Apo oso to ecaksa san thema lene oti mporei na ginonte online agores alla den ksero ean einai Ebay, Wish kai alla. Mporei kapois na mou pei ean ginete auto pou zhtao?

Για μένα δεν αξίζει βγάλε μια  virtual από την Πειραιώς και να την γεμιζεις και από το winbank με όσα χρήματα θες ....εδώ μπορείς να ενημερωθείς σχετικά 

Υ.Γ Διόρθωσε το κείμενο του θέματος με ελληνικούς χαρακτήρες δεν επιτρέπονται grekklish 

Επεξ/σία από corsair04
1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/6/2019 στις 8:48 ΜΜ, Anastasios246 είπε

Το ασύμφορο με τις prepaid είναι οτι χρεώνουν έξοδα για να πιστώνουμε χρήματα.

Σχετικά με τις χρεώσεις που λέτε οτι δεν έγιναν από εσάς, χωρίς να γνωρίζω, αλλά κάθε φορά που πραγματοποιείτε την όποια αγορά, κοιτάξτε αριστερά δεξιά, πάνω κάτω, μήπως υπάρχει "τσεκαρισμένο¨κάποιο κουτάκι σύμφωνα με το οποίο αγοράζετε και κάτι άλλο ή/και γίνεστε συνδρομητής σε αυτό.

Υπάρχουν τράπεζες που εκδίδουν e-prepaid, σε λίγα δευτερόπλεπτα από το site τους.

Επισκεφτείτε τα site των τραπεζών και αποφασίστε.
Αν και για prepaid, νομίζω οτι οποιαδήποτε εκδότρια τράπεζα και αν επιλέξετε είναι το ίδιο, σε αντίθεση με τα προγράμματα επιβράβρευσης των πιστωτικών καρτών.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -^fallen είπε

Το ασύμφορο με τις prepaid είναι οτι χρεώνουν έξοδα για να πιστώνουμε χρήματα.

Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια.Κανω αγορες μεσω προπληρωμενης virtual εθνικης και με εχουν σκισει οι χρεωσεις μιας και χρεωνουν 2 ευρω καθε φορτιση.Φυσικα δεν μπορω να φορτισω μια φορα και μεγαλη γιατι 1ον χανεται το νοημα του πληρωνω με προπληρωμενη για να μην πεσω σε καμια απατη(αν φορτισω μια και καλη πχ 300 ευρω ειναι το ιδιο με το να χρησιμοποιησω την κανονικη χρεωστικη μου καρτα-το θεμα ειναι να εχεις 10-20-30 ευρω για μικροαγορες απο σαιτ αμφιβολου ποιοτητας) και 2ον δεν γινεται να δεσμευεις ενα μεγαλο ποσο σε μια καρτα,μπορει μεχρι να κανω αγορες 300 ευρω να περασουν 5 μηνες ξερω γω. 

Ολο αυτο για να ρωτησω,αξιζει η prepaid της κοσμοτε?Απο οτι ξερω δινει και mb σε αγορες και φορτισεις..

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα ή την Revolut ή κάποια χρεωστική που θα χρησιμοποιείς μόνο για τις αγορές που θελεις, φορτώνοντας μόνο το ποσό που θελεις εσύ κάθε φορά

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια.Κανω αγορες μεσω προπληρωμενης virtual εθνικης και με εχουν σκισει οι χρεωσεις μιας και χρεωνουν 2 ευρω καθε φορτιση.Φυσικα δεν μπορω να φορτισω μια φορα και μεγαλη γιατι 1ον χανεται το νοημα του πληρωνω με προπληρωμενη για να μην πεσω σε καμια απατη(αν φορτισω μια και καλη πχ 300 ευρω ειναι το ιδιο με το να χρησιμοποιησω την κανονικη χρεωστικη μου καρτα-το θεμα ειναι να εχεις 10-20-30 ευρω για μικροαγορες απο σαιτ αμφιβολου ποιοτητας) και 2ον δεν γινεται να δεσμευεις ενα μεγαλο ποσο σε μια καρτα,μπορει μεχρι να κανω αγορες 300 ευρω να περασουν 5 μηνες ξερω γω. 

Ολο αυτο για να ρωτησω,αξιζει η prepaid της κοσμοτε?Απο οτι ξερω δινει και mb σε αγορες και φορτισεις..

Λογική η σκέψη σας, θα συμφωνήσω. Αλλά εάν επιλέξουμε την prepaid που λέτε πάλι έχουμε τα έξοδα φόρτισης.

Ναι, δίνει MB με τις αγορές, κλάιν μάιν.

Εάν κάνετε συστηματικές αγορές, δεν αξίζει. Δεν είναι τόσο δα μεγάλο το ποσό των 2 ευρώ για την επαναφόρτιση αλλά γιατί να χαρίζουμε έστω και 1 cent σε μια τράπεζα. Εντάξει και η τράπεζα θέλει να πληρωθεί για την υπηρεσία που μας παρέχει, δε διαφωνώ. Το αφήνουμε αυτό, δε μας απασχολεί.

Μπορείτε όμως να κάνετε κάτι άλλο.

Ανοίξτε έναν άλλον λογαριασμό και εκδώστε μια χρεωστική σε αυτόν τον λογαριασμό. Νομίζω οτι δε χρειάζεται να πω περισσότερα, καταλαβαίνετε τι και πως.

Εάν όχι, πείτε μου.

Σαν άλλη λύση είναι η πιστωτική κάρτα (νομίζω υπάρχουν ακόμα τράπεζες που έχουν χωρίς συνδρομή) και φυσικά προσοχή στη χρήση της.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η Cosmote έχει προμήθεια 1€ ανά 100€.

Είναι η πιο φτηνή prepaid από τις Ελληνικές.

Στα 500€ δλδ θα δώσεις προμήθεια 5€ και θα κερδίσεις και 2500ΜΒ ίντερνετ για το κινητό σου.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα ΜΒ τότε βγάλε κάρτα εξωτερικού (revolut, DiPocket,n26,monese) και φορτίζεις με έμβασμα από τράπεζα με 1€ ανεξάρτητα με το πόσο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, -^fallen είπε

Λογική η σκέψη σας, θα συμφωνήσω. Αλλά εάν επιλέξουμε την prepaid που λέτε πάλι έχουμε τα έξοδα φόρτισης.

Ναι, δίνει MB με τις αγορές, κλάιν μάιν.

Εάν κάνετε συστηματικές αγορές, δεν αξίζει. Δεν είναι τόσο δα μεγάλο το ποσό των 2 ευρώ για την επαναφόρτιση αλλά γιατί να χαρίζουμε έστω και 1 cent σε μια τράπεζα. Εντάξει και η τράπεζα θέλει να πληρωθεί για την υπηρεσία που μας παρέχει, δε διαφωνώ. Το αφήνουμε αυτό, δε μας απασχολεί.

Μπορείτε όμως να κάνετε κάτι άλλο.

Ανοίξτε έναν άλλον λογαριασμό και εκδώστε μια χρεωστική σε αυτόν τον λογαριασμό. Νομίζω οτι δε χρειάζεται να πω περισσότερα, καταλαβαίνετε τι και πως.

Εάν όχι, πείτε μου.

Σαν άλλη λύση είναι η πιστωτική κάρτα (νομίζω υπάρχουν ακόμα τράπεζες που έχουν χωρίς συνδρομή) και φυσικά προσοχή στη χρήση της.

Δυστυχως δεν μπορεις να βγαλεις δευτερη χρεωστικη σε ιδια τραπεζα.Ενας δηλαδη που εχει απο μια χρεωστικη σε καθε μια απο τις 4 συστημικες τραπεζες(δεν ειναι και απιθανο) δεν μπορει να βγαλει δευτερη για δευτερο λογαριασμο πχ.Μπορει να συνδεσει δυο λογαριασμους σε μια καρτα,αλλα και παλι ενας λογαριασμος θα ειναι κυριος(απο εκει θα τραβανε τα λεφτα) και ενας δευτερευον,Πιστωτικη πιστευω δεν αξιζει και γενικοτερα,καλυτερα να ξοδευεις αυτα που εχεις,μην βρεθεις να χρωστας σε τραπεζα,ΚΑΙ με επιτοκιο να τρεχει.

7 ώρες πριν, spamo είπε

Η Cosmote έχει προμήθεια 1€ ανά 100€.

Είναι η πιο φτηνή prepaid από τις Ελληνικές.

Στα 500€ δλδ θα δώσεις προμήθεια 5€ και θα κερδίσεις και 2500ΜΒ ίντερνετ για το κινητό σου.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα ΜΒ τότε βγάλε κάρτα εξωτερικού (revolut, DiPocket,n26,monese) και φορτίζεις με έμβασμα από τράπεζα με 1€ ανεξάρτητα με το πόσο.

Οντως το 1 ευρω ειναι καλη προμηθεια,αν και νομιζω σε ολες τις προπληρωμενες η εθνικη πχ χρεωνει ενα ευρω την ''φορτιση'' εκτος απο τις virtual prepaid που ειναι 2 ευρω ,και απο ενα ποσο και πανω 3 ευρω.Αλλα τα mb για οσους χρησιμοποιουμε ειναι μια χαρα deal,εφοσον στις νορμαλ prepaid πληρωνεις προμηθεια και δεν εχεις τιποτα σε επιστροφη(στην εθνικη εχει go4more που για καθε φορτιση που κοστιζει 2 ευρω μου δινει 10 ποντους-2000 ποντοι ειναι 5 ευρω δωροεπιταγη- ψιχουλα δηλαδη, σε 400 ευρω προμηθεια παιρνεις 5 πισω,κλεψια κανονικη,1.25% επιστροφη.

Επεξ/σία από fastnq2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Δυστυχως δεν μπορεις να βγαλεις δευτερη χρεωστικη σε ιδια τραπεζα.Ενας δηλαδη που εχει απο μια χρεωστικη σε καθε μια απο τις 4 συστημικες τραπεζες(δεν ειναι και απιθανο) δεν μπορει να βγαλει δευτερη για δευτερο λογαριασμο πχ.Μπορει να συνδεσει δυο λογαριασμους σε μια καρτα,αλλα και παλι ενας λογαριασμος θα ειναι κυριος(απο εκει θα τραβανε τα λεφτα) και ενας δευτερευον,Πιστωτικη πιστευω δεν αξιζει και γενικοτερα,καλυτερα να ξοδευεις αυτα που εχεις,μην βρεθεις να χρωστας σε τραπεζα,ΚΑΙ με επιτοκιο να τρεχει.

Οντως το 1 ευρω ειναι καλη προμηθεια,αν και νομιζω σε ολες τις προπληρωμενες η εθνικη πχ χρεωνει ενα ευρω την ''φορτιση'' εκτος απο τις virtual prepaid που ειναι 2 ευρω ,και απο ενα ποσο και πανω 3 ευρω.Αλλα τα mb για οσους χρησιμοποιουμε ειναι μια χαρα deal,εφοσον στις νορμαλ prepaid πληρωνεις προμηθεια και δεν εχεις τιποτα σε επιστροφη(στην εθνικη εχει go4more που για καθε φορτιση που κοστιζει 2 ευρω μου δινει 10 ποντους-2000 ποντοι ειναι 5 ευρω δωροεπιταγη- ψιχουλα δηλαδη, σε 400 ευρω προμηθεια παιρνεις 5 πισω,κλεψια κανονικη,1.25% επιστροφη.

Θα μπορούσατε, ίσως, να ανοίξετε λογαριασμό σε μια τράπεζα που δεν έχετε.

Εντάξει, θα είναι κάποια ταλαιπωρία να βγάζετε λεφτά από τον έναν και να τα βάζετε στον άλλον (χειροκίνητα, για να μην έχουμε χρεώσεις).

Απλά το αναφέρω ως κάποια επιλογή που θα μπορούσε να έχει κάποιος.

Η πιστωτική εγκυμωνεί κινδύνους, συμφωνώ.

Εγώ που χρησιμοποιώ χρόνια και για μένα αλλά και για άλλους και πληρώνω κάθε φορά όλο το υπόλοιπο, έχω κερδίσει αρκετά απο τις επιστροφές.

Και πάλι όμως είναι πειρασμός και μπορεί να βρεθούμε καταχρεωμμένοι

Και πάλι όμως έχετε δίκιο γιατί τι να το κάνεις άμα είναι να αγοράζεις και να αγοράζεις και να ξανα αγοράζεις και να έχεις τα όποια κέρδη απο την όποια επιστροφή.

Νομίζω καλύτερα σαν λύσηη Prepaid της Cosmote.

Όλο και θα μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε για χάρη κάποιου φίλου και θα μοιραστείτε τα έξοδα του ενός ευρώ. (Τι τσιφούτης που είμαι)

:)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, fastnq2 είπε

Μπορεις να βγαλεις 2η χρεωστικη,σε Alpha Bank και Πειραιως γινεται.Αν εισαι φοιτητης και πας σε αλλο μερος απο τον τοπο μονιμης κατοικιας και γινεσαι 18 τον Δεκεμβριο πως θα εχεις λεφτα μεχρι τοτε; Θα εχεις ενα μεγαλο ποσο σπιτι ή θα εχεις καμια προπληρωμενη καρτα που δεν μπορεις να κανεις αναληψη,μονο της εθνικης η go prepaid δινει 50€ αναληψη.

Προσωπικα ειμαι κατα των prepaid,πιστωτικη μονο με χαμηλο οριο αν ξερεις να την χρησιμοποιεις. Αλλιως αν εχεις 2 λογαριασμους με 2 χρεωστικες καρτες στην εθνικη ειτε σε οποιαδηποτε αλλη τραπεζα.

Αν εχεις εναν οψεως/τρεχουμενο και εναν ταμιευτηριου,δεν νομιζω να εχεις θεμα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τώρα με την λήξη των CC, δοκίμασε κάποιος να στείλει χρήματα ως top up απο κάρτα με την cosmote prepaid στην revolut? Δηλαδή και τα χρήματα να μην χάσει αλλά και τα mb να πάρει.

Δυστυχώς δεν έχω την κάρτα για να το δοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...