Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μπορείς και από Stormveil, αυτή φοράω τώρα. ;)

Ο άλλος είναι δίπλα στη bone, farmάρεται τσακ μπαμ για αυτό το είπα.😁 Μετά το manor άρχισα Leyndell σήμερα. Εντάξει ειδικά οι κατακόμβες χάσιμο και ξύλο 2 σε 1.

Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος παίζει 50 και 60 vigor σιγά σιγά. Ότι δε τρώει burst ή break posture, με το άπειρο poise του παέι για trades και φεύγουν τα estus κουφέτα. Αν παίζεις pure mellee, ε σε πιάνει μια αηδία.😁

• Like 2
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

275916883_2378329758976200_3299871426245587694_n.jpg.0faccd4e70701aa8c8f19d6d83f7b26c.jpg

20 ώρες πριν, AlgorZeus είπε

Φίλε μου αυτή την κολοκύθα πού τη βρήκες; Αξίζει;

Είμαι με τα ίδια ρούχα από την αρχή, ούτε σωβρακο δεν έχω αλλάξει παρόλο που το σκ@το έχει φτάσει πολλές φορές ως την κάλτσα🤣

Δε θυμάμαι, από ένα κάστρο με έναν κολοκυθοφρουρο αποξω να τανε? Κάτω κάτω νότια? Θα σε γελάσω. Πέρα ότι είναι βαριά 12.5κιλα δίνει καλό poise κ άμυνες, οπότε ναι λέω.

Δημοσ.

Καλημέρα, σόρρυ αν έχει ήδη απαντηθεί κατι παρόμοιο κάπου και δεν το βρήκα, αλλα αντιμετωπίζω θεματα με τα fps. Εχω συνεχόμενα drops. Έχω δοκιμάσει ο,τι λύση βρήκα ονλαιν μεχρι και bios reset.  2 πράγματα που έχω παρατηρήσει:

Όταν πέφτουν τα fps, βλέπω ότι πέφτει και το GPU usage (από 90% πέφτει μεχρι και 15%) και το CPU usage, σε μικρότερη ένταση. 

Το cpu usage,ειναι στα 80-90 για ενα core, ενώ τα άλλα χαμηλά με average 30-40%

Τώρα κάποια απο τις τελευταίες αλλαγές που έκανα σταμάτησε να κου εμφανίζει την gpu σε ενα benchmark tool, αλλα την δείχνει κανονικά σε task manager/ msi afterburner.

Specs:

Ryzen 2600x + be quite pro 4 air cooling

M2 nvme samsung evo 860

GTX 1080 8GB

2x 3200Mhz 8GB Corsair Vengeance

Samsung odyssey g7 32' (2k)σε περίπτωση που έχετε δει να επηρεάζει η οθόνη.

Κάθε βοήθεια δεκτή, γιατι ειμαι οριακά να ζητήσω ρεφαντ και να το πάρω στο ps5( οι φίλοι μου έχουν σε pc, αλλιώς δεν θα με πείραζε τοσο)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Hergal123 είπε

Καλημέρα, σόρρυ αν έχει ήδη απαντηθεί κατι παρόμοιο κάπου και δεν το βρήκα, αλλα αντιμετωπίζω θεματα με τα fps. Εχω συνεχόμενα drops. Έχω δοκιμάσει ο,τι λύση βρήκα ονλαιν μεχρι και bios reset.  2 πράγματα που έχω παρατηρήσει:

Όταν πέφτουν τα fps, βλέπω ότι πέφτει και το GPU usage (από 90% πέφτει μεχρι και 15%) και το CPU usage, σε μικρότερη ένταση. 

Το cpu usage,ειναι στα 80-90 για ενα core, ενώ τα άλλα χαμηλά με average 30-40%

Τώρα κάποια απο τις τελευταίες αλλαγές που έκανα σταμάτησε να κου εμφανίζει την gpu σε ενα benchmark tool, αλλα την δείχνει κανονικά σε task manager/ msi afterburner.

Specs:

Ryzen 2600x + be quite pro 4 air cooling

M2 nvme samsung evo 860

GTX 1080 8GB

2x 3200Mhz 8GB Corsair Vengeance

Samsung odyssey g7 32' (2k)σε περίπτωση που έχετε δει να επηρεάζει η οθόνη.

Κάθε βοήθεια δεκτή, γιατι ειμαι οριακά να ζητήσω ρεφαντ και να το πάρω στο ps5( οι φίλοι μου έχουν σε pc, αλλιώς δεν θα με πείραζε τοσο)

Ευχαριστώ πολύ

Πηγαινε στο control panel της nvidia 

Open Nvidia Control panel and do the following:

Click Manage 3D Settings. 

Under Global Settings, set Shader Cache Size to Unlimited. 

Click Apply. 

Click the Program Settings tab on the same screen, then click Add. 

Add the game from recently used programs, or add it manually by clicking Browse (installation hard drive/Steam/steamapps/common/Elden Ring/Game/eldenring.exe)

Set Power Management Mode to Prefer Maximum Performance 

Set Max Frame Rate to 59 FPS. 

Click Apply. 

https://www.digitaltrends.com/computing/elden-ring-pc-performance-issues-fixes-frame-rate-stuttering-screen-tearing/

Αν δεν το εχεις δει . Εγω μονο αυτα εκανα . 

Το ιδιο αρθρο εχει κ αλλες προτασεις 

(Η λυση αφορα κυριως το stuttering αλλα η ρυθμιση max performance ισως σε βοηθησει )

Επεξ/σία από nickk0kkav
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Αν δεν το εχεις δει . Εγω μονο αυτα εκανα .

Τα έχω δοκιμάσει αυτά αλλά πάλι δεν είδα διαφορά. Γι αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω οτι ίσως φταίει κάπου το pc,

στα benchmarks έχω καλά results όμως. https://www.userbenchmark.com/UserRun/51251696

Το να πέφτει τόσο απότομα το GPU usage, μου φαίνεται παράξενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Hergal123 είπε

Τα έχω δοκιμάσει αυτά αλλά πάλι δεν είδα διαφορά. Γι αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω οτι ίσως φταίει κάπου το pc,

στα benchmarks έχω καλά results όμως. https://www.userbenchmark.com/UserRun/51251696

Το να πέφτει τόσο απότομα το GPU usage, μου φαίνεται παράξενο

Dude εδώ και σελίδες λέμε ότι το game είναι unoptimized af, στο Steam έγινε χαμός. Το pc σου μια χαρά είναι λογικά, το game τον παίρνει απλά και είσαι από τους ατυχους που τους είναι unplayable το game. Refund άμα μπορείς και πάρε το για PS να τελειώνεις.

Εμενα στο μονο σημείο που συνεχίζει να έχει stutter είναι με δράκους. 🤬

3 ώρες πριν, ilos είπε

Ο άλλος είναι δίπλα στη bone, farmάρεται τσακ μπαμ για αυτό το είπα.

Το ίδιο και στο Stormveil κάτω στον ασανσέρ. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Hergal123Πολλοί λένε ότι το EAC ευθύνεται για πολλά προβλήματα σε crash και shuttering..έχεις δοκιμάσει να το απενεργοποιήσεις και να παιξεις σε offline mode?

Επεξ/σία από Georgram
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Georgram είπε

@Hergal123Πολλοί λένε ότι το EAC ευθύνεται για πολλά προβλήματα σε crash και shuttering..έχεις δοκιμάσει να το απενεργοποιήσεις και να παιξεις σε offline mode?

Ναι δυστυχώς τίποτα.. ζητήσα refund, και πάω για το ps5. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μπορείς και από Stormveil, αυτή φοράω τώρα. ;)

Info σχετικά? Λιώνω το Stormveil Castle και δεν έχω βρει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AnimaTronic είπε

Info σχετικά? Λιώνω το Stormveil Castle και δεν έχω βρει κάτι.

Spoiler

το εγραψε και πιο πανω, στον ασανσερ με το halberd αλλα δεν ειναι σιγουρο drop, θελει farning.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

275916883_2378329758976200_3299871426245587694_n.jpg.0faccd4e70701aa8c8f19d6d83f7b26c.jpg

Δε θυμάμαι, από ένα κάστρο με έναν κολοκυθοφρουρο αποξω να τανε? Κάτω κάτω νότια? Θα σε γελάσω. Πέρα ότι είναι βαριά 12.5κιλα δίνει καλό poise κ άμυνες, οπότε ναι λέω.

Από δαυτους έχω καθαρίσει 2-3 αλλά κανείς τους δεν μου το δώσε... Ο ένας ήταν τσιφακος....😁

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AlgorZeus είπε

Από δαυτους έχω καθαρίσει 2-3 αλλά κανείς τους δεν μου το δώσε... Ο ένας ήταν τσιφακος....😁

Ανέβασε arcane τότε ρε συ!

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Aruil είπε

https://www.bandainamcoent.com/news/elden-ring-patch-notes-v1-03

Ψιλοαναμενόμενα πράγματα. Nerfs σε σπασμένα πράγματα (Sword of Night and Flame, Hoarfrost, Mimic Tear, Bloody slash κ.α.) αλλά για κάποιο λόγο θεώρησαν ότι το Moonveil είναι μια χαρά.

• Added a function to record an icon and the name of an NPC on the map when you encounter that NPC.
  • Added NPC Jar-Bairn.
  • Added new quest phases for the following NPCs: Diallos/ Nepheli Loux/ Kenneth Haight/ Gatekeeper Gostoc.
  • Added some summonable NPCs in multiple situations.
  • Increased the number of patterns of objects player can imitate when using Mimic’s Veil.
  • Added night background music for some open field area.

και αυτα καλοδεχουμενα

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Aruil είπε

https://www.bandainamcoent.com/news/elden-ring-patch-notes-v1-03

Ψιλοαναμενόμενα πράγματα. Nerfs σε σπασμένα πράγματα (Sword of Night and Flame, Hoarfrost, Mimic Tear, Bloody slash κ.α.) αλλά για κάποιο λόγο θεώρησαν ότι το Moonveil είναι μια χαρά.

Tbh το moonveil δεν είναι τόσο σπασμένο σε pvp, όταν πέσεις σε gangs θα το καταλάβεις. Είναι μόνο καλό σε 1v1s και μόνο με παίχτες που δε το ξέρουν καλά. Αν σπαμάρεις συνέχεια strong weapon art, θα φας punish το πιο πιθανό. Πιο χρήσιμο είναι το light weapon art. Το hoarfrost stomp είναι καρά busted, με διαφορά το πιο op skill σε pvp/pve. έπρεπε να φάει γερό nerf (τουλάχιστον πρόλαβα και το έπαιξα λίγο).😁 Nerfαρνάν/κάναν fix και την bugιά με το royal knights resolve στα offhand - RIP speedruns.😁 Tο mimic tear, το bloody slash και το sword of night and flame σωστά πήραν nerf και αυτά (για το pve κυρίως τα 2 πρώτα και το pvp/pve το sword). αν και υπάρχουν και άλλα πολύ strong πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα. Αυτό με τα smithing είναι ημίμετρο αλλά καλοδεχούμενο. Τα 2 πρώτα bells θα έπρεπε να είναι πολύ πιο νωρίς στο game και το 3o εκεί που βρίσκεις το 2ο. Ας είναι τα υπόλοιπα μετά το Leyndell. Το icon αν ακολουθάει τον NPC στην επόμενη τοποθεσία του είναι πάρα πολύ χρήσιμο και λύνει τα χέρια να μη βλέπεις wiki κλπ.

Υ.Γ. Ελπίζω να διορθώσανε το insta curse - αυτό είναι το βασικότερο από όλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...