jokerdark91 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα , πριν 1 μήνα έγινα και επίσημα 18 , και θελω να εκδοσω μια προπληρωμένη καρτα ή μια χρεωστική για να την συνδέσω με το Paypal και να μπορω να κανω αγορες στο ebay,amazon κλπ. Γνωρίζει κάποιος εαν μπορω να εκδοσω μια τέτοια καρτα ή πρέπει να εχω δικη μου φορολογική δήλωση κλπ.? Σε περίπτωση που μπορω να εκδοσω , τι δικαιολογητικα χρειάζομαι ?
Χρήστος Κατσικάρης02 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Φιλε μου πολυ απλα πας cosmote ζητας Prepaid card και θα σου πουνε μονο ταυτοτητα ζητησαν εμενα.Και την βαζεις και στο paypal και την βαζεις και οπου θες.Βαζεις λεφτα απο ATM και κερδιζεις και MB. 1
Haldol Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 59 λεπτά πριν, Χρήστος Κατσικάρης02 είπε Φιλε μου πολυ απλα πας cosmote ζητας Prepaid card και θα σου πουνε μονο ταυτοτητα ζητησαν εμενα.Και την βαζεις και στο paypal και την βαζεις και οπου θες.Βαζεις λεφτα απο ATM και κερδιζεις και MB. Γιατί, για ν' αδειάζει η κάρτα απ'τις προμήθειες; Μακριά κι αγαπημένοι απ'τις "prepaid" (όχι μόνο απ'τη συγκεκριμένη). Ανοίγεις ένα λογαριασμό στην τράπεζα που θέλεις, βγάζεις μία χρεωστική, τέλος. 3
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Χαρτια θελεις: 1 Βεβαίωση αφμ. 2 ΦΔ του πατερα σου, που να λεει οτι εισαι προστατευόμενο μελος. 3 Ταυτότητα 4 Ενα λογαριασμό που να φαίνεται που μένεις Αυτά να θυμάμαι καλά 1
jokerdark91 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, Χρήστος Κατσικάρης02 είπε Φιλε μου πολυ απλα πας cosmote ζητας Prepaid card και θα σου πουνε μονο ταυτοτητα ζητησαν εμενα.Και την βαζεις και στο paypal και την βαζεις και οπου θες.Βαζεις λεφτα απο ATM και κερδιζεις και MB. Δεν έχω όμως νούμερο στο όνομα μου (είναι στο όνομα του πατέρα μου) θα έχω πρόβλημα?
Γιαούρτι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 ρε σταματήστε να προτείνετε prepaid στον κόσμο. μεγάλε πήγαινε άνοιξε λογαριασμό με μια τράπεζα, θα σου δώσουν και την κάρτα και θα είσαι αρχηγός. αυτά που λέει ο νίκος. όποιος σου λέει για prepaid αγνόησε τον
asdfnikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, divo είπε νομιζω το 2 δεν το θελει. το 4 το θελει οπωσδηποτε μια και αποκλειεται να εχεις λογαριασμο νερου ή δεη στο ονομα σου, ευκολη λυση ειναι κινητο. Η την ΦΔ του πατερα η θα υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είχες υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης για το προηγούμενο φορολογικό ετος λόγο ότι δεν είχες συμπληρώσει τα 18 ετη.Υπαρχει ακριβως αυτή η επιλογη στην υπεύθυνη δήλωση.
paris_chav Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 + λογαριασμο κινητου γιατι στον αριθμο που θα δηλωσει θα ερθουν σε μηνυμα απ τη τραπεζα οι θεσεις pin της καρτας 1
Χρήστος Κατσικάρης02 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 7:07 ΜΜ, Haldol είπε Γιατί, για ν' αδειάζει η κάρτα απ'τις προμήθειες; Μακριά κι αγαπημένοι απ'τις "prepaid" (όχι μόνο απ'τη συγκεκριμένη). Ανοίγεις ένα λογαριασμό στην τράπεζα που θέλεις, βγάζεις μία χρεωστική, τέλος. Τι εννοεις να αδιαζει;Ο φιλος απο οτι καταλαβα θελει μια καρτα για να κανει αγορες απο site κτλπ κτλπ.Οπως και εγω για αυτο τον λογο πηγα και εβγαλα μια.Η προμηθεια ειναι 1 ευρω καθε φορα που βαζεις λεφτα.
Nikolas00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 5:30 ΜΜ, jokerdark91 είπε Καλησπέρα , πριν 1 μήνα έγινα και επίσημα 18 , και θελω να εκδοσω μια προπληρωμένη καρτα ή μια χρεωστική για να την συνδέσω με το Paypal και να μπορω να κανω αγορες στο ebay,amazon κλπ. Γνωρίζει κάποιος εαν μπορω να εκδοσω μια τέτοια καρτα ή πρέπει να εχω δικη μου φορολογική δήλωση κλπ.? Σε περίπτωση που μπορω να εκδοσω , τι δικαιολογητικα χρειάζομαι ? Για να ανοιξεις λογαριασμο και χρεωστικη σε τραπεζα... Φορολογικη δηλωση του πατερα σου γιατι θα φαινεσαι ως προστατευομενο μελος(Ε1). Ταυτοτητα Βεβαιωση ταυτοποιησης για καρτοκινητο(με τη ταυτοτητα σε καταστημα του παροχου σου). ΔΕΗ,Νερο η λογαριασμο σταθερου που να φαινεται η διευθυνση κατοικιας σου. Αυτα μου ειχαν ζητησει αν μου ξεφευγει κατι. Λογαριασμο ενα απλο ταμιευτηριο ανοιγουν... Το κινητο επισης σου στελνουν μηνυμα για το πιν της καρτας(στην εθνικη) και στις αλλες για ebanking και αλλους λογους. Επειδη περυσι εκανα την ιδια διαδικασια... Μακρια απο εθνικη γιατι μου εβγαλαν μαζι με το ebanking και prepaid καρτα εκτος απο τη χρεωστικη. Πειραιως ή Eurobank απο μενα
Skerzos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού κάνεις λογαριασμό, ζήτα και ενεργοποίηση e-banking. Σε οτιδήποτε άλλο πάνε να σου φορτώσουν πες όχι. Ούτε πιστωτικές, ούτε prepaid, ούτε εθνοcash, ούτε κάρτα για πόντους, ούτε ασίστ, ούτε ριμπάουντ. Βασικά η καλύτερη που χεις να κάνεις είναι λογαριασμό και e-banking μόνο. Μετά μέσα από το e-bank παραγγέλνεις (και ρυθμίζεις/ακυρώνεις/βάζεις όρια κτλ με την ησυχία σου) και τη χρεωστική σου. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Skerzos 2
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 5:30 ΜΜ, jokerdark91 είπε Καλησπέρα , πριν 1 μήνα έγινα και επίσημα 18 , και θελω να εκδοσω μια προπληρωμένη καρτα ή μια χρεωστική για να την συνδέσω με το Paypal και να μπορω να κανω αγορες στο ebay,amazon κλπ. Γνωρίζει κάποιος εαν μπορω να εκδοσω μια τέτοια καρτα ή πρέπει να εχω δικη μου φορολογική δήλωση κλπ.? Σε περίπτωση που μπορω να εκδοσω , τι δικαιολογητικα χρειάζομαι ? Kαλύτερα βγάλε χρεωστική που θα την χρησιμοποιείς και στο ΑΤΜ για ανάληψη / κατάθεση Η προπληρωμενη τουλάχιστον στην ΕΤΕ χρεώνει +2€ σε κάθε φόρτιση / εκφόρτιση του ποσού που θές. Κάτι το οποίο στην αρχή δεν με είχαν ενημερώσει. Πλέον χρησιμοποιώ μόνο χρεωστική και συνδεδεμένη με το Paypal/ Απλώς όταν την συνδέσεις στο Paypal να έχεις υπόλοιπο ~3-4€ θα στα χρεώσουν και σε 48 ώρες τα επιστρέφουν , είναι κάποιο είδος επιβεβαίωσης .
troi.g Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μια χαρά τα λέτε όλοι , να βάλει τον αριθμό της χρεωστικής του στο ίντερνετ, και αν στο μέλλον θέλει να χρησιμοποιησει αυτόν τον λογαριασμό π.χ για μισθοδοσία? Η τράπεζα δεν πρόκειται να του ανοίξει άλλον λογαριασμό.
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, troi.g είπε Μια χαρά τα λέτε όλοι , να βάλει τον αριθμό της χρεωστικής του στο ίντερνετ, και αν στο μέλλον θέλει να χρησιμοποιησει αυτόν τον λογαριασμό π.χ για μισθοδοσία? Η τράπεζα δεν πρόκειται να του ανοίξει άλλον λογαριασμό. Εάν χρειαστεί για μισθοδοσία , θα του δώσουν βεβαίωση από τη δουλειά , να ανοίξει νέο , και ας το έχει μόνο για μισθοδοσία
troi.g Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εάν χρειαστεί για μισθοδοσία , θα του δώσουν βεβαίωση από τη δουλειά , να ανοίξει νέο , και ας το έχει μόνο για μισθοδοσία Εγώ νομίζω ότι εάν για παράδειγμα έχεις ηδη λογαριασμό στην Εθνική, δε θα σου ανοίξουν άλλον, θα σου πουν ότι έχεις ήδη. Μπορει και να κάνω λαθος.Για μένα το καλύτερο είναι μια prepaid , ούτε άγχος μην τυχόν και κάποιος σου πάρει λεφτά, αφού βάζεις όσα θες να χρησιμοποιήσεις, και να την χάσεις δεν τρέχει και κάτι σοβαρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα