gavromania Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , γνωρίζει κανείς πρόγραμμα που να παρέχει δωρεάν θέαση καμερών ip απομακρυσμένα μεσω laptop ? Ευχαριστώ . Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από gavromania
darkman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Αν εχεις ip camera συνήθως η εταιρια που την βγάζει σου δινει και το πρόγραμμα για να μπορεις να την βλεπεις απο pc κινητά κτλ κτλ εχεις ψαξει στο σιτε τους να δεις αν εχουν κατι ?
gavromania Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, darkman είπε Αν εχεις ip camera συνήθως η εταιρια που την βγάζει σου δινει και το πρόγραμμα για να μπορεις να την βλεπεις απο pc κινητά κτλ κτλ εχεις ψαξει στο σιτε τους να δεις αν εχουν κατι ? Για να καταλάβεις τι θέλω έχω 3 κάμερες διαφορετικές σε ενα χώρο , οι 2 έχουν πρόγραμμα για υπολογιστή , η κάθε μια το δικό της η άλλη μόνο για κινητό και όχι για pc , θέλω να πρόγραμμα που να μπορώ να τις βλέπω όλες μαζί από αυτό , αν γνωρίζει κάνεις το αναφέρει . Ευχαριστώ .
darkman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 καταλαβα αλλα δεν νομίζω να υπαρχει κατι τέτοιο και ιδικα για 3 καμερες αυτα τα προγράμματα σε συνδέουν κατευθείαν με τους σερβερ της καθε εταιριας χωρις να χρειαζόσαστε static ip και ρυθμίσεις , ας δουμε αν καποιο παιδι ξερει κατι αν και δεν το βλεπω .
gavromania Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Για να δουμε , παντως με πληρωμη υπαρχει .
darkman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 ΕΕΕΕε ναι λογικα ετσι υπαρχει αν αναλαβουν αυτη να συνδεθεις πανω τους
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Για να γινει αυτο που λες πρεπει η εταιρεια της οποιας το προγραμμα θα χρησιμοποιεις να εχει δικο της Server που θα στελνουν οι καμερες σου το feed τους εκει και εσυ με την σειρα σου θα το βλεπεις ειτε μεσω app για κινητο ειτε μεσω URL. Με λιγα λογια δεν ειναι κατι που μπορει καποιος να σου δωσει δωρεαν (οι εταιρειες που δινουν καμερες το κανουν γιατι αγοραζεις τις καμερες τους πχ και θελουν ενα πιο "ελκυστικο" πακετο). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα