dancer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 αμα συνεχισουμε να μην πληρωνουμε σε λιγο καιρο θα ζητανε οι εταιριες ανανεωση καρτας στο 15ημερο. ουτε ειμαι υπερ των ηλιθιων πρακτικων των πωλησεων αυτων των εταιριων αλλα ρε παιδια ενταξει 2019 εχουμε δεν ηξερα περιμενα να ειναι ολα τζαμπα και ως δια μαγειας ενω δε ξερω βγαζω τη καρτα και τη πεταω, και η γιαγια επισης το ιδιο με αυτες τις εταιριες. 2
prometheas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Οταν ζούσε η μητέρα μου και είχε πλέον φτάσει τα 70+ και δεν πολυκαταλάβαινε, της είχα πεί το εξης απλό : Όποιος και αν σε πάρει για θέματα λογαριασμών, προσφορές, εκπτώσεις , δώρα κλπ να τον στέλνεις σε μένα. Δεν συμφωνείς και δεν υπογράφεις τίποτα. Το συζήτησα μαζί της κάμποσες φορές μέχρι να το εμπεδώσει Από τα 70 μέχρι τα 88 της που απεβίωσε είχε λάβει εκατοντάδες τέτοιες κλήσεις τις όποιες χειρίστηκε όπως είχαμε συμφωνήσει. Κάποια από αυτά τα χρονικά διαστήματα ήταν μόνη της, ενώ εγώ βρισκόμουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης. Απόφοιτος δημοτικού ήταν, όμως τα κατάφερε μια χαρά. Είμαι σίγουρος οτι δεν είναι η μόνη Σε αυτή τη χώρα δεν μπορούμε να είμαστε μονίμως εξαπατημένοι Ειδικά όταν πρέπει να πληρώσουμε. Δεν γίνεται να φταίνε για όλα οι άλλοι. Οι πολιτικοί που ψηφίζουμε, η δουλειά που δεν μας κάθετε (κακούργα κοινωνία φταις που δεν έγινα manager), το χρηματιστήριο, οι τράπεζες, η εφορία, ο γείτονας, η γυναίκα, η γκόμενα, ο φίλος, το κατάστημα, η Vodafone, η ΔΕΗ, οι πολυεθνικές κλπ. Ψάχνουμε άλλοθι για να μην είμαστε συνεπείς, ένα πανελλήνιο κίνημα ¨δεν πληρώνω" γιατί γουστάρω και γιατί δεν θα έχω συνέπειες στην χώρα του απέραντου καφενέ.. Οι δε νεώτεροι αν ζουν κοντά στους ηλικιωμένους γονείς τους (ή συγγενείς) θα πρέπει να τους βοηθούν. Χρόνος μπορεί να βρεθεί πχ αν μειώσουμε τις πολλές ώρες αποχαύνωσης στα social media Επίσης όπως σωστά ειπώθηκε το "δεν πληρώνω" επιστρέφει πίσω με την μορφή φόρων, αυξήσεων και κακής ποιότητας υπηρεσιών. There is no free lunch που λένε και στα χωριά μας.. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από prometheas 4 3
DrLo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μα δεν διάβασες καλά! Της είχαν πει για ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα! Απο που προκύπτει αυτό και πόσο σίγουρος είσαι ότι είπαν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό;
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Μα καλά κοπελιά.δυο χρόνια είχε η γιαγιά κινητό και κανείς δεν της είπε γιαγιά πόσο πληρώνεις;. Αφήστε τις λαμογιές και δώστε τα 150.άντε κουτοπόνηροι.σιγα μην τους πάτε δικαστικώς.θα χάσετε συν ότι θα πληρώσετε τον δικηγόρο. Αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια αρέσει δεν αρέσει.τωρα τα το κορόιδεψαν την γιαγιά δεν πιάνει.εσεις που είσασταν. Τι θες να πεις εγώ που ήμουν? Σπίτι μου ήμουν. Δε μένω με τη γιαγιά συγγνώμη κιόλας επειδή αυτοί παιρνουν υπερηλικους που δεν έχουν καμία ιδέα και τους λένε ένα εκατομμύριο βλακείες για να δεχτούν μπας κ βγάλουν κάνα ευρω. Ο λογαριασμός της ερχοταν μέσω μηνύματος το οποίο δε ξέρει να διαβασειόταν την πήραν τηλ μετά από 3 μήνες ότι χρωστάει έβγαλε αμέσως τη καρτα κ τη πεταξε. Τώρα τι μου λες εσύ δε ξέρω έπρεπε να παω να μείνω με τη γιαγιά να σηκωνω τα τηλέφωνα όλη μερα που την παιρνουν 3000 φορές από εταιρίες τ κ$€¥λου
k_w_t Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Ρε παιδια μην το ζαλιζετε το θεμα.. Οι ηλικιωμενοι ηταν ειναι και θα ειναι ο πρωτος στοχος για τους απατεωνες... Για λεφτα που ζητανε για τροχαιο συγγενη, απο καταμετρητες της ΔΕΗ.. Πριν 10 χρονια που τους πουλαγαν μεχρι και σπασμενους αποκωδικοποιητες για την DIGEA ωστε να μην πληρωνουν.... (!!!!!) Ναι καλα διαβασατε εχει γινει και αυτο!!
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Ρε παιδια μην το ζαλιζετε το θεμα.. Οι ηλικιωμενοι ηταν ειναι και θα ειναι ο πρωτος στοχος για τους απατεωνες... Για λεφτα που ζητανε για τροχαιο συγγενη, απο καταμετρητες της ΔΕΗ.. Πριν 10 χρονια που τους πουλαγαν μεχρι και σπασμενους αποκωδικοποιητες για την DIGEA ωστε να μην πληρωνουν.... (!!!!!) Ναι καλα διαβασατε εχει γινει και αυτο!! Το θέμα είναι ότι πηρα στην εταιρία η οποία δεν βρήκε τπτ με τον αριθμό τηλέφωνου γιατί απλά έχει 2 χρόνια ανενεργό σαφώς. Και τώρα θέλουν ακριβή ημερομηνία που την πήραν τηλέφωνο για να βρουν την ηχογραφημένη κλήση. Τρέχα γύρευε
nikangel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, ΙωανναLoveRoses είπε Τι θες να πεις εγώ που ήμουν? Σπίτι μου ήμουν. Δε μένω με τη γιαγιά συγγνώμη κιόλας επειδή αυτοί παιρνουν υπερηλικους που δεν έχουν καμία ιδέα και τους λένε ένα εκατομμύριο βλακείες για να δεχτούν μπας κ βγάλουν κάνα ευρω. Ο λογαριασμός της ερχοταν μέσω μηνύματος το οποίο δε ξέρει να διαβασειόταν την πήραν τηλ μετά από 3 μήνες ότι χρωστάει έβγαλε αμέσως τη καρτα κ τη πεταξε. Τώρα τι μου λες εσύ δε ξέρω έπρεπε να παω να μείνω με τη γιαγιά να σηκωνω τα τηλέφωνα όλη μερα που την παιρνουν 3000 φορές από εταιρίες τ κ$€¥λου Έμπλεξες με τους δικαστές του insomnia. Μπες στην σελίδα του συνηγόρου του καταναλωτή. Έχουν δικηγόρους να σε καθοδηγήσουν. Φιλική συμβουλή. Μην συνεχίσεις την συγκεκριμένη κουβέντα εδώ μέσα γιατί ο κάθε ένας θα δει στο πρόσωπο της γιαγιάς σου την αιτία καταστροφής της χώρας. 4
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, nikangel είπε Έμπλεξες με τους δικαστές του insomnia. Μπες στην σελίδα του συνηγόρου του καταναλωτή. Έχουν δικηγόρους να σε καθοδηγήσουν. Φιλική συμβουλή. Μην συνεχίσεις την συγκεκριμένη κουβέντα εδώ μέσα γιατί ο κάθε ένας θα δει στο πρόσωπο της γιαγιάς σου την αιτία καταστροφής της χώρας. Έχω δικηγόρο την οποία κ θα ρωτήσω από βδομάδα απλά σήμερα ήμουν τόσο εκνευρισμένη που είπα να ρωτήσω εδω. Πίστεψε με δεν είναι τα 150 ευρω αλλά η κοροϊδία σε ατομα υπερήλικες που δεν έχουν καμία ιδέα σε τι λένε δεχομαι. Αυτά Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς για τη βοηθεια 4
DimosMcLaren Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1. Δεν είναι τεράστιο το ποσό που ζητάνε ώστε να αξίζει οποιαδήποτε νομική ενέργεια χάνοντας μεγαλύτερο ποσό από τα 150 που ζητάνε τώρα. 2. Πάρε τηλέφωνο και κάνε παζάρια για το μέγεθος του ποσού ή ζήτησε διακανονισμό για να τι εξοφλήσεις. Αν θες να τους κυνηγήσεις λίγο για τις απαράδεκτες τακτικές τους κάνε καταγγελίες στις αρμόδιες ανεξάρτητες αρχές. Υ.Γ. Για όσους έχουν συγγενείς ηλικιωμένους για να αποφύγετε τέτοια συμβάντα καλό θα ήταν ο αριθμός του κινητού να είναι στο δικό σας όνομα οπότε όποιος και να καλέσει για αλλαγή συμβολαίου θα πάρει τα @@@ σας ! Υ.Γ. 2 Κάντε φραγή 5ψηφιων αριθμών - εγγραφή στο μητρώο 11 - φραγή εισερχομένων κλήσεων από απόκρυψη. Το 99% των ενοχλητικών κλήσεων θα σταματήσει.
xgol Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, prometheas είπε Οταν ζούσε η μητέρα μου και είχε πλέον φτάσει τα 70+ και δεν πολυκαταλάβαινε, της είχα πεί το εξης απλό : Όποιος και αν σε πάρει για θέματα λογαριασμών, προσφορές, εκπτώσεις , δώρα κλπ να τον στέλνεις σε μένα. Δεν συμφωνείς και δεν υπογράφεις τίποτα. Το συζήτησα μαζί της κάμποσες φορές μέχρι να το εμπεδώσει Από τα 70 μέχρι τα 88 της που απεβίωσε είχε λάβει εκατοντάδες τέτοιες κλήσεις τις όποιες χειρίστηκε όπως είχαμε συμφωνήσει. Κάποια από αυτά τα χρονικά διαστήματα ήταν μόνη της, ενώ εγώ βρισκόμουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης. Απόφοιτος δημοτικού ήταν, όμως τα κατάφερε μια χαρά. Είμαι σίγουρος οτι δεν είναι η μόνη Σε αυτή τη χώρα δεν μπορούμε να είμαστε μονίμως εξαπατημένοι Ειδικά όταν πρέπει να πληρώσουμε. Δεν γίνεται να φταίνε για όλα οι άλλοι. Οι πολιτικοί που ψηφίζουμε, η δουλειά που δεν μας κάθετε (κακούργα κοινωνία φταις που δεν έγινα manager), το χρηματιστήριο, οι τράπεζες, η εφορία, ο γείτονας, η γυναίκα, η γκόμενα, ο φίλος, το κατάστημα, η Vodafone, η ΔΕΗ, οι πολυεθνικές κλπ. Ψάχνουμε άλλοθι για να μην είμαστε συνεπείς, ένα πανελλήνιο κίνημα ¨δεν πληρώνω" γιατί γουστάρω και γιατί δεν θα έχω συνέπειες στην χώρα του απέραντου καφενέ.. Οι δε νεώτεροι αν ζουν κοντά στους ηλικιωμένους γονείς τους (ή συγγενείς) θα πρέπει να τους βοηθούν. Χρόνος μπορεί να βρεθεί πχ αν μειώσουμε τις πολλές ώρες αποχαύνωσης στα social media Επίσης όπως σωστά ειπώθηκε το "δεν πληρώνω" επιστρέφει πίσω με την μορφή φόρων, αυξήσεων και κακής ποιότητας υπηρεσιών. There is no free lunch που λένε και στα χωριά μας.. Η πατριδα μας ειναι "η χωρα του απεραντου καφενε" ? Και on topic, εφόσον η γιαγιά σου ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ποτέ, της το εκοψαν. Σωστά? Σωστα. Άρα πως προκύπτουν τα 150€ ?? Για υπηρεσίες που δεν της παρειχαν ποτέ? Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από xgol
k_w_t Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Υ.Γ. Για όσους έχουν συγγενείς ηλικιωμένους για να αποφύγετε τέτοια συμβάντα καλό θα ήταν ο αριθμός του κινητού να είναι στο δικό σας όνομα οπότε όποιος και να καλέσει για αλλαγή συμβολαίου θα πάρει τα @@@ σας ! Μαλλον δεν διαβασες τι ποσταρα πριν.... Ειχαν κανει φορητοτητα σε τηλεφωνο που ηταν στο ονομα καποιου που ειχε πεθανει.... Και ορκιζονταν οτι το εκανε ο ιδιος και εψαχναν και καλα την ηχογράφηση... Οταν πηγα με την ληξιαρχικη πραξη θανατου ειχαμε πανηγυρια!! Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από k_w_t
Alex2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, duende είπε συμφερει την εισπρακτικη να πληρωνει δικηγορικα για να παρει 150 ευρω? δεν ειναι πολλαπλασια τα εξοδα? η κανουν πολλες υποθεσεις μαζι σε μια δικη? τι παιζει? Τα δικαστικά τα πληρώνει ο πελάτης αν χάσει την υπόθεση. Ναι κάνουν πολλές υποθέσεις μαζί
GREGORYMO Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, DrLo είπε Απο που προκύπτει αυτό και πόσο σίγουρος είσαι ότι είπαν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό; Το αναφέρει στο αρχικό ποστ, σαν θέσφατο!
Alex2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, ΙωανναLoveRoses είπε Καλησπέρα παιδιά θελω τη βοήθεια σας αν γνωρίζεται κάτι. Πριν 2 χρόνια πήραν τη γιαγιά μου 80 χρόνων από vodafone και την κορόιδεψαν της είπαν να βάλουν εντελώς δωρεάν ένα πρόγραμμα φυσικά δεν την είπαν ότι ήταν καρτοσυμβολαιο και ούτε που θα καταλάβαινε η γιαγιά κιολας τους ειπε προφανως ενταξει. Ο λογαριασμός απ ότι κατάλαβα ερχοταν μέσω μηνύματος η γιαγιά δε ξέρει να διαβάζει δεν είπε σε κανέναν τίποτα και μετά από 3 μήνες την πήραν τηλέφωνο ότι χρωστάει τότε έβγαλε τη καρτα τη πεταξε κ την πήραν σήμερα 2 χρόνια μετα ότι θα την πανε δικαστικώς για 150 ευρω. Πείτε μου σας παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνουμε? Έχει υπογράψει συμβόλαιο η απλά έγινε τηλεφωνικά ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις