Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα
  Επειδή θα λείψουμε καποιες μέρες το καλοκαίρι, έχει κανεις υπόψιν του απο προσωπική εμπειρία κάποιον που να φιλοξενεί κατοικίδια για λίγες μέρες στην Αττική; Φυσικά δεν εννοώ κάποιον να πάρει το σκύλο σπίτι του η να τον έχει μέσα σε ενα κλουβί όσο θα είναι εκεί. Εκεί που την πηγαίνουμε συνήθως δηλαδή, είναι ναι μεν σε περιορισμένο χώρο, αλλα έχει μεγάλη έκταση  που βγαίνει και τρέχει 3 φορές τη μέρα,  μας στέλνουν και 10 mail τη μέρα με φωτογραφίες και βίντεο, και φυσικά ασχολούνται μόνο με αυτο, ειναι εκπαιδευτές αλλά κάνουν και φιλοξενία και ο σκύλος χαιρεται σαν να πηγαινει σε παιδική χαρά κάθε φορά που τον αφήνουμε. Παρ΄'ολα αυτα λόγω υποχρεώσεων δεν μπορουν τις ημερομηνίες που θέλουμε και ψάχνουμε να βρουμε κάπου αλλού. 

Δημοσ.

Και εγώ θα άφηνα την Μπο το κουνέλι, αλλά γίνεται επικίνδυνη μερικές φορές αν δεν έχει δικά της πρόσωπα κοντά της και δεν έχω κάνει και αστική ευθύνη ακόμα..

• Like 1
Δημοσ.

Εχω υποψη μου 2 λυσεις σε Καλυβια και Σαρωνιδα ,οχι ομως τοσο καλες σαν αυτη που περιγραφεις με συνεχη ενημερωση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lightsout είπε

Έχεις pm

Γιατί pm? Μην με παρεξηγήσεις. Δεν το λέω για να "στην πω".

Απλά θεωρώ θα ενδιέφερε και άλλους σχετική ενημέρωση. Καταλαβαίνω ότι θες να αποφύγεις να σου πει κάποιος ότι κάνεις διαφήμιση αλλά μήπως κάτι αντίστοιχο δε γίνεται και σε άλλα νήματα του φόρουμ? Όταν προτείνουμε το Χ ή το Ψ αυτοκίνητο, ξενοδοχείο για σ/κ, σουβλατζίδικο, κλπ? Ανάλογα με το πως έχει ξυπνήσει ο καθένας μας μπορεί να το ονομάσει ενημέρωση ή διαφήμιση (ενίοτε και δυσφήμιση)

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Γιατί pm? Μην με παρεξηγήσεις. Δεν το λέω για να "στην πω".

Απλά θεωρώ θα ενδιέφερε και άλλους σχετική ενημέρωση. Καταλαβαίνω ότι θες να αποφύγεις να σου πει κάποιος ότι κάνεις διαφήμιση αλλά μήπως κάτι αντίστοιχο δε γίνεται και σε άλλα νήματα του φόρουμ? Όταν προτείνουμε το Χ ή το Ψ αυτοκίνητο, ξενοδοχείο για σ/κ, σουβλατζίδικο, κλπ? Ανάλογα με το πως έχει ξυπνήσει ο καθένας μας μπορεί να το ονομάσει ενημέρωση ή διαφήμιση (ενίοτε και δυσφήμιση)

Δεν θέλω εγώ ο ίδιος να κάνω διαφήμιση, όχι απλά να ισχυριστεί κάποιος ότι κάνω διαφήμιση. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lightsout είπε

Δεν θέλω εγώ ο ίδιος να κάνω διαφήμιση, όχι απλά να ισχυριστεί κάποιος ότι κάνω διαφήμιση. 

Δε νομίζω να έχει ιδιαίτερη διαφορά να το πεις σε 10 άτομα που θα σε ρωτήσουν με pm (θεωρώ κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι εν όψει διακοπών θα λάβεις σχετικά μηνύματα) από το να το γράψεις εδώ.

Για την ακρίβεια θα σε ρωτούσα κι εγώ αφού θα με ενδιέφερε, αλλά για γάτες.

Σέβομαι όμως τη θέση σου και άρα το αφήνουμε.

Εγώ από την πλευρά μου δεν πολυπιστεύω στα pm  αφού αναιρούν, κατά τη γνώμη μου πάντα, το λόγο ύπαρξης των φόρουμ (γενικότερη πληροφόρηση). Μάλιστα ακόμα και αν με ρωτήσει κάποιος μέσω pm για κάτι που θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμο και σε άλλους, απαντώ στα του pm μέσω του σχετικού νήματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...