Georgram Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, silenoz66 είπε Εγώ έχω λιώσει το σ/κ , μου εχει καει ο εγκέφαλος απο το πόσο content εχει το παιχνίδι και πόσο ακόμη θα βρω΄.. Ειμαι : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Lake of rot. Eχει πέσει ξύλο εδώ. Γενικά ελπίζω να μην λούσω ολα τα quest ! Αυτον που έχω να δω καιρό ειναι τον : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Blaidd. Αλλα με την ράνι προχωράει το πράγμα κανονικά. Ατελειωτοοοο το παιχνίδι πραγματικά Και εγώ μόλις τελείωσα την συγκεκριμένη περιοχή και απλά δεν θέλω να την ξανά δω! Πάντως δεν παίζει να μην λουσεις κάποιο κουεστ η να μην ξεχάσεις κάτι..ηδη αρχισα να ψιλό μπαίνω wiki για να έχω ένα συγκεκριμένο στόχο γιατί αρχισα να καίω εγκεφαλικά κύτταρα! Νταξει είπαμε να μην μας κρατάει από το χέρι το παιχνίδι αλλά σε μερικά σημεία πρέπει στην κυριολεξία να μυρίσεις τα νύχια σου για να προχωρήσεις κάποια quest!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Georgram είπε Νταξει είπαμε να μην μας κρατάει από το χέρι το παιχνίδι αλλά σε μερικά σημεία πρέπει στην κυριολεξία να μυρίσεις τα νύχια σου για να προχωρήσεις κάποια quest! Πάντα έτσι ήταν τα games τους και κάποια όπως το Bloodborne ήταν ακόμα πιο cryptic. Προσωπικά έχω κάνει πολλά quests χωρίς wiki, ενώ στο BB με wiki και πάλι δεν καταλάβαινα. Πλησιάζω νομίζω προς το τέλος, μέχρι στιγμής το καλύτερο fight ήταν με τον Spoiler Lord of Blasphemy, που έγινε my bitch. Καλά εννοείτε ότι την έκοψα φιλέτα την κανίβαλο. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
silenoz66 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Οχι είμαι σίγουρος οτι έχω λούσει quests . Παιζει παράλληλα ενας φίλος μου και του λεω τι κανω χωρις να μου κανει σποιλερ και έχω χάσει πράγματα. Το μονο που με νοιάζει ειναι να καταφέρω να βγάλω το quest της Spoiler Ranni Παντως απο οτι λενε διάφοροι, τα μυστικά του παιχνιδιού δεν τελειώνουν. Το ερωτημα ειναι μετα τον τερματισμο τα βλέπεις να δεις τι μίσαρες? Η τα αφηνεις μηπως τα βρεις σε NG+ ?
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Οχι είμαι σίγουρος οτι έχω λούσει quests . Παιζει παράλληλα ενας φίλος μου και του λεω τι κανω χωρις να μου κανει σποιλερ και έχω χάσει πράγματα. Το μονο που με νοιάζει ειναι να καταφέρω να βγάλω το quest της Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ranni Παντως απο οτι λενε διάφοροι, τα μυστικά του παιχνιδιού δεν τελειώνουν. Το ερωτημα ειναι μετα τον τερματισμο τα βλέπεις να δεις τι μίσαρες? Η τα αφηνεις μηπως τα βρεις σε NG+ ? Εγώ λογικά στο δεύτερο playthrough θα διαβάσω πρώτα guides. Έχω ολοκληρώσει κάποια από τα main quests, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν τα ολοκλήρωσα cannon και όπως θα έπρεπε. Καλά σε 2-3 δευτερεύοντα έχουν πεθάνει ή εξαφανιστεί NPCs χωρίς να καταλάβω γιατί. Απλά πήγαινα και έβλεπα μια ψυχή να στέκεται πάνω από το πτώμα τους. Να πάω blind και να λούσω και σε δεύτερο πάει πολύ νομίζω γιατί το παιχνίδι είναι και τεράστιο. 1
silenoz66 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Απο quests και εγω μάλλον θα τα διαβάσω 2ο playthrough, γιατί οκ , τι διαφορετικό θα κάνω ως προς αυτό? Τωρα απο secret walls κτλ κτλ καλό ειναι να μην τα ξέρουμε κ ολα, γιατι χαλάει την εμπειρία του explore αν τα ξέρεις απεξω όλα. Εγω απο hidden walls εχω βρει ελάχιστα.
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Εγώ ό,τι έχω βρει από secret walls τα έχω βρει από messages. Τα secret walls και οι ενέδρες είναι σωτήρια messages. Τα τύπου Try finger και but Hole τα βαρέθηκα πριν ακόμα αρχίσω. Τόσες γενιές τα ίδια και τα ίδια κούρασαν. 1
silenoz66 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Εγώ ό,τι έχω βρει από secret walls τα έχω βρει από messages. Τα secret walls και οι ενέδρες είναι σωτήρια messages. Τα τύπου Try finger και but Hole τα βαρέθηκα πριν ακόμα αρχίσω. Τόσες γενιές τα ίδια και τα ίδια κούρασαν. Στο elden ring νομιζω η κατάσταση με τα μηνύματα ειναι τραγική. Καμία σχέση με τα προηγούμενα. Εχω βαρεθέι να τα διαβάζω πλεον, μονο αν δω messages κοντά σε walls βαράω τυφλά μπας και. Ακομη και 10.000 λαικ να έχει, μπορεί να είναι τρολ. Ασε που απειρα walls λες ειναι 100% hidden αλλα δν ειναι τπτ. Νομιζω ο Μιγιαζάκι με τους τοιχους μας τρολαρε ασχημα σε αυτο.
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Στο elden ring νομιζω η κατάσταση με τα μηνύματα ειναι τραγική. Καμία σχέση με τα προηγούμενα. Εχω βαρεθέι να τα διαβάζω πλεον, μονο αν δω messages κοντά σε walls βαράω τυφλά μπας και. Ακομη και 10.000 λαικ να έχει, μπορεί να είναι τρολ. Ασε που απειρα walls λες ειναι 100% hidden αλλα δν ειναι τπτ. Νομιζω ο Μιγιαζάκι με τους τοιχους μας τρολαρε ασχημα σε αυτο. Το κακό που έχει παραγίνει με τα Messages το αποδίδω σε μεγάλο βαθμό και στον πρωτοφανή αριθμό παικτών που είχε στο launch το παιχνίδι. Υπήρχαν τα παλιά trolls, τώρα άρχισαν να μιμούνται και όλοι οι νεότεροι παίκτες και πλέον μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και έχει από τις γωνίες μέχρι τα παράθυρα και τον πολυέλαιο messages. 1
nickk0kkav Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Εγω ρε παιδια εβλεπα μυνηματα fort nigh κ λεω οκ το γυρναω νυχτα...τιποτα και καπου επεσε στο ματι μου στο internet νομιζω eurigamer ? οτι ειναι meme για το fortnite κ οτι οι ιαπωνες δε το καταλαβαιναν κ γυραναν νυχτα Μετα λεμε οτι παιζει η ελιτ ....Μαζικα ban θελουν ....
cyberguy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, Charismo είπε Εγώ ό,τι έχω βρει από secret walls τα έχω βρει από messages. Τα secret walls και οι ενέδρες είναι σωτήρια messages. Τα τύπου Try finger και but Hole τα βαρέθηκα πριν ακόμα αρχίσω. Τόσες γενιές τα ίδια και τα ίδια κούρασαν. επειδη δεν ειχα παιξει DS, τι σημαίνει το try finder και but hole που βλέπω συνέχεια? υπάρχουν και οι σωστοί, ειδικά σε κάτι αόρατες γέφυρες που για να τις περασεις το try and error παει σύννεφο, είναι σωτήριοι.
3DJIN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 θελει 4-5 playthroughs για να μη χασεις πολλα. Στο τριτο και εχω βρεθει σε τουλαχιστον 2 χαρτες που δεν τους ειχα βρει στα δυο πρωτα. το πρωτο play στην τυχη,τα αλλα με tablet διπλα για μπουσουλα.
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, cyberguy είπε επειδη δεν ειχα παιξει DS, τι σημαίνει το try finder και but hole που βλέπω συνέχεια? υπάρχουν και οι σωστοί, ειδικά σε κάτι αόρατες γέφυρες που για να τις περασεις το try and error παει σύννεφο, είναι σωτήριοι. Το try finger but hole είναι χαζό λογοπαίγνιο που παραπέμπει σε ερωτική πράξη. Αν το ακούσεις απλά, χωρίς να το διαβάσεις κι ενώσεις τις λέξεις θα καταλάβεις. Χιούμορ δημοτικού στην καλύτερη. Έχει πολλά τέτοια χαζά σε messages.
nickk0kkav Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Παντως πλακα πλακα τα messages στον ανοικτο κοσμο δινουν αλλη αισθηση εξερευνησης. Εχω βρει cave κοντα σε σημειο που περναγα συνεχεια λογω των messages . Πολλες φορες μαλιστα ανεξαρτητα με το τι γραφουν βλεπεις μηνυματα σε ακυρα σημεια κ λες πως στο καλο πηγαν εκει ? Ε και ψαχνεις . Πολλες φορες δε θα δκεφτομουν με τιποτα να παω μονος μου 2
ilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μου φαίνεται πιο πολύ τρολάρουμε εμείς με αυτά που διαβάζω εδώ, παρά τα ίδια τα μηνύματα.😁 Έχω βρει άπειρα invisible walls, κρυφά dungeon bosses και γενικά πράγματα που δε σου πάει ο νους να κάνεις (gestures, summons, spells κλπ) από μηνύματα και έτσι πρέπει.Και το trolling συγνώμη μέρος του game είναι από το πρώτο DeS, αν κάτι είναι εξόφθαλμα instant death και πηδήξεις ε δε φταίει μόνο ο tr0ller. Ο καλός tr0ller θα το βάλει σε σημείο που λες ωπ εκεί έχει item και δεν είσαι σίγουρος αν έχει killbox. Ειδικά σε αυτό το game που μπορείς να πηδήξεις από μεγάλα ύψη, ενδείκνυται κιόλας.😁 Η άλλη λύση θα ήταν να παίξεις με το wiki αγκαλιά αλλά κανείς δε πρέπει να το θέλει αυτό στο πρώτο του run imo. Btw υπάρχει ολόκληρο mini dungeon πίσω από invisible wall (δε λέω που).😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα