cavani9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 καλησπερα,θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιο;? μπορω να εχω 2 pc στο σπιτι και να μην εχουν την ιδια ip? γνωριζω πως το mac adresse στο royter ειναι 1 οπως και η ip..... θελω να τα κανω 1pc και 1pc με δικα του στοιχια!μπορω?
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Υποχρεωτικά κάθε δικτυακή συσκευή στο ίδιο δίκτυο (π.χ. 2 υπολογιστές) πρέπει να έχει τη δικιά της διεύθυνση. Απογορεύεται η ίδια διεύθυνση να υπάρχει σε 2 ή παραπάνω συσκευές. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από jkoukos
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Όχι βέβαια. Μπορούν να συνδεθούν σε κάποιον router ή switch. Για τι ακριβώς πράγμα ρωτάς ή τι θέλεις να κάνεις;
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, cavani9 είπε καλησπερα,θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιο;? μπορω να εχω 2 pc στο σπιτι και να μην εχουν την ιδια ip? γνωριζω πως το mac adresse στο royter ειναι 1 οπως και η ip..... θελω να τα κανω 1pc και 1pc με δικα του στοιχια!μπορω? Γράψε πιο αναλυτικά τι θες να κάνεις, γιατί ετσι δεν βγαίνει νόημα για βοήθεια Πχ στην παρουσα φάση οι δυο συσκευές που εχεις σπιτι σου εχουν ίδια εξωτερική ip και διαρετική εσωτερική ip. Αν θες διαφορετικες εξωτερικές ip, απλά βάζεις στο ενα μηχανημα vpn ή proxy 1
cavani9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 παραδηγμα,θελω να φενεται οτι το 1pc ειναι αθηνα και το αλλο θεσσαλονικη!
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, cavani9 είπε παραδηγμα,θελω να φενεται οτι το 1pc ειναι αθηνα και το αλλο θεσσαλονικη! Αρα θες διαφορετικη εξωτερικη ip και η απαντηση ειναι ενας vpn (ή proxy) server που θα βρισκεται στη Σαλονίκη (ή στην πόλη που θες) και πρεπει ο ενας υπολογιστης να είναι συνδεμένος επάνω του. Ενας ευκολος τρόπος ελέγχου ειναι να κοιτας sites τύπου https://whatismyipaddress.com/ 1
cavani9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 σκεγτηκα να βαλω vpn να αλλαξω την ip απο το ενα pc αλλα το mac adresse του router ειναι το ιδιο..ασχετα αν εχουν αλλη ip ta pc... πως θα εχω και διαφορετικη mac adresse στο router θα πρεπει να παρω 2 ρουτερ?
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Οι browsers πίσω από vpn δεν βλέπουν την mac address του router σου (βασικά και χωρίς vpn δεν τη βλέπουν) Αν τώρα εσύ για αυτό που θες να κάνεις, αφορά αλλο προγραμμα που θέλεις προσβαση ΚΑΙ στις πληροφορίες τις mac address του router σου (ψιλοορίζομαι να καταλάβω το λογο) τοτε στις ρυθμισεις του vpn client δες αν υπαρχει επιλογη να κόβει οποιαδηποτε προσβαση στο τοπικο δικτυο. Τέλος μπορεις να χρησιμοποιησεις tor που σίγουρα θα κοψει εσωτερικές πληροφορίες. 1
super3bingo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μπορείς με τον ίδιο router να φτιάξεις δύο διαφορετικά ασύρματα οπότε όταν κάνεις αποσύνδεση με το ένα και μπαίνεις με το άλλο η ΙΡ θα είναι διαφορετική.
cavani9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 το σκεφτηκα αλλα θα εχουν τη ιδια( mac adresse του router) εγω θελω ταυτοχρονα 2 pc με διαφορετηκα mac adresse(router) και ip απο 1 σπιτι..
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Απο περιέργεια, ποα εφαρμογή σου ζητά τέτοια πληροφορία; Τι ακριβώς θες να κάνεις;
Vicky.a Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Εγώ θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να φαίνεται η ip να φαίνεται σε άλλη πόλη. έχω ένα θέμα με την δουλειά που μας έδωσαν να μπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα που θα φαίνεται η ip μας και θέλω να μην γνωρίζει κανείς ότι είμαι Θεσσαλονίκη αλλά να φαίνεται ότι μπαίνω από Αθήνα
isay Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Vicky.a είπε Εγώ θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να φαίνεται η ip να φαίνεται σε άλλη πόλη. έχω ένα θέμα με την δουλειά που μας έδωσαν να μπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα που θα φαίνεται η ip μας και θέλω να μην γνωρίζει κανείς ότι είμαι Θεσσαλονίκη αλλά να φαίνεται ότι μπαίνω από Αθήνα Ισχύουν τα ιδια που ειπα και στον ts. Vpn αλλά πρεπει να ξέρεις/δοκιμάσεις σε ποια πόλη βγαίνει το ip. Αν τώρα εσύ θες μια πολύ συγκεκριμένη πόλη της Ελλάδας που να αλλαζει συχνά (πχ σήμερα Αθηνα, αυριο Καλαμάτα, μεθαυριο Ιωάννινα, μετα Σαλονίκη) μάλλον δεν θα βρεις λύση. Για Αθήνα πάντως το windscribe με βγάζει Αθήνα, δες -> https://whatismyipaddress.com/ip/78.108.38.227 Κάτι πιο ψαγμένο θα ήταν αν εχεις υπολογιστη στο σπιτι στην Αθήνα, να του στησεις ένα vpn server και να συνδεεσαι εκεί απο τη Σαλονική, οποτε στο προγραμμα θα φαίνεται οτι μπαινεις από Αθήνα. Δεν είναι κάτι ευκολο.
makelaris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 vpn αλλα αν εχει μεγαλη σημασια να μη φανει το πραγματικο σου (για να εισαι σιγουρος) εμπιστεψου κανα vpn που εχει σοβαρο kill switch (και εννοειται server salonika) μην πας στα free vpn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα